Wenen: Moskeeën genoemd naar oorlogsmisdadigers en gruwelijke veroveraars

Screenshot_76

Sultan Mehmet II. de Veroveraar en Gennadius II. van Constantinopel.

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

In Wenen staan 51 moskeeën en gebedsruimtes, die hoofdzakelijk worden bedreven door radicale fundamentalisten. Liberale moslims waarschuwen: “Ze zijn ook nog vernoemd naar gruwelijke veroveraars en Ottomaanse oorlogsmisdadigers, dat zegt toch veel. Al deze ruimtes moeten onmiddellijk gesloten worden”, bekrachtigt Amer Albayati, de terrorismedeskundige en voorzitter van de Vereniging Liberale Moslims in Oostenrijk, zijn eis. “De ontbrekende loyaliteit tot het nieuwe thuisland verhindert iedere integratie”.

politikstube

De Gazi-Husrev-Beg-moskee in de Garbergasse in Wenen-Mariahilf is genoemd naar de op de Balkan zeer bekende islamitische veroveraar van Bosnië: de veldheer (1480-1541), een neef van sultan Bayezid II., bestormde in slechts drie jaar tijd de steden Knin, Skradin en Ostrovica, met alle destijds gebruikelijke methodes. De naam van de Bayezid-moskee in de Rainlgasse 29A in Wenen-Penzing moet blijkbaar aan die sultan herinneren, die in 1396 in de Slag bij Nicopolis met zijn troepen duizenden kruisvaarders doodde en daarna ook nog 3000 gevangen christelijke soldaten liet afslachten. (Bron: “Kronen Zeitung”)

Radicale moslims vereren als vanzelfsprekend wrede oorlogsmisdadigers en veroveraars, die om religieuze redenen volgens de koran christenen en andere mensen vermoordden. Dat alles schijnt men in het Westen volledig vergeten te zijn, het toont echter ook aan dat de moskee een heel andere betekenis heeft dan de kerk. In de moskee werden oorlogen door Mohammed zelf voorbereid, ook werden er wapens in opgeslagen. De minaret is het overwinningsteken en het machtsvertoon van het succesvolle opdringen van de islam, met daarbij het klaaglijke gejammer van de muezzin die oproept tot de geloofsbekentenis. En het ongelooflijke hieraan is dat er nog steeds mensen zijn die denken, met voorop de politici, dat deze mensen zich integreren.

In Duitsland zijn veel moskeeën genoemd naar de veroveraar “Fâtih”. Fâtih is slechts de bijnaam. Het gaat om de Ottomaanse sultan Mehmet II. (de Veroveraar), die op 29 mei 1453 de stad Constantinopel (het huidige Istanboel) veroverde en daarmee het Byzantijnse Rijk vernietigde. Misschien zouden de Duitsers, maar ook de Oostenrijkers, eens moeten nadenken over de “vreedzame” achtergrond van diegenen naar wie de moskeeën genoemd worden.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.word[press.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Historie, Hypocrisie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Oostenrijk, Pacifisme, Rotzakken, Salafisten, Socialisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Wenen: Moskeeën genoemd naar oorlogsmisdadigers en gruwelijke veroveraars

 1. Steven zegt:

  Ze zeggen toch nergens meer iets van in de EU..ze vinden alles wel best wat er gebeurt.
  Verkrachtingen worden straks ook gewoon niet meer behandelt, en afgedaan met…”Je zal het zelf wel hebben uitgelokt”

  Like

  • J.W.M Vermehren zegt:

   na Profeet Mohammed verwoestte Profeet Adolf Europa. En nu is de beurt weer Mohammed. Niet de Islam is achterlijk maar de Europeanen die denken dat “alle menschen Brüder werden” en so nicht “so schlage ich dir deine schädel ein”

   Like

 2. Mary zegt:

  De man heeft natuurlijk gelijk maar dit is er weer zo een waar gemakshalve verder geen aandacht aan wordt besteed door de totale club EU criminelen en hun aanhang, dit weten ze allemaal al heel lang maar het komt ze niet uit, het ontwikkelde Europa/Europese volk zal en moet vernietigd worden en daar hebben ze deze radicale fundamentalisten voor nodig met hun oproep tot gruwelijkheden en nog een heleboel ander losgeslagen en of achterlijk volk wat ze nu zelfs van plan zijn op te gaan halen en direct te legaliseren.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Mary: 16.50. uur. Dat ligt besloten in: ” De Resolutie van Straatsburg”, en in het nazi plan, bekend als: ” Coudenhove-Kalerghiplan”. En de verraders der politiek, voeren het uit; i.s.m. de Bilderbergbende, de plutocraat Soros, en de NWO.

