Afghaan steekt vrouw neer in het bijzijn van haar kinderen

Screenshot_86

(Vertaling: E.J. Bron)

Prien – Zaterdagavond tegen 18.45 uur stak een 29-jarige Afghaan voor een supermarkt van Lidl in Prien in Oberbayern op een 39-jarige moeder in. Haar beide kinderen, 5 en 11 jaar oud, werden getuige van de bloedige daad. De zwaargewonde vrouw, eveneens van Afghaanse afkomst, werd naar het ziekenhuis gebracht, waar ze overleed aan haar steekwonden.

PI News

De dader kon, ondanks heftig verzet, onmiddellijk na de aanval door voorbijgangers, onder wie zich ook een politieman bevond, overmeesterd en aan de politie overgedragen worden. Achtergronden van de daad zijn nog niet bekend. Het staat alleen vast dat zoiets bij ons nu tot het leven van alledag behoort. Mensen worden brutaal op straat afgeslacht en niet alleen getuigen zullen daarbij altijd direct betrokken zijn, maar ook onze kinderen kunnen nu gruwelijke moorden bijna dagelijks live meemaken. #Merkelvoorjaar 2017

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afghanistan, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op Afghaan steekt vrouw neer in het bijzijn van haar kinderen

 1. Aegolius cs zegt:

  Wij noemen dat relatieproblemen. Allemaal doorlopen!

  Geliked door 2 people

 2. hotchkisssaiga zegt:

  Zolang ze elkaar maar ombrengen mag het van mij als ze er onschuldige voorbijgangers bij betrekken dan moet er snoeihard worden ingegrepen zodat ze het niet kunnen navertellen en gelijk de soortgenoten uitzetten

  Like

  • Marlies zegt:

   Afghanen: dat soort heeft niets dan barbarij te brengen aan Europa. Je zult maar met je kinderen getuige zijn van zoiets primitiefs. Het is niet uit te leggen, want WIE is hiervoor verantwoordelijk? Merkel c.s. Tegelijkertijd vraagt de overheid.respect. Het is een schizofrene samenleving geworden.

   Geliked door 1 persoon

 3. BertG. zegt:

  Wat dacht ze dan die vrouw, dat ze zomaar zonder begeleiding boodschappen mocht doen.

  Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   Of ze had haar hoofddoek thuis gelaten?

   Geliked door 1 persoon

   • elisah zegt:

    Ze had idd haar hoofddoek thuis gelaten….
    Ze is vermoord omdat ze als vluchtelinge naar Duitsland gekomen is, waar ze zich bekeerd heeft en een evangelisch genootschap bezocht. Die arme vrouw is dus slachtoffer van een islamitische wraakmoord vanwege haar bekering.

    Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Lijkt mij een vorm van “Eerwraak”: De één of andere “neef”, die vanwege het één of andere, al dan niet vermeende akkefietje, door de familie is aangewezen om het “vonnis” te voltrekken. Wedden?

  Geliked door 2 people

 5. Henk der Niederlànder zegt:

  En morgen hetzelfde in de Nederlandse straten.
  Het gaat lekker in het Duitsland van Merkel

  Geliked door 1 persoon

  • oeps48 zegt:

   Het wordt hoog tijd, dat die Duitse Kuh Angela-54 een stuk of wat van die zielige halal lieverdjes in de wei tegenkomt, zodat ze hun economische en culturele bijdrage kunnen leveren.

   Like

 6. Golden Girl zegt:

  oorzaak nog niet bekend, had in je eigen achterlijke land gebleven waar dit de normaalste zaak van de wereld schijnt te zijn, en weer paar weeskinderen erbij, triest , idd gelukkig geen Duitsers slachtoffer deze keer

  Like

 7. Nemesis zegt:

  Relatieprobleempje tussen twee goudstukjes. Het mannelijk deel was daardoor zeker een beetje verward.

  Like

  • BertG. zegt:

   In Afghanistan leven mannen zo goed als gescheiden van vrouwen, dan kan dat inderdaad verwarrend zijn, als je dan zomaar een los lopende vrouw tegen komt in een winkel of op straat.

   Like

   • Nemesis zegt:

    Zelfs als het je eigen vrouw is.
    Ja, BertG, dát zal het inderdaad zijn. Verwarring al om. Nu begrijp ik ook eindelijk dat men bij zulke “incidentjes” steeds heeft over verwarde mannen. Pfffftttt, weer wat geleerd. 😛

    Like

 8. Sabeltant zegt:

  De wereld van de islam is vol haat en geweld.
  Wat je niet bevalt mag je afslachten.

  Als we de islam niet uit Europa trappen zullen we aan deze barbaarse religie moeten wennen.

  Waar zijn de demonstraties van de linkse gekkies en Anne Fleurtjes met vagina mutsjes?

  Like

 9. Jean zegt:

  Wedden dat het allemaal niets te maken heeft met die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam?
  Hij had goesting om zijn ‘hondje’ uit te laten en zij wilde dat ‘hondje’ niet in haar tuintje…..

