Franse ex-moslim is woedend op laffe regering: “Staatsgevaarlijke moslims moeten worden uitgezet!”

Screenshot_30

(Door: Paul van der Bas)

Deze in Algerije geboren ex-moslim heeft het helemaal gehad met de softe aanpak van radicale moslims in Frankrijk.

Bijzondere beelden uit Parijs: een van origine Algerijnse Fransman is woedend op zijn eigen regering. De reden? Radicale moslims worden absoluut niet hard genoeg aangepakt, meent Farid Smahi. Zelf heeft hij zijn geloof de rug toegekeerd, en als ex-moslim baart het hem gigantische zorgen dat de Franse politiek nog steeds niet het gevaar van de radicale islam onderkent:

“Niet één kandidaat heeft het over de doden in Nice gehad. De Bataclan. En het gaat gewoon door.”

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, establishment, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Franse ex-moslim is woedend op laffe regering: “Staatsgevaarlijke moslims moeten worden uitgezet!”

  1. Golden Girl zegt:

    is voor deze ex moslim niet te hopen doordat hij zijn nek durft uit te steken en zegt wat hij denkt ze hem iets aan zullen doen nu zijn gezicht bekend is, draaide elke moslim zijn geloof de rug maar toe, misschien zijn er die dat willen maar door wraak acties het niet durven

    Like

  2. Ik weet het nog beter voor hem. Zijn kop eraf, en opsturen naar zijn vaderland in een pakket.

    Like

  3. Aegolius cs zegt:

    Wanneer is een moslim mogelijk een lopende tijdbom en potentieel als staatsgevaarlijk aan te merken in de huidige wetgeving? En na “verzekerde” opsluiting van pak weg 3 jaar als uitstekende opleiding voor dieper inzicht/werving?

    Like

  4. Tom Hendrix zegt:

    Respect voor meneer Farid Smahi. Heel dapper dat hij uit de islam is gestapt. Want deze man loopt groot gevaar, iedere idiote mossel mag hem nu vermoorden. Dat staat zo in hun gruwelboek de Koran. Laat Le Pen in godsnaam winnen!

    Geliked door 1 persoon

  5. delamontagne zegt:

    Dit is de man die de dag na de aanslag op de Champs Elysées Mevr. “Hidalgo”, de Burgemeesteres van Paris aanviel [ WOORDELIJK ! ].
    Hij wilde zijn woede uiten en over veiligheid met haar praten.
    Uiteraard, zoals gebruikelijk, MOCHT DAT NIET, en werd hij door de beveiligers van de Burgemeesteres weggeduwd.
    Ik heb overigens begrepen hij is nog steeds lid van de FN van marine le pen……….

    Like

Plaats een reactie