Paus papt in Egypte aan met de islam

Screenshot_55

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

Tijdens zijn bezoek aan Egypte vloog paus Franciscus de groot-imam van de Al-Azhar-universiteit, Ahmad Muhammad al-Tayyeb, letterlijk om de hals (foto). Precies tien seconden duurde de innige omhelzing met een fundamentele moslim, die zelfmoordaanslagen tegen Israël rechtvaardigt, de modernisering van de islam afwijst en de positie van de religie boven de staat benadrukt. Dit ruggengraatloze appeasement van een moord legitimerende en van haat vervulde politieke ideologie onder de dekmantel van een “religie” is niet alleen een klap in het gezicht van de in Egypte door Mohammedanen vermoorde christenen, maar in de hele islamitische wereld.

PI News

In plaats van om van deze groot-imam een verplichtende verklaring te eisen om af te zien van de moordbevelen in de koran, probeert deze kerkelijk-socialistische schertsfiguur in het gevlij te komen van een hoge islamitische vertegenwoordiger en doet hij net alsof het 1400-jarige bloedspoor van de Jihad niets met de islam te maken zou hebben. Maar islamcritici veroordelen lukt de opper-geestelijke, evenals zijn Duitse vazallen, wel en zo waarschuwde Franciscus in Caïro de politiek om absoluut geen “demagogisch populisme” te bedrijven.

Screenshot_58

Met het oog op deze leugenachtigheid, dit geslijm, deze realiteitsweigering, dit ruggengraatloze appeasement, dit laffe wegduiken en dit verraad aan de slachtoffers van het islamitische geweldfetisjisme kun je alleen maar misselijk worden. De video met de weerzinwekkende omhelzing kan op de site van de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” bekeken worden.

Om even in herinnering te roepen: Groot-imam Ahmad Muhammad al-Tayyeb had op 4 april 2002 zelfmoordaanslagen tegen Israël nadrukkelijk gerechtvaardigd en de leiders van de Arabische wereld ertoe opgeroepen het door de islamterrorist Arafat uitgevonden volk van de “Palestijnen” in zijn strijd te ondersteunen:

“De oplossing voor de Israëlische terreur ligt in een uitbreiding van zelfmoordaanslagen, de horror in de harten van de vijanden van Allah te slaan. De islamitische landen, volkeren, leiders enz. moeten deze martelaaraanvallen ondersteunen.”

Op 15 maart 2016 hield Al-Tayyeb in de grote zaal van het Duitse Rijksdag-gebouw in Berlijn voor Duitse parlementariërs een pure Taqiyya-rede. Hij zei onder andere:

“Wie de leer van de profeet niet ziet in het kader van de barmhartigheid en van de wereldvrede, die verinnerlijkt niet alleen valse kennis over de islam, maar belastert bovendien bewust diens leren.”

Het is behoorlijk brutaal om massaal onthoofden van Joden, martelingen en gruwelijke moorden op critici, stenigen van plegers van overspel, hand afhakken van dieven evenals kruisigingen van islam-tegenstanders als “barmhartig” en “vreedzaam” voor te stellen. Maar na zijn pogingen tot misleiding kwam het toch daadwerkelijk ook tot enkele kritische vragen van parlementariërs, bijvoorbeeld naar de noodzakelijkheid van een modernisering van de islam. Deze zou echter volgens de groot-imam niet nodig zijn, want de islam zou “veranderlijk genoeg” zijn, anders zou hij niet “al meer dan 1000 jaar bestaan”. Dat de islam alleen maar door keiharde druk en bedreiging met de dood bij afvalligheid zo lang kon bestaan, verzweeg de opper-mohammedaan van de belangrijkste islamitische universiteit uiteraard.

Over de onderdrukking van de vrouw in islamitische samenlevingen zei hij brutaal dat de islam zou staan “voor gelijke rechten voor vrouwen en mannen”. Volgens islamitisch begrip zou de vrouw de man niet uit plicht dienen, maar uit liefde. Nou ja, misschien houden moslimvrouwen ervan om bij tegenspraak geslagen te worden, seksueel op ieder moment ter beschikking van hun meester te moeten staan, slechts de helft mogen erven dan een man en voor de rechter ook maar voor de helft mee te tellen.

Henryk M. Broder demonteerde dit derderangs theater in een artikel voor “Welt/n24” en PI documenteerde de verzamelde leugens van de groot-imam in het Duitse parlement.

Dit afstotelijke gedrag van de paus in Caïro is een naadloze aanvulling op de handelingen van de kerk-vazallen in Duitsland. Met idiote boodschappen demonstreren ze tegen het partijcongres van de AfD, de enige partij in Duitsland die de moed heeft om het gevaar van de islam en de bedreiging van de christenen door deze killer-ideologie uit te spreken. De meeste kerkfiguren echter houden zelf laf hun bek als het erom gaat zich in te zetten voor de miljoenen vervolgde christenen in de islamitische wereld. Men kruipt liever voor de moslimfunctionarissen en doet zelfs het kruis af wanneer men bang is voor hun wrevel, zoals Marx en Bedford-Strohm onlangs in Jeruzalem, wat zelfs door de “Spiegel” een onderwerpende en vernederende geste werd genoemd.     

