FOTOSHOPPER Frans Timmermans . . .

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frans Timmermans, Hypocrisie, Multiculti, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

21 reacties op FOTOSHOPPER Frans Timmermans . . .

 1. ONZE ZAKKENVULLER, nam een half jaar vakantie. Ik neem aan doorbetaald.

  Geliked door 1 persoon

 2. Als we toen van het kwaad bewust waren, zou de wereld het dan verhinderen?

  Geliked door 2 people

 3. elisah zegt:

  Volgens de president van Oostenrijk zullen op een dag alle vrouwen een hoofddoek dragen uit solidariteit, tegen islamofobie…
  Wanneer doen al die vrouwen hun hoofddoek dan eens af, uit solidariteit met het westen waar ze wonen en tegen de Christofobie, tegen extremisme en tegen moslim-aanslagen ?
  Het zou een recht zijn voor iedere vrouw om te dragen wat ze wil…. dat moet hij maar gaan verkondigen in bijv saoudi arabië, waar geen enkele vrouw dat recht heeft.
  Die man is een halve gare gek, die sukkel moet zich niet bemoeien met vrouwen en hij moet al helemaal niet proberen om andere vrouwen een hoofddoek aan te praten!

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Die idioot zit gebeiteld voor vijf jaren als president.
   Kan niet meer worden afgezet in die tijd, dus kan zeggen wat hij wil.
   En dat doet hij dus nu.

   Als Strache ooit MP wordt zal het wel afgelopen zijn met deze landverrader.

   Like

  • Jean zegt:

   Beste Elisah, en zeggen dat die idioot betaald wordt met ons belastinggeld?
   De enige kosten aan dergelijke vuiligheid mag nog zijn een “one way ticket to homeland”.

   Like

 4. H J zegt:

  Timmermans is een godvergeten Jezuiten malloot die zijn ziel heeft verkocht aan de duivel. Een soort McCain in Amerika.
  Dit soort mensen riekt naar pedofilie (Demmink), het ultieme ‘genot’ waar dit soort mensen mee omgekocht worden. Niet alleen in Amerika, maar ook hier is het bijna zeker dat een groot gedeelte van de elites zich bezighouden met pedofilie. Kun je nagaan wat er in die koppies omgaat. Vunzigheid, idioterie, geld, wellust en status en vul maar in.

  Like

 5. danny zegt:

  President Oostenrijk: ‘Iedereen een hoofddoek’

  Wel verdomme! Er zijn dagen dat we niet naar de Oostenrijkse televisie kijken, maar dit fragment (hier helemaal, vanaf 2.40) is toch wel het kijken waard. Alexander Van der Bellen, de dichtgetikte opa van Jezus Klaver, won het circa honderd dagen geleden met een paar procent verschil van de FPÖ en die bijna helft van het electoraat krijgt vakkundig een geslepen ski in de rug gepropt. Dat Van der Bellen geen benul heeft blijkt wel uit zijn quasigrappige vraag ‘Dragen mannen ook een hoofddoek?’, maar het wordt erger. Want vrouwen zijn voor Alexander vrij om te kiezen voor een hoofddoek. “Vrouwen hebben het recht om zich te kleden zoals ze willen.” Ja Alexander, dat recht hebben vrouwen inderdaad in een vrije samenleving, alleen denkt de islam er toch net ietsje anders over. Bovendien willen veel vrouwen het zelf niet eens, maar het moet dus doen ze het, want anders krijgen ze klappen. Dat zegt zelfs de Völkszeitung en dus is het waar. Maar het wordt nóg erger. “ER KOMT EEN DAG DAT WE ALLE VROUWEN, ALLEMAAL, MOETEN VRAGEN EEN HOOFDDOEK TE DRAGEN UIT SOLIDARITEIT MET DEGENEN DIE HET VANUIT RELIGIEUZE OVERWEGINGEN DOEN.” Nee idioot, die dag komt er niet. Gefeliciteerd Oostenrijkers, met deze Groenweglopende volksmaniak, dat krijg je er nou van. La France, vous êtes le volgende.

  bron : geenstijl.nl

  Die van Bellen is echt ziek.

  Hoofddoek is symbool van islam onderdrukking.

  Heb een paar ex moslim vriendinnen , die zeggen ook al hoofddoek is nooit uit vrije wil.

  Opknoppen die van Bellen, smerige verrader.

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   O ja Van Bellen, er zijn een heleboel mannen die een hoofddoek dragen. Een klein voorbeeldje in SA. Dene helft heeft hofdtooien die zien er uit als theedoeken en de andere helft als de ouderwetse luiers die we vroeger hadden, toen het produkt pampers nog niet was uitgevonden. De Palestijnen zoals ze zich noemen en de Jodaniers hebben dat ook, maar dat is meer van het merk theedoek.

