Noorwegen: “Vluchtelingen”integratie mislukt

Screenshot_40

(Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

Je zou “vluchtelingen” zo snel mogelijk aan een baan moeten helpen, verkondigen politici steeds maar weer. Dat zou de beste integratie zijn. Dat is echter niet zo eenvoudig. In plaats van de aangekondigde hooggekwalificeerde en net zo gemotiveerde “geschoolde krachten”, die voor een gouden toekomst van de Duitse economie zouden zorgen, kwamen er analfabeten, onopgeleide en ongemotiveerde mensen naar Duitsland en Europa. Integratie door werk – deze domme naïeve these werd nu door een onderzoek uit Noorwegen weerlegd.

PI News

Het “Ragnar Frisch Centre for Economic Research” van de Universiteit van Oslo stelde vast dat de integratie op de arbeidsmarkt eerst heel positieve aanzetten zou laten zien. Maar dan komt het: na een periode van vijf tot tien jaar zou het integratieproces compleet omdraaien. Dat wil zeggen; de kloof tussen het werkgelegenheidscijfer van de autochtone bevolking en dat van de immigranten zou steeds groter worden. De migranten stappen in toenemende mate van werk over naar de sociale hangmat, die immers ook in Noorwegen zeer goed ontwikkeld is. Ze zouden overwegend met sociale uitkeringen in hun levensonderhoud voorzien.

Waarom dat zo is, laat het onderzoek van de Noren waarschijnlijk politiek correct bewust open. Vermoedelijk echter hebben de immigranten in die jaren de noodzakelijke trucs geleerd om zich zonder werk door het leven te slaan en op kosten van de werkende Noorse bevolking te leven.

“We waren wel verrast door deze resultaten. Eigenlijk zou je toch hebben moeten verwachten dat de kloof tussen het werkgelegenheidscijfer van de autochtone Noorse bevolking en migranten in de loop der jaren steeds kleiner wordt, maar het tegendeel is het geval”, zegt Knut Røed, een van de onderzoekers van het Frisch Centre.

Screenshot_41De Noorse minister van Integratie en Immigratie, Per Sandberg, verklaarde dat de regering zich wel degelijk bewust zou zijn van de problemen, maar niet alles zou nu eenmaal via de politiek te regelen zijn. Bijna berustend klinkt deze uitspraak: “Zelfs wanneer we de migranten steeds meer banen aanbieden, kunnen we niemand dwingen zich te integreren. Het komt aan op de wil tot integratie als je in Noorwegen iets wilt worden.”

De publieke opinie in het land was geschokt. Zo schreef de krant “Verdens Gang”: “Slecht nieuws voor de Noorse welvaartsstaat”.

Afgelopen jaar al had de Norwegian Police Security Service (PST) gewaarschuwd: islamitische immigranten zouden integratieresistent zijn en aanzienlijke problemen kunnen veroorzaken voor het gastland. Marie Benedicte Bjørnland, de cheffin van de PST, zei destijds in een tv-interview dat een groot aantal “asielzoekers” in een gemeenschap daar tot zeer onverkwikkelijke gevolgen zou kunnen leiden. Wat uiteraard opnieuw een politiek correcte beschrijving is voor de catastrofale toestanden die we nu in heel West-Europa beleven.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Noorwegen, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Noorwegen: “Vluchtelingen”integratie mislukt

 1. Tom Hendrix zegt:

  Die “gelukzoekers”, zijn voor een groot deel naar Noorwegen gekomen, puur om te profiteren van de sociale uitkeringen. En dat doen ze net zo gemakkelijk, in Duitsland, Nederland en de rest van Europa. De schuldigen hiervoor; de socialisten, sociaaldemocraten, groenen, liberalen, en links-liberalen, zijn hiervoor hoofdelijk aansprakelijk. De politiek heeft deze gang van zaken in de hand gewerkt!

  Like

  • Steven zegt:

   Precies, en de burgers mogen de KLAPPEN vangen!
   Maar ik hoop dat die haatkoppen straks allemaal naar die wijken trekken om de boel leeg te halen waar al die MAFFE regeringsleiders wonen, en dat ze nog een pak slaag toe krijgen ook!

   Like

 2. elisah zegt:

  Wat een goed woord, dat gebruikt wordt om het chronische probleem te beschrijven: INTEGRATIERESISTENT.
  Het mag van mij het woord van het jaar worden.

