Na 30 jaar trouwe klandizie: Duitse Bank zegt rekening van Akif Pirinçci op

Screenshot_61

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Ter informatie voor de Nederlandse lezers: Akif Pirinçci (Istanbul, 1959) is een Duits-Turkse roman- en scenarioschrijver. Hij kwam in 1969 met zijn familie naar Duitsland. Geen opvallende schoolcarrière, maar hij toonde zich wel al jong begiftigd met schrijverstalent. Scenario’s van zijn hand werden reeds vanaf zijn 15de geaccepteerd door diverse Duitse televisieomroepen. Gevestigd als schrijver vanaf zijn 20ste. Presenteert zich als EU- en islam-kritisch, onder andere door het houden van toespraken voor Pegida, wat hem binnen de MSM vooral het etiket “rechts-populistisch” opleverde. Enkele malen veroordeeld tot geldboetes i.v.m. deze activiteiten. Gescheiden. Woonachtig in Bonn. (Noot van vertaler)

Michael Mannheimer Blog

DUITSE BANK DOET MEE AAN DE VOORTSCHRIJDENDE VERNIETIGING VAN DE VRIJHEID VAN MENINGSUITING

Deze gang van zaken is een modelvoorbeeld van wat het betekent als westerse firma’s het islamitische staten mogelijk maken om zich bij hen in te kopen. Weliswaar levert dat dan contanten op, maar via het in bezit hebben van aandelen in het bedrijf heeft vooral de islam meteen mede een vinger in de pap. En zoals het een politieke religie betaamt, wordt dan de firma door de islamitische aandeelhouders gedwongen zich te engageren in pro-islamitische zin en elke vorm van islamkritiek te bestrijden.

Stond Qatar achter de opzegging van Pirinçci’s rekening?

De verdenking dringt zich op dat de opzegging van de rekening van Pirinçci werd veroorzaakt door Qatar, dat bij de Duitse Bank een miljarden omvattend aandelenpakket bezit.

Het doet denken aan de – door de media nauwelijks vermelde – gebeurtenissen in verband met de Mohammed-karikaturen. Een Franse krant drukte deze destijds opzettelijk af teneinde de vrijheid van meningsuiting in Frankrijk te verdedigen tegen het wereldwijde protest van de islamitische gemeenschap. Een paar dagen later werd het hele politieke personeel samen met de hoofdredacteur ontslagen. Wat klaarblijkelijk niemand wist: de belangrijkste eigenaar van deze krant was een Egyptische miljardair.

Wie zaken doet met de islam geeft zich aan hem over. Bijgevolg zullen – na de overwinning van de westerse patriotten – de politieke en economische kaarten helemaal opnieuw moeten worden geschud:

Wat er moet worden gedaan:

 • Weg met de olie uit islamitische landen binnen 3 jaar
 • Louter energiewinning uit diepte-geothermie en alternatieve energiebronnen
 • Stop op iedere technologische transfer in de islamitische wereld
 • Stop op alle verkoop van wapens in islamitische staten
 • Invoering van wederkerigheid op islamitisch terrorisme:
 • Voor iedere vernietigde kerk in islamitische landen worden in de westerse landen 20 moskeeën gesloten en afgebroken.
 • Voor elke vermoorde christen – hetzij in de westerse hetzij in de islamitische landen – worden 1000 moslims uitgewezen naar hun landen van herkomst.

Kan niet? Alles kan. Merkel doet ons voor wat er allemaal kan, zij het ook in meest negatieve zin.

Uit een lezersbijdrage, 28-04-2017

DUITSE BANK TEGEN PIRINÇCI: EEN WEERGALOZE SCHANDE

De rekening van Akif Pirinçci bij de Duitse Bank werd nu, na 30 jaar trouwe klandizie, schriftelijk volledig opgezegd. Hij moest zijn creditcard inleveren, zijn pin is met onmiddellijke ingang ongeldig – ondanks telefonisch verzoek om inlichtingen, protest, etc.

Tevens werd, naar het schijnt, ook zijn website door Hosting van 1&1 opgezegd. Beide uiteindelijk om kennelijk politieke redenen – Maas en Co. hebben goed werk verricht.

Pirinçci, die door onze linkse rechtsstaat, de media incluis (o. a. BILD) aan de kaak werd gesteld, strijdt als oorspronkelijke Turk voor de Duitse identiteit en cultuur.

Of het aan de Merkel-conforme bankiers zelf ligt of aan Maas of mogelijk aan de reusachtige financiële deelnames van de Arabieren aan de Duitse Bank vanuit Qatar? Qatar, de dwergstaat aan de Perzische Golf, half zo groot als Hessen, telt mee als het om geld en macht gaat. Zijn onmetelijke, door oliedollars gespekte rijkdom staat steeds duidelijker wereldpolitieke en wereldeconomische accenten toe. De expansie draagt de handtekening van de koninklijke familie al-Thani en haar gezicht is Hamad bin Jiassim bin Jiaber al-Thani, de nieuwe grootaandeelhouder van de Duitse Bank.

Deze spectaculaire en miljarden omvattende toegang bewerkstelligt hij officieel als particulier en voorzitter van zijn Investeringsfonds Paramount Services Holdings. Maar de op één na rijkste man van het Emiraat is ook de representant van de machtige familie van heersers en haar om en nabij de 200 miljard dollar omvattende staatsfonds.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "PEGIDA", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, EU-critici, Eurabië, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Qatar, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Na 30 jaar trouwe klandizie: Duitse Bank zegt rekening van Akif Pirinçci op

  • paulzwueste zegt:

   Man moet het land verlaten en zich in ander land vestigen waar hij opnieuw een rijkelijk inkomen kan krijgen en dat weer op een bank kan zetten.
   Maar waar moet die man naar toe…?

