“Maritim” verhuurt niet meer aan de AfD

Screenshot_30

Het “Maritim”-hotel in Keulen, waar 22 en 23 april 2017 het partijcongres van de AfD werd gehouden.

(Vertaling: E.J. Bron)

De hotelketen “Maritim”, die steeds opnieuw opviel in de massamedia omdat de Alternative für Deutschland (AfD) daar regelmatig een plekje vond, heeft nu besloten om voorlopig geen ruimtes meer te verhuren aan de AfD.

Screenshot_34Björn Höcke heeft sinds februari in alle 33 hotels die tot de keten “Maritim” behoren een huisverbod. Dat geldt weliswaar niet voor de rest van de AfD, toch besloot men om de komende tijd geen ruimtes meer aan de partij te verhuren. De hotelketen is zodoende door de knieën gegaan voor de druk van links en heeft zich laten verleiden tot ondemocratisch handelen. Zelfs de concurrentie begrijpt deze stap niet: “In principe beslissen onze hoteldirecteuren zelfstandig aan wie ze ruimtes verhuren en aan wie niet”, aldus een woordvoerster van “Best Western”, een andere hotelketen. Volgens de woordvoerster zou een algemene “stop op de verhuur” zeer ongebruikelijk zijn.

Andere hotelketens zijn deze stap nog niet gevolgd, er is zelfs geen sprake van aanstalten in deze richting. Je kunt alleen maar hopen dat zij zich niet tot zo´n absoluut ondemocratisch gedrag laten verleiden en de linkse demonstranten als probleem herkennen, en niet de partij die binnen vergadert.

Screenshot_35

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, discriminatie, Duitsland, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op “Maritim” verhuurt niet meer aan de AfD

 1. Tom Hendrix zegt:

  De RODEN der vuile smerige SPD, Die Grüne/B90, Die Linke, worden op hun wenken bedient. Mede geholpen door de laffe politieke partijen van: CDU/CSU, en de FDP. Democratie bestaat niet meer, de dictators van links, maken de dienst uit.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Wat ’n bullshit!
   Grote onzin.
   Mensen van AFD huur ’n hele grote tent en zet die op ’n leuke plek op.
   Fantastische sfeer in die tent, bevordert de onderlinge saamhorigheid.
   Ik spreek uit ervaring.
   Wat is er leuker dan ’n tent?
   Je kunt net zo goed in ’n grote tent al je AV-presentaties geven en het is wel
   zo verbroederend.
   Wij hebben dit meerdere malen meegemaakt bij massa-samenkomsten van ons
   Vlaams Belang.
   Vlak aan de Schelde tent geplaatst. Prachtig.
   En je hoeft geen alstublieft meer te spelen bij vijandige klootzakken…!

   Like

 2. ieznogoedh zegt:

  Maritim boycotten!!!!

  Like

 3. Thom zegt:

  Ja als je continu bedreigd wordt door de linkse stinkerds van ANTIFA, die het gebruik van geweld als dagelijkse bezigheid zien, dan denk je inderdaad: “Geef mijn portie maar aan Fikkie”. Daar komt bij dat Merkel en haar kerkelijke vriendjes op een hysterische manier reageren op alles wat AFD is en dan ben je het wel beu. Het gaat die hotels om geld te verdienen en niet om zich continu te moeten verantwoorden tegenover linkse zotten en daarbij nog bedreigd te worden ook an afgezeken te worden door kerkelijke leiders.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tóch moeten we ergens nog blij zijn met die openbare verklaring van het management van “Best Western” en niet in de laatste plaats, omdat die openlijk gedaan werd: Als de overige hotelketens misschien dan niet van plan geweest zouden zijn om dit onzalige voorbeeld te volgen, maar daar angstvallig over hadden gezwegen, was het hek helemáál van de dam geweest.

   Like

 4. scheermes zegt:

  En weer word hier ons geweld aangedaan ,door te buigen voor de bedreigingen van de linkse kerk !!Door deze LAFFE houding van de uitbater, geeft hij toe aan de dreigementen van links !! De linkse kerk is hier uiteraard wel welkom !! Heeft deze man wel in de gaten waar hij mee bezig is ?? Hij is zelf straks OOK slachoffer van zijn eigen laffe daden !! Links en de islam ,winnen hierdoor STEEDS meer terrein ,waardoor deze lafaard ook zelf de dupe wordt van zijn eigen handelen !!

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Tja als het antifa geteisem de ruiten bij je komt ingooien en de bescherming biedende overheid het laat afweten (erger zelfs de antifa via subsidies ondersteund) dan wordt het voor en na lastig voor zaal verhuurders de AFD van ruimte te voorzien. Het zijn niet de zaalverhuurders die een vuil spelletje spelen. Het is de zittende macht die vuil spel speelt hierin ondersteund door de gekochte en schatplichtig gemaakte media die het vuur van het demoniseren voortdurend aanwakkeren. Hier hoe verwonderlijk nu een keer een fatsoenlijk opinie artikel in de volkskrant.

  http://www.volkskrant.nl/opinie/vergelijk-rechts-populisme-niet-met-het-fascisme~a4458786/

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @guusvelraeds: 23.40. uur, op 25/4. Het is inderdaad de “zittende macht”, en ook vileine personen zoals; de rode plutocraat Soros, die steun verlenen aan deze anarchisten. En dat gebeurt bewust, Guus. Dus geheel met U eens!

   Like

 6. Kraftavilqa zegt:

  Deze betreurenswaardige ontwikkeling toont maar weer ’s hoezeer de AfD nodig is. In plaats van bij het minste geringste reflexmatig in de antifascistische kramp te schieten zou het deugvolk beter eens het springlevende en virulente fascisme binnen de eigen gelederen onderkennen en uitbannen maar ja als je maar naar eigen idee moreel verheven genoeg bent huldig je waarschijnlijk ook het adagium ‘het is geen fascisme als wij het doen’.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Te betreuren maar niks nieuws, gebeurde hier ook tijdens Janmaat.
  Waarschijnlijk een tijdloze hype.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s