Statistiek Duitse binnenlandse veiligheidsdienst: Trier op de 1e plaats van gevaarlijkste steden in Duitsland

Screenshot_80

(Vertaling: E.J. Bron)

Uitgerekend de stad Trier is volgens de statistiek van de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst de meest gevaarlijke stad in Duitsland in 2016, bericht het “Handelsblatt”. Berlijn staat op de 2e plaats.

epoch times

Afgelopen maandag had de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière, een nieuwe criminaliteitsstatistiek gepresenteerd. Daarop analyseerde het “Handelsblatt” de cijfers in verhouding tot de inwoneraantallen.

Uitgerekend de Karl-Marx-stad Trier kwam op de eerste plaats van de gevaarlijkste steden in Duitsland terecht. Terwijl het eerste bericht van het “Handelsblatt” een negatieve trend vaststelde en de chef van een beveiligingsfirma aan het woord liet komen (hij stelde al twee jaar lang meer winkeldiefstallen in winkels en warenhuizen in de buurt van vluchtelingencentra vast – “De daders jatten eigenlijk alles – van sportschoenen via kleding tot aan levensmiddelen toe”), verscheen er korte tijd daarna een tweede bericht, dat Trier in een goed licht plaatste.

Dat men Berlijn de toppositie afhandig gemaakt zou hebben, zou liggen aan een bureaucratisch fenomeen in het kader van de vluchtelingencrisis 2015.

“In Trier werd de enige opvangplek voor vluchtelingen in de hele deelstaat Rheinland-Pfalz ingericht”, aldus de woordvoerder van de politie in Trier, Karl-Peter Jochem. Alle asielzoekers van Rheinland-Pfalz zouden daarom eerst naar Trier zijn gekomen. Omdat asielzoekers voor hun reis normaal gesproken geen visum aanvragen, overtreden ze het verblijfsrecht, het asielrecht en het recht op vrije vestiging. In 2016 werden door de politie in Trier alleen al 9.090 zulke gevallen geregistreerd. Dat kwam overeen met 49% van alle geregistreerde delicten in de stad.

In de statistiek van de twintig meest criminele steden in Duitsland staan nu:

Trier, Berlijn, Leipzig, Hannover, Frankfurt am Main, Bremen, Keulen, Saarbrücken, Hamburg, Halle, Dortmund, Aken, Freiburg, Düsseldorf, Regensburg, Schwerin, Magdeburg, lübeck, Bremerhaven en Mannheim.

Bijzonder veilig zou het in Fürth zijn, waar maar 4.820 delicten in het jaar 2016 geregistreerd werden. Daarna volgen op duidelijke afstand Erlangen en Reutlingen.

Download hier de volledige lijst.

Enkele dagen geleden had de tabel van de veiligste reislanden in de wereld, uitgegeven door het “World Economic Forum”, opzien gebaard. Finland stond op de 1e plaats en zelfs Rwanda werd veiliger beoordeeld dan Duitsland, dat van de 20e plaats naar de 51e plaats zakte.

Screenshot_81

Trier aan de Moezel.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Statistiek Duitse binnenlandse veiligheidsdienst: Trier op de 1e plaats van gevaarlijkste steden in Duitsland

 1. Tom Hendrix zegt:

  Wat heeft de EUSSR, de Eucalypta Merkel, en de massa-immigratie ONS toch veel zegeningen gebracht, niet? (sarcasme modus uit). Tja, maar vooral blijven stemmen op CDU/CSU/SPD, B90/die Linke, en de FDP, dat wordt deze ELLENDE nog veel groter, beste Duitsers. Wees verstandig en stem: AfD!

  Like

 2. Ach ja, ze komen om ons te bestelen en het liefst onze keel te door snijden. Maar als je dit zegt ben je een racist. Dan maar een racist, maakt toch niets meer uit in deze tijd van oorlog tegen de islam..

