“Stop massa-immigratie om verzorgingsstaat betaalbaar te houden”

Screenshot_17

(Door: Wierd Duk)

Nederland kan maar heel beperkt verantwoordelijkheid nemen voor de miljoenen mensen die op drift zijn geraakt, zegt immigratiedeskundige Jan van de Beek (foto). Nederland moet vluchtelingenverdragen opzeggen en desnoods gebieden buiten Europa leasen om vluchtelingen onder te brengen. ,,Politiek correcte mensen gaan voorbij aan het feit dat een euro maar één keer uitgegeven kan worden.’’

Van de Beek (48) is wiskundige en antropoloog en gepromoveerd in de sociale wetenschappen. Hij doet al jaren onderzoek naar de kosten van de immigratie. Dat thema ligt in de academische wereld bijzonder gevoelig, merkte hij. ,,Uit mijn onderzoek blijkt dat niet-westerse asielzoekers heel vaak in de bijstand zitten en economisch nauwelijks bijdragen. Mijn stelling is: de verzorgingsstaat wordt door de massa-immigratie onhoudbaar.”

Lees verder>>>
(h/t P.B.)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Academici, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Elite, establishment, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

28 reacties op “Stop massa-immigratie om verzorgingsstaat betaalbaar te houden”

 1. Vincent van Bruchem zegt:

  Nee, schap de verzorgingsstaat af!

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Eigenlijk heb je helemaal gelijk, want als we de verzorgingsstaat afschaffen, dan pleuren al die tering gratizzzzzz geld parasieten weer op naar een ander land dat zij kunnen uitvreten.
   Het grote nadeel hiervan is dat autochtonen die hier al hun hele leven wonen en belasting betaald hebben ook niet meer te vreten hebben.
   De enige oplossing is dus geen gratizzzzzzzz geld meer voor alle fuck immigrant parasieten die hier naar toe komen, ook geen gratizzzz huizen, gewoon helemaal noppes en alleen varkensvlees te vreten geven.

   Like

   • Thomasson zegt:

    Ik was gisteren op CS Den Haag. Eerlijk gezegd het was een schrikbeeld. Van iedere 10 mensen die uit de trein stapten, waren 3 of 4 Nederlanders (of mensen met Europese uiterlijk). De droom van de multiculturalisten wordt langzaam realiteit. De ECHTE NEDERLAND begint ten noorden van Zwolle of …achter Lelystad. De Randstad is geen Nederlands grondgebied en Den Haag is geen Nederlandse stad meer; behalve Scheveningen dat nog steeds is van de Scheveningers. Maar voor hoe lang nog?

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Die Jan van de Beek weet donders goed waar hij het over zou moeten hebben, maar houdt zich bijzonder voorzichtig en oh zo clean op de vlakte.
    De laffaard.
    Het is met ’n land toch wel héél erg ver gekomen als je géén morele, vrijheids- vaderlandslievende en culturele motieven meer mag noemen… en “gedoogd” wordt dat je alléén maar púúr materialistische redenen naar voren mag brengen om te “mogen” waarschuwen voor een totale ondergang!

    Stelletje volkomen uit het lood getrokken overgedecanteerde, holle materialisten… die helemaal niets meer voorstellen!
    Géén wonder dat wij hebben toegelaten dat in Brussel de grootste verzameling gauwdieven, oplichters en volksverraders de macht over héél Europa mocht overnemen…

    Kan jou het schelen. Ik heb er niks van en ik krijg er niks van…

    Like

   • boorzalf zegt:

    Thomasson
    28 april 2017 om 03:10 Het kan nog erger, als ik in de bus zit ben ik vaak de enige blanke.

    Like

 2. Dat zag menigeen in het begin al. Toen ik hierna informeerde, bleek de zorgkosten betaald te worden door Menzis voor de gelukzoekers.Natuurlijk eigenlijk weer door de belastingbetaler.

  Geliked door 2 people

 3. Giny zegt:

  Dit is toch geen nieuws, Geert Wilders heeft dit enkele jaren geleden al gezegd!

  Like

 4. Guardiacivil zegt:

  MIJN STELLING IS:
  Het zijn sprinkhanen…………………..ze vreten ons kaal!

