Bemoei je er niet mee!

Screenshot_78

(Door: “Op Weg Naar Morgen”)

Timmermans, jij ‘buutreedner uut ós Limburg´ …wat zeg je nou allemaal weer?

“We leven in een tijd waarin er twee grote visies op de wereld zijn. Je hebt de open wereld (Macron), waarin je samenwerking zoekt met anderen om vooruit te komen. Daarnaast is er de gesloten samenleving (Le Pen), waarin je je afsluit van de rest van de wereld.”
(Frans Timmermans, Kiezer beloont duidelijk standpunt)

Volgens Timmermans is de keuze voor een gesloten samenleving een keuze voor teleurstelling:

“Er wordt te veel beloofd. En al die beloften kunnen niet worden waargemaakt. Dat zie je nu al in de Verenigde Staten. Trump wordt door de realiteit ingehaald.”
(Frans Timmermans, Kiezer beloont duidelijk standpunt)

Dat hoop jij, hè Timmermans, dat Frankrijk op 7 mei kiest voor een open samenleving. Jij en je euro-maffia zullen daar alles aan doen om dat koste wat kost door te drukken. En het mag wat kosten, toch? De langzame en zekere verwoesting van alles wat nog waardevol is in Europa.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Eurofielen, Europese Commissie, EUSSR, Frankrijk, Frans Timmermans, Globalisering, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, New World Order, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Bemoei je er niet mee!

 1. tippelaar zegt:

  Timmermans, rechterhand van de europese maffia. Als die man zijn open doet liegt hij. Wat ie ook doet of zegt, ik wantrouw hem tot op het bod. Dat ie slim gebruikt maakt van de situatie liet hij blijken toen hij voor de tv commentaar gaf op het MH17 gebeuren. Hij deed een toneelschene emotie tonen en begon direct te liegen over zuurstofmaskers die in het vliegtuig bungelden ten teken dat ze gebruikt waren. Hij loog, deed de nabestaande daar nog meer pijn mee. Nou komt het ergste, is hij van de pvda. Op zich onvergeeflijk, bijna misdadig om daar lid van te zijn en zo’n schofterige grote bek te hebben. Wil iemand die man minstens van zijn stembanden beroven en hem daarmee hem (voorgoed) het zwijgen opleggen! Leg hem dan ook direct een schrijfverbod op, zijn we daar ook weer vanaf.

  Geliked door 3 people

 2. Wat lult die randdebiel nu weer. Gaat hij de mensen nu weer voorliegen waar zij op moeten gaan stemmen. Hij begint op Erdogan te gaan lijken.

  Geliked door 3 people

 3. Pietersen zegt:

  Nu heeft hij het opeens over de open wereld ipv. open samenleving. Blijkbaar houdt hij het begrip bewust vaag, want wat een open samenleving inhoudt die hij en z’n maatjes nastreven is een puinhoop gebleken, met massa-immigratie, asielzoekers, islam en verdrijving van de oorspronkelijke bewoners.
  Hij kletst dus weer uit zijn vette glimmende nek.

  Geliked door 1 persoon

 4. N.E. Derlander zegt:

  Gods gruwel Babel was een zelfde open samenleving, als die nu (opnieuw) door de NWO/EU/Islam wordt beoogd.

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @ N.E. Derlander: 14.13. uur. In een korte zin, heeft U perfect verwoord hoe smerig het spel gespeeld wordt, over “de ruggen”, van de Franse en Europese burgers. Ik schaam mij, dat deze NSBer, uit dezelfde provincie komt, als waar ik geboren ben.

   Like

 5. Steven zegt:

  Volgens Timmermans is de keuze voor een gesloten samenleving een keuze voor teleurstelling:

  En volgens Steven is de keuze van een OPEN samenleving een KEUZE van ELLENDE en sociale VERNIETIGING

  Geliked door 1 persoon

 6. elisah zegt:

  Dus, alleen het knettergekke Europa moet in zijn eentje de open Wereld zijn?
  Hoe zit het dan met de rest van de wereld, die hoeven niet mee te doen aan deze masochistische, zelfvernietigende openheid?
  Is het grootheidswaanzin waaraan die man lijdt of is het pure kwaadaardigheid?