  Like

 10. Mirjam zegt:

  Ik zou zo graag willen dat al dat ‘volk’ vertrok uit ONS Europa. Weg ermee, terug naar hun landen en nooit meer Europa in! EN IK BEN GEEN RACIST, MAAR EEN REALIST!

  Like

 11. Fred zegt:

  Dit is natuurlijk maar een klein incidentje wat uiteraard niets met de islam te maken heeft.
  Dat is immers wat men ons zal proberen wijs te maken.
  Wij weten echter wel beter.

  Like

 12. Wat ben ik blij voor deze Afghaanse ‘moedige’ moordenaar, dat hij met hulp van de vrouwen rechten organisatie van de meest achterlijke organisatie van de VN die nu gelukkig ook Saoedi-Arabië in haar geledingen heeft weten te manoevreren, een statement heeft mogen maken, waar hij als rechtgeaarde moslimfundamentalist (lees: terrorist) met -voor hem- gepaste trots op terug kan zien.Het wordt tijd dat ook de vrouwen in Nederland zich gewoon aanpassen aan deze ‘goedbedoelde’ barbaarse cultuur ,waarin die waanzinnige gek allah met zijn perverse profeetje Mohammed het ‘goede voorbeeld ‘ heeft gegeven!Gelukkig weten echte christenen dat de GOD van Israël vrouwen een zeer belangrijke plaats geeft in de samenleving, die hen recht doet.Mannen moeten verstandig leven met hun vrouwen als met broos vaatwerk ,persoonlijk heb ik zelf dit maar al te vaak niet gepraktiseerd met alle afschuwelijke gevolgen van dien!!Nu maar hopen dat deze Afghaanse moordenaar zijn straf niet onloopt door een of andere nep sharia rechtbank naar het voorbeeld van de Saoedi-Arabische (soennieten )en of Iraanse ( sjiieten) islamitische wetgeving !!!Shalom van Léon van Duren.

  Geliked door 1 persoon

 13. Tom Hendrix zegt:

  Maar beste mensen, volgens de mafklapper Merkel, zijn deze mensen een aanwinst voor Duitsland en Europa. Met de dag wordt het gekker, we leven in een open inrichting, dankzij marionetten als: Merkel, Rutte, Hollande, Verhofstadt, Timmermans, en hun consorten.

  Geliked door 2 people

 14. Tom Hendrix zegt:

  O ja, volgens mij had het ook te maken, met zoals een moslim dat ziet: “ies koeltoer”.

  Like

 15. Kraftavilqa zegt:

  Ies koeltoer, moet je respekt voor hebben want alle culturen zijn gelijkwaardig zij het dat ’t lijkt alsof sommige culturen als gelijkwaardiger dan andere beschouwd dienen te worden komt vast door de bias van het wegmetonsisme. Te beseffen laat staan te uiten dat de Westerse cultuur oneindig superieur is aan pislamitische en nikkerse barbarij is vandaag de dag dermate politiek incorrect dat ’t je vervolging kan opleveren geen wonder dat het vertrouwen in de ‘rechtsstaat’ inmiddels een vage herinnering uit een fabelachtig verleden is. Uweetwel dat verleden dat volgens de revisionisten nooit bestaan heeft.

  Geliked door 1 persoon

 16. Wachteres zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/04/nederland-mestrekkersland-3-dodelijke-steekpartijen-afgelopen-nacht/

  Nederland mestrekkersland: 3 dodelijke steekpartijen afgelopen nacht

  Door een coulantere houding ten opzichte van vuurwapens te hebben kunnen mensen zichzelf in ieder geval verdedigen. Nu hebben we een situatie waarin criminelen de enigen met vuurwapens zijn… en andere crimineel tuig gewoon messen gebruiken om mensen te vermoorden. Daar moet maar eens verandering in komen.

  Like

 17. Wat vrede toch brengt de islam. De barbaren schijnen toch altijd bewapend te zijn. Ik denk dat ik ook maar eens een ijspriem bij de hand neem.

  Like

 18. Cathja zegt:

  Naast (het gevoel van) onveiligheid voor onze burgers, die deze misdadigers veroorzaken, vechten ze ook nog eens hun familievetes hier uit.
  Wij hier willen geen getuigen zijn van bloedige afrekeningen, en we willen al helemaal geen slachtoffer worden van de gevolgen van jullie moorddadige karakters.
  Moorden en wraak nemen doen jullie maar in je eigen land,

  Like

 19. Flo zegt:

  Laat het pulp elkaar maar uitroeien, hoe meer hoe beter, geen medelijden met dat wijf.

  Like

 20. rony stokart zegt:

  Op ARD teletekst is er geen sprake van een AFGHAANSE dader of slachtoffer. Duidelijke vorm van FAKE NEWS door de andere media.

  Like

 21. Pingback: Moord met mes in Prien am Chiemsee: Vermoorde Afghaanse moest sterven omdat ze was overgestapt naar het christendom | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s