UKIP wordt Britse versie PVV: zet vol in op “superieure Britse waarden” tegenover “regressieve islam”

Screenshot_43

(Door: Michael van der Galien)

Bij UKIP hebben ze het roer helemaal omgegooid. Waar de partij eerst en vooral anti-EU was, toen Nigel Farage het er voor het zeggen had, wordt UKIP nu eigenlijk een Britse versie van de PVV.

“UKIP erkent dat de grootste problemen van onze tijd cultureel van aard zijn,” aldus de vice-voorzitter van de partij, Peter Whittle, bij de lancering van UKIP’s “integratie agenda” maandag. “Niemand heeft ooit voor multiculturalisme gestemd,” ging hij verder. Daar voegde hij aan toe deze ideologie “gefaald” heeft.

Natuurlijk werd UKIP gisteren onmiddellijk beschuldigd van “Islamofobie.” Maar ja, daar is tegenwoordig niets voor nodig. Iemand zegt het oneens te zijn met één van de uitgangspunten van de islam, en hops, voor je het weet wordt die persoon daar ook van beschuldigd. Als je dat soort politiek-correcte zeiksnorren moet geloven bestaat de halve wereld uit “islamofoben.”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Groot-Brittannië, Islam, Multiculti, UKIP. Bookmark de permalink .

12 reacties op UKIP wordt Britse versie PVV: zet vol in op “superieure Britse waarden” tegenover “regressieve islam”

  1. Zouden ze het licht gezien hebben??? Moeten ze het beslist aan onze regeerders doorgeven. Worden ze toch nog eens wakker en kunnen ze beter met Geert in zee gaan.

    Like

  2. Ron zegt:

    Ach daar hebben we het weer, UKIP is weer beschuldigd van islamofobie.
    Laten die sukkels die dat woord bedacht hebben nu vergeten zijn dat een fobie een Irrationele angst is.
    Wie een beetje het alternatieve nieuws volgt weet dat er dagelijks zeer Rationele redenen zijn om angst voor islam te hebben.
    Niet iedere moslim is terrorist, maar 99.999% van alle terroristen, en dat zijn er nogal wat heden ten dage, zijn moslims.
    Een Rationele angst voor iets is niet strafbaar.
    Als ik mijn blote hand steek in een hok vol gifslangen loop ik zeer groot gevaar. Daarom heb ik een Rationele angst voor gifslangen.
    Laat er dan maar eens een sufferd van een rechter komen die beweert dat die angst irrationeel is.

    Like

  3. Theresa Geissler zegt:

    Eerst maar eens even mijn allereerste, kernachtige gedachte, zodra ik dit las, weergeven:
    “Hè, hè, dat werd, GVD. tijd!”
    Want, met alle respect voor zijn anti-EU-bevlogenheid, zijn charme en zijn onnavolgbare Britse humor: Als we op die goeie, beste, brave Nigel hadden moeten wachten…….
    Natuurlijk is het nu afwachten, hoe dit uitpakt:
    Het is ook nog best mogelijk, dat de UKIP nu binnen de kortste keren ineenschrompelt tot de omvang van Liberty GB, waarmee de ongeneeslijkheid van de Britse kiezers dan meteen onomstotelijk is aangetoond.
    Keerzijde daarvan zou dan wel zijn, dat even onomstotelijk zou worden aangetoond, dat het absoluut níet aan de kwaliteiten van Paul Weston ligt, die, tussen haakjes, vooralsnog wèl mijn onbetwiste favoriet BLIJFT. Daarin ben ik zéér hardnekkig, @Wachteres; dat is, zoals het is.
    Niettemin: Congratulations, Mr. Nutall en Mr. Whittle: Elk gezond initiatief is meer dan welkom, zéker op dít vlak!

    Like

    • Wachteres zegt:

      Hij is mijn held ook, Theresa. Niet voor niets heb ik veel artikelen van hem vertaald.

      Like

    • J. C. Th. Köhler zegt:

      We hebben wel degelijk op Nigel Farage moeten wachten. Want om de strijd met de islam aan te gaan is het zaak eerst los te komen van de EU. Brussel is de grootste bevorderaar van de islamisering. Met alle regels die voorschrijven hoeveel “vluchtelingen” elk land moet opnemen, het verbieden van grenscontroles, etc. Farage heeft, juist in de strijd tegen de islam, heel belangrijk werk gedaan. Maar als hij dezelfde uitspraken had gedaan als Geert Wilders, had hij nu ook beveiliging nodig gehad. Dat hij is teruggetreden als voorman van UKIP is misschien wel uit lijfsbehoud. De tactiek en de strategie van Farage niet onderschatten.

      j.c.th.kohler@ziggo.nl

      Like

  4. Wachteres zegt:

    Een interessante reactie op Breitbart (in het artikel is er een link naartoe):

    Als de conservatieven merken dat het volk achter de opvattingen van Ukip gaat staan, dan zullen zij naar die opvattingen overgaan. En ondertussen zullen ze de linkse opvattingen steunen en iedereen die anders denkt voor racist, fascist en/of nazi uitmaken.

    Precies hetzelfde hebben ze met BRexit gedaan. Ukip heeft de ijzers uit het vuur gehaald en de conservatieven gaan met de eer strijken.

    Trouwens, of ze echt anti-islam kunnen worden, is maar de vraag. Waarschijnlijk zijn er teveel fianciele, olie en andere belangen bij betrokken.

    Dat zijn de redenen waarom Ukip, net als de PVV en het Front National, een outcast zal worden.

    Gesteld dat we – dankzij die partijen – toch uit de EU gaan, dan zullen de politiekcorrecten/linksen nadien proberen de eer naar zich toe te halen.

    Dat mag hen nooit gelukken! Land- en cultuurverraders moeten worden gestraft.

    Like

  5. Tom Hendrix zegt:

    Een verstandige koerswijziging wat mij betreft.

    Like

  6. Joshua zegt:

    Vele Europese en landelijke “leiders” lijden aan autochtonenfobie, daar zouden zware staffen op moeten staan!

    Like

  7. Ronald zegt:

    Go UKIP go!!! De echte Engelsen gaan hiervoor!!! Real Britains FIRST!!!

    Like

  8. Mirjam zegt:

    Prima, dat ze het doen.

    Like

Plaats een reactie