Nu wel maatregelen bij Zuiderparkbad

Screenshot_42

DEN HAAG – Bij het Zuiderparkbad in Den Haag worden extra maatregelen genomen tegen de overlast door met name Marokkaanse jongeren. Eerder zag wethouder Baldewsingh geen redenen om maatregelen te nemen.

Er worden bij het zwembad beveiligers ingezet en iedereen van 14 jaar en ouder moet zich identificeren, meldt de NOS dinsdag.

Het zwembad kwam vorige week in het nieuws door een brandbrief van medewerkers waarin de noodklok werd geluid over wantoestanden zoals aanrandingen en intimidatie door de jongeren.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Nu wel maatregelen bij Zuiderparkbad

 1. elisah zegt:

  Moslim vrouwen willen vaak apart zwemmen…..misschien is het tijd dat niet zij, maar de moslim mannen apart gaan zwemmen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Tom Hendrix zegt:

  En staat de “rode kerk”, al klaar om tegen deze DIESCRIMIENASIE te protesteren? Dit komt als mosterd na de maaltijd, en ik verwacht er helemaal niets van!

  Like

 3. Ivan Chapka zegt:

  Het is tijd voor de Haagse gemeenteraad om deze “gekleurde” wethouder een flinke trap onder zijn reet te geven en naar huis te sturen, omdat deze man het presteerde, terwijl hij duidelijk GEEN onderzoek had gedaan, het personeel bij voorbaat al als leugenaars neer te zetten en nu na overstelpend bewijs alsnog zijn keutel dient in te trekken en als een geslagen bruine hond met maatregelen komt. Wat een achterbaks PvdA figuur. En zo gaat het in alle door de PvdA bezette bestuurlijke functies, en dat zijn er veel te veel, gezien deze partij is geminimaliseerd.
  Opdonderen met al die meevreters op hoge bestuurlijke functies, waar zij de intelligentie en capaciteiten voor missen.

  Geliked door 2 people

  • Pietersen zegt:

   Alles waar die wethouder Baldewsingh zich mee bemoeit of iets over te zeggen heeft raakt besmet. De man roept veel, maar levert nooit iets af en gaat altijd in de verdediging. Dat deze dweil nog wethouder is (PvdA) is mij een raadsel.

   Like

 4. hans zegt:

  Die wethouder in den haag met zijn blanke sub-elite-naam is dus het resultaat als die moet beslissen over zulks. Het is altijd een soort etnisch revanchisme naar blanken. We moeten dit niet meer pikken! Complexloos racistisch naar ons en tegelijkertijd met zulke termen Nederlanders om de oren slaan.

  Like

 5. BertG. zegt:

  Gaat niks opleveren, die koters onder de 14 zijn zo niet erger met een ploeg, en die gaan altijd vrij uit.

  Geliked door 1 persoon

 6. Elena zegt:

  Aaaaaah…ons aller ex PVVer moslim Arnoudje wist te vertellen dat er niet één rotjoch tussen zat met een Marokkaanse of Turkse achtergrond.

  Like

  • elisah zegt:

   Hij bedoelde dat er één rotjoch tussen zat die NIET een turkse of marokkaanse achtergrond had?

   Like

  • BertG. zegt:

   Altijd weer die Eskimo’s, wat een vervelend volk is dat toch.
   Lenen zelf met het grootste gemak hun vrouwtje uit en verwachten dat van andere ook.
   Wie zouden het anders geweest kunnen zijn als het die andere niet waren.

   Like

 7. Sgian Dubh zegt:

  Den Haag is bijna een Islam stad, dus dit is verloren moeite. Beter aandacht richten op wat nu?Vluchten of vechten, en als het vechten word, waarmee? En hoeveel mensen doen er mee? Misschien is vluchten de enige overgebleven optie, dit land gaat kapot en ergens is het punt dat je niet meer weg kunt komen…..

  Like

 8. N.E. Derlander zegt:

  De primaire reactie van deze elitaire wethouder is alleszeggend, de aangekondigde maatregelen zijn slechts een doekje voor het bloeden en de (Haagse) raadsleden lopen nu, zoals altijd en overal in Nederland, gerustgesteld met een kluitje het riet in…………………….

  Ik hoop dat de PVV raadsleden extra zullen toezien op de toepassing en de strikte handhaving van de aangekondigde maatregelen.

  Deze ondermaatse wethouder zit er met het oog op de komende verkiezingen in 2018 hooguit nog maar een jaar, maar de andere partijen doen er m.i. goed aan om hem in die tijd een beetje kort te houden.

  Like

 9. Pietersen zegt:

  Het hele college van de gemeente Den Haag is een grote rotte appel. Echt een kliek te noemen. Baldewsingh heeft geijverd voor het aannemen van mevrouw Krikke (VVD) als burgemeester. Deze nieuwe burgemeester heeft al aangegeven door te gaan met het beleid van van Aartsen (VVD) ; dwz salafisten van de As-Soennah moskee gaan met oudjaar weer patrouilleren in de straten met hun lichtgevende hesjes waarop staat ‘As-Soenah’.
  Mevrouw Krikke zegt dat zij zich hierbij ‘senang’ (letterlijk citaat) voelt, en daar kon de PVV het mee doen die als enige vragen over deze kwestie had.
  Tot nu toe hebben wij bijna niets van mevrouw Krikke vernomen, zij is al maanden burgemeester, het lijkt wel of dat mens zich verstopt en belangrijke zaken uit de weg probeert te gaan.

  Like

 10. hslot4 zegt:

  Ik heb het probleem zo opgelost heb je zero last meer van dat moslim volk .
  En de dieren vinden het ook leuk ………. https://www.youtube.com/watch?v=SRsAhZLCPuU

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Laat wat wilde varkens los bij dat zwembad, zijn deze ettertjes zo pleiten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s