VIDEO – Marine Le Pen dist Macron: Gewetenloze bankier in dienst van de financiële oligarchie

 

(Vertaling: E.J. Bron)

De Franse presidentschapkandidate van het Front National, Marine Le Pen, heeft gisteren in Nice een verkiezingstoespraak gehouden. Daarin zei ze van haar rivaal Emmanuel Macron dat hij een slecht karakter heeft. Ze verklaarde dat hij de kandidaat is van de financiële oligarchie. Als investment-banker zou hij volgens haar hebben bewezen dat hij over de gave beschikt om puur uit voordeel te handelen en daarbij de consequenties voor de mensen buiten beschouwing te laten.

RT

Vanwege deze karaktereigenschappen hebben de mannen, de netwerken, de uitverkorenen en de politici van de financiële oligarchie ingezet op Macron, aldus Le Pen. Zijn verkiezingsprogramma noemde ze onrechtvaardig, omdat het tegen de nationale eenheid gericht zou zijn. Ze zei:

“Emmanuel Macron is een investment-banker. En ik denk dat hij de kwaliteiten heeft voor een goede investment-banker. Ik denk dat hij hiervoor over het juiste karakter beschikt, daarom is hij zo snel opgeklommen. Hij bezit de sensibiliteit die in deze baan zo belangrijk is. De capaciteit om beslissingen te nemen die alleen maar op het doel gefocust is om te profiteren van de opeenhoping van geld, zonder na te denken over de gevolgen van deze beslissingen voor mensen”, aldus Le Pen.

Bron:
https://deutsch.rt.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, establishment, Frankrijk, Front National, gezond realisme, Globalisering, Linkse Kerk, Marine Le Pen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op VIDEO – Marine Le Pen dist Macron: Gewetenloze bankier in dienst van de financiële oligarchie

 1. Marlies zegt:

  Touché! Recht op de Rothschild muil van Macron. In Amiens, zijn geboorteplaats n.b., was het ook al hommeles voor hem; en feest voor Le Pen. Durven we dromen?

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @Marlies: 22.23. uur, op 28/4. Juist gezien van U. Macron, is een “marionet”, der plutocraten Soros en Rothschild, en een lakei van de NWO. Volkomen gevoelloos, met geen enkel begrip voor de gewone burger.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Het echte probleem met Macron is niet zo zeer dat hij incompetent zal blijken te zijn als Premier van la France, maar dat hij een marionet van Soros is.
    Soros heeft Macron gefinancierd.
    En wil er straks heel veel voor terug.
    Dàt is het werkelijke gevaar.

    In wezen is Soros de duivel aan wie Macron zijn ziel heeft verkocht…

    Geliked door 1 persoon

 2. Mary zegt:

  Heel goed om dat nog even te ventileren naar de kiezers kunnen ze daar nog even over nadenken voordat ze voor iemand kiezen die hen nog verder naar de slachtbank helpt.

  Geliked door 1 persoon

 3. Beschouwer zegt:

  Macron is een globalist. Marine Le Pen een echte Franse Nationalist. Als ik een Fransman zou wezen dan stemde ik op Marine Le Pen !
  Heel veel beter voor Franse werkgelegenheid (Wirlpool is een voorbeeld)

  Geliked door 1 persoon

 4. oeps48 zegt:

  Voilà, bravo !!! Bien fait Marine. Vous avez mis l’Emmanuel bien à sa place. Je ne pourrais pas le dire mieux.
  Zie daar, bravo !!! Heel goed gedaan Marine. Je hebt die Emmanuel helemaal op zijn plek gezet. Ik zou het niet beter hebben kunnen zeggen.