Het is volledig juist dat de gedelegeerden van de AfD in Keulen besloten de afschaffing van de betaling van deze kerkfunctionarissen uit algemene belastingmiddelen te eisen. Deze schijnheilige hielenlikkers hebben altijd al het lied van de desbetreffende machtigen gefloten door wie ze betaald worden. Dat was onder de nationaalsocialisten niet anders als nu.

Screenshot_57

Je zou de islam-collaborateurs van de kerken ertoe moeten verplichten om te kijken naar video´s, waarin christenen onder ”Allahu Akbar”-geschreeuw conform de koran het hoofd wordt afgesneden. Tot ze ermee ophouden de islam tegen alle feiten in openlijk te bagatelliseren. Bovendien zouden ze verplicht lessen moeten volgen bij sublieme islamkenners zoals Hamed Abdel-Samad, die ook in onderstaande video duidelijke taal spreekt:

 

Zolang er geen einde komt aan dit weerzinwekkende geslijm met de islam zou eigenlijk iedere christen met een sterk karakter uit deze door in en in hypocriete functionarissen geleide katholieke en evangelische kerk moeten treden. Een lidmaatschap van deze verenigingen is werkelijk niet nodig om het christelijk geloof uit te oefenen.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "religieuze dialoog", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Duitsland, Egypte, Eurabië, Europa, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, Marxisme, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Paus Franciscus, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

72 reacties op Paus papt in Egypte aan met de islam

 1. Steven zegt:

  Twee helden bij elkaar zullen we maar zeggen….UGHH

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Het grote voordeel van de huidige massacommunicatiemiddelen is dat niets onzichtbaar blijft.
   Ik denk dat de RK-Kerk na de bevrijding van de islam in Europa geen enkele kerk in Europa over zal hebben.
   Rooms Katholicisme ?
   Oh ja, dat is die godsdienst uitsluitend voor onderontwikkelde apen
   in Zuid-Amerika…

   Like

   • Derk zegt:

    Weet iemand nog dat een bepaald persoon eeuwenlang aangeduid werd als “antichrist”? Briljant werk, geleverd door hr Ribera heeft dit doorgeschoven naar de “eindtijd”. Maar wie trekt er achter de schermen aan de touwtjes?

    Like

   • delamontagne zegt:

    onderontwikkelde apen ? ! ?
    Vind ik niet “leuk” er zijn daar ook ontwikkelde apen.
    Maar het is wel zo dat de RK er nog erg hecht is.
    Vorig jaar hoorde ik van familie daar [ waren op bezoek in NL ], dat je b.v. in Shopping Malls zomaar ineens een Kapelletje kan aantreffen.
    Vond ik heel typisch. Maar de R.K.-mensen in Z-Amerika zijn erg gelovig en………BIJ-gelovig.
    Daar kunnen ze erg kwaad op worden als je ermee spot.

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    onderontwikkelde apen
    in Zuid-Amerika…????????????

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Niet boos worden beste Delamontagne.
    Ik bedoelde jouw familie natuurlijk niet.
    Maar je zult het toch met me eens zijn dat als je nog aan geesten en hogere machten gelooft, zoals dat op ongebreidelde wijze in Z-Amerika door die halve indianen en directe afstammelingen van de Zonnegod gebeurt, dit dè ideale voedingsbodem blijft en momenteel ook is, voor die nagemaakte nep-paus met zijn Katholiek theater.
    Zijn leugens en bedrog en zijn verraad aan de westerse vrije wereld…?

    Verder weet ik weinig van die landen.
    Ik weet niet hoeveel Nobel-prijzen ze hebben gewonnen bijvoorbeeld, maar dat is ook niet aan de orde.
    Ik drink alléén Chileense wijnen.

    Je kunt me ook ’n lijstje sturen van die landen waar je familie hebt, dat zal ik die familie voortaan elke keer zorgvuldig noemen bij de groepen die van mij dispensatie genieten.

    Like

 2. FRANK H.M. zegt:

  Ook pausen ( mv.) kunnen lijden aann psychische stoornissen (mv.) hoor!

  Geliked door 2 people

 3. Golden Girl zegt:

  sorry, waarom is het niet mogelijk deze paus af te zetten, ongelooflijk dit geslijm met die moslim,
  en Bert G, ik moet nog steeds om uw commentaar bij de foto van de zwarte kousenkerk de familie Oranje met deze man op de foto lachen, ah daar hebben we de Adams family ook weer

  Geliked door 2 people

 4. N.E. Derlander zegt:

  Ik ben Rooms Katholiek, maar walg van deze paus. Hij roept bij mij altijd het gevoel op dat hij een show opvoert.

  De paus hoort in de voetsporen van Jezus Christus te treden, dat zie ik deze paus niet doen. Hetzelfde geldt overigens ook voor de protestantse kerkleiders, die hebben ook de door Jezus Christus voorgeschreven “naastenliefde” ingeruild voor het surrogaat humaniteit.

  Geliked door 1 persoon

  • oeps48 zegt:

   De huidige paus is een Jezuïet. Het hoofd van de Jezuïeten orde wordt wel de zwarte paus genoemd. Een paus kan natuurlijk nooit verantwoording afleggen aan het hoofd van een orde. De huidige paus is dus een zwarte paus, die een witte jurk draagt.

