Illegaal voor dominee belangrijker dan Duitse kinderen

Screenshot_47

(Vertaling: E.J. Bron)

Flintbek: Hoe links, decennialang in onze samenleving geïnfiltreerd maatschappij ondermijnend, gedachtegoed niet alleen het gezonde mensenverstand, maar ook iedere vorm van verantwoordelijkheidsgevoel voor onze samenleving heeft verwoest, is te zien aan een actueel voorbeeld van een dominee van de Evangelische Kerk in de gemeente Flintbek bij Kiel. In de tot de kerk behorende kindercrèche van de kerkgemeente werd op basis van het onwettige zogenaamde “kerkasiel” in de kelder van de crèche een illegaal Duitsland binnengedrongen Eritreeër ondergebracht.

PI News

Dat zorgde niet alleen voor onvrede, maar vooral voor zorgen bij de ouders van enkele kinderen en men eiste de man elders onder te brengen. De plaatselijke dominee Manfred Schade (kleine foto) nam daarop duidelijk positie in tegenover de ouders en beschouwt de Afrikaan blijkbaar als meer bescherming behoevend dan Duitse kinderen.

Een moeder vatte haar angst als volgt samen tegenover het “Flensburger Tageblatt”: “Niemand – ook een dominee niet – kan ons garanderen dat het bij een wellicht getraumatiseerde vluchteling, die zich wekenlang in een kelder zonder daglicht ophoudt, niet tot een kortsluiting kan komen.”

Dominee Schade counterde de ouders ijskoud in zijn brief: “Wie de houding van de Evangelische kerkgemeente in Flintbek in deze kwestie als verkeerd beschouwt, kan een afmelding van het kind van onze crèche een noodzakelijke stap lijken, die wij betreuren”. De gemeente zou niet accepteren “dat de zwakste leden van onze samenleving openlijk belasterd worden als potentieel gevaar of terrorist”, schreef hij.

Hij ziet als reden van de inkwartiering dat de kerkgemeente al meerdere keren zogenaamd bescherming zou hebben geboden aan “getraumatiseerde personen”, dus met een soort traditie van de rechtsbreuk. Het zogenaamde “kerkasiel” wordt namelijk op geen enkele wijze juridisch gedekt. Het is een overtreding, evenals ieder andere ondersteuning van privépersonen bij illegaal verblijf in het land, van de wet en is alleen op grond van het justitiële laissez-faire van de autoriteiten in deze drieste vorm mogelijk.

Volgens dominee Schade zou het “nooit tot een incident gekomen zijn”. Vanuit het oogpunt van de kerkgemeente zou “zakelijk gezien” een bezorgdheid van de ouders “niet nodig” zijn, want er zou “objectief niets zijn waarvoor men bang zou moeten zijn”, aldus de wereldvreemde kerkdictator, die, naar het schijnt, de afgelopen twee jaar volledig afgesloten van alle nieuws heeft geleefd. Hoe anders kan het absolute negeren van de vele delicten tegen kinderen door zogenaamde “vluchtelingen” verklaard worden?

Uiteindelijk hebben de ouders hulp gekregen van het districtskantoor. De partijloze districtscommissaris Rolf-Oliver Schwemer sprak een machtswoord en verbood de onderbrenging van de wellicht “getraumatiseerde persoon” in de ruimtes van de kindercrèche. Het districtskantoor motiveerde het besluit ermee dat ook het “kerkasiel” alleen binnen kerkruimtes zou gelden (voor zover je überhaupt kunt spreken van geldigheid), niet echter in de ruimtes van kindercrèches of daarbij behorende ruimtes toegestaan zou kunnen worden. Ook zou de kelder “bouwkundig geen recht geven op het duurzame verblijf van mensen”, zei men.

Dan hadden de kinderen nog een keer geluk dat het de Afrikaan sowieso niet aangedaan kan worden in een kelderruimte te logeren. De verantwoordelijke kerkvertegenwoordigers en de ontmaskerende uitspraken van dominee Schade worden verenigd door een ongelooflijke onverantwoordelijkheid tegenover de werkelijk “zwaksten” en kleinsten van onze samenleving, onze kinderen. En deze dans om een illegale Afrikaan lijkt op die om het gouden kalf (de asielindustrie, die heel goed verdient aan de “beschermingzoekers”), waarvoor dominee Schade blijkbaar ook nog bereid is de kinderen van de eigen samenleving aan op te offeren.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, linkse gereformeerden, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Illegaal voor dominee belangrijker dan Duitse kinderen

 1. IkBenHet zegt:

  Die Klaver trekt wel een héél zware wissel op de formatie.
  Extreem linkse anarchistische kaloten partij laat iedere keer de formateurs naar haar pijpen dansen. Eerst Papadag, toen mammie ziek misselijk spugen en dan nu mammie kaputt…
  http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2017/04/formatienieuws-overleg-even-gestaakt-na-dood-moeder-jesse-klaver-498373/
  Wel heel erg veel eer voor een marginaal zooitje terroristen!!

  Like

  • Thom zegt:

   Ja Papadag is het toppunt van linkse arrogantie. Wat zijn moeder betreft had hij gelijk: , die lag op sterven. Zij is deze week overleden.