  Like

 5. Geronimo zegt:

  Nu, zoals ik al gezegd had, de stemming bij de verenigde Franse corrupte media wordt almaar nerveuzer en vooral hatelijker. Je mag eender welke uitzending op gelijk welke zender bekijken, het gaat praktisch nooit nog over de inhoud van de programma’s van de respectieve kandidaten, maar hoofdzakelijk, om niet te zeggen enkel nog over de manier waarop Le Pen kan, ja moet afgestopt worden, waarbij hatelijkheden nooit uit de lucht zijn. De Gaulle wordt er bij gesleurd, etc. etc. Het wordt bijwijlen echt potsierlijk. Alles wordt uit de kast gehaald om Le Pen te kraken. Van het begin tot het einde.

  Marine was vanavond o.m. te gast op BFMTV voor een vraaggesprek met journaliste Ruth Elkrief. Dit was geen gesprek meer, maar een regelrecht requisitoir. Van het begin tot het einde droop de vijandigheid met bekken van het gezicht van deze Elkrief, elke vraag was een regelrechte aanklacht, Marine werd voortdurend in haar antwoorden doorkruist met nieuwe vragen en onderbrekingen vanwege deze zogezegde journaliste, kortom het is me een compleet raadsel hoe mevr. Le Pen zich zo sereen kon blijven antwoorden. Ik kreeg de onbedwingbare goesting om op haar gezicht te kloppen wegens zoveel vertoon van partijdige vijandigheid. Gelukkig was het maar op TV.

  Nog groter werd de consternatie bij de verenigde superdemocraten van de gevestigde orde, toen vanavond ineens bekend raakte dat een zekere Dupont, met nog iets daarachter, die zich ook kandidaat had gesteld in de eerste ronde, had verklaard zich achter Marine Le Pen te zullen scharen, ook voor haar zou stemmen op 7 mei a.s., meer nog, zijn rechtse partij had intussen een alliantie aangegaan met het FN met het oog op het verdere verloop van de zaken en samenwerking. Een eerste kleine, maar mogelijk niet onbelangrijke bres dus in het cordon sanitair rondom het FN vanwege de bende gekende maffiose bedriegers van de traditionele partijen, die zich wel degelijk bedreigd voelen in hun rustig leventje van politieke koehandel. Deze Dupont had in de eerste rond als ik me niet vergis zo’n 4,8% behaald, hetzij ongeveer een miljoen stemmen.

  Je ziet, na een slecht begin van de dag waarbij de interim-voorzitter van het FN verplicht was om een stap terug te zetten wegens aantijgingen van vermeend negationisme (in 2002 !), maar die intussen zelf al klacht had ingediend wegens laster, gevolgd door de dwaze en volstrekt nutteloze uitspraak van beroepsprovocateur J.M. Le Pen, weer hij, dat de ceremonie m.b.t. de neergeschoten Parijse politieman meer te maken had met diens homo zijn, dan met zijn functie van politieman (“Dans son dernier journal vidéo, Jean-Marie Le Pen a évoqué la cérémonie d’hommage à Xavier Jugelé, le policier tué sur les Champs-Élysées. Selon le président d’honneur du Front national, elle rendait plus hommage à l’homosexuel qu’au fonctionnaire de police. “Cette journée est une mauvaise journée pour Marine Le Pen”, a analysé, ce vendredi, Camille Langlade, journaliste politique BFMTV, assurant que “la dédiabolisation du parti en prenait un coup”. “C’est peut-être le premier faux pas de cette campagne d’entre-deux tours”, pour la candidate FN à la présidentielle.”), viel er uiteindelijk toch nog goed nieuws voor haar te rapen.

  Markant hierbij is dat werkelijk alles door de media wordt aangegrepen en uitvergroot om Marine aan te vallen en in diskrediet te brengen. Haar vader behoort al een hele tijd niet meer tot de partij, is bijgevolg helemaal niet bij haar campagne betrokken, en doet bijgevolg deze dwaze uitspraak volledig uit eigen naam en op eigen verantwoordelijkheid, maar toch probeert men dit maar al te graag in haar schoenen te schuiven, alsof zij verantwoordelijk kan gesteld worden voor wat deze oude man, die weliswaar haar vader is, uit eigen naam meende te moeten verklaren in een video boodschap. Het heeft in elke geval genoemde Dupont-… er niet van weerhouden om zich politiek bij Marine en haar FN aan te sluiten.