   Geliked door 1 persoon

 5. Erik zegt:

  Twee geesteszieken das wel duidelijk. Walgelijk van deze nep christen, dit heulende misbaksel.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Walchelijk gzicht die twee.
  Nu herinner ik mij dat op die R.K.-scholen begin 50-tiger jaren, ons geleerd werd:’Aan ,t einde van de eeuw komt de ‘ANTI-CHRIST’.
  Nooit vermoed dat die uit eigen gelederen zou komen.
  Maar die Paus heeft ,t in Turkeije al geleerd, onderdanig te zijn aan de Nieuwe Religie.
  Krijgt te horen van weer een andere Imam dat Allalal veel beter is……………

  Geliked door 3 people

 7. Jean zegt:

  Die vent in vrouwenkleren zakt elke dag in waardering, respect is al helemaal onbestaande want aan huichelaars heb ik een gruwelijke hekel. Die uit Argentinië staat zelfs al lager dan die vorige nazi en dat wil wat zeggen….

  Geliked door 2 people

 8. Jaja zegt:

  Tja, dat de paus zich zo opstelt daar heb ik ook vraagtekens bij. De vraag is wat hij wil bereiken en of dit de juiste middelen zijn. De Koptische kerk (de oorspronkelijke Egyptenaren — egypte komt van het woord kopt — voor de invasie van de islam) zit al eeuwen in de maag met de relatie tot de islam. Te militant opstellen kan niet zonder gevaar van zelf uitgeroeid te worden. Het is aan het vrije westen om nu nog van ons te laten horen, nu het nog kan. Wat betreft het samenwerken met de nazis; er ligt genoeg bewijs dat de RK kerk en de ‘bekennende Kirche’ zich er actief tegen verzet hebben. Laten we niet vergeten dat Duitsland een democratie was toen Hitler verkozen werd… Blijft de taak van het vrije westen om steeds weer totalitaire en fascistische ideologien, zoals de islam uit de begindagen aan de kaak te stellen en te verwerpen.

  Like

 9. delamontagne zegt:

  De laatste twee zinnen uit het vertaalde vind ik erg mooi……………

  Like

 10. koddebeier zegt:

  De paus is een Jezuïet en Jezuïeten staan bekend dat het huichelaars zijn !!
  Moslims en Jezuïeten gaan dus goed samen, ze doen waarschijnlijk een wedstrijdje wie het beste kan liegen en bedriegen !!

  Like

 11. Aegolius cs zegt:

  **Dit ruggengraatloze appeasement van een moord legitimerende en van haat vervulde politieke ideologie onder de dekmantel van een “religie” is niet alleen een klap in het gezicht van de in Egypte door Mohammedanen vermoorde christenen, maar in de hele islamitische wereld.**

  Chapeau Paus, gods vertegenwoordiger op aarde!

  Like

  • Aegolius cs zegt:

   Paus Benedictus XVI zag de bui al hangen na de islamitische reactie op zijn Regensburg conferentie waarna hij het aanvankelijk probaat middel van voetwassing der islamgenodigde aanbod.

   “ Ik ga met pensioen hoor” zal hij gezegd hebben tegen god en daar na werd ’n jezuïet gekozen.

   Ik vraag me af waarom “jezuïet” tijdens mijn katholieke schooltijd/opvoeding nochtans een negatieve klank heeft behouden.

   Like

 12. M.A.L. Sion zegt:

  Citaat uit artikel:
  Een lidmaatschap van deze verenigingen is werkelijk niet nodig om het christelijk geloof uit te oefenen.
  einde citaat.
  Hier wordt gesuggereerd dat het wel wenselijk is, hoe dan ook, het christelijke geloof uit te oefenen.
  Wie zich in de ‘christelijke’ geschriften verdiept en ook kennis neemt van algemene geschiedkundige documentatie over totstandkoming van ‘onze bijbel’ en het herredigeren van delen ervan, kan beter aansluiten bij het atheïsme. Het is één grote hoop van leugens en verdraaiingen. Men kan nog zo moderniseren met slappe ‘remonstrantse’ aftreksels en jeugdbijbels enz. het laat onverlet dat al ver voor onze jaartelling bedrog werd gepleegd bij de ‘mond-op-mond-overdracht van de gebeurtenissen van die tijd. De eerste schriftelijke vastlegging van de fundamentele religieuze geschiedenis is gebaseerd op die hoogst onbetrouwbare mond-op-mond overdracht. Betrouwbaarheid werd valselijk gesuggereerd door de bewering dat deze tekst door een ‘geest’ was geïnspireerd.
  Elk met intelligentie begiftigd mens kan zich inbeelden hoe een echte godheid zich zou manifesteren. ALS HIJ ZOU BESTAAN ! –
  In werkelijkheid wordt god voorgesteld als een liefdevolle opa die zich echter op andere momenten ontpopt als een wraakgierig monster.
  WORDT WAKKER en verwijs elke (ELKE !!!) religie naar de prullemand.
  Elke religie speculeert over een hiernamaals. U zult nooit ontdekken of daar ook maar een greintje van waarheid aan zit. DOOD IS NAMELIJK ZO DOOD ALS HET MAAR KAN ZIJN.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 1 persoon

  • Golden Girl zegt:

   M.A.L, ik denk dat de mens wil geloven in het hiernamaals omdat eigenlijk iedereen bang is voor de dood, en zich zelf wijs maakt dat er hierna een hemel / paradijs is, de moslims die zichzelf opblazen en helaas anderen mee de dood insleuren willen het gewoon ietsje eerder weten, kunnen niet wachten tot ze van ouderdom sterven
   ik denk dat ze bedrogen uitkomen, je lichtje gaat eeuwig uit en het wordt zwart en erna NIETS meer

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Ze willen het niet alleen ietsje eerder weten, je hebt meteen de hoofdprijs te pakken wat je betreft je plekkie daar, je zit vooraan.
    Daar gaat het om. Het is maar net waar je in geloofd.

