Razzia tegen smokkelaars wegens massaal asielbedrog: Honderden schijnasielzoekers geproduceerd

Screenshot_44

Federale politie blaast netwerk van asielsmokkelaars op: Honderden schijnasielzoekers met schijn-bekeringen tot het christendom

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Asiel “all-inclusive”

Asiel “all-inclusive”: Zo zou je het motto van het systematische en massale asielbedrog in Duitsland kunnen noemen: In Duitsland wonende moslims richtten een smokkelaar-systeem op dat voor de “asielzoekers” alles beschikbaar stelde: Valse passen, fake-bekering tot het christendom, onderricht over het christendom, inclusief het van buiten leren van bepaalde centrale Bijbel-citaten.

Michael Mannheimer Blog

Gekkenhuis Duitsland

Merkel heeft van ons land een gekkenhuis gemaakt. Met niet eerder vertoonde aantallen massale verkrachtingen, moorden op Duitsers, terroristische aanslagen en typische migrantencriminaliteit. Dat eersteklas Duitse politie-commando’s de top van deze criminele ontwikkeling steeds weer kunnen afkappen, verandert niets aan het feit dat het tóch slechts het topje van een steeds groter wordende ijsberg is.

De grootste smokkelaarster is Merkel en het voor haar werkende politieke establishment. Zonder haar politiek van bevokingsuitwisseling en van open grenzen zou er van deze weergaloze bedreiging van de Duitsers in vredestijd geen sprake zijn.

(Michael Mannheimer)

Uit: “Welt.de”, 15-04-2017

Razzia tegen smokkelaars wegens massaal asielbedrog

De Duitse politie is in meerdere deelstaten opgetreden tegen smokkelaars. Die blijken honderden migranten een “All inclusive”-verzorging te hebben verschaft tot aan asielbedrog toe – inclusief schijn-bekering tot het christendom.

Plotseling komt een blauwe transportwagen in de rustige Spielstrasse de hoek om, speciale commando’s van de GSG 9 springen eruit, aldus ooggetuigen. Aan het einde van de straat, op de bovenste verdieping van het appartementengebouw in de gemeente Wennigsen (Niedersachsen), woont Hadi K. met zijn gezin. Bij hem vinden vinden de elite-agenten een alarmpistool en vervalste documenten. Het is slechts het begin van een razzia over de hele Bondsrepubliek tegen een netwerk van smokkelaars, die de hele dinsdag voortduurt. De Duitse politie slaat deze dag een slag tegen de georganiseerde smokkelaars-criminaliteit en het asielmisbruik.

“Bij het thans aan het licht gekomen systeem gaat het om de poging het fundamentele recht op asiel op perfide wijze te slim af te zijn,” zegt Helgo Martens, eenheidsleider van de federale politie tegen de “Welt.” Behalve de 37-jarige Iraniër wordt ook een tweede hoofddader, een 54-jarige Duitser, in de omgeving van Hannover gearresteerd. Daarbij doorzochten agenten van de eenheid een kantoor in het centrum van de hoofdstad van de deelstaat. Tegelijkertijd doorzochten agenten over de hele Bondsrepubliek 22 woningen en werkplaatsen van mogelijke mededaders, onder andere in de deelstaten Berlijn, Nedersaksen, Sleeswijk-Holstein, Noordrijn-Westfalen en Beieren.

In de loop van het ongeveer één jaar durende onderzoek hebben de rechercheurs een hoog, tweevoudig aantal daden gedocumenteerd en arrestatiebevelen uitgevoerd. Volgens informatie van de “Welt”gaat de federale politie ervan uit dat minstens 700 “asielzoekers” met hulp van de beschuldigden een verblijfsvergunning in de wacht hebben gesleept.

De veiligheidsautoriteiten beschuldigen de vermoedelijke hoofddaders ervan een soort “All inclusive” smokkelarij te hebben gevestigd vanaf het vertrek tot aan de succesvolle aanvraag: Ze zouden vooral Iraniërs en Afghanen Duitsland binnengeloodst hebben en hen systematisch hebben voorbereid op het verhoor bij het Bondsbureau voor Migratie en Vluchtelingen. (BAMF).

Daartoe bekeerden de mensen zich in Duitsland slechts voor de schijn tot het christendom om hun kansen om als asielzoeker te worden erkend te verbeteren. Daartoe leerden ze bijvoorbeeld centrale Bijbel-passages als de “gelijkenis van de verloren zoon” uit het Evangelie volgens Lucas van buiten en lieten bevestigen dat ze kerkdiensten bezochten. De smokkelaars zouden de mensen ook hebben aangeraden om zich het liefste reeds in hun land van herkomst te laten fotograferen met een kruis.

