Merkel-citaat van gisteren: “Ook landen als Syrië of Jordanië zijn onze buren”

Screenshot_10

Merkel op de CDU-veiligheidsconferentie: “Niet alleen Oostenrijk en Polen zouden als onze buren beschouwd kunnen worden – maar ook landen als Syrië of Jordanië.”

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Opnieuw een krankzinnige uitspraak van een krankzinnige uit Berlijn

Ja . . . waar ze gelijk heeft, heeft ze gelijk. In “de zin van Schengen” zijn ook Syrië en Jordanië onze buurlanden. Of Egypte en Turkije.

Michael Mannheimer Blog

Maar in “de zin van Schengen” ook de VS, Canada, Brazilië, Uruguay, Argentinië, Mexico, Cuba, de Dominicaanse Republiek, Salvador, Honduras, . . . enz. enz. Europa´s directe buren. Want links van Europa (voor geografen: “westelijk”) zijn deze landen geografisch onze volgende buren.

Planetair gezien zijn Venus en Mars onze volgende buren. Ik wed: als daar vluchtelingen zouden zijn – Merkel zou ze bij ons uitnodigen. Ze heeft daarover weliswaar het Duitse volk niet om zijn mening gevraagd, en overtreedt daarmee talloze wetten en bepalingen van de grondwet.

Merkel regeert Duitsland nu zoals Lodewijk XVI. destijds Frankrijk

Maar sinds Merkel regeert, zijn recht en grondwet toch in onbruik geraakt. Beide gelden allen voor “rechtsen”, ofwel voor diegenen die niet links zijn. Want Merkel leidt Duitsland als haar eigen privéonderneming.

In plaats van de rechtsstaat zijn er willekeurige verordeningen en bevelen uit de bondskanselarij gekomen. En Duitsland doet mee. Dat is het eigenlijke erge er aan.

Deze vrouw hoort – samen met al diegenen die haar helpen – in de gevangenis. Of in het gekkenhuis. Zij mag uitzoeken wat ze het liefst wil.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Krankzinnigheid, landverraad, Merkel. Bookmark de permalink .

41 reacties op Merkel-citaat van gisteren: “Ook landen als Syrië of Jordanië zijn onze buren”

 1. texel zegt:

  Noord Korea ook? Mogen die ook allemaal hier komen als Trump daar alles heeft plat gegooit?

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Ze hebben daar wél leuke vrouwen …………………
   Dit in tegenstelling tot die irritante lorrenkoppen waar we nu door overspoeld worden .

   Like

  • Golden Girl zegt:

   texel, als Trump daar alles heeft plat gegooid dan is er geen bevolking meer, dus dat is ook opgelost, maar laten we in hemelsnaam hopen dat die leider van Noord Korea het niet opeens in zijn bol krijgt, dat de hele wereld BOEM doet, of allemaal gratis proefmonstertje van zijn creme die ook zijn half broer niet goed is bevallen

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Als Noord Korea plat gegooid is hebben alle NK-vrouwen platte neuzen.

   Like

 2. MS zegt:

  Dat mens is inderdaad volledig gestoord. Ze moet worden opgenomen in een psychiatrische inrichting. Laat er snel een einde komen aan haar machtspositie!

  Geliked door 3 people

 3. Golden Girl zegt:

  ik zie haar liever in een dwangbuis en haar naar haar goede buren Syrie en Jordanie sturen en nooit meer Europa in, er zijn iets van 80 miljoen Duitsers, en die blijven in haar onzin uitspraken geloven

  Geliked door 1 persoon

 4. Tom Hendrix zegt:

  En laat China nou toch ook onze buur zijn, niet te geloven. Ik heb het al vaker gezegd; we worden momenteel geregeerd door: criminelen en/of gekken. Welke groep de grootste is, tja dat weet ik niet; maar deze Merkel, dient met spoed opgenomen te worden in “die Klapse”, zoals de Duitsers zeggen. En, ” die hat nicht alle taschen im Schrank”.

  Geliked door 1 persoon

 5. Marlies zegt:

  Het is toch werkelijk van de gekke, dat zo’n patiënt zoveel macht heeft. En dan heb ik het nog niet eens over die andere patiënten, die haar blindelings volgen. Hier kun je toch op een nette manier niet meer van afkomen. Er dient grof geschut te worden ingezet, letterlijk.

  Geliked door 1 persoon

 6. sandra s zegt:

  Een enge vieze lelijke heks is het , die niet alleen Duitsland de afgrond in helpt maar dankzij onze open grenzen ook ons land.

  Geliked door 2 people

 7. joga zegt:

  MS: Dan moet je beginnen met meer dan de helft van de Duitsers op te sluiten, want die zijn het roerend met deze linkse gek eens. Hitler-afwijking in de hersenen? Alleen Martine Le Pen kan Europa nog redden door te vertrekken uit de EU, waardoor dit gedrocht is opgeblazen en we kunnen beginnen aan een Neurenberg 2.0-proces.