  Geliked door 1 persoon

 5. oeps48 zegt:

  Sinds die duivelse Rutte de verzorgingsstaat heeft omgevormd in een participatiestaat. is de verzorging al een grote puinhoop. Veel te verliezen hebben we dus niet meer.
  Maar al die lieve immigranten die zo goed niet-bijdragen aan de economie moeten natuurlijk aan een fatsoenlijke uitkering worden geholpen. Wie moet dat gaan betalen? Wij, de nette burgers niet. Wij zijn inmiddels kaalgeplukt. Bij ons is niet veel meer te halen.
  Maar er is een lichtpuntje. Er zijn veel boeven die grote bonussen ontvangen. Die kunnen we afromen. Er zijn ook veel verzekeringsmaatschappijen en banken met schurkenstreken die woekeren met polissen en zo. Daar kunnen we ook grisselijk gaan graaien. Dan zijn er ook nog van die bandieten, die grossieren in goedbetaalde bijbanen. Die kunnen we kaalplukken. En we hebben ook nog een groot aantal criminele belastingontduikers. Die trakteren we dus gewoon op naheffingen en extra boetes. En bij alle aso’s met inkomens boven de balkenendenorm pikken we het teveel gewoon in. De kinderbijslag voor grote (moslim)gezinnen schaffen we af. Moet je eens kijken hoeveel geld dat allemaal oplevert. Als al die misdadigers en deugnieten zoveel moeten inleveren, worden ze natuurlijk boos. Dan jagen zij vanzelf wel alle zielepoten het land uit. We laten die gore rotzakken gewoon het vuile werk voor ons opknappen.
  Dan zijn we toch precies, waar we zijn willen. Vervolgens kunnen we onze pensioenen en onze verzorgingsstaat herstellen.

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Dat weten wij al jaren.
  Maar goed, heel misschien gaat men in de linxe kerk inzien, dat een gezonde maatschappij bestaat uit mensen, die allemaal iets bijdragen aan de maatschappij.
  Maar het zal nog wel jaren duren eer er iets gebeurt. Nu nog gelooft men dat immigratie nodig is, moslims gewone mensen zijn en het Vierde Rijk ons welvaart brengt. Er is andere propaganda nodig.

  Like

 7. elisah zegt:

  Duidelijk verhaal, dit weten de mensen met een werkend brein ook.
  De politie weigert trouwens de cijfers vrij te geven over het aantal criminele asielzoekers, de telegraaf had die cijfers opgevraagd, maar het moet natuurlijk geheim blijven…

  Geliked door 1 persoon

  • ik had een keer op de Wilders-twitter zet dat Marokkanen alleen meer verdacht wodn en niet daadwerkelijk meer crimineels uithalen, stond in een internet-artikel, althans, kon ik eruit opmaken.. ik geef toe dat ik af en toe niet al te snugger ben maar ik had dat artiekel toch redelijk gôôd deur lèst…

   Like

 8. Gert Jan Reitsma zegt:

  En nu denk je dat heel de Tweede Kamer luistert naar iemand die er voor gestudeerd heeft???
  Hahahahahahahaha. Niemand luistert naar iets dat niet in zijn politieke kraam te pas komt. En wij maar belasting dokken. Zijn we eigenlijk niet goed wijs of zo?

  Geliked door 1 persoon

 9. tippelaar zegt:

  Een wiskundige heeft nu definitief vastgesteld hoe de staatshuishouding wordt ontwricht door de kosten voor de asielzoekers/gelukszoekers. Eigenlijk wisten we (de gewone man die het allemaal betalen moet) dat direct al want het spreekwoord “vele varkens maken de spoeling dun” geldt nog steeds. Ik zou er van willen maken “Hoe meer moslims/varkens, hoe minder te eten”. Als ik dan deze deskundige hoor zeggen dat met name Rutte van de VVD en Pechtold met zijn D66 dit om politieke redenen ontkennen beschouw ik hen als misdadigers die achter de tralies horen en niet in de regering. Door al het gelieg en bedrieg over het asielzoekersprobleem en de daar mee gepaard gaande kosten, zowel in den Haag als in Brussel en door de minachting die deze instituten voor ons als nederlandse belastingbetalers tonen, is mijn opvatting over menselijke behandeling van asielzoekers, gedaald tot nul. Ik beschouw ze als een acuut gevaar voor mijn voortbestaan. In de rechtspraak is een mooi voorbeeld over het redden van eigen lijf en leden ten koste van een ander Een drenkeling die in zee op een balk drijft die maar 1 man boven water kan houden, mag een andere drenkeling, die ik ook op die balk wil klimmen, ervan af stoten om zo zijn eigen leven te redden. Die andere drenkeling verdrinkt en die op de balk wordt gered. Zo zie ik nederland ook. Nederland is de balk die ons nog net boven water houdt. De asieltsunami is degene die ook op onze balk probeert te klimmen maar die zorgt er wel ervoor dat, als hem dat lukt, we met z’n allen verdrinken. Uitgezonderd Rutte c.s. en Pechtold met zijn inferieure club meelopers, die nog tijdig vanaf de zinkende balk van nederland worden gered door de reddingsboei Brussel. Wij niet, de nederlandse belastingbetaler, die kan barsten. Ik begrijp niet dat er nog zoveel domme mensen zijn die op deze partijen gestemd hebben .

