EU-waanzin!

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Lees ook: www.telegraaf.nl

Door:
“Ras Hollander”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Krankzinnigheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op EU-waanzin!

 1. Drs.P. zegt:

  Er is nog veul meer waanzin en dat is NL-groene luchtfietserij.
  Ooit gehoord van DOPP?????, zo niet, lees en huiver van wat ons te wachten staat en hoe de kiezer gigantisch van voor, van achter, van boven en van onder genaaid is door alle partijen die nu met een “partijkartel regeer accoord” bezig zijn

  Waarom horen wij pas na verkiezingen dat VVD, CDA, D66 en GroenLinks partijkartel vormen onder de naam DOPP? 26 april 2017

  DOPP
  FacebookTwitterGoogle+StumbleUponLinkedInWhatsAppNUjijTumblrPinterestRedditDiggShare
  Groene maffia neemt Nederland in tang: “Klimaatparagraaf regeerakkoord al klaar”

  In Amerika hadden we net de March for Science die in wezen een klimaatreligieuze mars tegen de wetenschap is. Een kantoor van een scepticus werd onder vuur genomen. In Nederland stevenen we ondertussen af op een übergroene coalitie. Dat zou op zich perfect zijn ware het niet dat men de feiten verkeerd heeft.

  In werkelijkheid geldt: meer CO2 is groener, minder CO2 is minder groen. Maar groen is poen en dan maken de feiten niet meer uit. Dan gaat het een platform als Liberaal groen alleen om kansen voor vrindjes om met bescherming van de overheid als “ondernemers” miljoenensubsidies af te romen. En dus vinden deze liberalen ook de misschien meer idealistisch gedreven mensen van de andere partijen. Hun gezamenlijke club heet: duurzaamheidsoverleg politieke partijen (Dopp).

  De Volkskrant weet:
  Dat is geen vrijblijvende club milieubewuste partijleden, zegt Dopp-woordvoerder Gijs Dröge, voorzitter van Liberaal groen, ‘het VVD-netwerk dat een duurzame economische groei voorstaat’. Sinds 2008 doen de ‘groene netwerken’ van VVD, CDA, D66, GroenLinks, PvdA en ChristenUnie gezamenlijke duurzaamheidsvoorstellen onder meer bij kabinetsformaties. ‘Over klimaat hoeven ze bij de formatie niet te onderhandelen’, zegt Dröge, ‘dat hebben wij al gedaan.’

  OK. Zo zie je maar weer. Over partijkartel gesproken. Waar blijft hier de democratie? En wat wordt ons zoal door de strot geduwd als dit doorgaat?

  Er komt een variabele wegenbelasting op basis van kilometers en uitstoot, milieudoelen worden in de wet vastgelegd en er wordt een netwerk van aaneengesloten natuur aangelegd. Verder gaan alle kolencentrales dicht, wordt de Groningse gaswinning minimaal en wordt er na 2025 geen fossiel aangedreven voertuig meer verkocht.

  Er komt een fonds met 10 miljard euro aan startkapitaal om duurzaam materiaalgebruik en energiebesparing te stimuleren. Evenzeer komt er elk jaar twee gigawatt (genoeg voor 2 miljoen huishoudens) aan energie bij van windmolens op zee en land. Omdat er ook geen gas wordt geïmporteerd, zullen rest- en aardwarmte in combinatie met warmteopslag, zonneboilers en isolatie voor de warmtevoorziening moeten zorgen. De overheid en niet de markt, dient de regie te nemen bij het bereiken van alle doelstellingen.

  Er is maar en hoop voor Nederland bij al deze ongein: dat mark Rutte alsnog het licht ziet en dat hij breekt met Groenlinks en dit Dopp. En oja: Al Gore heeft een groep mensen op de been gebracht die 15 biljoen dollar vragen voor klimaat!

  Afsluitend de eminente wetenschapper William Happer over de March for Science.

