Merkel voor Macron – verkiezingshulp voor Le Pen?

Screenshot_63

(Door: “Alster” – Vertaling: E.J. Bron)

Merkel wil Macron graag als volgende “sterke” Franse president, ze wil zogezegd Macron graag als partner – M&M. Oh la la, als dat Marine Le Pen maar geen procenten oplevert, want de Fransen houden helemaal niet van Duitse dominantie of Duitse inmenging überhaupt. Misschien kent u ook al de koosnaam van haar pro-establishment status-quo-kandidaat Macron, die luidt: “Mannelijke Merkel met Soros´ genade”.

PI News

Merkel wen Macron zijn sowieso al geestelijk aantoonbare partners. Macron is voorstander van het Europese centralisme, hij heeft steeds opnieuw een sterkere EU geëist. Macron heeft herhaaldelijk de migratiepolitiek van de Duitse bondskanselier geprezen. In een interview met de “Süddeutsche Zeitung” van 1 januari 2017 beschuldigde Macron de critici van de Merkeliaanse opendeur-migratiepolitiek als “schandalige versimpeling”. Hij zei: “Merkel en de Duitse samenleving als geheel hebben onze gemeenschappelijke Europese waarden aanschouwelijk gemaakt. Ze hebben onze collectieve waardigheid door de opname, de onderbrenging en de scholing van noodlijdende vluchtelingen gered.” Macron gelooft dat de Franse veiligheidspolitiek unfair gericht is op moslims, en dat “er met het secularisme niet als wapen voor de strijd tegen de islam gezwaaid zou moeten worden”, en hij vindt dat de “Islamitische Staat” niet islamitisch is: “Wat een probleem vormt, is niet de islam, maar bepaalde gedragswijzen die religieus genoemd worden en daarna opgelegd worden aan personen die deze religie praktiseren”, aldus de Franse presidentschapskandidaat.

Met het oog op de nationale veiligheid kopieerde Macron het voorstel van Le Pen om de dienstplicht opnieuw in te voeren, waarbij hij mannen en vrouwen in de leeftijd tussen 18 en 21 jaar slechts een maand in het leger wil laten dienen, wat dan waarschijnlijk “veelmeer zou lijken op een padvinderskamp”, aldus Fillon´s woordvoerder Luc Chantel. Zo is de opper-elite-populist Emmanuel Macron niet echt geloofwaardig, wat ook menig Fransman opvalt: “Geloof me – ik lieg tegen jullie!”

Screenshot_64

Net als onze bondskanselier Angela Merkel, die behalve haar partnerwens ook nog aan het “redactienetwerk Duitsland” meedeelde: ze zou er van uitgaan “dat iedere Europese regeringschef net zoals de Duitse bondskanselier de belangen van het desbetreffende land en zijn mensen vertegenwoordigt.”

Je kunt Marine Le Pen alleen maar adviseren om de Fransen over het aanstaande partnerschap M&M te informeren en eraan te herinneren dat ook de Duitse “EU-kapo Schulz” Macron overdreven met de uitslag van de eerste verkiezingsronde gefeliciteerd heeft, per slot van rekening hebben de kranige Fransen in het referendum van 2005 met 54,87% “Nee” tegen de EU-grondwet gezegd (om in 2009 met een Verdrag van Lissabon bedrogen te worden).

Nog een sprankje hoop: de in toenemende mate overbelaste politieagenten stemmen grotendeels op Marine Le Pen. In Versailles heeft 48% op Le Pen gestemd. Wat niet verbaast, want na de bevolking is de politie het tweede slachtoffer en telt op dit moment 500 gewonde politieagenten per maand. Een politieagent gevraagd naar Macron: “Macron? Hahahaha! Macron?! Hahahaha!”

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: “Alster”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Frankrijk. Bookmark de permalink .

20 reacties op Merkel voor Macron – verkiezingshulp voor Le Pen?

 1. Tom Hendrix zegt:

  Waar bemoeit die FERKEL-MERKEL zich mee. Dit is inmenging in interne aangelegenheden van een ander land! Maar door de vieze , vuile, EUSSR zooi, mag en kan dat tegenwoordig!