  Het wordt voorwaar nog een spannende verkiezingsweek, niet alleen voor de Fransen, maar ook voor ons, want de verkiezing van Marine tot president luidt de doodsklokken voor de EUSSR. En wie kan daar nu rouwig om zijn? Ik al zeker niet.

  Geliked door 2 people

 6. Harry zegt:

  Die tante gaat er stevig tegen aan !
  Eerst die actie van haar om hem net vóór te zijn bij een bedrijf dat naar het buitenland wil vertrekken , nu deze stomp voor z’n gelikte kop weer .

  Ga zo door , Marine !

  De tegenpartij zal ook niet stil blijven zitten , het zou mij niet verbazen als de Rothschilds al een hele denktank en een hulpteam geformeerd hebben om hun stroman aan de macht te helpen , de rotstralen !

  Met het recente verhaal over de Duitse industriëlen nog in gedachten , lijkt me dat tenminste heel aannemelijk .
  Een groep met zoveel macht en invloed , geeft dat natuurlijk nooit zelf op , dat woekert tot in lengte van dagen door .
  Had nog hoop dat Trump dat ook aan zou kunnen pakken , maar misschien is hem dat ook te groot .

  Geliked door 1 persoon

 7. Pietersen zegt:

  Voor deze bankier is de islamisering niet interessant, het enige dat telt is zijn zakken vullen.

  Like

 8. Marine Le Pen is een prachtvrouw die regelrecht op haar doel afgaat.

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Wordt Marine Le Pen goed beschermd? Want de liberale socialistische en groene elite die met uitgestreken gezicht zegt democraat te zijn denken in hun paniek misschien ook aan de ultieme oplossing van het probleem Marine Le Pen. Er zullen genoeg links radicalen en individuen met pure moslim persuasi rondlopen die zodra ze kans hebben deze “nuttige” taak willen waarnemen. Met een beetje aansturing onder het maaiveld in het alternatieve anti fascisten en moslim milieu kunnen kansen geschept worden. De laatste die dat in Nederland deed loopt nu alweer een paar jaar vrij rond zonder enkelband (want niet humaan) voorzien van uitkering, huursubsidie en gratis juridische bijstand.

  Geliked door 1 persoon

 10. Republikein zegt:

  Het journaal, het dagelijkse nieuws, nu ook voor slechthorenden.
  Zijn daar ook oproepen van landelijke gehoorgestoorden zo als hier, een oproep om je verstand te testen?

  Like

 11. Jan zegt:

  De vijfde colonne

  Like

 12. Aegolius cs zegt:

  Franse presidentskandidaat Macron vindt dat EU ‘drastisch’ moet hervormen

  De sociaal-liberale favoriet bij de Franse presidentsverkiezingen, Emmanuel Macron, vindt dat de Europese Unie (EU) drastisch moet hervormen.

  Zo niet, dan moet Frankrijk rekening houden met het vooruitzicht van een ‘Frexit’, het verlaten van de EU, vertelt de pro-EU-kandidaat maandag tegen BBC.

  Macron zegt dat hij nog steeds vindt dat de EU belangrijk is voor Frankrijk. “Maar tegelijkertijd……..

  http://www.nu.nl/verkiezingen-frankrijk/4660008/franse-presidentskandidaat-macron-vindt-eu-drastisch-moet-hervormen.html?redirect=1

  Nog geen president en nu al valse voorstelling van zaken geven (‘Frexit’) . Het zal in ieder geval de verkiezingswind uit de zeilen nemen van Marine Le Pen, moet deze pro EU fanaat op het laatste moment hebben gedacht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s