Vakantie vieren in Europa met geld toe

Screenshot_48

(Door: Charlef Brantz)

Het lijkt erop dat CORENDON nieuwe reisbureaus heeft geopend in verschillende Noord- Afrikaanse steden en voor reizen naar Europa een bonusregeling heeft vastgesteld. Het lijkt er ook op dat FRONTEX voor het vervoer van die arme drommels zorgt, die bijna allemaal uit onveilige landen komen.

De enige hindernis die de nieuwbakken reizigers moeten overwinnen is het afleggen van de route van de kust naar een van de cruise schepen van FRONTEX. Omdat FRONTEX geen toegang tot de havens heeft, moest daarvoor een oplossing gevonden worden. Het heeft even geduurd, maar die is er nu ook. Bereidwillige Noord-Afrikaanse ondernemers verhuren hun weliswaar wrakke boten en bootjes aan groepen migranten, die daarvoor wel dik moeten betalen, omdat die verplaatsing niet in de reis prijs is inbegrepen.

Lees verder>>>
(h/t “Drs. P.”)
OSL Sta Pal

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Vakantie vieren in Europa met geld toe

 1. leefbarbaar zegt:

  En eenmaal hier zal de dobbernegert wat bijverdienen in de drugshandel. Ieder dag een aantal zakjes verkopen.
  En mag heel z’n familie hier komen. Ook al heeft niemand ooit een dag in Nederland gewerkt.
  Tijd voor verandering, Nexit graag.

  Geliked door 4 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @leefbarbaar: 08.52. uur. Alleen de familie van de “dobberaar”, leefbarbaar? Ik denk dat de rode kerk, toestemming zal geven, dat de hele stam van deze dobberaar binnen mag komen. Tenminste, denken de meeste kloot-politieke partijen in Nederland er zo over.

   Geliked door 1 persoon

 2. fransdewit zegt:

  Om een lang verhaal kort te maken. Het ligt gewoon aan al die klootzakken in de Eu en in onze eigen regering. Althans, laat dat “eigen” maar weg.

  Geliked door 2 people

 3. En zo gaat het besodemieteren van ons maar door. Ik ben echt benieuwd hoelang dit nog goed blijft gaan.

  Like

 4. Ik gun het deze avonturiertjes wel dat ze na een leuke reis vol verrassingen in een vakantieparadijs kunnen ontspannen, vervolgens een mooi ingericht appartementje krijgen met een bijpassende serie blonde willige wijvon plus een vette bankrekening die elke maand fors wordt bijgevuld en dat ze dan in de vakantietijd, van hun vakantiegeld, weer even in dat vreselijke land kunnen gaan kijken waar ze vandaan komen om de foto’s van hun bezittingen, wijvon, auto’s, zeiljachten en een screenshot van de bankrekening aan hun familie te laten zien

  Like

 5. Maar alle gekheid op een dobbervingertje, die mensen moeten wel elk jaar terug naar hun zonnige geboorteland omdat de Nederlandse zon weigert om vitamine D in een te donkere huid aan te maken waardoor de Engelse Ziekte binnenkort tot de Afrikaanse Ziekte moet worden omgedoopt. Daarom worden er momenteel zoveel botchirurgen en rolstoelmecaniciens uit verre landen gehaald want die hebben we straks hard nodig.

  Like

 6. Aegolius cs zegt:

  Zoals ik reageerde: Merkel subsidieert reizen naar Turkije en een ander dat al gauw de stranden vol Duitse zandkuilen zullen zitten :).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s