   Like

   • ieznogoedh zegt:

    Zoals elk nadeel zijn voordeel heeft, kan moeder na haar crematie/begrafenis in ieder geval niet meer als reden worden opgegeven om de zaak te traineren.

    Like

 2. Conan zegt:

  Van zo’n man ga je de Romeinse Ludi nog missen…

  Like

 3. Flo zegt:

  Dominee schade moet maar eens flink in de anus worden genomen door deze eritrese aap, dan jankt hij wel anders….

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, maar die Eritrese aap kan wel liever kleine jongens/meisjes hebben.
   En dán raakt het die Dominee nóg niet naar behoren, wánt hij ondervindt het niet zelf aan den lijve. Het zijn immers allemaal Farizeeërs!
   Eens kijken…..Evangelisch predikant…..Dan valt hij hoe dan ook te plaatsen in de hoek van die Dhimmi-idioot Bedford-Strohm.

   Like

 4. hans-e-pans zegt:

  Wat een oorlogstrauma met mensen kan doen, zeker Duitsers.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Die goede districtscommissaris Rolf-Oliver Schwemer zal wel een zware reprimande tegemoet kunnen zien; zomaar een illegale Eritreeër bij z’n kindbruidjes weghalen…
  Ow ja, dat zich dominee noemende creatuur Manfred Schade zal gestraft moeten worden wegens het verbergen van een criminele illegaal.
  Het verraden van de christelijke gemeente aan de antichrist/ duivel eist ontslag.
  Wat een verachtelijke ploerten leven er toch onder ons….

  Like

 6. Zo’n 15 jaar geleden toen ik in een inloophuis van een hervormd-gereformeerde kerk, de samen-op-weg-gemeente, kwam waren er een keer drie asielzoekers, allen moslim, die in dat inloophuis tijdelijk logeerden. Het bestuur kwam heel geruststellend over ondanks dat het drie illegalen waren… ‘ze waren maar tijdelijk, ontzettend getraumatiseerd, absoluut niet gevaarlijk, maar ze hadden dringend hulp nodig, dus de kerk stond open voor ze, heel misschien zouden het trouwe Christenen worden, het waren drie barmhartige Sameritanen’ … en nog veel meer van die onzin. Toen ging ik wrok koesteren tegen de kerk en het inloophuis, toen ben ik er voorgoed uitgestapt, om die drie vluchtelingen, want er zijn veel meer van die moslimvluchtelingen, en veel meer kerken die voor ze open staan…

  Like

 7. Erik zegt:

  Het gelijk van links walst over wetten, verantwoording en onze kinderen met een arogantie die gevaarlijk, onwenselijk en walgelijk is.
  Het is het recht praten wat krom is, iets dat we wel langer kennen van de slopers van reden.
  Met deze geesteszieke dominee heeft het gezond verstand geen toekomst meer.

  Like

 8. Joshua zegt:

  Deze man heeft ook al het antie autochtonen virus opgelopen net als die “integere” smeerlappen in de Eu.lievende regeringen slap klootjesvolk.

  Like

 9. Drs.P. zegt:

  Dit is de gutmensch ten top uit, compleet geschift en hopelijk zit zijn kerk binnenkort zonder leden of pleuren ze deze nsb-idioot eruit wat mij veel beter lijkt!!!

  Like

 10. hendrikush zegt:

  Hoeveel Joden heeft U kerkasiel gegeven in de Nazi-tijd, dominee???

  Geliked door 1 persoon

 11. Tom Hendrix zegt:

  Zo kennen we de zogenaamde gevestigde kerken, weer. Net zoals de pipo in het Vaticaan, zijn de evangelischen, en in Nederland de RK en de PKN, OVERGELOPEN naar de Socialisten! En de eigen bevolking, interesseert ze – als goede roden- geen moer!

  Like

 12. Pietersen zegt:

  Waarom neemt de geengageerde dominee die illegaal niet in zijn eigen huis op. Hij is niet de eerste Duitser die dat doet, en neemt zo de risico’s voor eigen rekening.
  Ik kan me de ongerustheid van de ouders heel goed voor stellen, er zijn genoeg incidenten geweest met asielzoekers, of is de dominee daarvan niet op de hoogte wegens wegkijken ?

  Like

 13. De kerken staan dichter bij de islam dan wat de joden betreft in WO II. Zij hebben zij deze mensen gewoon laten barsten. En wat nu weer gebeurt.

  Like

 14. Kijk maar eens naar de personalia van zo’n beetje alle socialistisch communistische rooje bobo’s en dan zul je zien dat ze oorspronkelijk allemaal van de gristenen afstammen die tenslotte ook de uitvinders van het communisme waren, een onderafdeling van hun ideologie maar dan met zonder God om de boel bij elkaar te houden en geweldig bruikbaar in hun oorlog tegen de katholieken en de Joden.

  Like

 15. ieznogoedh zegt:

  En dan elke keer weer is er meer leegloop van de kerken.
  Hoe zou dat nu toch komen?

  Like

 16. Republikein zegt:

  Haar heeft ie wel hoor, het is slechts een brede scheiding.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s