Ex-cipier getuigt over gruwel in Noord-Koreaanse kampen: “Wie sterft, is bij de gelukkigen”

Screenshot_88

(Door: Arno Van Hauwermeiren)

Een voormalig cipier die zeven jaar werkte in een van de Noord-Koreaanse concentratiekampen, getuigt over de gruwel die zich binnen de gevangenismuren afspeelt. Lim Hye-jin is de eerste vrouwelijke cipier die naar buiten komt met haar verhaal, haar getuigenis biedt een unieke blik achter de muren van de kampen. Tienduizenden kinderen zitten er levenslang opgesloten en gevangenen sterven massaal door ontbering, foltering en de zware dwangarbeid.

Er zouden zo’n 200.000 Noord-Koreanen opgesloten zitten in de kampen, die gebouwd zijn volgens het model van Stalins goelags en vergeleken worden met de concentratiekampen van de nazi’s. Lim Hye-jin was amper 17 toen ze als cipier getuige was van beestachtige taferelen in een van die kampen. Gevangenen werden er behandeld als afval en de ergste straffen waren weggelegd voor wie probeerde te ontsnappen.

Lees verder>>>
(h/t A.H.)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Communisme, dictatuur, Krankzinnigheid, Marxisme, Mensenrechten, Noord-Korea, socialisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op Ex-cipier getuigt over gruwel in Noord-Koreaanse kampen: “Wie sterft, is bij de gelukkigen”

 1. Tom Hendrix zegt:

  Daar loopt het socialisme dus op uit. We hadden het kunnen weten. Denk maar aan “de killing fields”, van Cambodja! Socialisme en de islam passen daarom zo goed bij elkaar. Mensenhatende ideologieën dat zijn het.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   De moeite waard om als oefenterrein te dienen voor atoombommen,
   plus de allernieuwste robotwapens.
   Het grote probleem is echter dat je de hele bevolking ombrengt.
   Je kunt zo’n systeem niet selectief uitschakelen.
   Als je het doet moet je alles wat beweegt doden.
   Andere mogelijkheden zijn er niet.

   Like

 2. Dialoog met dit krankzinnige regime is vrijwel onmogelijk ,dus maar hopen en bidden dat Trump dit gestoorde clubje militair strategisch gaat uitschakelen ,waarna al deze afschuwelijke strafkampen geopend kunnen worden ,om nog meer menselijk leed te voorkomen!Zelfs het bezit van een bijbel brengt je al in zo’n afschuwelijk Noord-Koreaans strafkamp en toch groeit het geloof in JEZUS !!Hopende op een goede afloop verblijf ik met vriendelijke groeten,Shalom van Léon van Duren

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Laat het woordje “vrijwel” maar weg.
   Hoe denk je dat regiem strategisch uit te schakelen?
   Wat ga je het éérst veroveren wat ga je blokkeren…?
   Dat is onmogelijk in dit geval.
   Korea zal direct nucleaire wapens inzetten…
   Dit regiem kun je dus uitsluitend massaal met tactische wapens uitschakelen.
   Dit houdt in dat vrijwel iedereen gedood zal moeten worden, en dit ook nog zo snel mogelijk.
   Omdat er anders aan geallieerde zijde veel te veel slachtoffers zullen vallen.
   Het is het een of het ander.
   Wil je burgers sparen dan gaat je dat massaal soldaten kosten met het risico dat er tevens, net als tijdens WOI, een pad-stelling zal ontstaan die tòch alleen weer met behulp van nucleaire wapens te doorbreken zal zijn.
   Dit risico was ook reëel aanwezig toen de Amerikanen vlak voor de kust van Japan lagen.
   Om veel slachtoffers onder de soldaten te voorkomen heeft men met succes nucleaire wapens ingezet.
   Amerika zal nooit ’n massaslachting onder zijn eigen mensen gedogen.

   Simpele reden, ligt politiek te gevoelig om je eigen jongens voor een vreemde mogendheid op te offeren.

   Geliked door 1 persoon

  • Léon, ik had dit al eerder vernomen en was blij dat Trump dat zootje mogelijk te grazen zou nemen. Maar helaas.

   Like

 3. Tistochwat zegt:

  Wie niet enthousiast lacht als de ‘grote leider’ dat doet, en wie niet jankt als de ‘grote leider’ dit doet en wie niet denkt zoals de ‘grote leider’, gaat het concentratiekamp in.
  Een grotere duivel dan die Kim papaverbol-kop zul je niet snel vinden.

  Wát een zegen is dat ‘communisme’ toch! Hoe is het mogelijk dat zoveel mensen zich door zo’n smerige dictator laten onderdrukken?!

  Like

 4. boorzalf zegt:

  Ik vind dat we Rikko Voorberg maar naar Noord Korea moeten sturen, als nep theoloog kan hij kimmetje wel overtuigen. Kan die daar gelijk de kruisen gaan plaatsen.

