Chef van de FPÖ Heinz-Christian Strache: Vlammende en felle open brief aan de moslims in Europa

Screenshot_70

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

De ware verdedigers van de Europese Verlichting en mensenrechten zijn “rechts”

De chef van de Oostenrijkse FPÖ schreef een vlammende open brief aan de moslims in Oostenrijk en Duitsland. Daarin komt de volledige absurditeit van het voortdurende islamitische geklaag tegen hun zogenaamde buitensluiting in de landen van het Westen tot uitdrukking. De waarheid is: wat moslims niet kunnen uitstaan, is dat ze in een niet-islamitisch continent leven. Alleen al de aanwezigheid van “ongelovigen” voelen velen, wellicht zelfs de meerderheid, als provocatie en belediging.

Michael Mannheimer Blog

Want Europa heeft alleen maar problemen met één enkele immigrantengroep: de islamitische. Alle andere immigranten uit bijna alle landen en delen van de wereld van deze aardbol zijn zonder problemen bereid zich hier te integreren. Maar de islam verbiedt nadrukkelijk iedere integratie. Ja, hij dreigt de moslims die vriendschap met ons sluiten met de dood (bijvoorbeeld soera 5, vers 51: O, gij die gelooft, neemt de Joden en de christenen niet tot vrienden. Zij zijn elkanders vrienden. En wie uwer hen tot vrienden neemt, is inderdaad één hunner. Voorwaar, Allah leidt het overtredende volk niet.”)

Passage uit de brief van Strache:

“Ik begrijp u immers: u voelt zich bij ons door een mentaliteit en een cultuur in het nauw gebracht, die u niet goedkeurt. U mag hier uw dochter niet op minderjarige leeftijd laten trouwen, u mag uw wens naar de doodstraf en onvrijheid van de pers niet uitvoeren. U moet zelfs vrezen dat uw meningen hier ongehoord wegsterven, omdat niemand ze interesseert. Dat alleen al zijn echte zware beproevingen. Maar het ergste moet nog komen. Het alarmerende gevaar bestaat dat uw kinderen in vrijheid opgroeien en voor zichzelf kunnen beslissen wat ze willen.”

Zulke mannen heeft Europa nodig. En vrouwen zoals Marine Le Pen. Steeds meer volkeren worden wakker. Het is al 5 over 12!

(Michael Mannheimer)

Hieronder de vertaling van de brief van HC Strache (www.unsertirol24.com):

Beste Erdoğan-aanhangers in Oostenrijk en Duitsland,

Nadat ik al langere tijd bezorgd en met begrip observeer hoe ongelukkig en onbegrepen u zich bij ons voelt, ben ik na lang nadenken tot de overtuiging gekomen dat we het u niet langer kunnen aandoen om hier te blijven. Het laatste wat ik wil, is dat u en uw gezinnen moeten lijden.

Ik begrijp u immers: u voelt zich bij ons door een mentaliteit en een cultuur in het nauw gebracht, die u niet goedkeurt. U mag hier uw dochter niet op minderjarige leeftijd laten trouwen, u mag uw wens naar de doodstraf en onvrijheid van de pers niet uitvoeren. U moet zelfs vrezen dat uw meningen hier ongehoord wegsterven, omdat niemand ze interesseert. Dat alleen al zijn echte zware beproevingen.

Maar het ergste moet nog komen. Het alarmerende gevaar bestaat dat uw kinderen in vrijheid opgroeien en voor zichzelf kunnen beslissen wat ze willen; zelfs meisjes en vrouwen hebben er recht op om gelijkberechtigd, opgeleid en vrij te mogen leven. Even onder ons: Moet dat nu echt? Moet je aan iedere mode meedoen? Broeken met wijde pijpen draagt immers ook al lang niemand meer.