  Like

 3. Beschouwer zegt:

  Voor de Noren zelf is er al geen werk genoeg. Laat staan voor migranten die de Noorse taal niet spreken en vele migranten komen niet om te werken in Noorwegen………..

  Like

  • ieznogoedh zegt:

   Ho Ho Ho, natuurlijk komen ze allemaal om te werken, om heel hard te werken maar … op de een of andere manier wil het maar niet lukken, niet in de laatste plaats door het rascisme van de Noren. Die moeten vervangen worden dan komt het allemaal goed.
   Ook Duitsland speelt een kwalijke rol in dit geheel. Immers, en Kapo Schulz zei het al, de immigranten die in Duitsland blijven zijn meer waard dan goud. Dus het kan niet anders zijn dan dat Duitsland de krenten uit de pap vist en de onbruikbaren richting het Noorden heeft gestuurd.
   Er zitten wel veel hoog opgeleide gynaecologen tussen de Deense, Noorse en Zweedse instroom, maar alweer door rascisme van de autochtone bevolking willen die vrouwen daar zich niet laten onderzoeken. Dan vraagt zo’n land toch om moeilijkheden, dan kan je de vluchtelingen niets verwijten.

   Like

   • Beschouwer zegt:

    Uw reactie is potsierlijk grappig. De gemiddelde dobberneger die erin geslaagd is om in Noorwegen te komen zal wel aangeven dat het te koud is om naar het werk te gaan in de winter want die is koud daar in Noorwegen. Dan subsidie vragen om met de taxi naar een warme Noorse vrouw te mogen vertoeven om geen koude piemel en koude voeten te krijgen. Er zullen vast wel van die huppeldoosjes zijn die negers heel interessant vinden. Bij ons in het dorp had je ook van die meiden die graag de beentjes spreiden voor zwarten (Molukkers in dat geval). Door de andere meiden werden die met de nek aan aangekeken. .Toen was de wereld nog heerlijk zwart wit.

    Like

 4. Wie weet naar welk land ik nog kan emigreren zonder dat ik dat die zgn vluchtelingen tegenkom??

  Like

 5. Steven zegt:

  MISLUKT?…NEEEE..ECHT WAAR?
  Dat had ik voordat je al die haatkoppen naar binnen ging halen al kunnen voorspellen.
  Voor die conclusie heb je aan 2e klas lagere school al genoeg!

  Like

  • Joshua zegt:

   @Steven zegt:
   28 april 2017 om 22:49
   Die wijsheid van de 2e klas kinderen wordt ook wel de kop ingedrukt hoor, want onze wijze kindertjes moeten aan de indoctrinatie tepel van de overheid hangen zoals velen van het klootjesvolk dat wensen.

   Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Neem Nederland wat zich zo graag presenteert als kennis economie…
  Beetje heel erg hoog gegrepen, daar de scholing zich neerwaarts aanpast aan de capaciteiten der leerlingen, een niveau wat steeds verder zakt door de ongelimiteerde import van analfabeten met alzo een lager dan hier als normaal geldend IQ.
  Met de import van islam geïndoctrineerde licht tot zwaar debielen word het er zeker niet beter op,,,

  Like

 7. fleckie zegt:

  Maar ZE zitten nu WEL…MUURVAST..in onze landen.

  Like

 8. semper fi zegt:

  Groot nieuws voor jullie…
  Het mislukt overal,,,
  O nee in nederland spreekt men van verrijking!
  Net als dat gezever over het millieu,vandaag wederom groen schuim in amsterdam een demonstratie,maak alles maar duurder,dan wordt het weer kouder!!
  HEEFT MEN WEL EEN GEHOORD VAN OVERBEVOLKING??
  Nee daar ligt het niet aan,miljarden afrikaantjes erbij en die komen naar ons toe,nee niet om te werken ,maak u maar niet druk over de baantjes!!
  Volgens de volgevreten kluitekop Martijn Krabbé kunnen veel vluchtelingen het werk doen van de luie nederlanders die het verdommen(zijn nieuwjaarswens was,laten er maar veel komen )
  Heerlijk dat soort schurftkoppies,ik haat ze net als d66 en groen links!
  Zo nu ff naar de markt brood halen!markt is in 070 instanboel in het kwadraad!
  mooi weekend

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   De bakker is dan toch hopelijk wel Nederlands en zijn personeel ook. Anders weet je niet wat die werkwillige migrantjes allemaal door het deeg draaien.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s