    Like

   • Harry zegt:

    Ik heb een goede oude vriend , een wijs man , bedrijfspsycholoog geweest bij een wereldconcern .
    Die overleed aan een hartstilstand in een portiek van een grote winkel .
    Gelukkig hing daar zo’n défibrilatording en was er een bijdehante verkoopster die daar mee om kon gaan en verdomd , ze kreeg hem weer aan de gang .
    Van de mond op mond beademing kon ie zich helaas niks herinneren .
    Het is al drie jaar geleden en hij loopt nu nog rond .
    Iedere dag is een feestje voor hem .
    Op mijn vraag of ie ook een hel verlichte tunnel gezien had met een schitterend licht aan het eind , toen z’n lampje uitging , zei ie : nee , alles werd zwart en het werd koud , verdomd koud !

    Dát vond ik nou een geloofwaardig verhaal .

    Geliked door 1 persoon

  • Petra DeBoer zegt:

   M.A.L Sion, kom eens met wetenschappelijk onderbouwde bewijzen dat de bijbel niet juist is.

   Like

   • Edjan zegt:

    Je kunt niet bewijzen dat iets niet bestaat. Dat hoeft ook niet. Degene die stelt dat iets bestaat dient dat te bewijzen. Wie stelt, bewijst.
    De vraag: “bewijs maar dat het NIET zo is”, is de eeuwige drogreden van de gelovige.

    Geliked door 1 persoon

   • Petra DeBoer zegt:

    @Edjan, inderdaad, wie stelt bewijst. Als iets niet bestaat is het ook te bewijzen.
    Geen rechter zal genoegen nemen met uw antwoord en ik ook niet.
    Het is geen drogreden van gelovigen om bewijs te vragen want er is namelijk ontzettend veel bewijs dat de stellingen van M.A.L. Sion onderuit haalt.

    Like

   • BertG. zegt:

    Edjan, dat is dan hetzelfde als ik beweer, Pinkeltje is de machtigste man op aarde.
    Bewijs maar dat het niet juist is.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Hebben ze daar niet hele leuke bijbel discussie sites voor bedacht?
    Daar kan je je helemaal uitleven onder je geloof genoten.
    Of was jij van plan hier opnieuw een bijbel discussie te starten.

    Like

   • Harry zegt:

    @ Petra ,

    Dit is net zo laf als de omgekeerde bewijslast die de rechterlijke macht hanteert .
    ” Bewijst u maar dat u niet te hard gereden heeft ” , hoe ga je dat doen ?
    Of ” bewijst u maar dat u nooit iets zwart verdiend heeft” , hoe los je dat op ?
    U bent schuldig !
    Een klap met een houten hamertje op het bureau en of je maar even duizend euro wilt schokken .
    Zo krom als het maar wezen kan !

    Nee Petra , zo wordt de koek niet gebakken .
    Het is weer zo’n bewijs dat het geloof kronkels in je hersenpan veroorzaakt .
    Volledig goed ontwikkelde en opgeleide mensen , die een heel solide verhaal kunnen houden , gaan op het punt van het geloof toch altijd weer die rare droomwereld in .
    En dan moet je het verder maar geloven ……………..

    Like

   • Edjan zegt:

    Je kunt dan alles roepen wat je maar wilt. En twijfelt de ander: dan roep je: “bewijs maar eens dat het niet zo is”. Daar is verder niet mee te discussiëren.

    Like

   • Harry zegt:

    Het geloof heet GELOOF , omdat je er in moet GELOVEN !
    Niks bewijzen , niks feiten !
    Stomweg geloven en volgens sommigen is het zelfs zondig om daar over na te denken , laat staan twijfelen of een discussie voeren .
    Geloven komt niet van nature , het is opgedrongen en aangeleerd .
    En daar is die hele materie op gehuisvest .

    Ik geloof niet en heb NOG NOOIT iets gezien wat me over het bestaan van een god of iets dergelijks zelfs maar aan het twijfelen heeft gebracht .
    En ik ben al oud en heb heel veel gezien en meegemaakt .

    Het lijkt ook wel een soort van pop-up verschijnsel , nauwelijks is de ene van het scherm verdwenen , daar popt de volgende weer op .
    Net als zo’n rottig computerspelletje met enge beestjes die je allemaal moet elimineren .
    Heb je er honderd afgeschoten , heb je zo weer honderdvijftig nieuwe .
    Dat is toch een vorm van terreur ?

