Worden de Zweden wakker?

Screenshot_16

(Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

Decennia sociaaldemocratische-socialistische indoctrinatie heeft haar sporen in Zweden nagelaten: alle Zweden moesten willen dat het noordse koninkrijk multiculti divers werd. Desbetreffend enthousiast was men toen men kon profiteren van Merkel´s mislukte immigratiepolitiek en ook vele, vele nieuwe burgers uit de islamitische wereld en Afrika “cadeau” kreeg. Dom genoeg haalde Zweden daarmee ook talloze criminelen in huis, maar hun doen en laten verzweeg men liever. 37% van de Zweden was het er in 2015 dan ook mee eens dat het steeds gekleurder zou worden in het land, 40% kon hiermee niet vertrouwd raken.

PI News

Nu lijkt echter zelfs in het multiculti tralala-land aangekomen te zijn dat men met de massa-immigratie de deur naar de hel wagenwijd openzette. De nieuwste peiling laat een ommekeer zien, zoals de krant “Svenska Dagbladet” meldt. Volgens de peiling vindt 52% van de Zweden dat de toestroom van immigranten verminderd zou moeten worden. 26% daarentegen geeft zich nog steeds over aan zijn multiculti dromen.

Bij de aanhangers van de nationaal georiënteerde Zweden Democraten wil 96% van de geënquêteerden dat er minder immigranten komen. Bij de aanhangers van de andere partijen uit het midden van het politieke spectrum is dit altijd nog 64%.

Bijzonder interessant zijn de cijfers bij de getrouwen van de Zweedse sociaaldemocraten, die zich altijd uitspraken voor de opname van alles en iedereen. 42% van de aanhangers van de regeringspartij wil vooral minder immigranten uit het Midden-Oosten en Afrika. In 2015 was dit nog 29%.

Enthousiasme voor de omvolking van het koninkrijk door islamitische immigranten toont hoogstens nog het gevolg van de Groenen en de linksen. Van hem wil 13% minder immigratie hebben.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, establishment, Eurabië, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

15 reacties op Worden de Zweden wakker?

 1. scheermes zegt:

  De islam toelaten in zweden ,is echt niet zo moeilijk !! Maar de moslim en de islam er weer uit krijgen ,is ook daar met de gronwet ONMOGELIJK !! De grondwet is hun tot een VALSTRIK geworden !!Zeden is ook met de grondwet ten dode opgeschreven !!

  Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   Staatsgevaarlijken moet je kunnen uitwijzen, een staatsgevaarlijke ideologie moet je kunnen verbieden, het is een kwestie van willen en uitvoeren.

   Like

   • Paul Cock zegt:

    Gemakkelijker gezegd dan gedaan. De landen van oorsprong moeten ook hun burgers terug willen opnemen. Dat lukt zeker niet altijd, bv. Algerije zal het niet zomaar willen. Als iemand bij aankomst zijn paspoort “verliest”, bewijs dan maar zijn nationaliteit maar. Gewoon niet meer opnemen is de beste oplossing. Zweden wil 80 000 mensen terugsturen, dat is een leugen van de regering om de gemoederen te bedaren, want daar zal weinig van in huis komen.

    Like

 2. Goedemorgen Zweden, dat werd tijd.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Marian.
   Zweden geeuwt hartgrondig, knippert met de ogen, kijkt verbaasd in het rond en staart verbaasd naar al dat allochtoonse criminele volk dat aan bed zit.
   De wekker gaat nog steeds af, het is al over twaalven!

   Like

 3. Mary zegt:

  Ach ja als ze gaan ondervinden wat het inhoud om met die Islamitische barbaren te moeten leven wordt de illusie van multikul ineens een heel stuk minder.

