Cijfers over criminele “asielzoekers” onder de pet gehouden

Screenshot_19

Korpschef van de Nationale Politie Erik Akerboom.

(Door: Jan-Willem Navis)

AMSTERDAM – De Nationale Politie houdt informatie achter over de aard en omvang van criminaliteit door “asielzoekers”. Dat geeft de korpsleiding toe na een juridische procedure van De Telegraaf.

Met een beroep op de Wet Openbaarheid van Bestuur (WOB) vroeg deze krant documenten op bij de politie, die betrekking hebben op misdrijven die zijn gepleegd door nieuwkomers. Aanleiding vormde de golf van winkeldiefstallen en zakkenrollers in Groningen vorig najaar, en het noodbevel van de burgemeester van Weert tijdens de jaarwisseling.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

36 reacties op Cijfers over criminele “asielzoekers” onder de pet gehouden

 1. koddebeier zegt:

  In opdracht van wie ????????? De regering ?? De minister ??? Justitie ??? De politie top ???
  ONTSLAAN DIE HAP !!!!!

  Geliked door 3 people

 2. Drs.P. zegt:

  De alles betalende burger wordt aan alle kanten belogen en bedrogen door de elite en hun smerige hollikkende hogere handlangers bij de top van de politie.
  NL moet ten koste van alles blijven slapen en owee als je zo’n smerige criminele parasiet vertrapt, dan kun je op 10-20 jaar rekenen, want straffen zijn alleen maar voor autochtonen in dit compleet geschifte rechteloze land.

  Geliked door 2 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @Drs.P. 10.06. uur. Zo steekt het in elkaar, in ons Nederland/Absurdistan. Geheel met U eens.

   Like

  • oeps48 zegt:

   Alle drommels, wakker worden !!! Slaapt gij nog ??? Alle klokken luiden !!! Laat de leeuw niet langer in zijn hempie staan !!! Verjaag de indringers !!! Ons land is klein, maar laat onze daden bennen groot !!! Vooruit met de geit !!! Ferm en fier !!! Den vaderland getrouwe !!! In uw blauw geruite kiel !!! De armen uit de mouwen !!! Voor volk en vaderland !!! Hand in hand kameraden !!! Geen woorden, maar daden !!! Laat u niet langer misleiden !!! Hup, Nederland hup !!!

   Like

   • Drs.P. zegt:

    Zullen we toch eerst de zware kanker uit den Haag en Brussel moeten verdrijven, want zolang daar de ratten met pak blijven zitten is al het andere onbegonnen werk!!!!!

    Geliked door 1 persoon

   • oeps48 zegt:

    @ Drs.P.
    Komop, vooruit !!! Met z’n allen naar Brusswel. Nee43m de grove bezem mee !!! Tijd voor een grote schoonmaak !!!

    Like

  • Drs.P. zegt:

   Hier de “zetbaas” van de grootste criminele organisatie in NL.
   Deze smerige criminele volgevrten vetklep denkt er niet aan om op te stappen??
   http://www.telegraaf.nl/binnenland/28068635/__Keizer_stapt_niet_op__.html

   Geliked door 1 persoon

 3. Steven zegt:

  Het gewoon één groot CORRUPTE TERING ZOOITJE in Nederland.
  Alles wat met die TERING asielzoekers te maken heeft wordt verzwegen, goedgepraat of naar het land der fabelen verwezen!

  Als het om een BLANKE gaat, dan worden de feiten nog EXTRA aangedikt om de ernst van het delict eens goed weer te geven.

  Het wordt tijd dat ze al die PLEURIS zielige asielratten het land weer uittrappen!
  (eerst helemaal VERROT slaan voordat ze moeten vertrekken)

  Geliked door 2 people

 4. GT zegt:

  Tja wat wil je met dit gecorrumpeerde zooitje in dit land, ieder gemeente waar ook in Nederland besodemieterd zijn burgers!

  Geliked door 2 people

 5. ReaGluurder zegt:

  Ik heb een heerlijk leventje (gehad), veel vrijheid, amper financiële soros etc., dankzij mijn Voorouders. Ik laat geen levend “gebeuren” na, dus die zorgen heb ik ook al niet. De enige binding die ik nog met NL heb, is de uitbetaling van opgespaard loon. Verder heb ik weinig meer met NL. Ik hoor steeds meer mensen die er ook zo in staan, Helaas wél met nageslacht! Ons mooie landje is met veel geweld verkracht! Maar een grote meerderheid van de NL’ers liet het gewoon gebeuren. In zo’n land voel ik mij niet thuis!