Stel je eens voor wat er zou kunnen gebeuren wanneer Turkse vrouwen aanspraak zouden maken op dit recht! Dan ontstaat er vast en zeker narigheid. Of je nu moeder, vader, broer of zuster van een jonge vrouw bent die op het scheve pad geraakt is: als deze zich door een man laat onteren, brengt zij onvergeeflijke schande over de hele familie en haar vader en broers moeten dan, nou ja, je weet wel. Die moeten dat weer gladstrijken. Maar dat is bij ons helaas verboden. En dat zullen we ook niet veranderen. Ik weet weliswaar dat het u niet veel kan interesseren wat bij ons toegestaan en wat verboden is, maar de rechters hier houden niet echt van grapjes en de intolerantie van onze samenleving gaat zo ver dat men in onze gevangenissen mogelijk niet genoeg Erdoğan-toespraken kan bekijken.

Dat alles zorgt voor veel stress bij u, waartegen u vermoedelijk op den duur niet bestand bent. Stress maakt ziek en ongelukkig. Als u bijvoorbeeld langs een Koerdisch restaurant loopt en plotseling de aderen in uw hals voelt opzwellen, dan duidt u de signalen van uw lichaam goed! Het is alleen maar logisch, zinnig en wat de gezondheid betreft zelfs nodig om daar naartoe te gaan waar u al datgene dat u als wenselijk beschouwt ook kunt uitvoeren. Uw president zal u met open armen ontvangen, want nadat hij een hele hoop staatsvijanden heeft opgesloten, is de situatie op de woningmarkt gemakkelijker geworden. Ook economisch leidt Erdoğan u naar gouden tijden, want wie in de toekomst werd terechtgesteld, eet en drinkt niet meer en kost niemand geld!

Moet ik doorgaan? Banen! Heel veel banen! De banen van de opgesloten “terroristen” respectievelijk “staatsvijanden” op scholen, universiteiten, bij rechtbanken enz. moeten opgevuld worden! In zulke tijden zou er bij wat mindere kwalificaties van de kandidaat ook een oogje toe geknepen kunnen worden! Bij ons doet men daar veel te kleinzerig over. Als dat niet de kans van uw leven is! Zelfs wanneer uw familie zo groot is dat u zoveel namen helemaal niet kunt onthouden, zullen er geen problemen met de onderbrenging zijn, want omdat de Oostenrijkers en Duitsers niet meer op vakantie zullen willen gaan in uw land (de andere Europeanen vast en zeker ook niet), zijn er dan ook nog heel veel grote hotels met alle comfort die nu leeg staan.

Bovendien bent u patriot! Uw president heeft alle ondersteuning nodig, maar welk nut heeft u voor hem als u zo ver verwijderd van zijn liefdevolle hand wegkwijnt? Uw president is grootse dingen van plan, en niet in de laatste plaats wilt u toch vast en zeker van heel dichtbij meemaken hoe Turkije eindelijk datgene wordt wat u en uw president zo innig wensen.

Doet u zichzelf en uw president daarom een plezier en gaat u naar uw land terug. Dat zal voor u en uw president het mooiste moment van het leven zijn. Wees daar waar u nodig bent en waar uw geluk niets in de weg staat. Stapt u in een vliegtuig en binnen enkele uren schijnt in uw wereld de zon weer. Het verbaast me bijna waarom u daar zelf nog niet bent opgekomen. Maar vaak ziet men immers door de bomen het bos niet meer. Vooral niet wanneer je gestrest bent. Ik ben blij wanneer u eindelijk weer gelukkig kunt zijn. En denkt u aan dat prachtige spreekwoord: Ieder afscheid is een nieuw begin.

Met hartelijke groeten,

HC STRACHE EN DE MEERDERHEID VAN DE BURGERS IN OOSTENRIJK EN EUROPA

PS: Vergeet u bij uw vertrek alstublieft niet om uw Oostenrijkse of Duitse paspoort, dat vast en zeker als een document van de hel in uw zak brandt, bij de douane af te geven. Dit paspoort staat voor democratie, vrijheid van meningsuiting, persvrijheid, de gelijkheid van de sekses en andere perversies. Het is vies en stinkt naar stront. Zonder dit pijnlijke identiteitsbewijs kunt u uw geloofde land daar dienen waar dit het meest zinvol is – binnen zijn eigen grenzen.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", Duitsland, emigratie, Europa, FPÖ, gezond realisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Moslims, Oostenrijk, Rotzakken, Turken, Turkije, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op Chef van de FPÖ Heinz-Christian Strache: Vlammende en felle open brief aan de moslims in Europa

 1. Bob Fleumer zegt:

  Waw nou Rutte nog, ik denk dat die niet eens begrijpt wat er staat want dan beseft hij dat hij al lang zelf zo’n brief had moeten schrijven!