  Like

 7. oeps48 zegt:

  Frans, Frans, Frans, wat basel je toch. Gemene smiecht, die je bent, pak je hamer en ga terug naar je timmerhok. Jij hoort niet in Brussel. Je bent nog erger dan de zwarte pest. Je bent een nagel aan onze doodskist. Je denkt het allemaal beter te weten en ons door de strot te mogen duwen. Stop onmiddellijk met dat pestgedrag. We slikken die rotte troep van jou niet meer. We kotsen het uit. Wat een etter ben je toch. Jij zit daar in Brussel als een ontiegelijk arrogante bovendaan, achter een veel te groot bureau, in een veel te mooi kantoor en veel te ver verwijderd van de werkelijkheid van de onderdanen, een grote waanzin te bestieren. Jij, Sorosknecht, hebt er geen flauw idee van, wat je met je arrogantie de Europese volkeren aandoet. Hans en Ingrid hebben genoeg van jouw gedoe. Pleurrrrrr op !!!

  Geliked door 1 persoon

 8. Geronimo zegt:

  N. Dupont-Aignan “Macron a un comportement dangereux psychologiquement” 30/4

  Een erg interessant vraagesprek met deze intelligente Dupont-Aignan, waarin door hem zonder meer serieuze nagels met koppen worden geslagen, wat dan weer leidt tot groeiende nervositeit en vijandigheid vanwege de vragen stellende journalist met oogkleppen op om u tegen te zeggen, resulterend in zijn enerverende pogingen om Dupont-Aignan voortdurend te onderbreken met de overduidelijke bedoeling de man uit zijn lood te slaan en te belemmeren in zijn argumentatie – obstructie heet dat in het voetbal – want het is al vlug duidelijk dat de door Dupont-Aignan duidelijk gebrachte boodschap/argumenten deze vraagsteller/apparatsjik van het ‘systeem’ helemaal niet zint.

  Het wordt bij dit alles nog maar eens duidelijk dat stemmen voor Macron zonder meer gelijk staat aan stemmen voor de socialistische bende van het politiek onbenul Hollande, die achter de schermen geslepen als hij is, de touwtjes waaraan Macron ontegensprekelijk vast hangt, bedient, waarna men er zich achteraf mag aan verwachten dat velen uit de voorgaande gebuisde regering, weer hun opwachting zullen gaan maken bij Macron. Met andere woorden, dezelfde oude wijn in dezelfde oude zakken. Dupont-Aignan stelt dan ook terecht dat kiezen voor Macron inhoudt dat men in Frankrijk stemt voor Merkel en tegen Marine Le Pen.

  Like

 9. Aegolius cs zegt:

  Zo! Recht voor zijn raap geschreven.
  Op 5 mei vieren we onze bevrijding en op 6 mei werd de democratie NL vermoord.
  Groot politiek wauwelaar, Timmermans, in het gesticht dat ziek maakt en men elkaar aait en laaft alsof het een tbs inrichting is. Ziekmakend!

  Like

 10. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Ontvang de groetjes lieve fans
  van Timmermans het Links-goed-mens
  dat jarenlang model haast staat
  voor Landverraad door leugenpraat
  van vriend-vervreemd want EU-verknocht
  dat goed bleef praten wat niet mocht
  nog steeds in troebel water vist
  waar hij beter weet en beter wist…
  en waarvan ooit ieder zal beseffen:
  hij wist ons Volk in ’t hart te treffen !
  .

  Like

 11. Ronald zegt:

  Hebben jullie wel gezien dat deze ‘man’ steeds dikker wordt………..hij ziet er wat opgeblazen uit…..

  Tijd om deze oetlul, landverrader en lieger en bedrieger te verjagen!!!!!!!!!!!!!

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Weer een bewijs van de perversheid van het socialisme.

  Like

 13. Flo zegt:

  Ik hoop zo dat die vette stofzuiger / waterkokerlul en zn EU reet vriendjes op hun voze bek gaan na de franse verkiezingen!

  Like

 14. open zijn voor handel bevordert de welvaart, maar open zijn voor jihadisten breekt de welvaart af

  Like

 15. Guardiacivil zegt:

  De man moet gewoon worden gearresteerd, zoals elke misdadiger of landverrader wordt gearresteerd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s