PVV-vragen over de berichten “Cijfers onder de pet” en “Stempel nationale veiligheid excuus”

PVV anders

Vragen van de leden Helder en Fritsma (PVV) aan de minister en de staatssecretaris van Veiligheid en Justitie over de berichten “Cijfers onder de pet” en “Stempel nationale veiligheid excuus”:

1.) Kent u de berichten “Cijfers onder de pet” en “Stempel nationale veiligheid excuus”(*)? Klopt de inhoud van deze berichten?

2.) Bent u het met de PVV eens dat de Nederlandse bevolking in het algemeen en de Telegraaf in het bijzonder door/namens de Nationale Politie is voorgelogen door de mededeling dat geen gegevens worden verzameld over misdrijven gepleegd door asielzoekers? Zo nee, waarom niet? Zo ja, wat gaat u daar aan doen?

3.) Bent u het met de PVV dat deze gang van zaken de betrouwbaarheid en het gezag van de Nationale Politie aantast? Zo nee, waarom niet?

PVV Tweede Kamer

4.) Bent u het met de PVV eens dat ook burgemeesters in hun taakuitoefening worden belemmerd als zij dergelijke gegevens niet van de Nationale Politie krijgen, omdat de burgemeesters zo niet voldoende informatie hebben over het (eventuele) gevaar voor de openbare orde of de ingezetenen van hun gemeente? Zo nee, waarom niet? Zo ja, wat gaat u er aan doen?

5.) Bent u het met de PVV eens dat informatie over de aard en omvang van criminaliteit per direct beschikbaar moet zijn voor belanghebbenden in het bijzonder en de Nederlandse bevolking in het algemeen? Zo nee, waarom niet?

6.) Hoeveel criminele asielzoekers zijn er op dit moment in Nederland en hoeveel daarvan lopen (onverhoopt) nog vrij in de samenleving rond?

7.) Bent u het met de PVV eens dat het nu opgevoerde excuus inhoudende het “belang van de opsporing” geen excuus is om deze informatie helemaal niet te delen? Zo nee, waarom niet?

8.) Kunt u er voor zorgen dat alle asielzoekers die een misdrijf hebben gepleegd nooit een verblijfsvergunning krijgen maar van straat worden gehaald en ons land worden uitgezet? Zo nee, waarom niet?

9.) Bent u bereid om de Nederlandse grenzen voor alle asielzoekers te sluiten? Zo nee, waarom niet?

(*) “Cijfers onder de pet” en “Stempel nationale veiligheid excuus” (Telegraaf, 28 april 2017)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Ton van Kesteren

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op PVV-vragen over de berichten “Cijfers onder de pet” en “Stempel nationale veiligheid excuus”

 1. koddebeier zegt:

  Nou afwachten wat voor leugenachtige uitvluchten het regeerkrapuul nu weer verzint !

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Dankzij de onnozelaars die keer op keer weer op dit politiek tuig stemt worden we steeds weer belogen, in de maling genomen, bedrogen, bestolen, geminacht en voor gek versleten.

  Like

 3. We woorden hier in Nederland als schoften behandeld, het pareltje wordt de hand boven het hoofd gehouden. Ze worden gewoon tegen ons in bescherming genomen. Wij zijn de boosdoeners die wel gestraft worden. Dit is gewoon ongelooflijk in dit omgekeerde land.

  Like

 4. Beschouwer zegt:

  Hier in Hoogeveen worden er nogal eens fietsen van het station op de nek meegenomen naar het AZC. Deze fietsen staan op slot en de Eritreeer die ik aansprak zei doodleuk “slot knippen”. Toen ben ik doorgereden naar het politiebureau en de politie is er na enig aandringen op af gegaan. Ik denk dat er heel veel van dit soort dingen in de doofpot worden gestopt. In de regionale kranten lees je niks over deze fietsenjatters. Er zijn ook vele winkeldiefstallen bij supermarkten in de buurt van het AZC. Als er een groep “asielzoekers” de winkel binnen loopt zie ik dat het winkelpersoneel extra op de hoede is. De grenzen mogen wat mij betreft helemaal dicht voor migranten. Het is werkelijk zo vies, vals en achterbaks dat er (alweer) zoveel in de doofpot wordt gestopt.

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

  • Giny zegt:

   Baudet stemt in zijn eentje overal tegen, behalve bij Denk, daar stemt hij voor om goeie vriendjes met Erdogan te blijven!

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Jan Wandelaar 28 april 2017 om 12:51

   Stoere jongen, die Baudet. Hij kraait dat HIJ, DE GROTE BAUDET overal tegen stemt. Nu zijn we gered.

   Like

   • Giny zegt:

    Het is een conferentie waar je je op in kan laten schrijven, er zijn precies 3 kamerleden aanwezig, er wordt niet gestemd en er worden ook geen besluiten genomen.
    Baudet leeft weer eens in een fantasie wereld, hij beweert dat er wel besluiten worden genomen, ver weg van pers en publiek.

    Like

 6. ReaGluurder zegt:

  Geen wonder, soort zoekt soort!! In het parlement zitten ook criminelen, al decennia! Zie / luister om u heen, en huiver!!

  Like

 7. Giny zegt:

  Baudet is helemaal geen lid van het Europees Parlement, volgens mij valt er voor hem niets te stemmen, misschien staat er een piano!

  Like

 8. N.E. Derlander zegt:

  Ik mis bij de vragen van mw. Helder een vraag, die mij ook belangrijk lijkt. En wel deze: hoelang houdt de Nationale Politie dit soort gegevens al onder de pet?

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Antwoord vraag 9: We kunnen (willen) er (niets) aan doen. Haakjes weghalen. Op de rest van de vragen komt: bladibladibla. Let maar op. ROOD regeert, en de EUSSR is de baas! Rutte doet enkel nog maar tekenen bij het kruisje.

  Like

 10. Sabeltant zegt:

  Prima actie van de PVV. Ze kunnen niet genoeg Kamervragen stellen.
  De linkse partijen waren altijd degenen die honderden vragen per jaar aanboden.
  Laat de PVV maar hetzelfde doen, tegenwerken en vragen stellen zoveel ze kunnen.
  Een partijkartel dat de PVV minacht hoeft niet voorzichtig mee omgesprongen te worden.
  De bijl er in en provoceren en tegenspreken zoveel je kunt.
  De interruptiemicrofoon moet roodgloeiend staan!

  Je hoeft niet eens gestudeerd te hebben, de waarheid op tafel is al tegengas genoeg voor de zelfbenoemde leiders.

  Like

 11. leefbarbaar zegt:

  Nogmaals; de politie dient de PvdA en niemand anders. Zeker niet het recht en niet justitie. Dus op het partijkantoor van de PvdA wordt beslist, wat Bromsnor gaat doen en vooral niet gaat doen.
  De politie is zo corrupt dat vele commissarissen ontslag nemen om zichzelf aan te laten stellen als adviseur voor 2, 3 keer balkenende.
  Hoe heeft het ooit zo ver kunnen komen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s