   Like

 3. tippelaar zegt:

  Ik wacht nu op een nieuwe moskee in duitsland, feestelijk te openen door Frau Merkel, omringd door al haar hielenlikkers met als verrassing, de door Frau Merkel gekozen naam, de “Eichman-moskee”. Dat toont in elke geval de ware bedoelingen van de huidige moslims. Met die oude moslimberoepsmoordenaars heeft niemand meer affiniteit behalve die oude geitenneukers.

  Like

 4. jantjeuitnl zegt:

  Het is in Nederland niet anders. Zelf denk ik dat er in West-Europa al overal wapens liggen opgeslagen in moskeeën, maar ook in koffiehuizen, bij groenteboeren, noem maar op.
  Moslims zijn grootgebracht met het (hun) feit dat wij het verderf zijn en zij het recht hebben om dat uit te roeien. Dit begint al in de Koran scholen maar wordt elke vrijdag ook van de kansels geschreeuwd.

  Like

 5. tippelaar zegt:

  Jantje ui tnl. Laten we dan eerst eens proberen de wapenwetgeving in nl te veranderen zodat ook wij, autochtone Nederlanders kunnen beschikken over voldoende en afdoende vuurwapens. Maar de nl.politici zijn doodsbenauwd voor een bewapend volk. Alleen de huurmoordenaar van Pim, ingehuurd door links in de 2e kamer, mocht een vuurwapen hebben. Persoonlijk zou ik wel een minu-uzi uit Israel willen hebben, gewoon in de fietstas.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @tippelaar: 17.47. uur. Dat ben ik met U eens. Waarom mogen de moslims in hun mosketen, wel wapens hebben liggen, om ons te overheersen, en waarom mogen wij dan geen vuurwapen hebben, om ons, en onze geliefden te beschermen. Maar dat hele politieke geteisem zal wel zorgen, dat zij veilig zijn, als het moorden in Nederland en Europa gaat beginnen. En mij lijkt dat niet meer heel lang te duren!

   Like

   • BertG. zegt:

    ” Waarom mogen de moslims in hun mosketen, wel wapens hebben liggen ”

    Die mossels mogen net zoveel als jij, alleen zij hebben er schijt aan dat er een wet is die zou voorschrijven dat dat niet mag.
    Maar ja, zo zijn wij niet opgevoed om schijt aan een wet te hebben.
    Dus waar ligt het dan aan?

    Like

 6. Peacepipe zegt:

  Zo zijn er vele Nederlanders én West-Europeanen die denken dat moslims hen dankbaar zullen zijn voor de hulp die hen hier geboden wordt. Helaas, ze gaan 5 x per dag op de knieën om Allah te danken voor die hulp. Want Allah heeft deze hulpvaardige mensen “bewerkt” om die hulp te verlenen en daarmee verovering van héél Europa door de islam mogelijk te maken.
  Kortom: Al die hulp is MENSLIEVEND jegens de moslims, maar met een MISDADIG effect jegens ALLE INHEEMSE burgers, met name jegens hun eigen kinderen en kleinkinderen

  Like

 7. Goh, een vereniging van gematigden hebben ze daar ook al. Waar vlaggen, etiketjes en namen al niet goed voor zijn. Ik zeg U: #niet1 hoe ook genaamd, gebekt of gekleed. Herhaling: #niet1 #niet1 #niet1 . [pas op, lijkt sterk op minder, minder, minder]

  Like

 8. Republikein zegt:

  De kosten voor het project, een ontwerp van het Frans-Joodse architectenpaar Marc en Nada Breitman, bedragen zo’n 6 tot 7 miljoen euro. Naar verwachting duurt de bouw 18 maanden, vertelde de projectleider.
  http://www.dearchitect.nl/geen-categorie/nieuws/2013/4/bouw-westermoskee-na-jaren-gesteggel-begonnen-101127037

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s