  Like

  • BM Fidel zegt:

   Puik camerawerk (met statief), aangrijpende beelden ook, vooral dat huilende zigeunerjongetje achter tralies. Pure Amerikaanse haatpropaganda.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Boorzalf: 19.23. uur, op 30/4. Hier ziet men het ultieme KWAAD zich manifesteren. Het regime in Noord-Korea, is net zo perfide als het NAZI regime tussen 1933 en 1945.

   Like

 5. Guardiacivil zegt:

  Duistere krachten overwoekeren onze Aarde.
  Moet er inderdaad nucleair worden ingegrepen in NK?

  Like

 6. Onno zegt:

  Om de enorme, eindeloze driedimensionale druk van de (als een kinderlokker) verleidelijke maar psychopathische ‘pure evil’ USA/GB ‘deep state’ te kunnen weerstaan als relatief kleine natie, kun je geen halve maatregelen nemen tegen verzeepte breinen die van binnenuit een gevaar zouden gaan vormen als termieten die aan de peilers van de (zo’n beetje als laatste) tegen ‘pure evil’ weerstand biedende bedreigde staat knagen.

  Psychopaten zijn dan weer zo, dat ze o.a. op alle mogelijke manieren de goederenstromen afknijpen. Dit zal er automatisch toe leiden, dat de vijanden van de staat daar niet het minst van te lijden hebben. Dit levert dan weer beelden op die (nog een beetje aangedikt als de ‘baby’s from incubators on the cold stone floor’) prima als propaganda voor de knettergekke (denk Albright, Rumsfeld, Cheney, Perl, Brzezinski, Kissinger e.d. en hun meesters) ‘deep state’ USA/GB machtswellustelingen kunnen dienen, om met atoombommen te kunnen gaan smijten en zo de geliefde Noord-Koreaanse gevangenen -trouwens alles en iedereen proactief bedreigend- ijskoud COMPLEET van de wal in de sloot te helpen.

  Bovendien lijken grote delen van de USA inmiddels wel op een akelig concentratiekamp zonder hekken. Omdat de USA ‘deep state’, de PROACTIEVE ijskoude walgelijke gruwelmoordenaars van enorm vluchtelingenkamp Dresden (maar dat was een “menselijk foutje”, waarvoor men zich diep schaamt en gul en berouwvol de portemonnee trekt om de paar “overlevenden” zo goed als nog mogelijk te verzorgen en -als echte Barmhartige Samaritanen- zo nog mogelijk weer op de been te helpen), zo van mensen houdt en zich zo zorgzaam om hen bekommert vermoedelijk. Komt door de goede karaktertrekken van corporate/political psychopaten met de extreem boosaardig cynische en naargeestige, moreel debiele serie-moordenaar persoonlijkheid.

  Like

 7. Onno zegt:

  Die boorzalf heeft hier in USA/GB vazalstaat Prins Bernhard BV ook nog nooit een huisuitzetting aanschouwd, zo te zien. Van bejaarden, mensen met borderline of autisten bijv.. Verschrikkelijk. Moge het voor de USA/GB een aanleiding vormen om dit bijzonder nare en doortrapte (!) schurkenstaatje, met een roverhoofdman als hun zetbaas eens flink onder handen te nemen met een paar waterstofbommen. Dat zal ze leren!

  Like

 8. Onno zegt:

  Dit is ook wel een goeie:

  —————-
  Simpele reden, ligt politiek te gevoelig om je eigen jongens voor een vreemde mogendheid op te offeren.
  —————-

  Gelukkig hebben ze dan voor het geliefde kleine Nederland een uitzondering gemaakt in 1945 en ons GRATIS BEVRIJD (met nog geld toe van de Marshall-hulp, om onze economie, ten bate van onszelf uiteraard, weer zo snel mogelijk aan het draaien te krijgen).
  De uitzondering die de regel bevestigt zeg maar.
  Stel je voor dat dergelijke psychopaten een kleine vrolijke natie ijskoud opzadelen met een bijzonder akelige ‘deep state’ SS hoogverrader als HUN zetbaas…..en de ‘gullible fools’ daar in dat landje ten onrechte laten denken dat ze (zoals het conform de toenmalige internationaal juridische inzichten t.a.v. veroveringen van kleine landen door veel grotere, eigelijk -tegen redelijke vergoeding voor het politiewerk- had gemoeten) hun soevereiniteit weer hebben teruggekregen, glibberglad misbruik makend van de bij velen alle grenzen overschrijdende = zieke Oranje idolatrie, die in ernstige mate (hoe is dit zo gekomen) wordt verward met gezonde loyaliteit t.a.v. het vaderland.

  Like

 9. bigljohn zegt:

  Dit verhaal doet mij denken aan het lot wat een achterneef van mij overkwam. Hij was in de jaren 50 missionaris voor de RK kerk in China. Zijn congregatie vertelde aan zijn familie, en later aan ons, wat hem was overkomen. Het communistisch regime nam hem gevangen, en veroordeelde hem tot de doodstraf. Ze gooiden hem in een bad gevuld met benzine, staken het aan, en lieten hem levend verbranden !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s