  Like

 10. BertG. zegt:

  Zelfs een kleuter snapt nog dat je elk snoepje maar 1x kan uitdelen.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Met de politieke partijen die we hier hebben is er maar één oplossing en dat is een revolutie, maar dat zal met een bevolking van gehersenspoelde idioten, slappelingen en balletjes nooit gebeuren, dus op naar het einde van onze cultuur, veiligheid, beschaving, welvaart en sociale voorzieningen .
  Het wordt zo langzamerhand tijd om dit zinkende schip te verlaten !

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Dat beweer ik hier ook al lange tijd. Dat is niet nieuw. De PVV heeft voor jaren geleden, de kosten van deze invasie van moslims en/of gelukzoekers laten berekenen. Daar kwam een bedrag uit van: 7,2 miljard Euro! Maar met deze wetenschap, redden we het ook niet. Rutte (VVD), het CDA, de PvdA,CU,D66,GL,SP, gaan daar NIKS aan doen. Dus we gaan gewoon met ons allen naar volledige armoede toe. Behalve uiteraard de POLITIEKE ELITE, het ORANJE BILDERBERGHUIS, en de WERKGEVERS!

  Geliked door 1 persoon

  • Thoth zegt:

   (..)Rutte (VVD), het CDA, de PvdA, CU, D66, GL, SP gaan daar NIKS aan doen.(..)

   Ach, deze ‘heren’ verdienen een goed salaris, waarom zouden ze? Met het EU-parlement, etc. idem dito…

   Like

 13. TokTokJeBentNietGoedBijJeHoofd zegt:

  1. Deze man is een held die zijn nek durft uit te steken. Chapeau voor zulk mooi en belangrijk onderzoek.
  2. De Nederlandse Universiteiten zijn zo verziekt zijn dat ze faculteiten steunen die verworden zijn tot politieke bolwerken die de PvdA nog te ‘rechts’ vinden, en zich ondertussen bezighouden met het op fascistische en totalitaire wijze onderdrukken van de waarheid, en daarmee lijnrecht ingaan tegen de opdracht die de belastingbetaler aan universiteiten heeft gegeven tot onderzoek en waarheidsvinding.

  Geliked door 1 persoon

 14. louis portugal zegt:

  Uiteraard weet ieder nuchter mens dat, maar het is toch goed dat het nog eens duidelijk verantwoord op papier staat.

  Like

 15. Mirjam zegt:

  Het feit dat deze man dingen verkondigd, die al jaren iedereen met een beetje gezond verstand, duizenden keren gezegd hebben en dat ook door de jaren heen straal genegeerd werd, zegt al genoeg over hoe het in Nederland toegaat.

  Het is alsof ze het ei van Columbus hebben ontdekt, terwijl dit oude koek is die allang is vergaan. Dit is niets nieuws, maar wordt wel als nieuws ontvangen en gebracht. Dom, totaal dom. Hebben ze daar nu zolang voor nodig om achter dit alles te komen, terwijl het zo klaar is als een klontje?

  Like

 16. Taljaard zegt:

  Dr, Van Beek heeft zijn proefschrift als een Luther op de deur van de grootste kathedraal van de Nederlandse linkse kerk (NLK), de UvA, gespijkerd. Hij wist bij voorbaat al dat dit excommunicatie zou inhouden, omdat zijn stellingen ”ketters” zijn en dus niet overeenkomen met de marxistische dogmatiek.
  Twee andere ”ketters”, wijlen prof. Fortuyn en Theo van Gogh, zijn beiden daarom op de virtuele brandstapel beland, en Wilders is onder de banvloek geplaatst en al 15 jaar vogelvrij verklaard.
  Thierry Baudet is reeds onder censuur en zal binnenkort ook wel het zelfde lot ondergaan.
  Intussen worden de prelaten van de NLK ondersteund vanuit het neo-Habsburgse bolwerk van de EU in Brussel.
  Deze historische analogie vertoont inderdaad opmerkelijke overeenkomsten met de Nederlandse situatie in de XVIe eeuw, inclusief de rol van de moderne communicatiemiddelen. Tegenwoordig het internet, in de XVIe eeuw de drukpers.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Wat gek dat ik niet op dat lijstje voorkom als beroeps ketter.
   Toch maar eens een briefje schrijven dan aan dhr van Beek wat hier de reden van is.

   Like

   • Taljaard zegt:

    @Bert
    Jij bent dan ook geen publiek figuur.
    Ondergetekende al evenmin.
    Had dit wel kunnen zijn, maar de ”verkeerde” overtuigingen.
    Je moest eens weten hoe ze aan Nederlandse universiteiten opereren tegen mensen die niet in de linkse ganzenpas lopen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s