  Geliked door 3 people

 4. carthago zegt:

  Het lijkt op een ommekeer maar dat is het niet. Verminderen van pislam import zegt niets over de Zweedse oorlog die nu woedt. Als in een woonwijk slechts 10 kalifaatratten wonen is die woonwijk al onleefbaar geworden. Een verbod op de islam in woord en daad is de enige remedie nog om de import te stoppen,maar dat is waarschijnlijk al veel te laat voor de zweedjes.Jammer voor ze, maar linkse tirannie heeft nu eenmaal een prijs en die komt er met een renteopslag aan.

  Like

 5. Pietersen zegt:

  De huidige Zweedse politiek kan het nog jaren uitzingen met zijn multiculti waanzin. Er is ongetwijfeld een grote groep mensen die het nu wel voor gezien houden met dat gedrocht, maar de zittende elite verdrijf je niet zomaar van het pluche.
  Neem Nederland maar als voorbeeld, daar zou de PVV 38 zetels halen. Puntje bij paaltje werden het er slechts 20.
  Nee, de linkse politiek is altijd goed geweest in het mobiliseren van tegenkrachten zoals bijv. de media naar hun hand zetten, iedere kritiek als islamfobie weg te wuiven en mensen als extreem-rechts neer te zetten.

  Like

 6. ieznogoedh zegt:

  Volgens de peiling vindt 52% van de Zweden dat de toestroom van immigranten verminderd zou moeten worden.
  Nog stees begrijpen ze het niet. Nee, ook die 52% niet.
  Niks geen vermideren van toestroom maar gewoon de kraan dicht!
  Geen enkele er meer in want diegenen die er al zijn veroorzaken al genoeg ellende.
  Kennelijk zijn ze nog te veel geindoctrineerd om te durven zeggen dat het helemaal over moet zijn.
  Iemand met een kleurtje kan best mooi zijn, maar als er ellende in het koppie zit, zal dat altijd alles overschaduwen, ook dat mooi zijn.
  Overigens, er is niets mis met een blonde Zweedse.

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  Nee hoor, het is als een waakvlammetje, het duurt nog wel even tot het besef er is dat ze bezet zijn door een moslimplaag.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Guardiacivil: 00.31. uur. Zo zie ik het ook. Het is te laat, en men komt hiermee als spreekwoordelijk: ” mosterd na de maaltijd”. Maar ze bekijken het daar maar, 10 tallen jaren socialistisch beleid, dan krijg je dit!

   Like

 8. Thomasson zegt:

  Ze moeten helemaal geen immigranten meer nemen. Deur moet op slot en de laars moet eruit trappen criminele migranten en asielzoekers plus de hele nest naar de Heimat terug. Ze hebben geen andere keus meer. Het is 3 minuten voor twaalf.

  Like

 9. Gert Jan Reitsma zegt:

  Het is gewoon jammer dat zo een mooi land door LINKS naar de kloten wordt geholpen.

  Like

 10. tippelaar zegt:

  De zweden worden nooit meer wakker want hun cultuur is al door de islam vermoord. De zweden met hun hoogstaande cultuur en humane opvattingen hebben het al afgelegd tegen de niets ontziende moorddadige islamitische doodscultuur die Zweden nu in zijn greep houdt. Het wordt alleen maar erger en nooit minder. Ook de linksdraaiende zweden vallen ten prooi aan het zwaard van de islam. Geen ontkomen aan. Dat staat nederland en de rest van Europa ook te wachten. De enige geruststellende gedachte is dat ook de kop van Frau Merkel straks rolt onder het islamitische zwaard. Dat stomme mens en al die haar braaf volgende Duitsers denken dat ze het nog “Schaffen”. Nou vergeet het maar.

  Like

 11. Jan zegt:

  McDonalds is van mening dat de Zweedse taal geëlimineerd dient te worden: info in Arabisch

  McDonald’s in Sweden Sends Out Mailers in Arabic to Accommodate Muslim Migrants

  McDonald’s in the city of Södertälje in the country formerly known as Sweden. pic.twitter.com/TBIXPa98WF

  — PeterSweden (@PeterSweden7) April 29, 2017

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s