Vluchtelingengolf: De geplande invasie

Screenshot_102

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Die tig-miljoenen islamitische vluchtelingen zijn merendeels potentiële islamitische jihadisten

Vluchtelingen? Nee, grotendeels binnendringende vijanden. Uitgenodigd door fascistische haters van de westerse beschaving. Door socialistisch verblinde dromers en strategen, die weliswaar God en religie afwijzen, maar daarvoor in de plaats uitgerekend de meest totalitaire religie ter wereld in Europa uitnodigen: de islam.

Michael Mannheimer Blog

Die moet voor elkaar krijgen, wat hen in de loop van hun 130 jaar durende stormloop tegen Europa niet is gelukt: de uitroeiing van de Europese cultuur, de vernietiging van de oudste staten (met uitzondering van China) op deze aardbol, vernietiging van de gezinsstructuur en uiteindelijk de uitwissing van het blanke ras, waarin de gevaarlijkste infectie van Europa – de socialistische – de grondoorzaak voor al het kwaad in de wereld meent waar te nemen.

Hoewel zogenaamd a-religieus, spelen de socialisten zelf voor God: ze plannen de vermenging van de Europese rassen met Noord-Afrikaanse en Nabije-Oosterse rassen tot een “nieuwe mens”. Dat is een enorme ingreep in de zelfontwikkeling der natuur en een megalomane daad van een van Godswaan bezeten, zogenaamd seculaire ideologie.

Socialisten spelen zelf weer eens voor God

Al hun vooropgezette stellingen zijn fout. Want één blik in de geschiedenis toont aan dat noch verschillende culturen, noch rassen zich eenvoudig vermengen. In de regel blijven ze onder elkaar. En een blik in de geschiedenis toont daarnaast aan dat overal waar verschillende culturen en rassen in hetzelfde gebied leven het oorlogsgevaar exponentieel toeneemt.

Dit als “vredesproject” van de socialisten der EU geplande rassen-vermenging-project is vermetel, megalomaan, wetenschappelijk niet houdbaar en laat reeds nu zien dat de socialisten niet bepaald de vrede, maar terrorisme, massaverkrachtingen, islamitisch antisemitisme en islamitische haat tegen het “ongelovige”Europa hebben geïmporteerd.

Bijgevolg herhaal ik onvermoeibaar de beide axiomatische beginselen die op de socialisten van toepassing zijn:

 1. Het socialisme is slechts een schijnbaar seculaire ideologie. In werkelijkheid is het een religie, die zich als politieke ideologie heeft verkleed.
 2. Het socialisme is de primaire infectie van de westerse wereld. De door de socialisten naar Europa geïmporteerde islam is enkel en alleen de secundaire, zij het niet minder gevaarlijke infectie.

Beide infecties hebben het vermogen Europa definitief te vernietigen. En beide ideologieën voeren de lijst van volkerenmoordenaars der wereldgeschiedenis met grote afstand aan. De zogenaamde vluchtelingengolf is in werkelijkheid een geplande invasie van islamitische jihadisten. Deze moet volgens het plan van Links de taak toekomen de Europese volkeren te vernietigen.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, EUSSR, Genocide, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, politici, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Vluchtelingengolf: De geplande invasie

 1. fons zegt:

  dit is al jaren bekent, alleen het opstellen van machinegeweren kan dit nog voorkomen, komt hard over maar is helaas onze enige redding voor onze vrijheid,

  Liked by 1 persoon

  • Leo zegt:

   Ja, Fons, maar dat opstellen heeft ook geen zin.
   De huidige generatie kan er niet eens mee om gaan.

   Alleen nog de generatie die, VERPLICHT, nog zijn militaire dienst heeft vervuld zou ons kunnen redden in dit geval.

   Maar ja, we kunnen dit niet meer van hen eisen.

   Ook het afschaffen van de dienstplicht ( wel overwogen ) heeft geleid tot het verval van vaderlandsliefde en saamhorigheid onder het een groot deel van onze bevolking.

   Like

   • Nemesis zegt:

    Verplicht de militaire dienst te vervullen. Dat deed het jongvolk dus heel graag maar niet heus. Alle mogelijke trucjes werden uit de kast gehaald om maar vrijgesteld te worden. Saamhoriheid en vaderlandsliefde waren dan ook mijlenver te zoeken bij hen die verplicht onder de wapenen moesten. Met zulke lui was toch al geen oorlog te winnen.
    Dan dus maar liever een leger zoals het nu is. jonge mensen die vrijwillig voor jaren zich verplichten hun land te verdedigen.
    Betreffende het vasthouden van een machinegeweer, kon men wel eens gelijk hebben als men wijst naar die, die niet hun dienstplicht wilden vervullen. Echter er zijn waarhaftig nog genoeg mensen die zonder deze dienstplicht wel degelijk een machinegeweer kunnen hanteren en ook raak schieten.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Beste mensen.
    Die verplichte militaire diensttijd kwam neer op 2 maanden basistraining en daarna nog 16 maanden rondlummelen. Je leert in die lange tijd helemaal niets meer.
    In die 2 maanden hebben wij één maal met ’n Garant geschoten en één maal met ’n punt 50.
    Af en toe eens ’n propagandafilmpje bekijken n vooral poetsen en boenen en marsen maken.
    Ik begrijp héél goed dat de massa niet in dienst wilde.
    De beroepssoldaat wordt professioneel getraind en heeft zèlf voor het militair beroep gekozen.
    Kun je niet met elkaar vergelijken.
    In Israël is de situatie realistisch en ideaal om in dienst te zijn.
    Dáár beteken je iets als militair en wordt je ook perfect getraind!

