Marine Le Pen voor de poorten!: Gevestigde partijen nemen hun toevlucht tot de gebruikelijke quarantainestrategie

Screenshot_3

(Vertaling: E.J. Bron)

In Frankrijk tekent zich voor de tweede verkiezingsronde van de presidentschapsverkiezingen op 7 mei de gebruikelijke “quarantaine”-strategie van de zogenaamde “democratische” partijen en instellingen af tegen de kandidate van het Front National, Marine Le Pen. Nu publiceerden zowel de vakbond CGT als de opperrabbijn Haïm Korsia een desbetreffende oproep, die nadrukkelijk waarschuwt voor een verkiezing van Le Pen.

Duits - Zuerst

De CGT appelleerde aan de burgers “extreem rechts te verhinderen”. Niemand zou op Le Pen mogen stemmen. Het Front National zou “een gevaar voor de democratie, voor de sociale samenhang en de arbeidswereld” zijn.

Terwijl de vakbond afzag van een verkiezingsaanbeveling voor Marine Le Pen´s concurrent Emmanuel Macron, gaf de opperrabbijn Korsia die wel af. De voormalige minister van Economische Zaken zou voor “de hoop op broederlijkheid” staan, zei Korsia tegen het persbureau AFP. Ook de conservatieve ex-president Nicolas Sarkozy wil volgens informatie uit zijn omgeving de komende dagen oproepen om op Macron te stemmen.

Marine Le Pen legde inmiddels tijdelijk het voorzitterschap van haar partij neer. Ze zou “boven de partijbelangen” staan en in de tweede ronde zoveel mogelijk Fransen achter zich willen verenigen, zei ze maandagavond op de tv-zender France 2.

Waarnemers houden een overwinning van Marine Le Pen in de tweede ronde nog steeds voor mogelijk. In een actuele verkiezingsanalyse constateren politieke wetenschappers dat de kiezers van de uitgeschakelde kandidaten in de tweede ronde niet automatisch op de “onafhankelijke” kandidaat Macron stemmen, maar in noemenswaardig aantal ook uit patriottische overwegingen op Le Pen zouden kunnen stemmen.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Elite, establishment, Frankrijk, Front National, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse joden, Linkse Kerk, Marine Le Pen, meningsdictatuur, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Marine Le Pen voor de poorten!: Gevestigde partijen nemen hun toevlucht tot de gebruikelijke quarantainestrategie

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

 2. Charles Martel zegt:

  De ware aard van de linkse extremisten komt weer eens naar boven: democratie is goed, zolang we baas blijven.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Ja, dat is natuurlijk volkomen waar, dat de ELITE, de RODEN en de NWO, niet willen dat Mw. Le Pen wint. Dat doorkruist natuurlijk hun belangen; en is in tegenspraak met het: ” Coudenhove-Kalerghiplan”, en ” De Resolutie van Straatsburg”. Enfin, we zullen het moeten afwachten, en moeten zien of de Franse kiezer, zijn/haar verstand gebruikt.

  Geliked door 1 persoon

 4. Mary zegt:

  De opperrabbijn notabene ” zou voor de hoop op broederlijkheid staan”, waar heeft die gezeten?, de Islam en broederlijkheid?, ja met de Islamieten en met niemand anders en al helemaal niet met de Joden.

  Geliked door 2 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @Mary: 11.10. uur. Precies, de volgers der islam haten op de eerste plaats alle Joden. Maar ook alle atheïsten, boeddhisten, christenen. Iedereen die niet moslim is; is voor hen een “aap”, “varken”, of “hond”.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Wat ’n zak van ’n Jood is me dat zeg.
   De islam is hun doodsvijand en de enige die hen daar tegen zal kunnen beschermen is le Pen, maar nee hoor.
   Net als de Kerken staan ze moedwillig aan de verkeerde kant en eisen van de overheid dat hun synagogen beveiligt worden…

   Geliked door 1 persoon

   • Tom Hendrix zegt:

    @paulzwueste: 16.49. uur. Dat zijn de ergste verraders, Paul. Een Romeins senator, heeft volgens mij ooit al iets gezegd daarover. Een land kan zich verweren tegen een aanval van buiten, maar NIET van verraad van binnenuit. Dat is dus nu volop gaande, je wordt verraden door je eigen landgenoten.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Uitstekend verwoord Tom!
    Daardoor is een burgeroorlog ook zo vreselijk omdat 2 partijen eigen mensen zich elk verraden voelen door de andere helft.