  Geliked door 1 persoon

 2. Jean zegt:

  “De waarheid is: wat moslims niet kunnen uitstaan, is dat ze in een niet-islamitisch continent leven. Alleen al de aanwezigheid van “ongelovigen” voelen velen, wellicht zelfs de meerderheid, als provocatie en belediging”.
  Van deze regel zou ik willen maken:
  “De waarheid is: dat wij seculiere westerlingen barbaarse islamieten niet kunnen uitstaan omdat ze verziekt zijn met achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij die voor ons provocerend, beledigend én bedreigend zijn voor onze veiligheid”.
  Er zal pas rust komen in onze westerse landen als die smeerlapperij totaal verboden en verdreven zal zijn, wij zullen die smeerlapperij NOOIT tolereren noch respecteren.

  Geliked door 5 people

 3. H J zegt:

  Prachtig!

  Geliked door 2 people

 4. Marlies zegt:

  Fantastisch! Strache spreekt hen toe uit de juiste hoek: zij zijn zielig en onbegrepen door de kuffars, dus terug naar huis, naar papa Erdogan. En neem je rotzooi mee.

  Geliked door 1 persoon

 5. Beschouwer zegt:

  De islam is een agressief gif dat zich voortwoekert in de gastlanden. Eerst komt er een gematigde moskee en daarna nemen de salafisten het bestuur over. De gematigden moeten alles op alles zetten om de salafisten buiten de deur te houden. Dat lukt maar ten dele. Op dit moment worden er overal door hoofddoekjes Turkse moslima’s witte rozen uitgedeeld om de bevolking te paaien. Nogal wat van die policor types (vooral vrouwen) zijn dan weer ontzettend dweperig bindend bezig. Ik wordt zo kriegel van die linkserige deugwijven. Als ik een roos zou krijgen dan zei ik dat de islam iedereen wil onderwerpen aan de islam. Goeie hoofddoekjesdame die mij dan van repliek dient. En jawel dan kan de rozenuitdeelster best een aardige meid zijn maar ik heb het over het streven van de islam om iedereen te onderwerpen. Ook door misleiding wil de islam zich verspreiden met slijmen met witte rozen zeg maar in de gastlanden. Het heeft wat van Dhimmi bij de neus nemen.

  Geliked door 1 persoon

  • Lotte zegt:

   manwijven die de sociale academie gedaan hebben en denken dat ze de kennis in pacht hebben zoals die manwijven die Warchild hebben opgericht (ja de computer geeft de hoofdletter W al automatisch) Zij denken dat je met een speelgoedje de oorlog kan vergeten, maar mijn familie die de oorlog hebben meegemaakt vinden dat onzin. Verder waren mijn grootouders degene die verantwoordelijkheid namen en niet hun angsten en verdriet op de kinderen uitgoten gedurende de oorlog zelf en het gevaarlijk was. De kinderen hadden niet de gevaren in de gaten. In Yoegoslavie deden de mensen dat wel huilen en zeuren tegen hun kinderen, die niets kunnen doen omdat het kinderen zijn. De mentaliteit van die mensen zelf is niet goed. daar kan geen warchild tegen op om dat nog goed te maken. flauwekul organisatie.
   Ja mijn familie moest vluchten vanwege ondergronds werk van mijn opa, maar de kinderen waren nooit in paniek.

   Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Door al het gratis geld wat ze in veruit de meeste Europese landen vangen gaan deze lieden echt niet terug !!! zoals: WW, WAO, bijstand, bijzondere bijstand, huursubsidie, kinderbijslag, en na verloop van tijd krijg je AOW. En over 10-20 jaar ben in de meerderheid door import (asielmulanten), kinderen (fokprogramma) Nee, de politiek werkt hard aan onze ondergang, nog even en dan…………………………. !!

  Geliked door 1 persoon

 7. zoishet zegt:

  Hahahahaaaa. Die man heeft zijn beroep gemist. Cabaretier. Heerlijk cynisch. En waar!

