CDU-brandstichters bieden zichzelf aan als blusploeg

Screenshot_82

(Vertaling: E.J. Bron)

“Ik voel me hier niet veilig meer. Waarom doen ze niks?” Een tegenwoordig vaak gestelde vraag door veel burgers, waarmee uitgerekend de CDU in de deelstaat Nordrhein-Westfalen op kiezersvangst gaat. Met “ze” worden diegenen bedoeld die van het volk de opdracht hebben om de veiligheid en de orde te handhaven. Dat zijn echter dezelfden die voor deze onveiligheid, die veel meer is dan alleen maar “gevoeld”, zorgen.

PI News

Het antwoord wordt ook gegeven: “Wij zijn het zat! Wij stemmen CDU.” Is dat pathologisch realiteitsverlies, absolute bespotting van de kiezers of koele berekening dat de meerderheid dom genoeg is om in deze brutaliteit te trappen? Merkel en haar invasiehelpers importeren geweldplegers en de ellende van de wereld naar Duitsland en doen net alsof ze niets met dat alles te maken zouden hebben, alsof deze toestanden zoiets als een natuurramp zouden zijn of alsof een imaginaire macht ervoor zou zorgen dat kopschoppers, Jihadisten, verkrachters en machete-slachters over ons heen vallen.

De oplossing van de enorme problemen, zo suggereert men, kan alleen maar van de CDU komen, die dan, door de verkiezingen gemachtigd door de bange en op redding hopende kleine man, zo kan doorgaan zoals tot nu toe. De brandstichter prijst zichzelf aan als helper om vervolgens te vernietigen wat er nog over is. Duivelser kan het nauwelijks nog.

Alleen nog dommer:

Screenshot_83

“Ik wil me altijd vrij en veilig bewegen!”

Als de achtergrond niet zo serieus en bedreigend en deze spot tegenover de slachtoffers niet zo schandalig zou zijn, zou je bijna kunnen lachen om deze poster. Ze doet namelijk heel sterk herinneren aan desbetreffende, niet minder domme, reclame voor hygiënische artikelen waarmee vrouwen plotseling onbekommerd kunnen uitgaan, dansen, zwemmen enz.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, christendemocraten, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Merkel, migrantengeweld, Rotzakken, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op CDU-brandstichters bieden zichzelf aan als blusploeg

 1. Pietersen zegt:

  Krankzinnig. Staan ver van de werkelijkheid van alledag af.

  Like

 2. OphEUffen zegt:

  Albert Einstein zei het al: “We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt.”

  Liked by 1 persoon

 3. Tom Hendrix zegt:

  De DOMHEID van mensen is onpeilbaar groot. Het zou de CDU zo maar kunnen lukken, om de bevolking zo “gek”, te krijgen weer CDU te stemmen. Maar in Nederland is het net eender.

  Like

 4. tippelaar zegt:

  Ik heb gemerkt dat er heel veel mensen zijn die van al die dingen die hier besproken worden, totaal geen weet hebben. Nog sterker, het interesseert ze ook geen zak. Daar valt dus niet tegen te praten. Bij het stemmen kiezen ze nog steeds voor hun eigen ondergang. Lijken wel turken.

  Liked by 2 people

 5. Wachteres zegt:

  Dit grenst aan een ongelooflijke hondsbrutale mentaliteit.

  Like

 6. Eduard uit Breda zegt:

  Sommige mensen kijken niet verder dan hun neus lang is
  In de wijk Ruiterbos (waar vader Abraham woont) heb je helemaal geen last van islam idiologie ik zie daar regelmatig politie auto’s op controle in en uit rijden
  Daar op het stembureau heb ik de hele avond het tellen gevolgd (een echte VVD wijk)

  Like

 7. Thom zegt:

  Het CDU bedoelt, dat Merkel nodig is om het land te bevrijden van degenen die “er al langer zijn” en die allemaal PEGIDA-optochten en “Merkel Muss Weg” demonstraties houden. Die zal het CDU er wel eens onder houden. Succes gegarandeerd bij een stem op het CDU.

  Like

 8. aquarius4422 zegt:

  De kiezers zijn inderdaad dom genoeg om er weer in te trappen.
  Dat hebben we op 15 maart ook in Nederland gezien.

  Like

 9. fleckie zegt:

  Werkt een pyromaan niet op dezelfde manier?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s