Hypocriete Emmanuel Macron doet opeens net alsof hij eurosceptisch is: “De EU moet hervormd worden, of Frexit!”

Screenshot_99

(Door: Michael van der Galien)

Het euroscepticisme is ook in opkomst in Frankrijk

In het Verenigd Koninkrijk en Nederland maakten kiezers vorig jaar al duidelijk wat ze van de moderne EU vinden: ze hebben er niets mee. In het VK stemden ze zelfs voor Brexit. In Nederland hielden we het bij het afschieten van het associatieverdrag met Oekraïne, maar dat komt eerst en vooral doordat onze politici de moed niet hebben om ons de mogelijkheid voor een Nexit voor te leggen. Dus maakten we onze ontevredenheid over het belachelijke EU-project maar op deze manier duidelijk.

Die groeiende eurosceptische houding heeft nu ook voet aan de grond gekregen in Frankrijk. Dat zie je niet alleen aan de opkomst van Marine Le Pen en haar Front National, maar zelfs aan het gedraai en gezeur van Emmanuel Macron, haar tegenstander in de op handen zijnde tweede ronde van de Franse presidentsverkiezingen:

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Desinformatie, Elite, establishment, EU-critici, Eurofielen, EUSSR, Frankrijk, Front National, Globalisering, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marine Le Pen, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Hypocriete Emmanuel Macron doet opeens net alsof hij eurosceptisch is: “De EU moet hervormd worden, of Frexit!”

 1. Steven zegt:

  Na de verkiezingen verkondigd hij waarschijnlijk weer dat de EU VOL moet lopen met asielparasieten.
  Net zoals RUTTE…na de verkiezingen zet hij gewoon overal zijn handtekening onder…

  Geliked door 2 people

 2. Hypocriete Emmanuel Macron doet opeens net alsof hij eurosceptisch is: “De EU moet hervormd worden, of Frexit!” Ja, ja natuurlijk zet deze rooie, onbetrouwbare rotzak zijn achterban op het verkeerde been.

  Het is gewoon verkiezingsretoriek, iets beloven wat nimmer nagekomen wordt. Afijn het is aan het Franse electoraat om hem te kiezen of niet, zelf denk ik dat de Eurofiele ex bankster gekozen wordt, want het is geheel in de lijn met wat de Europese elite wil.

  Mentale slavernij is de ergste vorm van slavernij. Het geeft je de illusie van vrijheid, het maakt u vertrouwt en verdedigt met liefde uw onderdrukker, ondertussen schept het een vijandbeeld van diegenen die proberen je te bevrijden, open je ogen!

  Geliked door 1 persoon

 3. oeps48 zegt:

  Macron schijnt gebruik te maken van een berucht Amerikaans PR-bureau, dat alleen maar loze kreten kan produceren. Ze tasten de meningen van kiezers af en komen vervolgens met kreten, die in overeenstemming zijn met die meningen. Deze loze kreten zeggen niets over het beleid, dat Macron wil gaan voeren. Het is dus pure oplichterij, om stemmen te winnen. Een hele eel gevaarlijke tactiek !!!

  Like

 4. Geert zegt:

  Het zijn de ogen van een psychopaat.

  Like

 5. Pietersen zegt:

  Klinkt als huichelarij, bovendien is zijn praatje niet duidelijk. Wie zijn ‘we’, waar hij het over heeft. Gaat hij zich inzetten of laat ie het aan de EU zelf over. Is hij het eens met een eventuele Frexit als de EU niet hervormt of niet.
  Wat zegt de bankier nou eigenlijk. Mijn conclusie is : Hij zegt niets.
  Tis een droplul die nog veel schandalen zal hebben.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  -De “ex-geassocieërde” bij de Rothschild & Co., Bank.
  Zou hij medeplichtig kunnen zijn aan verduistering van 80 miljard Euro ten nadele van Frankrijk ? ?
  Wat wij U hier willen laten zien is echt zwaarwegend.
  Wij willen laten zien dat het aanstellen +VAN HEM als Hoofd van de Staat niet alleen de Fransen belachelijk maakt, maar ook het “Patent” op diefstal goedkeurt.
  Hier is een sterk bewijs/document dat omgeven door anderen en waarover de eerste, van een berouwvolle Zwitserse Bankier een boekje open doet………………

  Geliked door 3 people

 7. Henk.V zegt:

  Je steelt gewoon wat thema’S van je politieke tegenstander, zet daarmee de kiezers op het verkeerde been en hoopt op die manier stemmen bij je opponebt weg te halen.
  Marine LePen is consequent anti EU, maar Macron is uitgesproken voor alles waar de EU voor staat ( De EU hoopt dan ook dat Macron wint..)

