Hoelang willen/kunnen we nog op de volgende verkiezingen wachten?

Screenshot_33

(Vertaling: E.J. Bron)

Martin Schulz (SPD) is opgelucht over de afloop van de eerste ronde van de presidentschapsverkiezingen in Frankrijk. “Met Macron heeft een erkende pro-Europeaan (…) gewonnen”, aldus de sociaaldemocraat. Wat Schulz echter verwisselt, is dat de EU niet vergeleken kan worden met Europa. Wie politiek maakt voor zijn land, maakt politiek voor Europa. Wie politiek maakt voor de EU, en alle grenzen openzet, maakt politiek tegen zijn eigen volk en vernietigt Europa. Daarom is, hoe paradoxaal dit ook mag klinken, de EU in haar huidige vorm de vijand van Europa.

Nadat Norbert Hofer in Oostenrijk het presidentschap op een haar na miste, Geert Wilders in Nederland mislukte, en ook de verkiezingsoverwinning van Marine Le Pen nog in de sterren staat geschreven, wordt het tijd dat het volk zich op zijn macht bezint, naar democratische middelen grijpt, die verder gaan dan gewone verkiezingen, en de heersende regering van zijn wil en zijn macht overtuigt. Het heeft geen zin meer om steeds maar weer op de volgende verkiezingen te wachten, in de politiek moet daarvoor al een andere manier van denken plaatsvinden.

Als we blijven wachten, zou het al te laat kunnen zijn. De invasie van Europa zal de komende tijd niet gestopt worden, wellicht zwelt ze nog verder aan. Tot de volgende verkiezingen zou er al niet te repareren schade ontstaan kunnen zijn, die de cultuur en het volk blijvend en duurzaam schade toebrengt, of in ieder geval fundamenteel veranderen.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Derde Wereld, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Eurofielen, Europa, Europeanisering, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

12 reacties op Hoelang willen/kunnen we nog op de volgende verkiezingen wachten?

 1. paulzwueste zegt:

  Kijk.
  De schrijver dezes heeft nu eens het grootste gelijk van de wereld.
  Het hoeft niet altijd doem en totale ondergang te zijn.
  Het wordt tijd dat we naar andere democratische middelen zullen grijpen dan alléén en uitsluitend verkiezingen die alléén maar tijdverlies opleveren en waarmee helemaal niets ten goede zal veranderen….

  Heel leuk en aardig maar welke middelen bedoelt de schrijver hier…
  Burgerlijke ongehoorzaamheid en stakingen bijvoorbeeld.

  Liked by 1 persoon

 2. Zeepertje zegt:

  Let op mijn OPEN brief aan Geert Wilders deze week . . . Op zeepertje.com en Fenixx.org

  Like

 3. Bas zegt:

  De invasie van Europa onder auspiciën van de Europese Unie met in de hoofdrol Gauleiter Herr Martin Schulz

  Like

 4. Loebas zegt:

  Wat is er mislukt? De PVV is nu de tweede partij van Nederland.Le Pen heeft de tweede ronde gehaald en gaat nek aan nek met Macron en GB verlaat de unie.. Goed beschouwd zijn Wilders en Le Pen winnaars. Alleen proberen de eurofielen,in samenwerking met de diverse staatspropagandazenders hen als verliezers weg te zetten …

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  De EU propagandisten gebruiken opzettelijk de naamgeving Europa als ze de EU bedoelen. Dit doen ze om de gemiddelde Europese burger zand in de ogen te strooien en om te des-informeren.
  Dit is afgesproken werk. Geert Wilders is tegen Europa en Marine Le Pen is anti Europees terwijl het tegendeel juist waar is. Het zijn de EU propagandisten die tegen Europa zijn. Tegen een Europa van identiteit bewuste soevereine staten die op basis van vrijwillige wederkerigheid met elkaar samenwerken. De EU is een product van de elite waarbij het volk misleidt en ontkend werd. Maar het is nog veel erger. De EU zit nu midden in het proces van volksvervanging.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @guusvelraeds: 23.55. uur, op 25/4. Inderdaad Guus; “volksvervanging”, precies zoals vermeld in: ” Het Coudenhove-Kalerghiplan”. En dat plan wordt uitgevoerd!

   Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Het moet voor de Fransozen geen groot probleem zijn om hun “Marianne” “Marine” te laten zijn

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s