  Geliked door 2 people

 8. louis portugal zegt:

  Goeie brief.
  Het zal echter niets helpen.
  Wilders heeft jaren geleden ook eens een verzoenende brief naar de nederlandse moslims geschreven.
  Ik heb er ook geen enkel effect van gezien.
  Ik denk eerder dat ze beledigd zijn in hun gevoel van superieuriteit dat hun van kinds af aan, in opdracht van mo, is meegegeven.

  Geliked door 1 persoon

 9. Beschouwer zegt:

  Goeie brief overgens. Dus Turkse Erdoganaanhangers. Ga je grote helpen. Hou op met parasiteren op de gastlanden hier en ga aan de slag in Turkije. Iedereen weet dat Turken veel en veel vaker uitkeringen krijgen dan autochtonen. Toen de lopende band baan werd weg geautomatiseerd lagen voor jullie de uitkeringspapieren klaar. Een autochtone werkloze durft nog niet eens te dromen van zo’n vorstelijke behandeling. De autochtone werkloze en afgekeurde wordt eindeloos getraineerd en murw geslagen om maar zo veel mogelijk vernederd te worden en getreiterd.

  Geliked door 2 people

 10. Erik zegt:

  Prachtige brief, hij heeft hellemaal gelijk.
  Lekker terug naar huis en je weer helemaal kunnen ontplooien, hier zal je steeds verder vervreemden, het zit er op voor U en Uw gezin beste Turken.
  Ik wens jullie veel geluk met de door U zo vereerde hemelse leider, eindelijk weer thuis.
  Home is where the hart is, nie waar?

  Geliked door 1 persoon

  • Beschouwer zegt:

   Nee joh veel Turken vreten liever mee uit de uitkeringsruif. Naar Turkije gaan dan moeten ze werken. De gemiddelde Truk zit liever te mauwen en te wijzen naar Nederland en andere gastlanden al TV-kijkend naar schotelzenders die haatpropaganda verspreiden tegen de gastlanden. Het is ook een taktiek om zoveel mogelijk te parasiteren op de gastlanden om die gastlanden van binnenuit te ondermijnen. En een turk redeneert zo elke uitkering voor een moslim gaat af van het totale budget en dus is er minder beschikbaar voor de autochtone werkloze. Dus op een achterbakse manier steken ze die ook een mes in de rug met behulp van al die Turkenhelpers die de papieren mee hielpen invullen voor de werkloos geworden lopende bandTurk. Een autochtone werkloze durft nog niet eens te dromen van zo’n vorstelijke behandeling. Die wordt gekleineerd en vernederd en opgejaagd om maar ZZP-er te worden.

   Like

 11. Golden Girl zegt:

  dat hadden ze zich van te voren toch kunnen bedenken dat Europa niet islamitisch is, wel hier heen komen en dan gaan zeuren en klagen
  als wij naar Afrika zouden gaan, wat ik nooit en te nimmer in mijn hoofd zal halen zeg ik toch ook niet als ik er woon het valt me tegen er wonen toch wel erg veel zwarte mensen hier.
  petje af voor heer Strache, maar de lange arm van Erdogan reikt ver, zijn woorden zullen hem niet in dank worden afgenomen door hem.
  Maar ook na deze open brief slaapt iedereen weer door, ze lezen het en halen de schouders op, tot we op een dag denken ik zie bijna geen Nederlanders meer op straat, en dat is dus juist de bedoeling

  Geliked door 1 persoon

 12. Dit is wel een hele goede brief, ik denk dat menigeen van ons er zo overdenkt. Lekker teruggaan naar vadertje Erdogan dan zijn hun blij en zijn wij blij.

  Geliked door 1 persoon

 13. Sabeltant zegt:

  Dit is precies waar de schoen wringt.

  Ze haten ons tot op het bot.

  Waarom accepteren we dat niet gewoon en sturen moslims die zich openlijk anti westers uiten onze landen uit.

