Officiële statistiek: Dagelijks negen seksaanvallen door buitenlanders!

Screenshot_26

(Vertaling: E.J. Bron)

Duitsland: Deze week werd de nieuwe criminaliteitsstatistiek voor het jaar 2016 gepresenteerd. De cijfers zeggen genoeg, de buitenlander-criminaliteit explodeert bijna. Volgens de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière, zou er aan de enorme buitenlander-criminaliteit “niets zijn mooi te praten”. Geweld, moord, diefstal – op alle gebieden is een heftige stijging waar te nemen.

Blick

3.329 seksaanvallen door buitenlanders in één jaar

“Delicten tegen de seksuele zelfbeschikking”, zo luidt het verzamelbegrip voor alle delicten betreffende seksueel misbruik. 3.404 van zulke delicten, gepleegd door immigranten, zijn er in 2016 geweest. Statistisch gezien vonden er dus ongeveer negen verkrachtingen per dag plaats.

In de statistiek zijn ingeburgerde migranten niet meegenomen, alleen echte buitenlanders en asielzoekers. De criminaliteitsstatistiek van de politie onthult de schokkende cijfers hier in het IMK-rapport op pagina 75.

In een document van de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst staat over seksuele delicten letterlijk: “Zodoende is voor het jaar 2016 een verdubbeling in vergelijking met het voorgaande jaar vast te stellen.” Concreet: “Werden er in het jaar 2015 nog 1.548 verdachte immigranten op het gebied van seksuele delicten geregistreerd, nu bedroeg dit aantal in het jaar 2016 in totaal 3.329. Dit komt overeen met een stijging van 115%.”

Al jarenlang steeds meer buitenlandse seksdaders

In Duitsland werd alleen al in één jaar onderzoek gedaan naar 3.329 buitenlandse seksdaders, het overgrote deel jonger dan 30 jaar. Een derde deel van alle verdachte immigranten was zelfs jonger dan 21 jaar. De meeste verkrachters kwamen in het jaar 2016 uit Syrië (716), Afghanistan (679) en Irak (313).

Letterlijk staat er in het criminaliteitsrapport: “In zoverre dienen de ogenschijnlijk grote stijgingen gezien te worden in relatie tot de immigratiecijfers.” In de vergelijking over een periode van vijf jaar (2012-2016) is het aantal delicten tegen de seksuele zelfbeschikking waarbij immigranten betrokken waren constant gestegen.

27.494 Duitse vrouwen waren het slachtoffer

Juist onder de zogenaamde “vluchtelingen” zijn de seksuele delicten binnen een periode van slechts een jaar bijna geëxplodeerd:

 • Syrië +318,7%
 • Afghanistan +259,3%
 • Irak +227,7%

Weliswaar worden buitenlandse vrouwen ook verkracht – bij het overwegende deel van de slachtoffers gaat het echter om Duitse vrouwen. De criminaliteitsstatistiek 2016 verraadt nog een verschrikkelijk detail: “De grootste stijging was te zien bij het seksueel misbruik van kinderen (+129%) en andere seksuele bedreiging met geweld (+120%).” 832 kinderen werden het slachtoffer van seksueel misbruik door buitenlanders.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afghanistan, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Irak, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Maghreb/Noord-Afrika, Midden-Oosten, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Seks, Syrië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Officiële statistiek: Dagelijks negen seksaanvallen door buitenlanders!

 1. ReaGluurder zegt:

  De afgezakte mondhoeken van Angela spreken boekdelen!!

  Like

  • Golden Girl zegt:

   Rea, er zal wel meer afgezakt zijn dan aleen haar mondhoeken, ik zal het netjes houden
   ik heb een leuke fotoshopper van deze dame waar ze geen onderbroek aan heeft, ik heb nog nooit zo n hekel aan iemand gehad

   Geliked door 1 persoon

 2. Golden Girl zegt:

  een paar verkrachtingen meer of minder, wat een vreugde brengen deze mensen toch
  zij vinden het misschien normaal, een verkrachter verpest een heel mensen leven, met die lui mogen ze van mij dierenproeven doen ipv onschuldige dieren die niemand iets aangedaan hebben
  spuit ze maar vol met allerlei ziektes

  Like

 3. Beschouwer zegt:

  In Nederland probeert de huichelregering nog steeds om dit in de doofpot te stoppen. Gooi de grens toch eens dicht !!

  Like

 4. 100% met je eens Golden Girl.

  Like

  • Golden Girl zegt:

   dank je Marian, de stoom komt altijd uit mijn oren bij dit soort artikelen
   ik zal er niet verder over uitwijden, maar laten we tussen de regels doorlezen, dat mijn leven niet zo is verlopen als ik voor ogen had

   Geliked door 1 persoon

 5. Beschouwer zegt:

  In aanvulling op het vorige bericht. Je kan aan het wegkijken en verdraaien van de feiten de hand van satan zien in de Herbreeuwse betekenis van tegenstander. Ook het verdoezelen van de pedofiele neigingen die nogal wat buitenlandse aanranders hebben hoort in de agenda van de satanische pedofiele elite. De demonen die deze psychopaten vereren leven op het lijden van kinderen want de pure energie van kinderen wordt door deze demonen geoogst en de satanisten geloven dat men voor deze offers veel macht krijgt. Echte psychopaten zijn dat. Het kwaad zelve !

  Like

 6. Jade zegt:

  Ze gooien ons gewoon voor de leeuwen.
  Vroeg of laat zijn wij allen aan de beurt…

  Like

 7. Seculiere zegt:

  Onmiddellijk uitzetten en als dat niet lukt, chemische castratie…

  Like

 8. Maar dat laat ik niet gebeuren, als ik alleen in de avond eruit moet. Reken erop dat ik mij goed bewapend heb. Wie aan mij zit maak ik af!!!!!!!.

  Like

 9. Steven zegt:

  27.494 Duitse vrouwen waren het slachtoffer

  Ze moeten die DIKKE Merkel voor het gerecht dagen. Het is tenslotte HAAR schuld dat dit allemaal is ontstaan.
  Waren al deze problemen door RECHTS gecreëerd, dan draaide de rechtbank al overuren met zelfbedachte beschuldigingen en de EIS voor de hoogste straffen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Steven: 15.17. uur. Inderdaad Steven, dit is een van de zegeningen, die we krijgen van de communiste Merkel. In samenwerkingen met de EUSSR, de VN, SOROS, de NWO en de Illuminati. We zijn verraden en verkocht, door deze vileine persoon, en deze demonische organisaties!

   Like

 10. Theoden zegt:

  Dit is etnische uitroeing en oorlogsvoering, alleen de oorspronkelijke Europeanen geloven nog in sprookjes, ook wel de vier ruiters van de Apocalypse: het christendom, het humanisme, het socialisme en cultureel marxism.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s