    Geliked door 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    @Petra DeBoer: Sorry, maar dat begint al met Genesis:
    Er zijn intussen al ontelbare archeologische- en geologische vondsten gedaan, die een schat aan wetenschappelijk materiaal hebben opgeleverd. En je kunt het wenden of keren, maar zelfs àls er in de theorie van bijvoorbeeld Darwin hiaten mochten zitten – en natuurlijk zitten die er in; de goeie man leefde in het midden van de 19de Eeuw- dat nóg staat die theorie qua feitenkennis oneindig veel dichter bij de realiteit dan het scheppingsverhaal uit de Bijbel. En dat is dan nog maar één voorbeeld.
    Wie de Bijbel als richtsnoer wenst te nemen, mort hem om te beginnen symbolisch interpreteren. En dan nóg is dat voor velerlei uitleg vatbaar.
    DE Waarheid bestaat gewoon niet en dat geldt eveneens voor de Bijbel.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @BertG, over de gehele wereld is geen wetenschappelijk onderzoek te vinden wat aantoont dat Pinkeltje de machtigste man op aarde is. Bewijs geleverd 🙂 zie link.

    https://www.google.nl/search?q=pinkeltje+machtigste+man+op+aarde&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=Z68FWfH8CbD38AfE8b-wBQ

    Like

   • BertG. zegt:

    Bestaat er dan wel wetenschappelijk bewijs dat god bestaat of dat de bijbel de waarheid is.
    Over de gehele aarde is deze niet te vinden.
    Dus bewijs geleverd dat het allemaal onzin is.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Petra,
    Je moet weten dat alles wat je niet wetenschappelijk kan bewijzen, volgens de wetenschap niet bestaat.
    Als mensen “geloven” dat iets bestaat is dat geheel en al hun zaak, maar mogen ze van anderen niet eisen bepaalde zaken die wetenschappelijk niet te bewijzen zijn als bestaand te verklaren, aan te nemen of over te halen hiervan als vanzelfsprekend van uit te gaan.
    Aan de andere kant worden die mensen die “geloven” dat God bestaat volledig vrij gelaten in dat “geloof”.
    Nu is het in de praktijk ALTIJD zo dat “gelovigen” door de leiding van hun geloof er toe worden aangezet om zoveel mogelijk nieuwe gelovigen te maken.
    De staat zou daarom volgens wetten moeten bepalen in hoeverre gelovigen de vrijheid mogen hebben om anderen te trachten te bekeren.

    Wat denk je dáárvan…?

    Like

 13. stef zegt:

  Er is een boek. SCHURKEN in JURKEN het gaat voornamelijk over advocaten en rechters.
  En daar ben ik het helemaal mee eens.
  Maar ik ken nog andere jurkdragende mannen die zich als schurk kunnen gedragen.

  Like

 14. Theresa Geissler zegt:

  Ik begin eerder meer en meer het gevoel te krijgen, dat zowel de katholieke- als de protestantse geestelijkheid hele periodes heeft gekend, dat ze niet- of amper over de islam nadacht en nu, nu het nodig is, haar houding totaal niet weet te bepalen.
  Vandaar dat ze nu niet verder komen, dan dat het toch óók een Godsdienst is.
  Moet je natuurlijk wèl voor 95% je waarnemingsvermogen voor blijven afschuiven en dat doen ze dan ook maar – uit louter onmacht.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Theresa Geissler, ze hebben er schijnbaar belang bij om niet voor de waarheid te gaan en de islam als een ideologie te zien i.p.v een religie. De bijbel is duidelijk en ik begrijp de paus en andere geestelijken dan ook echt niet. De RK ziet zichzelf als de wereldwijde algemene kerk en is altijd al uit geweest op macht en geld. Waarom geestelijken van protestanten e.d. de waarheid niet vertellen, begrijp ik niet. Gelukkig zijn er dominees die het wel doen.

   Like

   • Harry zegt:

    ” DE ” waarheid is JOUW waarheid Petra .
    Voor de meeste anderen is het GEEN waarheid .
    En het rare is dat iedere gelovige er van overtuigd is dat nou juist wat hij of zij gelooft het enige juiste is .
    Met als triest dieptepunt de islam , die worden dan collectief gek als je zegt dat ze in onzin geloven .

    Wat ik ook zo jammer vind , is dat jullie geen ogenblik op het idee komen dat je het misschien bij het verkeerde eind zou kunnen hebben .

    ” Mijn ongelijk bestaat niet ” ???

    Like

   • BertG. zegt:

    Harry, wij komen hier nooit meer van al die geloofswaanzinnige af.
    Zodra er 1tje mee stopt of verdwijnt, neemt direct de volgende het over en begint alles weer van voor af aan.
    Dat gaat maar door en door en door en door……………………..

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @ De islam is voor 86% politiek, wetten (sharia) en oorlogsvoering en dus geen religie. Dat de paus deze waarheid niet verteld is me een raadsel.

    Wat betreft uw opmerking “Mijn ongelijk bestaat niet” het volgende: De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Aanwezigen.
    Discussie met Petra is een onbegonnen zaak omdat zij er van overtuigt is dat alleen zij gelijk heeft in deze discussie, en alle anderen blinden zijn die rondwankelen in een duistere heidense hel van leugen en bedrog.
    Dat e.e.a. niet wetenschappelijk bewezen kan worden is voor Petra geen bezwaar.
    In dit opzicht heeft zij daarin voor de volle 100% gelijk, omdat geloven in iets niet volgens wetenschappelijk verklaarbare wetten gaat.
    Vandaar de halsstarrigheid van al die gelovigen hier op de site alwaar BertG zich terecht in zijn wanhoop over beklaagt.