  Geliked door 1 persoon

 14. Golden Girl zegt:

  alleen al de aanwezigheid voelen ze als provocatie en belediging, wij wonen hier VERDORRIE en dan beledigen we ze, is te gek voor woorden, massaal landen binnen wandelen en dan zeggen er zijn hier toch wel veel ongelovigen, we willen jullie niet en jullie ons niet, maar jullie hadden de keuze , wij de inwoners niet

  Geliked door 1 persoon

 15. oeps48 zegt:

  Fantastisch !!!
  Ik zou het niet beter hebben kunnen formuleren.
  Laten we hopen, dat de boodschap over komt.

  Like

 16. Theresa Geissler zegt:

  SUBLIEM, deze brief!!!
  Hoe vaak maken wij mee, dat het hele probleem , de hele kwestie zo nuchter en tegelijkertijd zo haarscherp onder woorden wordt gebracht?!
  Bravo, Herr Strache! Wat zeg ik: Driewerf bravo!!!
  En dan meteen nóg iets: Iets, wat toch al regelmatig bij mij boven komt drijven, zodra de naam Strache valt: Het heeft te maken met deze bijdrage van Martien Pennings -toen nog in ons midden- van 29 september 2013:
  https://ejbron.wordpress.com/2013/09/29/professor-evelien-gans-linkse-beroeps-jodin-en-els-borst-verstandig-over-euthanasie-doen-samen-dom-over-wilders-en-de-pvv/
  Of, nog niet eens rechtstreeks met het artikel op zichzelf, maar met de discussie, die er uit voortkwam: 270 comments, zoals eenieder die de link volgt, zal kunnen zien.
  Die discussie werd toen trouwens eveneens op gang gebracht door Martien-zelf: Hij had in een Brandpunt-uitzending gehoord, dat de FPÖ -en zéker Strache- zo fout waren als het maar kon en laakte in alle toonaarden het streven van Wilders om de contacten met deze man en diens partij te handhaven. Het ging bij Martien zelfs zó diep, dat hij het een goed half jaar later of zo nog zijdelings liet meespelen bij zijn beslissing, om niet op de PVV, maar op Artikel 50 te stemmen: Wilders had van hem met Strache èn met Le Pen moeten breken.
  Dat was de mening van Martien en die mocht/mag hij hebben, uiteraard. Niettemin kreeg hij destijds de meesten van ons hierin toch niet mee.
  En, al is dit zeker niet bedoeld als een trap-na: Nu, na het lezen van deze open brief, kan ik tot geen andere conclusie komen, dan dat dat ook maar het beste is. -Sorry, Martien, als je dit mocht lezen.
  Stráche een gevaar? Het ware te wensen, dat Europa alléén maar realistische politici van zijn kaliber had!

  Like

 17. oeps48 zegt:

  Hup, turken, hup, terug naar huis. Terug naar home sweet home. You have outstayed your welkom here !!!

  Like

  • Beschouwer zegt:

   Leegstaande hotels zat om in te gaan wonen. Want wij komen niet meer naar Turkije op vakantie. Fidan Ekiz mag blijven. Ebru Umar ook.

   Like

 18. Pietersen zegt:

  Ik denk dat zo’n brief hoe goed bedoeld ook, parels voor islamitische zwijnen zijn. Zij zijn er totaal ongevoelig voor en begrijpen de inhoud niet eens, want die is westers en ontwikkeld. Ontwikkeling is namelijk een ding die zij nooit hebben doorgemaakt.

  Geliked door 2 people

  • Beschouwer zegt:

   Nee joh het wemelt er van de analfabeten. Die wilde Turkije het liefst kwijt. Anatholische analfabete schapenneukers en geitenneukers met van die vrouwen met snor helemaal ingepakt in vieze voddenbalen.

   Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  Het is heel eenvoudig: de islam is een perverse, wrede oorlogsideologie, overgoten met een religieus sausje.

  Geliked door 1 persoon

 20. Tom Hendrix zegt:

  De brief, daar sta ik verder 100% achter.

  Like

 21. De ene kabouter was nog niet uitgeschreven of de volgende stond al te dringen met z’n brief. En ze knikten en ze zeiden tegen elkaar wat een spreker die man wel niet was. Zo vergingen honderden jaren en na de ene golf schrijvers kwamen de verse en daarna weer anderen die een heel andere toon aansloegen. Precies zoals de Grote Boskabouter het had gewenst.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s