Zweden: Syriërs brachten maffia-achtige toestanden

Screenshot_62

(Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

Sigtuna is een kleine stad ongeveer 50 kilometer ten noordwesten van Stockholm. Er wonen bijna 9000 mensen in Sigtuna, dat idyllisch is gelegen aan de Sigtunafjord. Maar de idylle is maar schijn. Hier heeft een soort maffia van Syrische leden van de Sociaaldemocratische Partij de macht overgenomen, zoals de Zweedse televisie in een reportage bericht. Het gaat om corruptie, illegaal gokken, drugs en geweld.

PI News

De opzienbarende reportage van de staatszender SVT bericht dat de overname van de kleine stad door Syriërs in het jaar 2002 begonnen zou zijn, toen in het kader van de verkiezingen de sociaaldemocraten onder Anders johansson aan de macht kwamen. De voormalige burgemeester Peter Kockum van de “Moderaterna” vertelt aan de journalisten dat de sociaaldemocraten door een belofte aan de Syrische gemeenschap in de stad aan de macht kwamen: voor één Zweedse Kroon (10 cent) zou men aan hen een behoorlijk groot grondstuk verkopen.

Dat leverde de sociaaldemocraten een stemmenwinst van 6% op. Met deze verkiezingsoverwinning zou de politieke cultuur in de stad fundamenteel en blijvend veranderd zijn. Nu zou het alleen nog maar gaan om het ruilen van voordeeltjes en gunsten, aldus de voormalige burgemeester. Met andere woorden: enorme corruptie.

Alles draait daarbij om de Syrische zakenman en lid van de sociaaldemocraten, Ismet Karademir. Diens voetbalclub werd puur toevallig door de stad gesubsidieerd, doordat men royaal afzag van de huur voor de sportinstellingen van de stad. Hoe legaal deze regeling was, mag betwijfeld worden. In het jaar 2015 ging de voetbalclub failliet en liet de gemeente zitten met een schuld van 340.000 Zweedse Kronen (ongeveer € 35.000,-). Karademir kon nergens van beschuldigd worden, want hij had juist op tijd het zinkende schip verlaten.

Die had van het verenigingsgebouw ondertussen de ontmoetingsplaats voor de talrijke Syriërs in de stad gemaakt. Maar het ging niet alleen om gezellig samenzijn, maar ook om illegaal gokken. Volgens de politie gaat er van dit verenigingsgebouw, waarin Kaademir, verkeert, een aanzienlijk criminaliteitsrisico uit. Er zouden al leerkrachten van een nabijgelegen school zijn aangevallen, en ´s nachts zou het steeds opnieuw tot schietpartijen komen tussen verschillende Syrische bendes. Bovendien zou er openlijk in drugs gehandeld worden. Alle pogingen om het boevennest te sluiten liepen stuk op de huidige burgemeester Ibrahim Khalifa (kleine foto), die dit steeds opnieuw verhinderde en de wild-west toestanden blijft tolereren.

Ondertussen onderhoudt Khalifa nauw contact met Karademir, de “peetoom” van de Syrische maffia. Illegaal opgerichte gebouwen blijven staan en bouwopdrachten worden rechtstreeks vergeven aan de firma van Karademir. Zelfs vooraanstaande sociaaldemocraten in de stad voelen zich niet zo happy met de dubieuze netwerken tussen de Syriërs. Er zou een soort “wet van de straat” heersen, zegt Anna Kalles, een vooraanstaand lid van de sociaaldemocraten. Burgemeester Khalifa zou echter de gemeenteraad volledig onder controle hebben.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, corruptie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Maffia, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

11 reacties op Zweden: Syriërs brachten maffia-achtige toestanden

 1. wim zegt:

  De Zweedse burgemeester die luistert naar de oer Zweedse naam Ibrahim Khalifa. Waarom gaat er nu bij mij een belletje rinkelen?

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Dat heb je als je allerlei asieltuig ongecontroleerd je land binnen laat !!

  Like

 3. Golden Girl zegt:

  een vluchteling vlucht uit de oorlog en neemt de oorlog met zich mee
  wat ik nooit begrijp en ook hier niet hoe iemand uit een ander land burgemeester kan worden
  ik heb ergens medelijden met de Zweedse burgers uit Sigtuna, en het blijft heus niet in die landen, wij krijgen ons portie ook nog wel of we willen of niet, het verspreid zich als een olievlek, onze politici blijven doorgaan op de ingeslagen weg

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Kijk, stomme rode Zweedse oenen, dat krijg je met het binnenhalen, van al die gelukzoekers!

  Like

  • Golden Girl zegt:

   Heer Hendrix dan zijn in ons land ook hoop oenen ze zijn hier ook met tienduizenden binnen gehaald, en een plezier dat we er van hebben
   Als er een feest voor ze is georganiseerd vechten ze al voor het feest is begonnen,ze zijn ons zo dankbaar ,ook dat onze huizen naar hun gaan ,boodschappen wagens vol enz
   Rotterdam heeft onze Aboutaleb, Madam Arib of hoe ze ook heet Kamervoorzitter en onze Troetel turkjes van Denk, prima Nederland goed gedaan

   Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Een moslim regeert over niet moslims. Zo hoort het.

  Like

 6. Williaan zegt:

  Welke steden In Europa volgen?

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  Simpel te begrijpen mensen:
  Islam = geen vrede = binnendringen = infiltreren = overnemen = uitroeien van ongelovigen!

  Like

 8. Paul Cock zegt:

  De Zweden zouden eindelijk eens moeten begrijpen dat wie bang is ook slaag krijgt. Wat een toestanden! De sociaal democraten mogen fier zijn op wat ze aangericht hebben. Islam betekent “onderwerping”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s