  Helaas trapt een flink deel van de kiezers in dit staaltjre boerenbedrog. Dat zagen wij in Nederland en mogelijk wint Macron ook op die manier. Een walgelijke draaikont. Na zijn eventuele verkiezingswinst is de man weer volop EU..

  Geliked door 1 persoon

 8. Mary zegt:

  Waar kennen we dat van……, Nederlanders trappen hier iedere vier jaar in maar hopelijk doen de Fransen dat niet en zijn ze in de laatste weken ook goed geïnformeerd wie nu die Macron is en voor wie hij werkelijk werkt.

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  Te laat. Marine le neemt een enorme voorsprong

  Marine Le Pen Surges in Latest French Poll Against Globalist Emmanuel Macron


  Pollster Harris Interactive, who correctly predicted the result of the first round, revealed a six points slip by Mr Macron since last Sunday.

  Ms Le Pen said: “The country Mr Macron wants is no longer France; it’s a space, a wasteland, a trading room where there are only consumers and producers.”

  http://www.express.co.uk/news/world/798621/Marine-Le-Pen-Emmanuel-Macron-French-election-Nicolas-Dupont-Aignan-Robert-Menard

  Geliked door 1 persoon

 10. Wachteres zegt:

  En nu maar hopen dat er niet met de stemmen gezwendeld wordt ….

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Smerige linkse huichelaar !!

  Like

 12. Sjaak zegt:

  Hij voelt de hete adem in z’n nek van Marine le Pen !
  Weg met deze rooie hoereloper !

  Like

 13. oeps48 zegt:

  De strijd is nog niet gestreden, maar het is een dubbeltje op zijn kant. Er zijn nog 6 dagen te gaan. Macron is opeens van tactiek veranderd. Dat is heel erg gevaarlijk !!! Hij draaide om, als een blad aan een boom. Maar hij is er de man er niet naar, om met elke wind mee te waaien. Een vos verliest wel zijn haren, maar niet zijn streken. Macron is een wolf in schaapskleren. Er wordt een grimmig spel gespeeld door Macron. Er staan hele grote belangen op het spel. En dan speelt de inzet geen rol. Dan heiligt het doel de middelen. Ik zie hier duidelijke overeenkomsten met de Nederlandse verkiezingen. Rutte, die op het laatste moment een enorme gemene valse stunt uithaalde met Turkije, waardoor Wilders op het verkeerde been stond. Ik verwacht nu iets dergelijks van Macron, een grote stunt, een donderslag bij heldere hemel, waar Marine LePen geen tijd meer voor heeft, om op te reageren.

  Like

 14. Helena zegt:

  Die Macron staat daar uiteraard alleen maar voor zijn eigen gewin alles te verdraaien, gaat het niet linksom dan maar rechtsom, niet te vertrouwen! Hij is geen man van Le Peuple maar wordt fanatiek aangestuurd door die belegen ‘jeugdliefde’ van ‘m. Niet te hopen dat dat narcistische potentaat het ver gaat schoppen maar dat het gezonde verstand terugkeert in Frankrijk. Misschien gebeuren er nog wel een paar ‘incidentjes’ genoeg verwarde mannetjes daaro, zodat Marine Le Pen fluitend de eindzege naar zich toe kan trekken. De 1 mei rellen hebben in ieder geval weer aangetoond waar het geweld vandaan komt. Il est midi La France s’éveille!

  Like

 15. ildiko zegt:

  De EUROVOS !

  Like

 16. Macron is niet echt een man van stavast, maar een draaikont. Marine Le pen een vrouw met ballen.

  Like

 17. delamontagne zegt:

  Een parodie op de vooravond van de Franse Revolutie toen Marie Antoinette hoorde dat het Volk geen brood had om te eten ( oogsten waren verwoest…) en zij antwoordde:”Dan eten ze toch cake !”.
  Macron als Marie A.

  Hebben ze geen geld ?
  Laten we ze migranten geven !

  Hebben ze honger ?
  Laten ze maar Kebab eten !

  Like

 18. hans zegt:

  Ik hoop op REVOLUTIE!! Niet alleen in Frankrijk, maar in heel Europa.
  Ik hoop ook dat de woede zo groot wordt dat ze de tyfus worden geslagen, ALLEMAAL!!
  Net als in Roemenië jaren 80, `s ochtends zwaaien, `s avonds tegen de muur!
  Het moet stoppen, zelfs Trump zijn beleid wordt weer terug geschroefd schijnt het.

  Like

 19. hans zegt:

  Bedoel dat Trump het juist eerst goed deed!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s