“La Manif pour tous”: “Op 7 mei niet op Macron stemmen!”

Screenshot_34

(Vertaling: E.J. Bron)

De “onafhankelijke” Franse presidentschapskandidaat Emmanuel Macron, die in de eerste ronde van de presidentschapsverkiezingen 23% van de stemmen kreeg, kan niet automatisch rekenen op een overwinning in de tweede ronde. Hij heeft zich met zijn uitspraken betreffende familiepolitiek impopulair gemaakt bij traditionele kiezers. Daarom roept de beweging “La Manif pour tous” (“Manifestatie voor iedereen”) de Fransen er nu toe op om in de tweede ronde niet op Macron te stemmen.

Duits - Zuerst

De tv-zender BFM citeert de voorzitster van de organisatie, Ludovine de La Rochère, met de woorden: “Emmanuel Macron bereidt een anti-gezinspolitiek voor. Voor de gezinnen, voor de kinderen, voor de toekomst – op 7 mei: Nee tegen Macron!” Macron zou de beschaving willen vernietigen. Hij zou een kandidaat zijn die tegen gezinswaarden zou optreden en de voorkeur zou geven aan geld boven mensen, zegt de voorzitster van “La Manif pour tous”.

Voor de veeleer traditioneel en conservatief gezinde Fransen blijft dientengevolge in de tweede verkiezingsronde op 7 mei alleen maar de kandidate van het Front National, Marine Le Pen, over. Zij kreeg 23 april 21,3% van de stemmen.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, gezond realisme, Marine Le Pen. Bookmark de permalink .

7 reacties op “La Manif pour tous”: “Op 7 mei niet op Macron stemmen!”

 1. serieus overheidsbeleid houdt niet in dat iemand een lege uitspraak doet over familiepolitiek; wie is er tegen een gezin? Het is bedoeld om de aandacht af te leiden van kosten en risico’s van immigratiekeuze

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Voor mij mag het Le Pen worden. Dan zie ik “licht aan het einde van de tunnel”. Met die cocosmacroon zijn we nog veel verder van huis!

  Geliked door 1 persoon

 3. ReaGluurder zegt:

  Als Le Pen het wordt, kun je er pislamvergif op innemen dat er ergens weer een truck ingezet gaat worden uit wraak!

  Like

  • Helena zegt:

   Tja ReaGluurder, nu gebeurt het ook zonder dat zij iets in de melk te brokkelen heeft , dus àls het wonder geschiedt en ze wint dàn kan Marine per direct laten zien wat ze waard is: aanpakken dat zootje!!!

   Like

 4. scheermes zegt:

  De media in frankrijk ,en de tv zenders zijn allemaal voor macron . le pen maakt hetzelfde mee als hier .Gezien alle tegenwerking van de linkse duivels zal het nog een hele klus worden ,en het mag een wonder heten ,als zij het wordt .

  Geliked door 1 persoon

 5. Pingback: Europa´s kinderloze leiders slaapwandelen ons de catastrofe in | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s