WC-eend-hoogleraren willen meer groene gekte en klimaathysterie

Screenshot_32

(Door: Simon Rozendaal)

Negentig hoogleraren roepen het kabinet op om 200 miljard euro te investeren in de groene economie om het klimaat te redden. Dit meldt Trouw dat een open brief van de dames en heren afdrukt.

De vijf kolencentrales moeten dicht, er moet een minister voor Energie en Klimaat komen, net als meer windmolenparken en een kilometerheffing, kinderen moeten op school meer (nog meer?) worden geïndoctrineerd over duurzaamheid, enzovoorts.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, betutteling, Desinformatie, establishment, Graaien, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaat, Krankzinnigheid, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Milieu, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op WC-eend-hoogleraren willen meer groene gekte en klimaathysterie

 1. ik wordt zo moe van dat geouwehoer over het klimaat, energie, milieu ,kolencentrales dicht, diftar, biolgische eieren, kakeleieren. vrije uitloop eieren etc. biologische geslachtte varkens,kippen ,,,,,,,,,,,, en ALLES KRIJGT EEN KEURMERK…………. nog meer windmolens, er zal nog een tijd komen dat ieder huis of flat een energieslurper voor het huis krijgt. En dat alles wordt gesoepsidieerd door het Rijk…………….En jan met de pet mag het ophoesten………………

  Geliked door 1 persoon

 2. Sorry, maar ik geloof hier niet zo veel van. Ieder geval niet van die overdrijving waar ze mee bezig zijn.

  Like

  • louis portugal zegt:

   Jezus Japio waar halen ze die lui vandaan.~En dan te bedenken dat die mensen er van onze belatingcenten een royaal leven van hebben.
   Wij zijn echt niet meer te redden.

   Like

 3. Cathja zegt:

  Er móet weer van alles….!

  Aan de klimaatgekte in Nederland komt maar geen einde.
  Ik hoef niet te raden bij wie uiteindelijk de rekening van deze gekte zal worden neergelegd.

  Juist! Bij u en bij mij.

  ‘Bedankt’, idioten!

  Geliked door 1 persoon

 4. hslot4 zegt:

  De hoogleraren van nu zijn niet de hoogleraren van toen tegenwoordig leren ze nog maar een ding hoe ze hun eigen zakken moeten vullen .
  Toen .
  Herrinert u zich deze nog ?:

  http://www.ad.nl/binnenland/sterrenkundige-chriet-titulaer-73-overleden~af80c726/
  Ik had hier nog een NU : willen zetten maar ik kwam zoveel frauderende en zakkenvullende hoogleraren tegen dat ik geen keuze kon maken sorry voor deze lmfao .

  Like

  • elisah zegt:

   Ik hoorde zojuist dat ze bij DWDD gisterenavond Chriet Titulaer belachelijk zaten te maken, oa vanwege zijn accent, how low can you go….

   Like

 5. Ad zegt:

  Hoe zat het ook alweer met de zure regen ,alle bomen gingen dood volgens de zgn wetenschappers .

  Geliked door 1 persoon

 6. scheermes zegt:

  Hieraan is wederom duidelijk te zien hoe STOM die zogenaamde geleerden zijn !! Ik zie af en toe woestijn zand op de auto”s, wat uit de sahara woestijn komt !! Dit word in de hogere luchtlagen door de wind meegenomen !! Alom bekend !! De grootste luchtvervuilers zijn china en duitsland ,o/a het roergebied ,en amerika enz !! Als nederland weer het braafste jongetje van de klas wil zijn ,door onze fabrieken enz te sluiten ,en dit niet samen met alle andere landen doet om deze problemen aan te pakken,dan heeft dit geen enkele zin ,en is het weggegooid geld !! En wie betaald de rekening ?? JUIST WIJ !!