    Like

 5. koddebeier zegt:

  Deze zogenaamde democratische partijen verkrachten juist de democratie, als zij zo door gaan neemt het volk het recht in eigen hand en start de revolutie !
  Hopelijk roeien ze dan dit soort anti democraten uit !

  Geliked door 1 persoon

 6. delamontagne zegt:

  Er wordt natuurlijk flink gelobyed = geslymed bij de diverse “allahg”-heden.
  Hier bij de hoofdIMAM van Fr, die van de grote Moskee in PARIJS, Boubakeur.
  Hij is de man die alle leegstaande Kerken in Fr graag omgevormd wilde zien in Moskeeën.
  Krijgt hij nu zijn zin ?

  Hier met een minder grote ‘Godheid’, ik bedoel “Allahal-geit” Imam Galghoumi

  Verder roepen de diverse muslim organisaties in Fr op om in ieder geval op MACRON te stemmen

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Die Macron was vroeger etalagepop in ’n sekswinkel.
   Zijn vrouw Beatrix is gepimpt van eenvoudig verkoopstertje in ’n nachtwinkel tot de nageboorte van Edith Piaf.
   Vrouwen die zo ver zijn gegaan met plastische chirurgie moeten een shawl dragen.
   Als ze dat niet doen komt die hele bedrading bloot te liggen en dat is geen gezicht.

   Like

 7. Ronald zegt:

  Ik moet niet denken aan opgelegde broederlijkheid…………….mensen moeten gewoon zichzelf kunnen zijn en opkomen voor de eigen cultuur van het land; opkomen voor het EIGEN VOLK; eigen bedrijven in het land behouden met eigen bevolking aan werknemers!!!! en Westerse normen en waarden (waarin men ook mee is opgegroeid) najagen!!!

  De gelukszoekers allemaal het land uittrappen; mensen van niet origine Franse afkomst die niet willen werken en gratis geld ontvangen ook het land uittrappen!!!!!!!!!!! ECHTE FRANSEN EERST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Dat zou toch overal in Europa moeten gebeuren!!!!!!!!!!!! EIGEN VOLK EERST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 8. Ron zegt:

  Die opperrabbijn wil duidelijk zichzelf en de joden in Frankrijk tot de islam laten bekeren.
  Met zulke rabbijnen hebben de joden geen vijand meer nodig.

  Geliked door 1 persoon

  • Mario Schettini zegt:

   Joden zijn over het algemeen intelligent tot zeer intelligent. Sommige Joden echter, w.o. deze rabbijn, is de uitzondering die de regel bevestigt. Waar haalt die vent z’n achterlijke ideeën vandaan? Zeker ook nooit gehoord van scheiding tussen kerk en staat… inderdaad Ron, met zo’n ‘leider’ weet je dat je wel heel snel naar de slachtbank wordt geleid. Wat een lul!

   Like

 9. Thom zegt:

  Die Franse opperrabbijn Haïm Korsia is in naam een bestrijder van het antisemitisme, maar in werkelijkheid is het een Linkse Gek. Lees daartoe bijgaand artikel:

  https://translate.google.nl/translate?hl=nl&sl=fr&u=http://fr.timesofisrael.com/haim-korsia-se-connecte-pour-promouvoir-la-lutte-contre-lantisemitisme/&prev=search

  Daarin staat onder andere over deze Linkse Gek:

  Hiertoe is Korsia betrokken bij de interreligieuze dialoog, het plaatsen van tv-optredens en het aanbieden van zijn beste wensen aan moslims voor feestdagen, zoals Eid El Kebir op Twitter.