  Foto: climatedepot.com

  http://www.stopdebankiers.com/waarom-horen-verkiezingen-vvd-cda-d66-en-groenlinks-partijkartel-vormen-naam-dopp/

  Liked by 1 persoon

  • elisah zegt:

   Al het geld dat de Groningse gaswinning heeft opgeleverd is verdwenen, uitgegeven en foetsie….
   Er zijn wat wegen, een Betuwelijn, het Rotterdamse station en zo voor aangelegd, maar het overgrote deel van al die vele miljarden is in het niets verdwenen en niemand die kan vertellen waar het gebleven is….

   Like

   • leefbarbaar zegt:

    Uitkeringen, iedere gastarbeider, die hier een paar jaar werkte, kon de ziektewet in. En zit er nu nog. Tot de AOW, waaraan hij ook nauwelijks iets heeft bijgedragen.
    En Brussel; we betalen altijd veel meer aan Brussel dan we terug krijgen. Dat geld komt niet uit de lucht vallen, dat komt uit de grond.

    Like

 2. Kan het ook ietsje goedkoper?

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  Hier de lijers van het hele Brusselse spul:

  Liked by 2 people

 4. Tom Hendrix zegt:

  Tja, wie stopt ze. We komen van deze rode, en politiek-correcte elite in de EUSSR, niet vreedzaam af. Ze zullen hun SS politie tegen ONS inzetten, en deze bestaat al, EUGENDFOR.

  Liked by 2 people

 5. Cathja zegt:

  Dit is niet te bevatten, en zéker niet te tolereren! WIJ (de Nederlanders) zijn degenen die deze idioterie en ongeoorloofde geldverspilling mede in stand houden door jaarlijks miljarden ‘contributie’ af te dragen!

  Smerige dieven, smerige ongekozen lamzakken! Kijk eens om jullie heen en constateer zelf wat een enorme puinhoop jullie van ons mooie Europa hebben gemaakt! Overal ellende, overal buitenlanders met een veel te grote smoel, en handophouders die gratis geld en goederen ontvangen, idiote wetten en regels en straffen voor wie niet in jullie pas wil lopen…!

  Opzouten! Wij hebben de EU niet nodig. We redden ons prima zónder de EU-dwangbuis!

  Liked by 2 people

  • Drs.P. zegt:

   Het zal moeten beginnen met de Brusselse Augiusstal te gaan ruimen en daarna landerlijke ratten te verdelgen, maarrrrrrrrrr het slapende gehypnotiseerde NL volk denkt: “zolang we onze gsm en tablet maar hebben zal het ons een rotzorg zijn wat er gebeurd” en dat is het dan, daar kun je geen oorlog mee winnen.

   Liked by 1 persoon

 6. leefbarbaar zegt:

  De grootste boeven zitten in den Haag, dat zijn de landverraders, die het Vierde Rijk overladen met ons geld.
  U stemde VVD, u blijft betalen voor paleizen in Brussel.

  Liked by 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  Het wordt tijd dat het volk zich ontdoet van de Eurofascisten !

  Like

 8. Guardiacivil zegt:

  Als er nu geen bezetting komt met arrestaties van maffia Brussel en zijn elite orde………………. dan is het echt gedaan met het bestaan van Europa.
  Er moet gewoon worden ingegrepen hoe dan ook.

  Like

 9. De enigste oplossing is een revolutie ontketenen en daar heb je een stelletje krachtige figuren voor nodig die van geen wijken weten. WIE O WIE ????????

  Like

 10. Flo zegt:

  M O A B op dat smerige elite tuig!

  Like

 11. Pietersen zegt:

  De EU, nooit te beroerd om dure advocaten te betalen die vervolgens EU landen voor het hof van Straatsburg slepen omdat ze EU-regeltjes overtreden of mensenrechten van asielzoekers schenden.

  Maar hier zit de EU aan een huurcontract vast tot 2035 omdat zij zo bezig waren anderen achter de broek te zitten en te beleren, dat zij vergaten een opzeggingsclausule voor dit dure pand te regelen.
  En wie mag deze blunder betalen ? Juist, wij de burgers.
  Laat ze alvast bij de EU maar hun dure servies ad 3 miljoen euro verkopen, en bij de kringloop nederig wat gebroken bordjes aanschaffen.
  Wat een stelletje kakkerlakken zijn het.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s