De Groenen storten in een bodemloze afgrond! CDU en SPD in paniek om de coalitiepartner

Screenshot_23

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

De Groenen zijn fundamentele communisten  met een groen laagje. Maar er schijnen nog altijd Duitsers te bestaan die geloven dat de Groenen een milieupartij zouden zijn . . .

Michael Mannheimer Blog

“Der Spiegel” verraadt onbedoeld dat we in Duitsland in feite een éénpartij-systeem zoals in de DDR hebben

Alleen al de kop boven het artikel in de “Spiegel” over de instorting van de Groenen spreekt boekdelen! Niet alleen de Groenen raken in paniek, maar vooral de SPD en de CDU (sic!) zijn “gealarmeerd” door de teloorgang van de Groenen. De kop in het linkse stinkblad “Spiegel” luidt als volgt:

“De CDU en de SPD vrezen voor de Groenen: Donder alsjeblieft niet naar beneden!”

 en laat tegelijk in de header zien waar het om gaat:

“Paniek bij de Groenen: net nog op weg naar een volkspartij donderen ze naar beneden richting de grens van 5%. De teloorgang alarmeert ook de CDU en de SPD – een mogelijke partner dreigt te verdwijnen.”

In het Merkel-Duitsland bestaat in feite geen politieke oppositie meer

Dit is waarschijnlijk het ultieme bewijs voor mijn these dat we in Duitsland te maken hebben met een éénpartij-systeem à la DDR. De Groenen, Die Linke, SPD en CDU/CSU vormen de nieuwe SED. De verschillende namen die ze nog dragen, spelen in zoverre nog slechts een rol om de kiezer te misleiden en hem voor te spiegelen dat hij nog alternatieven bij de verkiezingen heeft.

Die heeft hij echter al lang niet meer. Wanneer de CDU wat betreft haar politiek niet meer door de Groenen bekritiseerd, maar ondersteund en aangespoord wordt, wanneer omgekeerd de CDU pure roodgroene politiek bedrijft, dan staat vast: er bestaat geen politieke oppositie meer in het Merkel-land. Noch in het parlement – noch buitenparlementair.

Want deze buitenparlementaire oppositie zou de media toekomen. Maar de media zijn zo verstrengeld met de partijen, dat zij quasi hun politieke spreekbuis en propaganda-instrument zijn geworden zoals in Sovjet-tijden de “Prawda” of “Neues Deutschland” in de DDR – of, als je zou willen, ten tijde van Goebbels in het Derde Rijk.

De AfD is het enige echte politieke alternatief tegenover de nieuwe SED. Daarom wordt zij door het politieke establishment gedemoniseerd

Het enige alternatief dat Duitsland op dit moment bezit, is de AfD. En alleen dit is de reden waarom zij door de vreselijke hatespeech-journalisten Claus Kleber (ZDF), Kai-Uwe Diekmann (BILD), Jakob Augstein (Der Freitag), de rest van de linksradicale journalisten en het politieke establishment, bestaande uit partijen, kerken en vakbonden, tot op het bloed bestreden wordt.

Wat had Viktor Orbán gelijk toen hij met het oog op Duitsland zei in dit land alleen maar linkse partijen en linkse media te zien. Orbán weet waarover hij het heeft. Hij heeft immers nog aan den lijve het communistische dwangsysteem ondervonden.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, Censuur, christendemocraten, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op De Groenen storten in een bodemloze afgrond! CDU en SPD in paniek om de coalitiepartner

 1. Dat had Orban verdomd goed gezien, nu het volk zelf nog.

  Like

 2. Gert Jan Reitsma zegt:

  Keurig Michael. Wat denk je dat dat leuke knappe ventje met zwart haar bij de voorbereidingen in Nederland doet? Groen praten natuurlijk. Wat is hij? Een pseudo-communist. Mind my words!

  Like

  • Rinus zegt:

   Smaken verschillen, maar bij de combinatie van leuk, zwart haar en knap associeer ik toch echt met de voorman van het Forum voor Democratie en niet met de door u duidelijk bedoelde ‘Jessias’. ;-))

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Gert Jan.
   Ik denk dat jij het sarcastisch bedoeld, maar ik vind die nagemaakte mocro met zijn misleidende Nederlandse naam maar een voze krentenbol.
   Slappe wangen.
   Ziet er uit alsof hij zich zelden wast.
   Altijd slordig gekleed.
   Die meiden van tegenwoordig hebben een ziekelijke wansmaak omdat ze dit
   wangedrocht zo leuk vinden.

   Geliked door 1 persoon

 3. scheermes zegt:

  Hier komen ze er juist uit .

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Nou maar hopen dat ze dit in Nederland ook overkomt !

  Like

 5. Thea zegt:

  Ik zie overeenkomsten met Nederland

  Like

 6. louis portugal zegt:

  Helemaal eens met het artikel.
  Het gaat in Nederland met Rutte dezelfde kant op.
  Gorbachov zei het jaren geleden al.
  Wij zijn gestopt met het communisme en jullie gaan er via Brussel weer aan beginnen.
  En nu de landen dus ook.
  Wat een ellende.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Louis_Portugal: 12.29. uur. Dat citaat van Gorbachov, klopt helemaal. Toen hij in de jaren “90 op bezoek was in Duitsland, en van de plannen hoorde van de EU en de EURO, sprak hij dit citaat uit. En inderdaad ROOD regeert in Duitsland, net als nu ook in Nederland. Want de VVD van Rutte, is zo rood als een tomaat geworden, net als het CDA,D66, PvdA,GL,CU. Dus bij ons speelt precies hetzelfde. Kotsmisselijk word ik er van, Louis!

   Like

 7. Geronimo zegt:

  Groenen zijn als meloenen, groen van buiten, maar bloedrood van binnen. Cryptocommunisten met andere woorden.

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Is het in Nederland veel anders? Oké er is nog zolang het duurt enig verschil tussen groen-links en de VVD. Maar bij D66 wordt het al anders en ook de Christen Unie krijgt steeds meer rood groene vlekken op haar lijf. De enigen die echt afwijken zijn SGP, PVV, Forum voor de Democratie en de lange arm partij DENK van Erdogan.

  Maar Groen Links is vele malen gevaarlijker dan een partij zoals DENK. In DENK is de vijand duidelijk herkenbaar en dat is bij Groen Links een ander verhaal. In combinatie met het rood groene onderwijs in Nederland mag je een partij als groen links gevaarlijker als de pest noemen voor het welzijn en de welvaart van Nederland

  Like

 9. D. G. Neree zegt:

  Zo ook in Nederland een éénpartijstaat met verschillende afdelingen van rechts naar links: VVD, CU, CDA, D66, PvdA, GroenLinks, met als gecontroleerde oppositie de SP. En daarnaast dus de enig echte oppositie, de PVV en in mindere mate het Forum voor Democratie (is nog niet groot genoeg om echt gevaarlijk te zijn), die door de eenheidspartij met alle middelen zwartgemaakt wordt.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s