Lees hier het hele artikel: www.welt.de

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Christendom, corruptie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Razzia tegen smokkelaars wegens massaal asielbedrog: Honderden schijnasielzoekers geproduceerd

 1. En zo worden wij met zijn alle besodemieterd. Draai die geldkraan eens dicht en trap ze naar hun eigen land terug. Passen afpakken en grenzen dicht.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ivan Chapka zegt:

  Die 700 zijn slechts een druppel op de vele tienduizenden frauduleuze asielverzoeken gloeiende plaat.

  Geliked door 3 people

 3. oeps48 zegt:

  Het is een begin. Maar het is slechts het topje van de ijsberg. Het toont vooral aan, hoe migranten proberen het systeem met list, leugens en bedrog te verkrachten. Er zal dus op veel grotere schaal moeten worden opgetreden. Ik heb zo’n slim vermoeden, dat dit probleem niet alleen in Duitsland speelt, maar ook in Nederland en ook in alle andere Europese landen. Politie, armen uit de mouwen. Er is heel veel werk aan de winkel. Laat die parkeerbonnen maar even zitten. First things first !!!

  Geliked door 2 people

 4. Jean zegt:

  Ik vertrouw geen enkele moslim/islamiet en dat legt mij geen windeieren, de veiligheid van mijn gezin, familie en vrienden en Vlaamse Nationalisten gaat voor alles.
  Ik gun dat volk en zeker die voddendraagsters/voddendragers zelfs nog geen blik want ook daar moet je voorzichtig mee zijn.
  Veiligheid staat voor alles.
  Handelszaken waar dergelijk volk in rondloopt worden gemeden. Jammer voor de handelaar maar helaas, veiligheid staat op 1.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Gelukkig ben je niet de enigste, deden er dat maar meer.

   Geliked door 1 persoon

  • Golden Girl zegt:

   Jean, ik schreef hier pas dat ik 1 man van die leuke islam club aansprak, die keek zo kwaad naar me dat ik blonde ongelovige iets durfde te zeggen, vinden ze het raar dat je een bloed hekel aan ze krijgt, ze verbeelden zich al dat Europa van hun is

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Je had er ook even bij moeten vertellen dat je een regelmatige afnemer bent van zo’n smakelijk Turks broodje met speciale Turken saus er bij.
    Dan was de man vast wat begripvoller geweest naar jou toe.
    Dan had hij gelijk geweten dat jij ze wel steunt op financieel gebied.

    Geliked door 1 persoon

  • Republikein zegt:

   We begrijpen het Jean, maar je bedoelt dat het wel windeieren heeft opgeleverd?
   Het is als kippenstront.

   Like

  • oeps48 zegt:

   Gelijk heb je. Ik kom al lang niet meer in die winkeltjes. Ik heb er niets verloren.

   Like

 5. elisah zegt:

  Zet al die fake bekeerlingen een bord vol varkensvlees en een glas met alcohol voor, kijken of ze door de mand vallen…
  Zo zullen er heus nog meer trucjes zijn om ze te ontmaskeren, die vuile oplichters.

  Geliked door 2 people

 6. Tom Hendrix zegt:

  Maar het zal niet genoeg zijn. Want de instroom van moslims, en gelukzoekers gaat gewoon door. Hoe goed bedoeld ook, het is “dweilen met de kraan open”. Madam Merkel weigert om de grenzen te sluiten, en dat doet ze om; de Resolutie van Straatsburg, volkomen te laten uitvoeren. Tevens zal ook de massa-immigratie doorgaan, ook daar heeft zij “de hand in”, want ook ” Het Coudenhove-Kalerghiplan”, wordt gewoon uitgevoerd.

  Like

 7. Thom zegt:

  De wereld is tegenwoordig zo gek, dat ik als ik bovenstaand artikel lees denk: “Dat zijn leuke dingen voor de mensen”.

  Like

 8. Guardiacivil zegt:

  Deze speciale groep van de politie kreeg opdracht van hogere hand voor de invallen.
  Is er binnen de hogere gelederen een aantal lieden tegen het bewind van Merkel?
  Anders zou er toch nooit zijn opgetreden.
  Maar ook kan het zijn dat deze invallen een groot cliché is voor de buitenwereld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s