   Geliked door 1 persoon

 6. danny zegt:

  NSB Handelsblad trekt sluier over Nikaabdebieltjes

  islamaids.pngHoe kijkt ze er, drie jaar later, tegenaan? „Ik zal als niet-moslim nooit helemaal begrijpen hoe het is om je graag te sluieren, maar het is me wel duidelijk geworden dat deze vrouwen echt liefde koesteren voor dit kledingstuk. Zij zeggen: ik bepaal zelf wat je wel of niet van mij te zien krijgt.”

  Ze wijst erop dat feministen in de jaren 70 datzelfde argument gebruikten ter verdediging van hun autonomie. „Dat heeft me wel aan het denken gezet. Als je het recht hebt om je uit te kleden, heb je ook het recht om je aan te kleden.”

  Hey kijk nou. Een volledig kritiekloos interview van een tragische linkse debielmevrouw die de stoffen gevangenis van de profeet weer door de lens van het politiek correcte wil zien: altijd maar dat zeurderige mantra van “het zijn heus wel sterke vrouwen en buh buh vooroordelen en kijk nou hoe leuk ze het zelf vinden”. Hoe lang men op de redacties denkt dat ze met dit soort “maar hij bouwt wel mooie snelwegen”-argumentatie weg kunnen komen is onduidelijk, maar de gewone Nederlander die geen artistieke levensinslag heeft en geen moslims probeert te redden heeft toch wel door dat dit gewoon kwaadaardige domheid en een stuitend gevalletje van the soft bigotry of lowered expectations is van Vandermeersch en consorten? Goed, volgende keer maar weer een stukkie over hoe lavendelsnuivers, dumpertreeters en corpsballoos de echte seksisten zijn? Iedereen weet toch dat de niet-werkende, onzichtbare baringsmachines van de profeet juist de echte feministen zijn…

  bron: geenstijl.nl

  https://www.nrc.nl/nieuws/2017/04/25/zij-fotografeerde-vrouwen-die-voor-de-niqaab-kiezen-a1555924

  verbieden die lugenpresse nazi krant!

  Like

 7. Jean zegt:

  Die rot huichelaar is zoals die hele EU troep een “gevaar” voor ons Europa, een Europa wat heel snel die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij incl. dat EU gedrocht moet verbieden en droogleggen.
  Huichelaarster Thijssen = cd&v = islam = moslim is bezig heel Europa te beschadigen door de fokstieren uit die moslimlanden bij elke geboorte 10 dagen verlof te geven, daar die fokstieren er ± 5 vrouwen op na houden is de som snel gemaakt.
  Heb maar een moslim in dienst je zult snel zijn naar vergeten zijn want hij zal nog weinig aanwezig zijn…
  Man man man laten we er snel werk van maken en die EU troep verdrijven uit Europa en ze nooit meer binnen laten, ze gaan maar bij hun vriendjes in die islamitische landen wonen.

  Geliked door 1 persoon

 8. ReaGluurder zegt:

  Het goede nieuws in deze is dat deze PislamOetlul met een kleine meerderheid gekozen is. Bijna de helft van de kiezers zag deze vent dus niet zitten. Geeft hoop voor de toekomst! Wakker worden en uit de chillhoek komen kost veel tijd voor de ingedutte Vleeshompen!!

  Like

 9. Pietersen zegt:

  He, daar heb je ons Franske weer, nu als wetenschapper in de ‘diversity’. Proest….

  Like

 10. ReaGluurder zegt:

  Off Topic, maar zeker ook weer niet: Hoor net op het Journaal dat de zorgpremies volgend jaar flink moeten stijgen!! Ja, Jan Lul moet alweer meer dokken omdat hele volksstammen GRATIS GELD / ZORG krijgen. En veel “vluchtelingen en gastarbeiders” verdommen om de zorgkosten te betalen. Het schijnt om 100.000 gevallen te gaan!! Wij pikken het niet meer!!!

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @ReaGluurder: 20.32. uur. Precies wat U zegt. De gore klootzak Rutte (VVD), en de huichelaars van: CDA, D66, en de “wazigen”, van D66, gaan een griezelkabinet in elkaar zetten, en dan kan Rutte, ons nog veel harder naaien. Want WIJ geboren Nederlanders, MOGEN DOOD VALLEN, maar de invasie van dobbernegers en moslims, daar laat de judas Rutte cum suis ONS voor bloeden.

   Like

  • tippelaar zegt:

   Reagluurder. Toch krijgen die vluchtelingen en andere nietzorgpremiebetalers dezelfde zorg als de welbetalers. Raar is dat eigenlijk, als je bij de bakker komt zonder geld kan je geen brood kopen. Zonder brood ga je dood om het is even kort dood de bocht te zeggen. Maar als je bij de ziekenhuisbakker komt en je betaalt niet, mag je niet alleen gratis brood meenemen maar ook nog de hele vitrinekast met de taartjes leegvreten plus nog eens een kruiwagen vol meenemen voor het moslimongedierte dat in het gratis gekregen huis, op hem zit te wachten tot hij met de buit terug komt.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s