Ongelooflijk falen van de staat: Marokkaan met meer dan 20 (!) identiteiten onderweg – ook 20 sociale uitkeringen?

Screenshot_83

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Wohratal – Een 25-jarige uit Wohratal beledigde en bedreigde vrijdag 21 april tegen 10.00 uur een conducteur tijdens de reis van Marburg naar Bürgeln. De man, een Marokkaanse “asielzoeker”, had tijdens de controle geen geldig ticket bij zich. De 25-jarige gedroeg zich uiterst agressief tegenover de medewerker van de spoorwegen en bedreigde hem.

politikstube

Met meer dan twintig verschillende namen ( “aliassen”) onderweg

De 25-jarige identificeerde zich met een gedoogstatus, die echter op naam van iemand anders stond. Uit eerste onderzoek blijkt dat de Marokkaan met meer dan twintig zogenaamde aliassen stond geregistreerd.

De federale politie in Kassel is een strafrechtelijk onderzoek gestart naar de 25-jarige Marokkaan.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Ongelooflijk falen van de staat: Marokkaan met meer dan 20 (!) identiteiten onderweg – ook 20 sociale uitkeringen?

 1. Tom Hendrix zegt:

  Europa, het KRANKZINNIGENINSTITUUT van de hele wereld. Of in ieder geval, hier staat het hoofdkantoor. En dat hebben WIJ te danken aan de socialisten, liberalen, en christendemocraten. Verenigd in het rode criminele hoofdkantoor te Brussel, bekend onder de naam: EUSSR. We gaan naar de verdommenis!

  Geliked door 2 people

 2. Terex zegt:

  Ze moeten al dat vieze tuig wat binnenkomt een chip in naaien net als bij beesten. Ik roep al jaren dat dat de manier is om zulke dingen volledig uit te bannen. Even de scanner er langs en je weet precies welke schooier je voor je hebt. En geen mogelijkheid om allerlei fraude te plegen. En geen chip in je lijf dan ook geen uitkering.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Geen slecht idee, maar nog beter was om ze helemaal niet Europa binnen te laten…

   Like

   • jackvanderveen zegt:

    Leuk indien men op afstand ook een explosie in gang kan zetten met deze chip!

    Like

   • BertG. zegt:

    Ze zullen jou dan niet overslaan om je te chippen als mossel zijnde, Jack.
    Of had je daar geen rekening mee gehouden.

    Like

  • Ron zegt:

   Die chips daar houd ik helemaal niet van.
   Bij registratie wordt een vingerafdruk ingescand. Het is net zo makkelijk als meneer zijn vinger op de scanner moet leggen, maar dan moeten ze wel dat ding eens gaan gebruiken en controleren of dezelfde vingerafdruk niet al eens is langsgeweest met een andere naam.
   Als ze bij die RFID chips diezelfde controle niet uitvoeren kan iemand die gechipt zou zijn nog steeds 20 identiteiten hebben.

   Like

 3. Wat laten ze zich graag belazeren in Duitsland. Zo iets moeten wij eens proberen. Ach, daar zijn wij te fatsoenlijk voor.

  Geliked door 1 persoon

 4. Cathja zegt:

  Alle Marokkaanse (en anderen uit veilige landen) ‘asielzoekers’ moeten direct Europa worden uitgezet! Dit bedrog is te absurd voor woorden, en moet onmiddellijk worden gestopt.
  Ik vermoed dat hij niet de enige is die dit kunstje flikt….

  Geliked door 1 persoon

 5. Golden Girl zegt:

  een onderzoek starten weer van belasting geld van de burgers, weg wezen eruit gore oplichters
  moet je als autochtoon een paar euro op je rekening gestort krijgen nou dan zijn de rapen gaar, korting op je uitkering enz, maar ja die ratten weten dat ze ermee weg komen

  Like

 6. Joshua zegt:

  Hoeveel lopen er hier rond met zoveel aliassen?