  Like

 3. Pietersen zegt:

  In mijn jeugd gingen we op het brommertje naar Trier. Toen bestond de muticulti waanzin nog niet, het was overal rustig en veilig. Die rust en veiligheid zijn ons voorgoed afgepakt.

  Like

 4. Thomasson zegt:

  Daar krijg ik werkelijk de schrik te pakken ….TRIER staat op nr. 1 als de gevaarlijkste stad van Duitsland!!!. Ongelofelijk!. Ik ken deze stad heel goed. Veel van mijn belevenissen in Duitsland zijn onlosmakelijk van Trier en de omgeving langs de Mozel. Een deel van mijn familie komt uit Trier. Dus wij vierden daar een hoop Kerstfeesten, Oud- en Nieuw, Carnaval, Pasen en wij maakten leuke dagtochten in de omgeving enz. Het lezen van zo’n bericht maakt mij verschrikkelijk kwaad. Moslims hebben Trier geruïneerd net als ze Aken en Köln al kapot hebben gemaakt. Steeds meer krijg ik het gevoel dat het X aantal moslims in een gebied, loopt parallel met de spreiding van de pest, tyfus of zwarte pokkenepidemieën in vroegere tijden. Het maakt direct massa slachtoffers en ruïneert iedere dorp, stad of omgeving waar de ziektekiemen cq. moslims bereiken. Om Duitsland van het ondergang te redden, moet Angela Merkel massa interneringskampen openen. Ze hoeven niet in de stijl van Dachau of Oranienburg te zijn. Maar wel zorgen dat deze zwermen van mensen die geïnfecteerd zijn met Islamis-Pestis, niet zo maar vrij overal rond kunnen lopen. De gehele asielprocedure moet tot nul worden gebracht. De hele zooi moet met Herculessen worden gedeporteerd; naar het land van herkomst of zomaar in een Afrikaans land worden gedumpt. Genoeg is genoeg!!

  Like

  • Edjan zegt:

   Aken was 10, 20 jaar geleden al mohammedaans gebied. In heel (voormalig West-) Duitsland zijn de Turken zich al 40 jaar breed aan het maken. Nu is (voormalig Oost-) Duitsland aan de beurt.

   Like

 5. Pipo zegt:

  Kom al vele jaren met plezier op vakantie in Duitsland. Dit wordt nu compleet verkloot door de acties van Merkel! Na massaal wegblijven van toeristen uit Turkije, vraag ik me af of toerisme in Duitsland hier niet zwaar onder gaat lijden!

  Like

 6. ieznogoedh zegt:

  Bijzonder veilig zou het in Fürth zijn, waar maar 4.820 delicten in het jaar 2016 geregistreerd werden.
  Maar !!!!! 4.820 delicten. Zover zijn we al dat 4.820 delicten een meevaller is.

  Like

 7. ReaGluurder zegt:

  Ben veel in DE geweest. Mooie oude steden, natuur, cultuur. Wil er niet weer naar toe. Geen trek om tegen al die overal rondhangende mohammedanen aan te kijken. Scheisse, Grüss Gott!

  Like

 8. Republikein zegt:

  Mooie wijnstreek voor de liefhebber, was er ooit toen gekke Paul popiejopie was met zijn “bobbers”.
  Mag dat nog, dat wijn zuipen?

  Like

 9. Guardiacivil zegt:

  In mijn optiek is Spanje nog het meest veilige land van Europa en dit komt door het harde optreden tegen haatimams, radicale, terug gekeerde jihadisten, iedereen die in verband gebracht kan worden met eerdere aanslagen enz. enz.
  Elke week is er wel ergens in het land een arrestatie van een of meerdere personen.
  Dit gaat niet bepaald zachtzinnig.
  De binnenlandse veiligheidsdienst zit er bovenop om het hele internet af te speuren naar cellen.
  In vergelijk met Duitsland…….hoe vergaat het de vele vele Nederlanders die door de gunstige prijs huizen hebben gekocht in Duitsland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s