Berlijn: Autoriteiten vechten tegen valse identiteiten van “asielzoekers”

Screenshot_67

(Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl men bij de Duitse federale dienst de asielprocedure geprofessionaliseerd heeft en pogingen tot bedrog tegengaat, is in veel instanties van de deelstaten misbruik met behulp van valse identiteiten nog wel degelijk mogelijk. Ook in Berlijn worden vaak nog geen apparaten gebruikt om documenten te controleren, hoewel de financiële middelen daarvoor beschikbaar zijn. Alleen het district Berlin-Neukölln maakt tot nu toe gebruik van de apparaten, waarmee het afgelopen jaar 40 pogingen tot bedrog konden worden vastgesteld.

Duits - Zuerst

“Het is het belangrijkste doel van de groep daders om in het actuele Berlijnse meldingsregister te worden opgenomen, een desbetreffende ambtelijke aanmeldingsbevestiging te krijgen en daarmee als inwoner gelegaliseerd te worden”, deelde Jochen Biedermann (Groenen), de wethouder van Neukölln mee. Met iedere valse identiteit ontstaat een schade van ongeveer € 20.000,- tot € 40.000,-

Maar economische schade is niet het enige probleem. Sinds 2008 heeft de binnenlandse veiligheidsdienst in Berlijn acht gepoogde openingen van rekeningen onder valse identiteit vanuit de radicaalislamitische scene geregistreerd.

Op z´n vroegst vanaf september zullen nieuwe apparaten bij de instanties van de deelstaten binnenkomen, zegt men vanuit het bestuur binnenlandse zaken Berlijn. Deze worden namelijk centraal aangeschaft – daarvoor werd in februari eerst een nieuwe Europese uitschrijving gepubliceerd.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, Graaien, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Berlijn: Autoriteiten vechten tegen valse identiteiten van “asielzoekers”

 1. Beschouwer zegt:

  Een en al jonge mannen op de foto. Er zitten heel veel criminelen tussen. Kun je zo aan de koppen wel zien. De thuislanden zijn blij dat schorem kwijt te zijn.

  Geliked door 3 people

 2. Aegolius cs zegt:

  Het zal vast niet Merkels zijn geweest. Budget en zo.

  Like

 3. tippelaar zegt:

  Zo te proeven saboteren de duitse ambtenaren hun eigen systemen. Ze hebben de systemen om de documenten te screenen wsel maar ze gebruiken ze niet of te weinig. Dat is ambtelijk landverraad. Zullen wel socialisten zijn.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Bij twijfel uitzetten, daar hoef toch niet zo lang over na te denken !!

  Like

 5. scheermes zegt:

  Iedereen weet als iemand zijn paspoort weg gooit ben je binnen ,en kom je in een gespreid bedje !!Dit weten ze zelfs aan de ANDERE kant van de wereld !! En links vraagt zich wanhopig af ,hoe het mogelijk is dat iedereen op de wereld asiel aanvraagd in de e.u !!

  Like

 6. Guardiacivil zegt:

  Gisteren en vandaag zijn zes en vier terroristen opgepakt in Barcelona en nog een andere plaats.
  Van de eerste groep bleek uit buitgemaakte documenten dat er op zijn minst vier direct contact hadden met de aanslagplegers op de luchthaven Zaventem van vorig jaar en nog met andere leden in Europa.
  De Politie National en Guardia Civil deed s´morgens vroeg op diverse plekken met veel mensen een inval met dit resultaat.
  Ik ben blij dat hier een speciale groep het hele internet afspeurd naar connecties en verbanden en na maanden van onderzoek en schaduwen tot deze actie konden overgaan.
  Ze hadden al voorbereidingen voor volgende aanslagen uitgewerkt.
  En met het laatste bericht dat er in Duitsland duizenden Taliban zijn ondergedoken……komt de tijdbom waarop Europa leeft…….steeds meer op scherp te staan.

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  Ik vergeet erbij te zeggen dat alle jonge mannen van rond de dertig jaar zijn en van Marokaanse afkomst.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Guardiacivil: 17.29. uur. Nee, dat kan toch niet waar zijn, want volgens Merkul, en onze Pinokkio Rutte (VVD) zijn het allemaal chirurgen en apothekers. We leven in een compleet GEKKENHUIS.

   Like

   • Guardiacivil zegt:

    Niet van de laatste tijd maar al jarenlang worden wij de Nederlandse burgers met leugens en bedriegerij belazerd door de politiek, dit allemaal voor eigen belang en gewin.

    Like

 8. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Dat is in Nederland net zo! Hoe zijn anders al die nep-vluchtelingen hier gekomen?

  Like

 9. Republikein zegt:

  Je moet ze naar hun geboorteakte vragen, dan ben je er zo uit.
  Wat, hebben ze die niet?
  Een olifant had 50 jaar geleden ook al de grootste.

  Like

 10. Jade zegt:

  Autoriteiten en “vechten”, hou toch op…
  De enigen die straks moeten vechten voor
  het behoud van leven zijn wij…
  En ik geef u op een briefje:
  De klootzakken hebben de overmacht zo groot gemaakt,
  dat we het onderspit gaan delven, hoe dan ook…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s