Macron sluit Sputnik en RT uit

Screenshot_45

(Vertaling: E.J. Bron)

De Franse presidentschapskandidaat Emmanuel Macron heeft de Russische media RT en SputnikNews uitgesloten van zijn verkiezingsmanifestaties.

Freie Zeiten

Het persbureau Sputnik en de tv-zender RT mogen niet meer deelnemen aan verkiezingsmanifestaties van de 39-jarige globalist. Dat verklaarde het campagneteam van Macron vrijdag volgens n-tv. Als motivering wordt genoemd dat beide media “leugenachtige informatie” zouden verbreiden.

Screenshot_46Maria Sacharova, de woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, noemde de beslissing “schandalig”. Dit zou een “bewuste discriminatie tegen Russische media zijn en dat door een presidentschapskandidaat van een land dat in de geschiedenis als een bewaker van de vrijheid van meningsuiting gold.”

De links-liberale Rothschild-veteraan Emmanuel Macron pleit voor een voortzetting van de confrontatiekoers tegen Rusland. In de tweede, beslissende ronde op 7 mei neemt hij het op tegen de anti-globalistische patriotte Marine Le Pen, die werft voor betere Frans-Russische betrekkingen.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", Censuur, demoniseren, Elite, establishment, Frankrijk, Globalisering, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, New World Order, nieuw fascisme, Persvrijheid, Rotzakken, Rusland, verloedering, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

16 reacties op Macron sluit Sputnik en RT uit

 1. rony stokart zegt:

  Zalig zijn de simpelen van geest… die gedacht hebben dat het Soros imperium zich zo maar gewonnen zou geven. En net zoals in Nederland zullen heel wat illusies in rook opgaan.

  Like

  • ieznogoedh zegt:

   Soros. Dat is toch die man die eruit ziet alsof hij al jaren dood is?
   Laten we hopen dat er niemand is die zijn toestand aan zijn uiterlijk wil aanpassen.

   Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Readers Digest febr2017…..:MILJARDAIR en FILANTROOP ..George SOROS heeft 500 miljoen Dollar geschonken aan organisaties die migranten en vluchtelingen bijstaan……….
   ‘Mij doel is dat ik vluchtelingen en migranten wil helpen die in EUROPA aankomen’.

   Geliked door 1 persoon

 2. Tom Hendrix zegt:

  Dat verbaast mij niet. deze crypto-communist, en COCOSMACRON, is een gekochte SOROSMARIONET. Dat verklaart alles, en veel!

  Geliked door 1 persoon

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ik dacht heel even: Aan wie doet hij me op deze foto toch denken? En toen wist ik het al: Aan Ed Miliband!

  Geliked door 1 persoon

 4. cefas zegt:

  Macron is gebakken lucht, maar die gebakken lucht zit vol elite-gif.

  Geliked door 2 people

 5. Mary zegt:

  Het is zeker schandalig!!! Dezelfde leugens van links als in de VS en waar dan ook want er moet hoe dan ook oorlog komen met Rusland, is het Obama/Clinton niet dan Macron inzetten die is uit hetzelfde hout gesneden en wordt door dezelfde duistere clubs betaald voor zijn diensten.

  Geliked door 1 persoon

 6. Beschouwer zegt:

  Kom op zeg mesjeur Macron. Doe niet zo kinderachtig zeg.

  Geliked door 1 persoon

 7. Fred zegt:

  Deze globalist pleit voor een voortzetting van de confrontatiekoers tegen Rusland.
  Beseft deze onwetende wel dat deze confrontatiekoers weleens kan uitmonden in een echte confrontatie?
  En dat daarbij kernwapens zullen worden ingezet.
  Met honderden miljoenen doden tot gevolg.
  En dat deze doden noch begraven of gecremeerd kunnen worden maar met bulldozers in massagraven gedumpt moeten worden.
  Wij allemaal, onze kinderen en onze kleinkinderen staat dat te wachten als die confrontatiekoers wordt voortgezet.
  Laat Marine s.v.p. Presidente worden.
  Voor de toekomst van ons allemaal.

  Geliked door 1 persoon

 8. oeps48 zegt:

  Ach gut, die Emmanuel Macron zit een beetje in het nauw, Wat een koekje !!! En daarom maakt die kat van die rare sprongen. Hij slaat nu als een idioot om zich heen. Wat laat dat mietje zich toch kennen. Hij wil geen president worden, om iets voor Frankrijk te betekenen. Nee, hij is alleen maar uit op de macht van het presidentschap. Hij is zo destructief !!! Hij is al oorlog aan het maken, nog voordat hij zijn intrek in het Palais de l’Elysee kan nemen. Mocht hij onverhoopt de verkiezingen winnen, dan hou ik mijn hart vast. Dat kan niet lang goedgaan gaan.

  Like

 9. om de aandacht van de gevaarlijke islam en de EU af te leiden zeken ze een oude vijand: Rusland

  Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  Nicolas Dupont-Aignan van Debout la France zegt steun toe aan Le Pen, noemt Macron een vertegenwoordigen van de financiële elite

  The founder of the eurosceptic and sovereigntist party, ‘Arise France’, who won 4.7% of last week’s first round vote in the French presidential election, last night endorsed Marine Le Pen and announced an alliance to save the country from ‘’financial and media interests’’ seeking to install their preferred candidate, Emmanuel Macron, to the Elysée Palace.


  http://www.interieur.gouv.fr/Elections/Election-presidentielle-2017/Election-presidentielle-2017-resultats-globaux-du-premier-tour

  Globalist Emmanuel Macron would be ‘’ten times worse’’ than François Hollande, Dupont-Aignan told French television, referring to the unpopular outgoing president, and was a candidate fabricated by media and financial elites working against the interests of the French nation.

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/04/charismatic-first-round-candidate-nicolas-dupont-aignan-throws-support-almost-two-million-votes-behind-le-pen/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s