  Geliked door 1 persoon

 8. Harry zegt:

  Ons democratisch systeem rammelt toch aan alle kanten ?
  Zo’n mongool als Merkel moet je toch onschadelijk kunnen maken , al was het maar een paar jaar in een isoleercel ?
  We hebben geen enkel middel om ons te beschermen , behalve kiezen na VIER JAAR !
  En dan hebben ze de oliedomme kiezers wederom met allerlei valse beloftes op het verkeerde been gezet .

  Dus , óp richting afgrond !
  Gezellig , met z’n állen !
  Dan is het ook minder erg .

  Geliked door 4 people

 9. Kees zegt:

  Voor de 3e keer gaat Duitsland de boel verzieken in Europa, de Britten hebben groot gelijk dat ze er uit gestapt zijn, moesten wij ook doen. maar volgens mij gaan de Finnen nog voor.

  Like

 10. Cathja zegt:

  Alleen een waanzinnige kijkt zo idioot! Wat is het toch een raar schepsel, die Merkel. Onbegrijpelijk dat ze nog steeds door velen serieus genomen wordt.

  Like

 11. paulzwueste zegt:

  De kans is niet onaanzienlijk dat Merkel op ’n goede dag gelyncht zal worden…

  Like

  • fleckie zegt:

   geloof maar dat er goede LIJFWACHTEN om haar heen ” draaien”.( oh ja:! de oud- BUNDESKANSELER KOHL, heeft een proces aangespannen tegen de schrijver van KOHLS Autobiografie ,( misschien wordt ‘daarin’ vermeld WAT er zich heeft afgespeeld , TEN TIJDE van zijn bondskanseliersschap( MÄDCHEN MERKEL)..)?!

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Fleckie.
    Ben het met je eens, maar de meeste dictators (waar ik Merkel ook onder rangschik) werden door hun eigen lijfwachten gekild.
    Hoe meer lijfwachten, hoe meer risico dus.
    Daarom heb ik ze niet. Het leven is trouwens al duur genoeg.

    Like

 12. Jean zegt:

  Heeft al iemand dat schavot met galg gevonden???
  JA? Dan kunnen we het volkstribunaal samenstellen.

  Like

 13. Mary zegt:

  Waar Rusland een democratie te noemen is, de voormalige Oostblok landen zoals Hongarije, Polen Servië hun land en volk beschermen heden ten dage is Merkel wat gelukkig dat ze weer haarzelf kan zijn in alle toonaarden, de DDR stasi in hart en nieren die over lijken gaat.

  Like

 14. oeps48 zegt:

  Hoeveel van dergelijke onzin moet die stasie heks nog uitkramen voor ze aan de dijk wordt gezet ??? Waarom woont ze nog steeds in Duitsland en is ze niet gemigreerd naar een moslimland ??? Ik ben benieuwd hoe ze gaat gillen, als die islamietjes haar gaan verkrachten.

  Like

 15. Als Merkel precies regeert als Lodewijk de XVI, hoop ik dat zij ook zo zal eindigen, op het schavot.

  Geliked door 2 people

 16. scheermes zegt:

  Is er dan ECHT geen MAN meer met gezond verstand in duitsland, die deze waanzin een halt toe roept ??!!

  Geliked door 1 persoon

  • hendrikush zegt:

   Schulz?

   Like

  • Nemesis zegt:

   O ja, die zijn er wel, maar kunnen dat dan toch niet. Merkel leidt inderdaad de BRD (= dus NIET Duitsland) als een onder neming, maar zeker niet die van haar privé. De BRD is (voor de zoveelste keer even gezegd) een NV, een Naamloze Vennootschap en zij is op dit ogenblik de CEO. Duitsland, het Deutsche Reich dus staat onder het protektoraat van winnaars WW2. Rusland heeft zich daaruit netjes terug getrokken. Het Deutsche Reich verkeert nog in oorlogs toestand met een voorlopige wapenstilstand. Het heeft met geen enkel land nog vredesafkomen getekend. Hoewel er bij het Internationale Gerechtshof in Den Haag rechtszaken over zijn geweest en de uitspraken daar ten gunste van het Deutsche Reich waren, zijn er geen bekwame mensen opgestaan om de taken van een nieuwe regering te installeren en de vredesonderhandelingen te beginnen. De huidige partijen schijnen de situatie van dit ogenblik wel prima te vinden.
   Nog een klein weetje, Rusland ging zelfs zo ver, dat ze aangeboden hebben de Duitse en ook de Poolse grens van voor WW2 te herstellen. De Polen wilden wel, maar heel vreemd genoeg de Duitsers, resp. de regering van de BRD wilde dat absoluut niet. De bevolking werd en wordt helemaal niets gevraagd. Bovendien denk ik, dat de 2 generaties huidige jongere Duitsers van hun geschiedenis helemaal niets afweten. Geschiedenis les is net zo als in Nederland al járen afgeschaft.

   Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Nemesis.
    Jij weet er het een en ander van.
    Ik denk dat de geallieerden hebben gedacht ‘met Duitsland geen vredesakkoorden meer sluiten want over ’n paar decennia kunnen we weer aan de bak.’
    De meeste Duitsers hebben trouwens hun uniform niet eens uitgetrokken.
    Zoals ze zeiden, dat loont de moeite niet.
    Gelijk hebben ze.
    Het wachten is op een nieuwe Hitler.
    Pardon ik bedoel een nieuwe charismatische leider die de Duitsers van hun schuldcomplex kan afhelpen door Europa te bevrijden van de islam.
    Ze hebben hem in ’45 al gekloond, maar het wachten is nu nog even op het juiste moment als er genoeg te ruimen valt, want voor die paar miljoen Turken komen de Duitsers de deur niet uit.
    Ze moeten trouwens wel opschieten want die nieuwe Hitler is nu ook al 72 en als ze nog wat langer wachten gaat die man in ’n verzorgingstehuis achter de geraniums.

    Vandaar dat ze Merkel zo massaal steunen met het binnenhalen van die vluchtelingen.
    Je ziet, ik ga helemaal met je mee.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Wat de geallieerde er nu precies bij gedacht hebben zou ik dus niet weten. Ik heb wel ergens een paar boeken waarin het een en ander hierover beschreven staat, Alleen bivakkeren die boeken nog steeds, sinds 12 jaren in de 80 verhuisdozen omdat in dit huidige optrekje geen plek is om de muren met boekenkansten te “behangen”.
    Das Deutsche Reich moest na het einde van de oorlog bestraft worden en wel zo, dat het nooit meer in die vorm overeind kon komen. Tevens werden ze gehouden reparatie betalingen te doen aan iedereen die onder het nazi bewind heeft geleden. Deze strafmaatregel zou niet oneindig duren. Maar wel 70 jaar. Daarna zouden ze hun autonomie weer terug krijgen, daar men er van uitging dat de ideetjes die nazi Duitsland had ondertussen wel in de kiem waren gesmoord en geen enkele Duitser het in z’n bolle kop meer zou halen een dergelijke nieuwe poging te wagen. Het schuldcomplex wat ze steeds weer wordt aangepraat doet ze handelen zoals ze nu doen.
    De nieuwe Hitler is niet de boogde 72 jarige, zeker weten van niet. Om en masse de straat op te gaan hoef je alleen maar het spel voetbal te verbieden, maar dan ook totaal. Ik wil met je wedden dat ze dan wel de straat op gaan. Maar daarmee hebben ze nog steeds geen nieuwe Reichsdeutsche regering. Binnen het huidige partijenstelsen zie ik geen sterke, charismatische man/vrouw opstaan die Duitsland weer autonoom Duitsland kan laten zijn en nee ook niet bij de AfD. De kloon zal dan ook vast en zeker achter de geraniums terecht komen, als hij al niet eerder het loodje heeft gelegd. De Duitsers zullen zich hoe dan ook eeuwig schuldig blijven voelen, generatie na generatie en zich door de 5de colonne uitkeringstoeristen over de hoop laten lopen. Gaat er ergens een klein stemmetje op dat het probeert, wordt dat direct de kop ingedrukt en wordt er herinnerd aan de overgrote schuls die de Reichsdeutsche als erfzonde met zich meedraagt. Merkel blijft dus gesteund en de Naamlozr Vennootschap BRD blijft aan de macht.
    Misschien dat de uitslag van de Franse verkiezingen er iets van een kentering in kunnen brengen, maar dan moet Le Pen wel winnen. Maar ik zie het nog niet gebeuren. Ondanks alle ellende die ze hier hebben, schijnen ze toch nog tevreden te zijn met de situatie waarin ze verkeren. Kun je nagaa hoe diep het schuldbesef al geworteld is.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Welk een triest en tragisch beeld wat je daar voorschotelt…
    ik had het wel gedacht, maar steeds grotendeels verdrongen.
    Laten we dan toch maar wachten op die charismatische nieuwe leider die…enz.
    Ik blijf van mening (tegen beter weten in dan) dattie gaat komen.
    Maar eerst moet het nog een aantal keren slechter worden…

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Boek heb ik hier gekocht, is dus in het Duits. Als je wilt kan ik je het ISBN nummer wel doorgeven.

    Ja, die film maakt nog steeds heel veel indruk op mij, vooral dat ellendige geluid wat die losgeslagen hordes produceren, daar loopt het je iedere keer weer koud over de rug.
    Overigens geen dank, kleine moeite.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Als die te lang op zich laat wachten, verkleed ik me ALS Jeanne d’arc, mijn krijgsrossen heb ik al.En neem buiten het zwaard nog een vuurspugend. met kogels gevuld monster mee. Geen gek idee toch ?

    Geliked door 2 people

 17. Pietersen zegt:

  Langzaam komt haar min of meer verborgen prive-agenda steeds opener op tafel te liggen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s