Keulen: Stadsdelen met meer dan 75% migranten

Screenshot_60

Stevig in Turkse handen: de Keupstraße in Köln-Mülheim.

(Vertaling: E.J. Bron)

De verontwaardiging en woede in de media is groot, omdat de chef van de AfD, Jürgen Meuthen, het in zijn fulminante congresrede in Keulen gewaagd had om Duitse realiteiten aan te spreken. Vooral zijn waarneming van nog slechts “hier en daar een Duitser” in bepaalde stedelijke wijken zorgt voor een gehuil in de leugenpers. Terwijl Keulen exact de juiste plaats was om zulke waarheden uit te spreken. Want ook in de metropool aan de Rijn bestaan stadswijken met meer dan 75% migranten en in de hele stad is al één op de twee Keulse jongeren onder de 18 jaar van niet-Duitse komaf, zoals de nieuwssite “Köln Unzensuriert” weet te berichten:

PI News

Van de in totaal 1.069.192 inwoners van Keulen hebben volgens het nieuwste statistische jaarboek van de stad Keulen 393.793 personen een migratieachtergrond. Dat komt overeen met een percentage van 37% op de totale bevolking. 198.819 personen, en daarmee 19% van de inwoners van Keulen, beschikken ondanks het veranderde staatsburgerschapsrecht niet over een Duits paspoort.

Met 93.883 personen is de grootste Keulse migrantengroep afkomstig uit Turkije, gevolgd door 40.774 inwoners van Poolse komaf en 26.134 met Italiaanse wortels. Bij de Keulse inwoners onder de 18 jaar beschikken al 52% over een migratieachtergrond. Daarentegen is het migrantenquotum bij de senioren tussen 65 en 80 jaar slechts 28% en bij de de senioren ouder dan 80 jaar slechts 19%.

Opmerkelijk is eveneens de ruimtelijke scheiding tussen de autochtone Duitse bevolking en immigranten in negen stadsdistricten: terwijl bijvoorbeeld in de stadsdistricten Rodenkirchen en Lindenthal slechts 24% respectievelijk 30% van de burgers over een migratieachtergrond beschikken, is dit percentage in de stadsdistricten Chorweiler en Kalk 48% respectievelijk 51%.

Bij een nog meer gedetailleerde observatie op basis van de 86 stadsdelen blijkt uit vroegere peilingen zelfs een nog veel grotere spanwijdte van minder dan 20% (bijvoorbeeld in Langel of Sülz) tot meer dan 75% migranten (bijvoorbeeld in Finkenberg of het stadsdeel Chorweiler).

Wie met zulke alarmerende percentages nog steeds stemt op de daarvoor verantwoordelijke oude partijen is niet meer te helpen . . .

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Keulen: Stadsdelen met meer dan 75% migranten

 1. Ach, je gaat denken aan, “Ondervinding is de beste leermeester”.

  Like

 2. elisah zegt:

  Snappen die lui niet dat ze zo alles kapot aan het maken zijn in Europa, dat dit allemaal ook nog bewust gedaan wordt, dat is echt satanisch te noemen.
  Iemand die ik ken is nu in Rome, overal is beveiliging, tassen worden overal gescand, het colosseum kunnen ze niet in omdat er geen kaartjes te krijgen zijn, want per dag mogen maar 3000 mensen er in vanwege de terreur dreigingen….
  Europa wordt bewust kapot gemaakt en ik kan daar heel kwaad om worden!

  Like

 3. joga zegt:

  Allemaal door Hitler en vervolgens Merkel een tik van de molen gekregen en vragen daarom nu om hun eigen, maar dus ook om onze eigen Nederlandse ondergang.

  Geliked door 1 persoon

 4. scheermes zegt:

  De moslims kennen nu het woordje ook !! Wir haben es geschaft !!

  Geliked door 1 persoon

 5. scheermes zegt:

  Staat de rkk kerk de DOM !!!!!! Niet in keulen ??De paus voelt zich daar helemaal thuis nu !!Kun je nagaan wat een voetenwassing van de paus te weeg brengt !!

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  In de grote steden hier zullen we er ook niet ver van af zijn !

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Tja, net als in Nederland, stemmen veel Duitsers – helaas- nog steeds op de landverraders van: SPD, CDU/CSU, FDP, Die Grüne/B90, en Die Linke, in plaats van op het AfD! En zo kan madam Merkel doorgaan met de sloop van Duitsland en Europa, samen met de roden der Eussr.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s