    In het verleden hadden ze andere methoden om gelovigen hun ongelijk in te laten zien.
    Dat waren die goeie ouwe manshoge potten met kokende olie waarin gelovigen een warm bad mochten nemen om in te zien dat God niet bestond.
    Helaas mag dat niet meer van die vervloekte EU, maar ik heb goede hoop dat God dit in zijn oneindige wijsheid weer zal toelaten als bewijs dat hij tòch nog bestaat…!

    Geliked door 1 persoon

 15. Jade zegt:

  Malachi Martin, ex-Jezuïet, priester en insider van het Vaticaan, schrijft in zijn boek
  “Windswept House: a Vatican Novel” dat er in 1963 een satanisch ritueel is geweest
  in de Sint Pieter basiliek te Rome.
  Tijdens deze gebeurtenis met de naam “Het op de troon plaatsen van de gevallen
  aartsengel Lucifer” werd satan formeel op de troon geplaatst in het Vaticaan.
  Gelijktijdig werden er in Amerika rituelen gehouden om deze “troonsbestijging”
  te bekrachtigen. Paus Paulus de Zesde, die van 1963 tot 1978 in functie was,
  zou ooit hebben gezegd:
  “De rook van satan is de kerk binnengekomen en is rond het altaar”,
  waarmee hij doelde op het satanische ritueel.
  En hij kon het weten, gekozen een week vóór het ritueel…

  Bron: Niburu.co

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  Geheel eens met het artikel. De instituten der kerken, zijn volledig overgelopen naar de socialisten, en werken samen met de Bilderbergboeven, Soros en de NWO. Een individuele christen, die niet aan de leiband van deze instituten wenst te lopen, doet er goed aan geheel afstand te nemen van zowel deze PIPO Paus, en het Vaticaan, benevens ook van de Protestantse kerken. Ze zijn allemaal besmet.

  Like

 17. Harry zegt:

  Ik verbaas me continu , dat er nog steeds mensen zijn die er “heilig” van overtuigd zijn dat er een god bestaat .
  En erger nog , er schijnen ook satans te bestaan die alles wat god doet , proberen te verzieken in hun ogen . En demonen zijn er ook , de handlangers van de duivel ?
  Er schijnen ook rituelen te bestaan en spreuken , die , als je ze uitspreekt tot vreselijke dingen kunnen leiden .
  Heeft een universiteit dat ooit onomstotelijk bewezen ?

  Wat is dat nou ?
  Onvolwassenheid ?
  Infantiliteit ?
  Labiliteit ?

  En nog meer ellende , er zitten ook medewerkers van de Koran ergens in dat zelfde universum .
  Waarschijnlijk ook weer met hun eigen opponenten , de moslimduivels of zo .
  Of heeft allah daar al mee afgerekend ? Onthoofd wellicht ?

  Dan is die christelijke god toch maar een prutser , die tobt al honderdduizenden jaren met die rotduivel .
  Waarschijnlijk is ie zó slecht ter been dat ie die duvel maar niet te pakken kan krijgen .

  Kom op mensen , word eens volwassen en besef dat je er alleen voorstaat en dat die ingebeelde vriend nooit bestaan heeft .
  Het is even een domper , ik snap het , al die jaren voor jan doedel naar de kerk gesloft , bidden voor iedere maaltijd , s’ avonds nog even op je knieën om te bidden , en die waren toch al zo schraal vanwege ” op ’n hondjes ” , afzien hoor .
  Al dat devote gedrag , de hele week door .
  Je bakkes in de plooi houden als je vreemd geweest bent .
  En dan die preken over hel en verdoemenis op zondag , hoe moet je dat rijmen ?
  Gelukkig geeft de bijbel zelf het antwoord al : het vlees is zwak . Opgelost !
  Al dat geld in de kerkezak waar de dominee een villa van bij elkaar gespaard heeft .
  Nee , je bent niet te benijden als christen .
  God is net zoiets als Rutte tot de twaalfde macht , leugens , bedrog en misleiding .
  Alleen mag je Rutte verrot schelden en god niet .
  Rare jongens die christenen .

  Enne , mijn neef is piloot op zo’n 747 .
  Heb hem al eens gevraagd of ie onderweg iets tegengekomen is wat op de hemel zou kunnen lijken . Hij vliegt overal heen .
  Niet dus .
  Hoe ver is dat dan wel niet weg , die hemel ?

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Als je in een god gelooft, dan is een duivel onvermijdelijk, dat hoort er dan gewoon bij.
   Je kan niet in het ene geloven en het andere uitsluiten.
   Als tegen gewicht, om te bewijzen hoe braaf je bent.
   En je hebt dan iets om je tegen af te zetten.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Iedereen weet je hebt hekel aan christendom !
    Maar is bhudisme niks voor jou.?
    Je hoeft niet naar Kerk en bidden doet de “gebedsmolen” voor je.
    Een soort ouderwetse bandrecorder.
    Je spreekt je gebedje in en de molen doet de rest ( wel handbediening……..! )
    Je bent technische genoeg, dus zet
    er bovenop een gelijkstroom-motortje.
    Let wel op de + en -, hij moet rechtsom draaien.