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Tom Hendrix, juist dat dacht ik ook toen ik het las.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Wat Merkel hier doet is hetzelfde als wat Obama deed tijdens de race tijden de ll. presidentsverkiezingen in Amerika.
    Wat Juncker deed vlak voor het NL-referendum en het Britse Brexit.
    Enfin, zo kunnen we nog ’n tijdje door gaan.
    Alle criminele EU-proleten en politiek-correcte-extreem-linkse leiders doen hetzelfde.
    En dat is vanuit ’n politieke invloedrijke positie druk uitoefenen op andere politieke groepen of landen.
    Dit was voeger “not-done”.
    Tegenwoordig, nu alle fatsoensnormen en waarden, voor zo ver ze aanwezig waren, uit de politiek zijn weggevaagd, worden die politici zelfs gevraagd zich actief te bemoeien met dat wat ze niet mogen en dat is zich inmengen in de politieke vrijheid van ’n ander land of de politieke toestand in hun eigen land, teneinde hun regime voort te zetten.
    Wees gerust, dit is slechts het begin van een geheel nieuwe werkwijze om het volk te kunnen manipuleren teneinde te kunnen blijven heersen.

    Er zijn 2 methoden om over volkeren te heersen.
    1: De eerste methode bestaat uit voortdurende brutale onderdrukking van de meningsvrijheid totdat die niet meer bestaat.
    2: de tweede methode is de methode waarbij de bestaande “democratie” via manipulatie wordt verkracht tot een willoos werktuig dat in het voordeel van het bestaande regime.

    Methode 1 zal op den duur naadloos overgaan in methode 2…

    Geliked door 1 persoon

 2. Marlies zegt:

  Merkel voor Macron, Juncker voor Macron, nu de paus nog en GoldmanSachs, zijn oude werkgever, en we hebben de hele Bilderberg club c.q. Rothschild bende voor Macron. Het is OVERduidelijk uit welke hoek de wind waait.

  Like

 3. Kees zegt:

  Op deze manier helpt Duitsland voor de 3e keer Europa naar de verdommenis.

  Geliked door 1 persoon

 4. Harry zegt:

  Lekker stel die twee !
  Laat ze samen verdampen .

  Like

 5. Jade zegt:

  8000 tot 8500 lieden hebben de macht in handen,
  en denk maar niet dat ze deze ook maar iets afstaan.
  Macron is een kontlikker dus waarschijnlijk gaat hij
  de verkiezingen winnen door middel van stembusfraude.

  Like

 6. Golden Girl zegt:

  elke keer weer valt me de haatvolle lege niets zeggende ogen op bij Merkel, Macron , Soros en meer van dit type mensen

  Like

 7. Beschouwer zegt:

  Macron is een globalist … Die boeit het geen ene moer of die Wirlpoolmedewerkers in Amiens maandag nog een baan hebben of dat die baan verhuist naar Polen. Het boeit Marine Le Pen wel of die mensen morgen nog werk hebben. Dat werd door de werknemers daar in Amiens herkend. Deze juichten Le Pen toen en jouwden Macron uit.

  De berichten zijn zo dat het zo is dat blijkbaar deze fabriek winst maakt echter men hoopt met de verplaatsing van deze fabriek naar Polen nog meer winst te gaan maken.

  Goh tsja poeh. kleuters ……….

  Like

 8. Geronimo zegt:

  Kiesfraude zal niet nodig zijn om Macron te laten winnen. Het kiesvee zal haar titel alle eer aandoen. Hersenloos achter het stemadvies van hun kopman. Jarenlange hersenspoeling vanwege het establishment heeft haar werk gedaan. Als je maar blijft volharden in de leugen, blijft er altijd wel iets van over. Het FN is een nazi-partij, Le Pen is een ramp voor Frankrijk en de wereld, uit de EU stappen is pure Franse zelfmoord. Dat vindt je terug in de antwoorden van heel wat kiezers, die anders nooit voor Macron zouden hebben gestemd.

  Terecht wordt hier gesteld dat mevr. Le Pen moet proberen duidelijk te maken aan alle Fransen dat stemmen voor Macron ook betekent dat ze meteen ook stemmen voor de hegemonie van oude vijand Duitsland in de persoon van Merkel over Europa en dus ook over Frankrijk, dat de nazi’s van weleer dan toch op die manier hun slag zullen thuis halen; dat Macron zo bekeken, in tegenstelling tot Marine Le Pen, een ordinaire collaborateur is. Het knechtje van de moffen. Noch min noch meer. Het wordt een aartsmoeilijke, zo niet onmogelijke opdracht. Ik kan alleen maar blijven hopen op de ondenkbare verrassing. Op 7 mei volgt waarschijnlijk de ontnuchtering.

