Landenranglijst: Duitsland stort neer

Screenshot_2

(Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

Hoe veilig is Duitsland op dit moment? En hoe veilig was het voordat de bondskanselier in haar oneindige wijsheid de grenzen voor iedereen opende die wilde komen? Twee vragen die verband met elkaar houden. Iedereen weet dat de massa-immigratie van vooral moslims tot een dramatische toename van de criminaliteit heeft geleid. Dat bewijst zelfs de officiële statistiek, ook al wordt uiteraard, zoals bij de presentatie van de criminaliteitsstatistiek van de politie enkele dagen geleden, alles weer mooi gepraat. Dat dit mooi praten niet helpt, kreeg het Merkel-regime nu op schrift: van het World Economic Forum in Zwitserland. Een organisatie die boven iedere verdenking van xenofobie verheven is.

PI News

Elk jaar stelt het World Economic Forum een landenranglijst over de meest verschillende onderwerpen op. Daarin staat ook het onderzoeksgebied “Safety and Security”. Een jaar geleden stond Duitsland nog op de vijfde plaats. Nu staat het land, dat zo divers zou zijn, echter op de 51e plaats – tussen Mongolië en Gambia. Een groot succes van de Merkel-regering. Inmiddels is het zelfs in Albanië en Tadzjikistan veiliger dan in Duitsland.

Met andere woorden, Duitsland is onder de 136 beoordeelde landen extreem neergestort. De oorzaken daarvoor zijn bekend. Dat de Bondsrepubliek Duitsland veel lager staat in de ranglijst, ziet Dr. Margareta Drzeniek van het World Economic Forum niet als op zichzelf staand geval, staat op “Welt Online” te lezen:

“Duitsland daalt weliswaar sterker dan andere landen, maar deelt deze trend met bijna alle West-Europese reislanden.”

Allemaal landen, die door de opening van de grenzen door Angela Merkel in de allergrootste nood kwamen. Daartegenover “blinkt Duitsland uit” met goede klasseringen op andere terreinen: bijvoorbeeld bij de hygiëne en de milieubescherming. Die zijn immers ook veel belangrijker dan de veiligheid van de mensen . . .

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Landenranglijst: Duitsland stort neer

 1. Charles Martel zegt:

  “Reiseländern”? een eufemisme voor landen waar illegalen uit heel de wereld “op reis” komen om de weldaden van hun “cultuur” op te dringen?

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Wat een zegeningen brengt Madam Merkel en de EUSSR.

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  +++ aLLah.gloeiende.aLLah.verdomme.mOhammed(was vrede maar met hem geweest)+++
  http://www.ad.nl/nieuws/allahoe-akbar-heroveren-op-terroristen-via-mijn-beltoon~af4d6ffd/
  +++

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Niet zeuren he, jullie hebben zelf Merkel gestemd !!

  Like

 5. Golden Girl zegt:

  wat kan het Merkel schelen hoe veilig de burger is, er zijn nog genoeg mensen over
  goed gedaan hoor krankzinnig wijf, een aanslag meer of minder ligt dat onmens echt niet wakker van

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Golden Girl: 11.39. uur. Natuurlijk interesseert dat de communiste Merkel niet, Golden Girl. Die voert uit wat haar opgedragen wordt door de NWO en Soros. De burgers mogen wat haar betreft gewoon barsten. En de CDU is een CDA geworden, heulen en huichelen met de socialisten.

   Like

 6. Je zou denken, dat er toch dan wel eens een partij de kop op zou steken ver boven het CDU uit. Die dit niet langer meer pikken en die Merkel een schop onder die onneukbare reet vlgs Berlusconi zouden willen geven.

  Like

 7. Lucie zegt:

  Smerig k..wijf,wat gun ik haar een hele bende ellende.Dat ze maar eens flink gepakt mag worden op een geweldadige wijze door een hele meute allah jankers.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Lucie: 13.26. uur. Dat ze maar eens flink gepakt mag worden, zegt U. En terecht. Maar dat zal nooit gebeuren, deze stroheks; wordt zwaar beveiligd, net als bij ons een zekere Rutte. Die overkomt het nooit, neen, de gewone burger/burgeres, die is “de sigaar”. Politieke marionetten, zorgen heel goed voor zichzelf!

   Like

 8. Ron zegt:

  Over een paar jaar is Duitsland wat hygiëne ook naar de 50-ste plaats of lager gezakt. Met genoeg immigranten uit moslimlanden zakt de hygiëne naar het niveau van deze moslimlanden, dus bijvoorbeeld naar 61 voor Jordanië en 68 voor Egypte.
  Wat je zaait aan moslims oogst je aan jihad en islamitische cultuur. Wees er maar blij mee, Duitsland.

  Like

 9. sandra s zegt:

  Dankzij dat Takkewijf het hele land de afgrond in !

  Like

 10. Aegolius cs zegt:

  Als republiek is Duitsland technisch een meerderheidsgeloofsrepubliek.

  De Bondsrepubliek Duitsland kent slechts drie groepen stemmers:
  Geloof; arbeider of communist of een mengeling daarvan over wie Merkel heel goed de hulp van de kerk kan inschatten……. Kirchensteuer. Ik zou bijna willen schrijven over het Vaticaan jaren ’30.

  Like

 11. Pingback: Statistiek Duitse binnenlandse veiligheidsdienst: Trier op de 1e plaats van gevaarlijkste steden in Duitsland | E.J. Bron

 12. Jan zegt:

  Gekkenhuis Duitsland: Vluchteling meenemen

  Momenteel wordt gepromoot om een vluchteling mee te nemen op je ov-kaart als dit mogelijk is. Als lokkertje een mooie roodharige meid.

  Nimm Flüchtlinge auf deinem Ticket für öffentliche Verkehrsmittel mit

  Du besitzt ein Ticket auf dem du werktags nach 19 Uhr, am Wochenende und Feiertagen ganztags eine weitere Person kostenfrei mitnehmen kannst?
  Dann engagiere dich, trage unseren Button und gib dich so an Bahnhöfen, Bushaltestellen und so weiter für Flüchtlinge zu erkennen!

  Den Button bekommst du aktuell in Duisburg, Essen, Bochum, Gelsenkirchen und Köln!
  Dein Wohnort ist nicht dabei? Dann melde dich zu unserem nächsten Workshop an und mache Flüchtlinge mitnehmen bei dir bekannt!
  https://fluechtlinge-mitnehmen.de/

  ….
  Die Idee des Projektes ist, dass TicketinhaberInnen für öffentliche Verkehrsmittel, die eine andere Person zu bestimmten Zeiten mitnehmen können, Flüchtlinge auf ihrem Ticket mitfahren lassen.

  https://fluechtlinge-mitnehmen.de/die-idee.html

  Achter dit debiele idee steekt young caritas
  https://fluechtlinge-mitnehmen.de/die-macher.html

  Heimatfilm Deutschland – #ZusammenHeimat


  Caritas Deutschland

  HABEN DIE NOCH EIGENTLICH ALLE?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s