  Like

 7. Qvic zegt:

  Dit is geen zeldzaamheid, dat doen ze het allemaal. Want zij mogen volgens hun ideologie liegen tegenover ongelovigen en daar waar gratis geld te halen valt van sukkels die dit nog zelf aanbieden en hun in de watten leggen op elk terrein en hen zelfs gratis ophalen van uit hun thuislanden. Dan zijn zij toch een dief van hun eigen portemonnee, als ze eerlijk zouden zijn. Daar de pakkans toch nihil is en de straffen niets voorstellen voor hen, liegt iedere zogenaamde moslim vluchteling er vrolijk op los en verzinnen ze de meeste verschrikkelijke verhalen en identiteiten om maar meer geld te kunnen ontvangen van die Europese sukkels en met een verblijfsvergunning permanent te kunnen profiteren van al dat gratis. Door dit gedrag te belonen met meer geld en alle vrijheden, waar zij in hun eigen thuislanden zwaar voor gestraft zouden worden. Dit werkt dan als een magneet voor nog meer zogenaamde moslim vluchtelingen en zullen alle sociale diensten leeg gevreten worden, door deze moslims. Dan vinden wij Europeanen het nog steeds vreemd dat deze zogenaamde moslims vluchtelingen geen dankje-wel mentaliteit hebben, maar totaal geen respect tonen tegen ons autochtonen bevolking. Ondanks alles wat deze moslims uitvreten om onze landen te plunderen en over te nemen, lijdt het gros van de autochtonen nog steeds aan een zieligheidssyndroom en denken dan die zogenaamde moslim vluchteling geholpen moet worden in alles en dat de rest van de autochtonen bevolking bestaat uit de witte boze man.
  De politiek zowel landelijk, als de EU, als de media promoten juist dit beleid.
  Als de gratis geld en privilegies kraan dicht gaat voor moslims, stopt deze waanzin acuut.

  Geliked door 1 persoon

 8. Antivenin zegt:

  Zou me niet verbazen als ze op die manier de illegalen aan een boterham helpen. Dit is vast iets wat grootschalig plaatsvindt…

  Geliked door 1 persoon

 9. guusvelraeds zegt:

  De federale politie in Kassel is een strafrechtelijk onderzoek gestart naar de 25-jarige Marokkaan.

  Nou en, wat levert dat op? Kost alleen nog maar meer geld. Schop hem linea recta het land uit. Dit is een artikeltje in de plaatselijke of regionale krant dat toevallig verzeilt raakte op het web. Na vandaag hoor je hier niets meer over. Er komt maar een winnaar uit dit gebeuren en dat is het sujet met de 20 aliassen. Hij heeft het bedrag dat hij aan de mensensmokkelaars betaald heeft wellicht al tienvoudig terug ontvangen.

  Geliked door 1 persoon

  • oeps48 zegt:

   Als je zo’n vlegel zo maar het land uitschopt is ie over een week terug met 50 paspoorten. Nee, je moet hem eerst even een hele goeie behandeling geven, die hem wel aanspreekt. Sluit hem gewoon een week lang op in een varkenshok. Dan is hij onrein. Dan uitwijzen met de boodschap, dat als hij nog een keer terugkomt, hij minstens een jaar lang zo zal worden opgesloten. En al zijn paspoorten natuurlijk vernietigen in zijn bijzijn. Daar heeft hij namelijk heel veel geld voor moeten betalen. En haal ook even zijn portemonnaie uit zijn broekzak en de inhoud valt toevallig op de grond. En dat heb je niet gemerkt. Met handen en voeten gebonden en zonder ticket in een Marokkaans vliegtuig zetten. Dus gewoon even wat “cultuur” bijbrengen.

   Like

 10. Beschouwer zegt:

  Buitenlanders worden met uitkeringen sowieso voorgetrokken. . Als een autochtoon werkloos wordt dan wordt die honds behandeld als een klein kind.

  Like

 11. Herman zegt:

  Niet de islam is het probleem maar de SOCIALISTEN die dit mogelijk maken. Beter is het om strijd te voeren tegen deze perverse ideologie en hun wandaden keer op keer publiekelijk te uiten. Ook is dit veiliger in verband met de vrije meningsuiting, een term die bijna nostalgisch te noemen is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s