  Geliked door 1 persoon

 9. ieznogoedh zegt:

  Ik weet het zo net nog niet.
  Die Makroon is nogal gek op ouwe poepdozen, dus wellicht ziet reichskanzler merkel een triootje in het verschiet.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Merkel is GEEN Reichskansler. Zij is de baas van de NV BRD, dus van een firma. Die heeft niks van doen met het Deutsche Reich, dat wel nog bestaat, maar er nog niemand opgestaan is om daarvoor een regering te vormen.

   Like

 10. delamontagne zegt:

  Wat de massale ontvangst van “migranten” betreft:
  “Ik begroet hetgeen de Kanseliere heeft gedaan, het is de trots en kracht voor Europa”

  Met de Israel-hater:

  Macron heeft vandaag Oradour sur Glane bezocht voor zijn campagne.
  Dit is het dorp, 20 km ten Westen van Limoges in Z-West Fr, waar de Nazies in 1944 600 dorpelingen hebben vermoord en het dorp in brand gestoken.
  Als antwoord hierop schrijft een tegenstander:”Macron, dit wat de Nazies DEDEN, dit doen je ISLAM vrienden overal.”


  Les nazis ont fait cela…les islamistes le font dans le monde et l’importent dans une France sans
  ************
  Macron slenterde door Oradour alsof in een geënsceneerde scene, gevolgd door de media in alle pracht alsof ze in een Pretpark waren.
  De laatste overlevende werd tevoorschijn gehaald, het was toendertijd nog een kind maar werd nu een speelbal voor de politiek.
  In de bewoordingen van Macron was het alsof het bloedbad van 70 jaar geleden zou terugkeren naar Frankrijk, indien Marine le Pen zou worden gekozen.
  Hiermee houdt hij de Fransen voor imbecielen en ongeschoolden.
  Een smerig gedrag deze vergelijking van Nazies met Marine le Pen.
  Macron weet donders goed dat de Franse dorpen/steden als Oradour, één van de volgende doelwitten van de islam-terroristen kunnen zijn en slachtoffer van hun moordpartijen,
  De moordpartijen in Christelijke dorpen
  (of meer in het algemeen van niet-moslims) in de wereld door islamistische terroristen, herinneren ons elke dag weer hieraan.

  Ondertussen “flirt” Macron schaamteloos met muslims en probeert op alle mogelijke manieren hun steun te krijgen om maar verkozen te worden.
  Dus men kan weten waar het gevaar ligt voor de dorpen/steden komende week met de Tweed Ronde voor de Presidents-Verkiezing.

  http://www.christianophobie.fr/tag/eglises-incendiees#.WQQAITekLIU

  Geliked door 4 people

 11. Geronimo zegt:

  De Franse filosoof Michel ONFRAY legt op de Franse tv in de uitzending ‘ON VA PLUS LOIN’ de creatie (‘Macron, le fabriqué”) van het fenomeen Macron haarfijn uit. Een aanrader voor wie genoegzaam de Franse taal machtig is. Het ‘systeem’ verrassend en passend doorgelicht.

  Geliked door 2 people

  • Republikein zegt:

   Mooi!
   Ik denk ook:Sonia Mabrouk-Sorbonne-1968-Macron-Revolutie-Frankfurt Universiteit-1789- punt is, de geschiedenis herhaalt zich en niemand ziet het.

   Like

 12. leefbarbaar zegt:

  De steun van Merkel is een duw de afgrond in. Met zulke vrienden heeft meneer Macron geheel geen vijanden nodig.

  Like

 13. BertG. zegt:

  Een van de belangrijkste punten op het partijprogramma van Marine Le Pen is Frankrijk uit de eurozone te halen.
  Tenminste, dat was het tot de eerste ronde van de verkiezingen.
  Sinds ze de steun heeft gekregen van Nicolas Dupont-Aignan, haar beoogde premier, lijkt een terugkeer naar de Franse Franc van tafel.
  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2017/04/marine-le-pen-nooit-gezegd-dat-ik-uit-de-euro-wilde-498576/

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s