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Er is allang berekend dat windmolens niet rendabel zijn, maar daar hoor die Haagse mafkezen niet over ! Ze kosten meer dat dat ze opleveren, ze draaien op subsidie ! (belasting euro’s)

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Jammer dat er vele jaren geleden al niet iets verzonnen is om van de olie van die lorrenkoppen onafhankelijk te worden .
   Inmiddels zijn die lui onvoorstelbaar rijk en nu gaan we investeren om zelfvoorzienend te worden ?
   Geloof nooit dat windenergie het helemaal gaat worden .
   Waar halen we op den duur de grondstoffen voor al die accu’s vandaan ?
   Wat doen we dan straks met al dat afval ?
   Moest een tijdje geleden naar Friesland , vanuit Zuid Holland , ben meer dan honderd windmolens tegengekomen en er draaiden er zes of zeven !
   Beetje slecht rendement , niet ?

   Ons geld is weggevloeid en nu verdampt het weer .

   Geliked door 1 persoon

 8. leefbarbaar zegt:

  Wat deze idioten misschien niet beseffen, dat rekening rijden nog een manier is om mensen te straffen, die werken. Je krijgt nu al minder vergoed aan reiskosten, dan je in werkelijkheid uitgeeft. Ook met het openbaar vervoer. Je moet de mensen niet blijven pesten, die nog werken. Ik ga dat zeker niet tolereren.
  Beter is het om iets te gaan doen aan fokgedrag van allochtonen. Nederland weer terug naar 10 miljoen inwoners en alle klimaatdoeleinden zijn bereikt.

  Geliked door 1 persoon

 9. Mary zegt:

  Geen mens kan iets veranderen aan het klimaat en dat weten ze allemaal dus corrupt!!!!.

  Geliked door 1 persoon

 10. Tistochwat zegt:

  De seniele idioten gaan gewoon door met het hersenspoelen van het rood-groene klootjesvolk. Eerst dat geëmmer over ‘zure regen’, toen hadden we het ‘gat in de ozonlaag’ en nu weer het criminele gelieg over die CO2!
  Wees &@#$%^%$#@ blij met die CO2; planten kunnen niet zonder!

  Hebben de ‘global warming’-vrezende hoogleraren misschien iets aan deze link?
  http://www.earth-matters.nl/7/11488/duurzaam-20/de-keerzijde-van-windenergie.html

  Naast alle gevolgen voor mensen en dieren, is het daarnaast ook mogelijk dat windturbineparken een groot effect hebben op ons klimaat en mogelijk zelfs global warming veroorzaken. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat grote windparken een enorm opwarmend effect hebben op de landtemperatuur rondom, in- en achter die windparken. Duitse wetenschappers hebben berekend dat als wereldwijd alle door fossiele energie opgewekte elektriciteit door windturbines zou worden opgewekt er wereldwijdveranderingen worden geregistreerd die evenveel impact hebben als bij een verdubbeling van de hoeveelheid CO2 in de atmosfeer (800 ppm).

  Like

 11. Jan zegt:

  Als 1 organisatie overbodig is is dat wel de VN,; die krijst weer dat wij allemaal dood gan, wat wij overigens al lang wisten, alleen nu wordt het ‘levensgevaarlijke’ CO2 weer als dodelijk gas gepresenteerd

  De hoeveelheid broeikasgas in de lucht stijgt zo explosief dat vorig jaar het hoogste niveau in 800.000 jaar is bereikt. Dat meldt het metereologisch bureau van de Verenigde Naties. De toename vorig jaar van de hoeveelheid CO2 was 1,5 keer groter dan de gemiddelde stijging van de afgelopen tien jaar. Als die trend doorzet worden de klimaatdoelen van Parijs niet gehaald, waarschuwt de VN.

  Door het natuurverschijnsel El Niño warmt zeewater op; warm zeewater neemt minder CO2 op dan koud water, waardoor er meer in de lucht achterblijft. Ook veroorzaakt El Niño veel bosbranden in Zuidoost-Azië. Bij die bosbranden komt ook veel koolzuurgas vrij.
  ….
  https://joop.bnnvara.nl/nieuws/vn-waarschuwt-hoeveelheid-broeikasgassen-sterk-toegenomen-parijs-gevaar

  En het staat er echt: El Niño veroorzaakt veel bosbranden. Dar de bossen aangestoken worden wordt niet vermeldt en dat CO2 nodig is voor plantengroei weten te nitwits blijkbaar ook al niet en geen planten betekent simpelweg geen leven op aarde

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s