    Lotus-Tafel-gebedsmolen………( handbediening ! )

    Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Wel eens van de ROKERSKERK gehoord?
    Bestaat echt, ik ben daar zelfs lid van.
    (als het nog bestaat)

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Ik heb geen hekel aan welke vorm van christendom dan ook, mensen moeten niet gaan evangeliseren.
    Dar ligt de grens bij mij
    Ik heb niets tegen een bijbel uitleg van wie dan ook.

    Like

   • Edjan zegt:

    Delamontagne.
    Een andere mooie manier van boeddhistisch bidden is om het gebed op repen papier of stof te drukken, die te bundelen tot boekjes en die buiten op hoge plekken op te hangen aan lange kabels zodat ze in de wind waaien. Door het wapperen gaat het gebed gelden.

    Ik ben ooit (samen met een goochelaar) in een klooster (ver weg van de bewoonde wereld) geweest waar een monnik inkt maakte in een klein gat in de vloer en er de houten mallen mee insmeerde die het gebed afdrukten. Later ben ik tijdens het beklimmen van een heuvel vast komen te zitten in een heel bos van palen en draden en wapperende gebedsboekjes. Ik kon niet meer voor of achteruit en in die dagen was ik ook nogal ongeduldig dus ik heb het gebedsbos enigermate gereorganiseerd om weer los te komen.

    Ik weet niet of ik daardoor vervloekt ben of dat ik voor eeuwig voldoende gebeden heb. De boeddhisten keken in die tijd zo nauw niet en waren ook niet kleingeestig.

    Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Moet zeggen , Delamontagne , 20.06 ,

   het is een fraai ding ! Zou ik best willen hebben .
   Heb in het verre oosten dan ook met boedhisten gewerkt , de meeste in Thailand ,
   eerlijk gezegd vond ik dat de meest aangename mensen ooit om mee te werken .
   Nooit op hun plasser getrapt , altijd vrolijk en beleefd , beter vind je ze niet .
   Ze zijn altijd in de weer om het je naar de zin te maken .
   Heel vaak brachten ze iets lekkers voor je mee .
   Nooit iets gestolen aan boord .
   Een lieflijk land met lieve mensen .

   Welk een contrast met die kut-mossels !
   En over christenen ga ik even niks meer zeggen .

   Alleen dit nog ; toen ik een jaar of veertien , vijftien was , woonde er bij mij in de buurt een leuk meisje waar ik goed mee door de bocht kon , maar artikel 31 , je weet wel , loodzwaar !
   Ik kroelde wel eens een beetje met haar en wilde natuurlijk steeds een stapje verder .
   Dat mocht dan wel , maar dan moest ik wel eerst mee naar de kerk .
   In mijn onmetelijke onnozelheid in die dagen nog , en een aanstormende testosteron overdosis ; ik mee !

   Maar vingeren , hó maar .
   Weet je wat voor argument ze gebruikte ?
   Ik kon de psalmen niet goed meezingen !
   Had verdomme nog nooit zo’n ding gezien .
   En zingen kon ik helemaal al niet .

   Zo word je toch als kind al onherstelbaar beschadigd ?

   Later heb ik , toen ik een smederij had , wel eens wat restauratie werk in een kerk gedaan .
   Er was daar een hele ploeg lui aan het werk , stukadoors , timmerlui , schilders en ik , zei de gek .
   Afijn ik ben een keer op de preekstoel geklommen en heb daar die lui toegesproken en het elfde gebod toegevoegd , voor de schilders : gij zult niet druppelen .
   Er werd besmuikt gelachen .
   s’ Avonds werd ik gebeld dat ik niet meer terug hoefde te komen .
   Was er toch nog een op zijn pik getrapt , kennelijk .
   Kleinzielige geesten !
   Een soort moslims-light .

   Geliked door 1 persoon

 18. Wat die 2 holtorren hier ten toon spreiden kun je alleen maar van kotsen. De vuile gluipers.

  Like

 19. Ron. zegt:

  Hallo mensen,het vaticaan is sodom en gomorra.Ik ben een wedergeboren christen lid van de pinkstergemeente,zijn jullie nu kwaad op mij.

  Like

 20. M.A.L. Sion zegt:

  Ik wilde nog even napraten over het verzoek om het ongerijmde van Petra:
  Petra DeBoer zegt: 29 april 2017 om 20:10 ‘bewijs dat bijbel niet juist is?
  Ik vond echter de reactie:
  Edjan zegt: 29 april 2017 om 22:13
  over bewijs en gelovigen meer dan afdoende.
  Bij het schrijven van deze reactie bevond het kader zich ongeveer op de hoogte van het plaatje in de kantlijn van Pat Condell die zegt: God bless Atheism. Hij maakt daarbij het vredesgebaar, zoals hij gewend is aan het eind van zijn meesterlijke betogen.
  Ik was helemaal tevreden en dacht ‘dan hoor je het ook eens van een ander’.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   EN van méér, dan van een andere: Van PAT CONDELL!
   Hoewel ik er wars van ben om iemand te vereren al held(in) zonder – voor mijn gevoel- geldige reden (omdat datgene, wat sommigen presteren, m i j n nietige persoontje eveneens zou hebben gedurfd, zo mij de gelegenheid maar gegeven zou worden ) is het ook weer zo, dat ik bij bepaalde mensen onomwonden zeg: Ere,wie ere toekomt!

   Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @M.A.L. Sion, wat moet u zichzelf nu zelfgenoegzaam voelen ook al klopt de opmerking van Edjan niet omdat iets wat er niet is ook te bewijzen valt maar vooral dat wat er in de bijbel staat niet zou kloppen volgens u.

   Ter info wetenschappelijk onderzoek over leven na de dood:
   http://www.telegraaf.nl/gezondheid/27768071/__Brein__dode__blijkt_actief__.html

   Like

  • Edjan zegt:

   Toch staan er best wel interessante dingen in die bijbel. Bijvoorbeeld het boek Job. Een van mijn lievelingsverhalen. Meteen in het begin meet de duivel zich met God en lijkt hem zelfs de baas. De duivel stookt God op om Job in het onheil te storten. De mensen om Job heen denken dat Job wel iets verkeerds gedaan zal hebben en straf verdiend heeft. Maar op het einde komt Jahweh de mensen even haarfijn uitleggen dat ze daar geen verstand van hebben.

   Eerst lijken God en duivel wel een twee-eenheid. De vroege christenen beweerden dat god de duivel geschapen had want God had immers alles geschapen. Pastoors en dominees hebben de angst voor de duivel altijd gebruikt om hun gelovigen onder de duim te houden. Ze hebben dan ook altijd beweerd dat slechte gebeurtenissen in iemands leven feitelijk zijn eigen schuld zijn. Een schuld-straf-boete-systeem kwam de zieleherders goed uit. Christelijke filosofen hebben echter altijd staande gehouden dat Gods wegen ondoorgrondelijk zijn en dat je dus niet kunt zeggen dat ongeluk een straf is of een test.

   Zelfs een ongelovige kan dit interessante verhalen vinden: een symbolische psychologie.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    De eigen keuze (wilsbeschikking) is een bijzonder belangrijk gegeven in het Katholiek geloof.
    Hierdoor onderscheidt het Katholiek geloof zich in belangrijke mate van welk ander geloof ook.
    Van daaruit bezien is het Katholiek geloof het meest verstandelijk ontwikkelde geloof tussen alle ander geloven.
    Vandaar dat God de duivel niet zelf heeft geschapen.
    Duivels zijn “gevallen engelen”.
    Ontstaan als straf voor het kiezen voor de zonde van hoogmoed.

    Schuld/boete-systeem werkt als ’n trein.
    Als de duivel ’n keer zijn zonden bekent zal hij worden gereinigd en weer opnieuw als engel in de hemel komen.

    Like

   • Edjan zegt:

    Hmm. Over de duivel zijn in de christelijke kerk nogal wat noten gekraakt. Honderdduizenden Catharsen zijn op de brandstapel geëindigd opdat het juiste geloof zou zegevieren.
    Overigens heb je gelijk: het schuld-boete-systeem heeft als een trein gewerkt. Het heeft ons geleerd dat wij de oplossingen bij onszelf moesten zoeken. Dat heeft onze voorsprong op achterlijke culturen veroorzaakt. Helaas veroorzaakt het nu onze ondergang. Want wij voelen ons nog steeds schuldig en onderwerpen ons daarom aan onze vermeende slachtoffers. Het zal ons einde worden.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Vreest niet.
    Geloof in den Heer en uw ziel zal gered worden…
    Ook ’n mooie toezegging zei de lustmoordenaar.
    Ik kan gewoon m’n gang gaan want ik krijg toch vergeving.
    En hij doodde naar hartenlust.
    Onbewogen voor het leed van de achtergebleven familieleden oftewel nabestaanden.
    Hij had gekozen voor de zonde…

    En dit is datgene waardoor wij naar de sodemieter zullen gaan.
    Stop daar GVD mee!
    Geef mij die God uit het echte ouwe Testament maar.
    Die God van de Wraak!
    Gewoon lekker wraak nemen.
    Niet om de samenleving te verbeteren, maar gewoon voor dat lekkere wraakgevoel.

    Groot voordeel, je krijgt nooit kanker….

    Like

  • delamontagne zegt:

   Nadat hij uit het “Hol-van-de-leeuw” was teruggekeerd, stond hij de Pers te woord…………..

   Paus Franciscus:”Marine le Pen vertegenwoordigt extreem Rechts, maar wie MACRON is weet ik niet….!
   ……………..
   Nadat hij was terug gekeerd uit Cairo merkte Paus Franciscus over het Internationale Nieuws tegenover de internationale verslaggevers op dat hij de vrijheid van keuze bij de Presidentsverkiezingen in Fr. respecteert.
   Maar hij zei ook dat men EU moet steunen in het gevaar dat Europa uit-elkaar valt.
   Gevraagd naar Macron, antwoorddehij:”Wie dat is weet ik niet”.
   Hij zei verder de Franse binnenlandse politiek niet te begrijpen.
   …………….Ik heb geprobeerd een goede relatie met President Hollande te hebben.
   Le Figaro

   Like

 21. Mijn ‘nietig’ persoontje heeft een kunstwerk, fotocollage, van de Paus gemaakt. Snel en eenvoudig. In het Engels. Zie; https://plus.google.com/105792476709984401449/posts/Lwt6Xa4ic3z

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s