  De Joodse mafketel feliciteert moslims met hun feestdagen. Het is een Joods stuk onderkruipsel van de ergste soort.

  Like

 10. D. G. Neree zegt:

  Het zijn de verliezende partijen die nu samenspannen en een hetze tegen Le Pen voeren. Ik vraag me af of de kiezer het advies van partijen zal opvolgen die net uitgekotst zijn.

  Gisteren had Macron een ontmoeting met vakbondsleiders ivm stakende arbeiders. Le Pen ging tegelijkertijd naar de stakende arbeiders zelf toe. Toen later Macron arriveerde, werd hij door de stakers uitgejouwd en -gefloten.

  Zou het Franse volk erin trappen en op de globalistenmarionet Macron stemmen, net zo’n nepfiguur als Jesse Klaver?

  Like

  • Harry zegt:

   Heb het gezien , dat was wel een ijzersterke zet van Marine .
   Ik vond dat geniaal .
   Prachtige actie na die berichten over dat cordon sanitaire .
   Dát is vechten !

   En nóg was er een klootzak bij dat bedrijf , die beslist niét op haar zou stemmen , ondanks dat zij beloofde dat hun banen behouden zouden blijven !
   Die heeft waarschijnlijk liever een uitkering .
   Wat een mongolen lopen er toch rond .

   Ik hoop van harte dat ZIJ het gaat redden !

   Like

 11. delamontagne zegt:

  Ook Jean-Luc Mélenchon van EXTREEM Links heeft zijn keuze al bepaald voor de 2e ronde op 7 Mei.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Delamontagne.
   Is dit gefotoshopt of heeft deze waanzinnige zich ècht omringd met portretten van dooje
   linkse massamoordenaars…?

   Like

 12. oeps48 zegt:

  Ik vertrouw erop, dat de Fransen eieren voor hun geld zullen kiezen. en zich niet met allerlei voorgekauwd gezwets op het verkeerde been laten zetten. Marine Le Pen zou wel eens een veel grotere zegen voor Frankrijk, de democratie en Europa kunnen zijn, dan die achterbakse landverrader en zwendelaar Emmanuel Macron.

  Like

 13. Harry zegt:

  Religie onder druk leidt tot verstandsverbijstering .
  Als alles ongehinderd voortkabbelt zoals in de jaren vijftig van de vorige eeuw , dan houden ze het nog wel op de rit , die vrome broeders, oftewel het labielenkoor .
  Als het ingewikkeld of spannend wordt , dan blijkt dat hun infantiele geest het niet kan verwerken .
  Het is dezelfde groep die vaak overspannen is !
  Het is ook al een teken aan de wand , dat die mensen een soort houvast zoeken , waar ze zelf
  geestelijk niet solide genoeg voor zijn .
  Als een overkoepelend zelfverzonnen orgaan , dat je tegen alle onheil zal beschermen .
  Bij het idee , dat er niks is , raken ze in paniek .
  Dan vallen ze de niet-gelovige aan .
  Net als héél vroeger : kill the messenger .

  Als nu de geest van de Joden ook al begint te verbrokkelen , dan is dat zeer spijtig .
  Of is het défaitisme ?
  Gelukkig hebben we nog lui zoals Netanyahu , die wel stabiel genoeg zijn om hun hersenen op de rit te houden .
  Die in staat zijn om ten allen tijde nuchter en rationeel te blijven denken en de moed hebben om tot actie over te gaan VOORDAT het te laat is !

  Heb een medewerker die ook heel gelovig is , ( SGP) .
  Een HTS-er , die zeker niet dom is .
  Of ie het probleem met de islam niet ziet , vraag ik dan .
  Ach , god lost straks alle problemen in één keer op , het is gewoon nog niet érg genoeg .
  Nog éven wachten .
  Dat soort redeneertrants .
  Nog even volhouden jongens , de hulptroepen komen zó !

  Inmiddels woekert het islam gezwel voort tot het onomkeerbaar geworden is .
  En dan ga je als christen toch gewoon stom staan kijken !
  De hulptroepen blijven uit .
  Geen probleem .
  Want dan was het vast de bedoeling van god , dat het zo zou uitpakken .