   Like

 1. Jade zegt:

  Ik sta volledig achter de punten
  die moeten worden gedaan.
  Voer maar in, meteen.

  Geliked door 1 persoon

 2. 40 jaar integratie is mislukt; Arno Wellens met Jean Wanningen

  Arno Wellens in gesprek met Jean Wanningen over de euro, het democratisch tekort bij de EU, en Gloria Wekker.

  Help Café Weltschmerz en onze toekomst met een donatie: NL23 TRIO 0390 4379 13.

  Jean Wanningen is als redacteur en als columnist actief bij weblog De Dagelijkse Standaard en bij Follow The Money. In het verleden was Wanningen als venture capitalist werkzaam. Daarnaast ook als ambtenaar in Brussel als monetair econoom. Zijn Brusselse ervaringen verwerkte Wanningen in een boek met de titel ‘Het Eurobedrog’.

  In dit gesprek legt Wanningen aan Arno Wellens uit waarom hij niet enthousiast is over de euro, steevast door hem een politieke munt genoemd. Wanningen vindt het spijtig dat er in Nederland geen inhoudelijk debat plaatsvindt over de vraag of de euro wel zo goede munt is voor ons land. Het debat over het immigratievraagstuk wordt volgens Wanningen evenmin goed gevoerd. Niet de ratio maar de emotie is hierin doorslaggevend. Wie terechte kritiek heeft op “wir schaffen das” wordt weggezet als racist of fascist. Wanningen verwacht niet dat de oplossingen voor de grote vraagstukken afkomstig zullen zijn van de Nederlandse universiteiten. De kwaliteit van het onderwijs is sterk achteruit gehold en door de komst van zogenaamde ‘safe spaces’ op universiteiten wordt de wetenschappelijke integriteit in ernstige mate bedreigd. Wanningen is wars van de door de Gloria Wekker’s van deze wereld gebezigde begrippen als ‘white innocence’: “Ik vind het dus kwalijk dat dat soort denken een enorm groot podium krijgt hier in Nederland”

  Geliked door 1 persoon

 3. Aegolius cs zegt:

  Ik herinner me een uitspraak van mijn gelovige grootmoeder in de jaren ’50 vorige eeuw, gehuwd met mijn grootvader die een zelfstandig schildersbedrijfje voerde te Amsterdam. Ondanks zijn hoogbejaarde leeftijd fietste hij met trapleer over zijn schouder naar opdrachten. Een bedelverzoek om bijstand aan de gemeente Amsterdam verdomde hij, vooral vanwege ambtenaren wilde weten wat zoal en noodzakelijk in paperassen moesten worden geregistreerd.

  Haar uitspraak: een arm mens kan je in koud water koken.

  En die Duitse bank vertegenwoordigt extreem de staat, gemeente en kerkelijke institutie waarmee mensen in………

  Geliked door 1 persoon

 4. Annette/Gerald zegt:

  En waar gaat het hier weer om….? GELD. Nog niet zo lang geleden hoorden wij dat de Duitse bank financiële problemen had. Nu zijn deze schijnbaar met de hulp van Qatar opgelost. En we begrijpen nu dus ook waarom deze Turkse man er na 30 jaar bij deze fijne bank uitgezwiept is. Het komt er dus simpelweg op neer dat die rijke oliefiguren steeds meer macht krijgen hier in het Westen. En dit is waarschijnlijk nog maar een voorbeeld. Het zal niet lang meer duren of de islamieten hebben het op alle fronten hier voor het zeggen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Annette/Gerald: 16.30. uur. Dat kan zomaar gebeuren, dat de aanhangers, van Mo de pedoprofeet, de dienst gaan uitmaken. En daar mag U voor wat Nederland betreft; de verraders van: VVD,CDA,PvdA en D66 op aankijken, benevens de hypocriete werkgeversorganisatie. Leest U maar eens: ” de Resolutie van Straatsburg”, dan vallen U de schoenen uit, wat voor verraad er gepleegd is in het ROVERSHOL te Brussel!

   Like

  • elisah zegt:

   Aan de grote klok hangen en hopen dat er veel Duitsers zijn die hun rekening opzeggen en elders hun zaken onderbrengen.

   Like

  • elisah zegt:

   Eigenlijk is het ook zeer vreemd, want banken zijn helemaal niet halal….

   Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Akif Pirrinci samen met Hendrik Bröder en Hamid al Samad vormen in Duitsland samen de 3 musketiers die de strijd tegen het wegkijkende politiek establishment hebben opgepakt. Het is altijd een genot een van de drie in een talkshow hun politiek correcte tegenstander te zien fileren.

  Like

 6. fleckie zegt:

  HET schandaal van de BCCI-bank heeft men waarschijnlijk( door een ARABIER opgericht,en failliet gegaan!) vergeten?!!

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  Om en met geld worden:
  moorden gepleegd, smerige complotten gesmeed en uitgevoerd, smerige oorlogen gestart, gezinnen uitgemoord, drama´s ontstaan, landen ontwricht, mensen en staten omgekocht, misdaad gekweekt.

  Geliked door 2 people

 8. Ik blijf erbij, flikker er een paar schone waterstofbommen op zodat het daar stil wordt en trek vervolgens met een paar man die zandbakken binnen om olie voor onze kookpitjes te zoeken. Want die pikken we natuurlijk wel in na eeuwenlange duizenden triljoenen aan poen in die bodemloze kutzooit te hebben gegooid. Maar ja, zal wel weer niet mogen van GroenLinks of zo wegens al die dooie aapjes en groengeschubde blaaskaakjes.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s