  Geliked door 3 people

 6. Maar ja, wij wisten dat allang. l

  Geliked door 1 persoon

  • Ivan Chapka zegt:

   Met een levensgroot verschil, namelijk iedere Rus wist wat een achterbakse en stiekeme organisatie de KGB was en zij hielden daar dus ook rekening mee.
   Echter tot op heden ging en gaat de gemiddelde Nederlander er vanuit dat de NL politie er is voor hun veiligheid en bescherming, dit is echter verleden tijd, want de politie is er alleen maar om naar de pijpen van den Haag en Brussel (hetzelfde) te dansen en dan op zo’n stiekeme achterbakse manier dat de boer zoekt vrouw kijkende Nederlander dit totaal niet in de gaten heeft, die gelooft nog steeds in de integere en betrouwbare “Oom Agent”.
   24/7 wordt het klootjesvolk belazerd met woorden als “normen en waarden, integriteit, betrouwbaarheid”, en dat hebben ze met hun gehersenspoelde kadaverdiscipline totaal niet in de gaten. De Nederlander is dankzij de gestuurde overheids indoctrinatie een verwekelijkt, zielig, zwak figuur geworden.
   Dank den Haag,
   Dank Brussel,
   Dank feministen,
   Dank achterbakse zakkenvullende politici.
   Jullie hebben ons verraden.
   En de meerderheid van het klootjesvolk heeft dit nog steeds niet door. Dombo’s.

   Like

 7. boorzalf zegt:

  Wat de politie een echte misdrijf vind, criminele gelukzoekers ach, die gaan vrij uit. Heb je het ooit zo zout gevreten. Wat een zwak land, gewoon om te kotsen.
  http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/binnenland/28064386/__Politie_grijpt_in_bij_koningsspel__.html

  Geliked door 2 people

  • hslot4 zegt:

   Tjah dat vinden de sturmtruppen van het duitse koningshuis niet zo leuk dartpijltjes tusen de oranje oogjes dus abhauen schnell schnell du drecks schwein und nim dein sohn mitt.

   Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Zo kennen WIJ, het LAFFE LINKSE NEDERLAND weer. Natuurlijk houden ze dat voor ONS onder “de pet”. Stel je voor, dat “Henk en Mien doorsnee”, wakker zouden worden. Neen, het verbaast mij al lang niet meer.

  Geliked door 2 people

 9. Sgian Dubh zegt:

  Dit is politiek bedrijven door ambtenaren…..geeft nogmaals aan dat we geen democrwtie zijn maar dat stemrecht het middel is om mensen het zwijgen op te leggen gedurende vier jaar min een dag….je hebt immers kunnen kiezen maar helaas….dit is waarom je zesjaar cel krijgt voor hetgooien van een bierflesje met benzine naar een moskee, terwijl het gooien naar een kerk werkstraf opleverd….

  wist u datje voor het doodsteken en de hersens inslaan van een vrouw en het doodschieten van een agent met zijn eigen dienstwapen na interventie van een hogere rechtbank ook zes jaar krijgt….(rechtbank groningen)

  Lijkt me dat je als vrouw of als agent je eigen rechtspositie nogmaals moet overwegen, net als je stemgedrag….

  Het verzwijgen van zaken die wezenlijk van belang zijn voor het functionerennvan de democratie, daarbij hoort openheid van zaken om verantwoorde keuzes te maken, dat is een vorm van misdaad tegen het gehele volk. Lijkt me dat de top van de politieheel wat te verantwoorden heeft….en uit fatsoen ontslag zou moeten nemen…

  Geliked door 2 people

 10. oeps48 zegt:

  Als de regering van een land niet zuiver op de graat is, dan hebben ze wel een criminele politie nodig, anders kunnen ze niet functioneren. Ja toch,
  gewoon lekker ruttig.

  Like

 11. fransdewit zegt:

  Er klopt helemaal niets meer van het politie apparaat, het is al mis gegaan dat ze allochtonen hebben toegelaten die hebben een hekel aan Nederlanders en hun eigen soortgenoten durven geen eens aan te spreken. Het is net als al die gasten die een heerser like Erdogan aanbidden en hier een grote smoel hebben in Nederland. Ze zenden liever filmpjes op de TV uit waar ze Nederlanders op hun fouten wijzen in het verkeer en dan een flinke bekeuring uit schrijven. De slachtoffers mogen alleen tegen gas geven om het een beetje spannend geheel te maken, die tv opnamen. En dan die opmerkingen ze filmen mijn werk. Ergernis nummer 1 gaat de straat maar eens veilig maken.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Het ging mis in dit land toen links de politietop overnam en de “rechtspraak”.

  Like

 13. scheermes zegt:

  Laat ik maar een politie pakje aantrekken ,dan zien ze ook niet dat ik niet deug .

  Like

 14. Pietersen zegt:

  Akerboom zit zijn dienstverband niet uit. Die vertrekt net als Bouman. Hoe is het toch mogelijk dat ze steeds mensen die niet capabel zijn aannemen. Eerst worden die met vlaggen en toeters binnen gehaald, maar later blijken zij er toch niet veel van te bakken.

  Like

 15. H J zegt:

  Erik Akerboom; heb je die foto al eens goed bekeken. Typetje nono met een academische opleiding en nul ‘politie’ uitstraling, laat staan ervaring. Trekpop neergezet door de elite; een jaknikker en een soort Rutte (moet dat nou echt met een hoofdletter?) die niets van doen heeft met zijn achterban/personeel. Vooruit dan…rutte…zit niet te kutte.

  Like

 16. Republikein zegt:

  Het ging mis toen de burger na “uitvinding” van schoon drinkwater geen bier meer dronk.
  Toen is het ze allemaal in de bol geslagen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s