  Zo gaan we naar de verdommenis !

  Niet alleen de socialisten helpen ons naar de donder ze hebben ook nog hun handlangers , de vrome kloten !

  Geliked door 1 persoon

  • scheermes zegt:

   Harry zegt ;Religie onder druk leid tot verstandsverbijstering; Jij weet waar jij over praat harry .Het heeft inderdaad bij jou tot verstandsverbijstering geleid .

   Like

 14. delamontagne zegt:

  Deze Frans/Joodse Organisaties roepen op om op
  Marine le Pen te stemmen.
  ……….
  Door Michel Garroté.
  The Jewish Defense League (JDL), De Unie van Franse Joden ( UPFJ ), laten door de stem van hun voorzitter Michel Thooris en het Europees Joods Parlement 9 PJE ) via haar voorzitter Vadim Rabinovich, weten zich te willen afzetten tegen de Raad van Joodse Organisaties in Frankrijk ( CRIF ), om dat deze Emanuel Macron steunt in de tweede ronde van de Presidentsverkiezingen.

  Beter gezegd: de LDJ, l’UPFJ et le PJE verwachten geen enkele gevaar van Marine le Pen, maar vinden dat de Politiek die Macron vertegenwoordigd een “tijd-bom” is voor de Franse Joden.
  De stellingname van deze drie zouden verrassend kunnen klinken, maar is het niet.
  De media zullen blijven betogen dat zij te “Rechts” zijn en niet de overgrote meerderheid van de Joden in de diaspora vertegenwoordigen.
  De Raad van Joodse Organisaties ( CRIF ) is niet helemaal representatief voor alle Franse Joden.
  En ook in de diapora zijn er regelmatig stemmen te horen die zich distanciëren van de CRIF.
  Deze zou in hun ogen te Links zijn en in de huidige Franse situatie weinig effectief.
  .
  Het is duidelijk geworden dat afgelopen jaren een groot deel van de Franse Joodse kiezers angst heeft.
  Niet zozeer tegen Marine le Pen maar de houding van de “ISLAMO-Linksen”, hun woorden, hun akties.
  Zijn niet alleen Israel-phobisch, maar ook Judeo-phobisch [=anti-semitisch ].
  Dit zelfde deel van het electoraat heeft ook haar bezorgdheid geuit ten aanzien van de nieuwe richting van de PS, de Franse Socialistische partij.
  Ze zijn heel erg “Palestijns-gezind” en Islamofiel.
  Dit heeft heel duidelijk invloed gehad op de Frans-islamitische kiezers en ze zijn erg terughoudend om anti-semitische excessen af te keuren, bang als ze zijn stemverlies te lijden.

  We moeten ook niet vergeten dat in de EU sterk wordt vastgehouden aan Macron van de Partij
  “En Marche” [ Voorwaarts ] en dat dezelfde EU grotendeels PRO-PALESIJNS is.
  In Frankrijk is er een groot deel van de Pro_Palestijnse beweging die de eisen van Hamas, de vernietiging van de Joden en Israel, doorgeeft.
  Dat gebeurt door slogans en allerlei anti-semitische leuzen tijdens straat-rallies geuit.
  Deze betogingen eindigen dikwijls in geweld tegen de politie.

  De nabijheid van figuren als ” Mohamed Saou” bij Macron spreekt boekdelen over diens politieke gezindheid.

  Volgens de socialistische senator Briza Chiari, is Macron de perfecte kandidaat in de Banlieues, de voorsteden.
  De “rechteloze-gebieden gecontroleerd door de Islamisten.
  https://upfj.org/2017/04/25/la-politique-demmanuel-macron-est-une-bombe-a-retardement-pour-les-francais-juifs/

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Die Fransen zijn toch vaak erg bekrompen navelstaarders…
   Te weinig geestelijke ontwikkeling zoals waar Nederlanders voor openstonden.
   Denk aan de tijd van Spinoza.
   Tegelijkertijd ken het Franse volk veel geestelijk ruim denkende hoogvliegers.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s