    De verplichte 18 maanden dienst waren wel perfect om respect voor anderen te leren.

    Like

  • ieznogoedh zegt:

   Goed plan, maar dan wel automatischen installaties, want anders worden er weer gutmenschen heen gestuurd die ze niet willen gebruiken omdat zieig.
   Dus automatisch. Vooraf ruim bekend maken en wie dan neergemaaid wordt wilde dat kennelijk graag, dus geen probleem.

   Like

 2. Taljaard zegt:

  Vernietiging van volken hebben de rooien daar niet mee op het oog.
  Want dan zouden zij zelf ook vernietigd worden.
  Wat zij wel willen is de vernietiging van;

  -De natiestaat.
  -De Westerse, want ”kapitalistische”, cultuur.
  -De door hen diep gehate christelijke kerk.
  -En het met de christelijke moraal verbonden huwelijk en gezin.

  De rest van het artikel klopt als een bus.

  Like

  • ieznogoedh zegt:

   Het klopt wellicht dat ze het blanke ras niet om zeep willen helpen omdat ze dan zelf ook het loodje leggen.
   Maar … of ze zijn heel dom en hebben dat niet bedacht, of ze denken als islamvriend wel gespaard te zullen worden, of … ze denken dat ze de boel wel in de hand kunnen houden nadat de problemen natiestaat, Westerse cultuur, Christelijke kerk en het huwelijk en gezin opgelost zijn.
   Niet zeker is dat hun utopisch denken geen “slimme” oplossing voor hun zelfbehoud heeft opgeleverd. Niet uitvoerbaar, want de mislim laat zich niet stoppen zodra hij de macht heeft, maar in hun verdwaasde geest een, uiteraard, briljante oplossing.

   Like

  • Erik zegt:

   Behalve dat blank geen ras is het is wat je zou kunnen noemen een subras.
   En vermenging levert slechts het gemiddelde en roeit het laagste en het hoogste uit.
   Dit leverd een eenheidsworst op met een gemiddeld IQ van plus minus 80!
   De toevoeging van je lijstje is correct opgemerkt Tjalaard.
   En het lijstje kan nog veeeel langer helaas heb ik daar nu geen tijd voor.
   M. Mannheimer heeft met de streking wel een goed punt en debat is altijd welkom.
   Dank Michael en Tjalaard.

   Like

 3. Aan alles komt een eind, totdat de koek op is. Dan zal ook de wet van de sterkte gaan tellen. En dat betekent chaos. De derde film van Mad Max.

  Like

 4. Guardiacivil zegt:

  islam de meest smerige virus die op de mens is losgelaten met medewerking van socialisten, zal de mens in al zijn goedheid uitroeien. Alleen het bundelen van ons geloof in het goede en het wapen opnemen tegen dit virus kan ons nog redden.

  Like

  • Taljaard zegt:

   @Guardiacivil
   U maakt de zelfde fout in uw denken als de socialisten.
   Want die gaan eveneens uit van het goede in de mens.
   Zozeer zelfs dat zij menen met dit goede alle ”kwaad” van zowel het kapitalisme als de religie te kunnen overwinnen, waarna zij hun rode Utopia kunnen vestigen.
   Er is echter helemaal niets goeds in de mens te bekennen!
   Dat wist men in de klassieke oudheid al (”homo hominis lupus”/”de mens is de mensen een wolf”), en ook de Bijbel stelt dat niemand rechtvaardig is; ook niet een.
   De mens is zo ”goed” dat wij bijv. in staat waren om 6 miljoen van onze medemensen nog geen 80 jaar geleden op de meest afschuwelijk denkbare manier te vermoorden.

   Maar daar willen die roden niks van weten, want dat ligt volgens hen eenzijdig aan ”rechts” , ”het kapitalisme”, ”racisme”, ”nationalisme” en (terwijl de Bijbel N.B. stelt dat het heil uit de Joden is!) ook nog eens aan het christelijke geloof. Dat kunnen ze dus allemaal mooi externaliseren en zichzelf er buiten zetten, want zij alleen zijn goed en zij alleen hebben de waarheid in pacht.
   En deze socialistische ”waarheid” poneert, geheel in de lijn van hun onfeilbare profeet Marx, dat het enige verschil tussen mensen, die dus volgens die zelfde ”waarheid” allemaal goed moeten zijn, het verschil in klasse en materieel inkomen is.
   Van daaruit onderwerpen zij de hele menselijke geschiedenis aan de schier waanzinnige marxistische reductie van het zgn. profijtbeginsel, d.w.z.; alles draait altijd alleen maar om de centen, en dat moet dan ook altijd zo zijn geweest. Absolute eenzijdige en deterministische waanzin, waarmee zij de afgelopen 50 jaar de historische wetenschappen grondig hebben vergiftigd.
   En op deze marxistische waanzin, dit idiote zwart-wit denken, gepaard met het al even idiote waandenkbeeld van het goede in de mens, is de hele marxistische en socialistische dogmatiek in feite gebouwd.

   Dat is niet alleen schier waanzinnig en idioot, maar ook nog eens levensgevaarlijk.
   Want wanneer je in deze idiote lijn door redeneert dan doen wezenlijke zaken als cultuur en religie er niet meer toe, omdat het enige kwaad dan het onrecht, de ongelijkheid, van het kapitalisme is, dat door het zgn. ”goede” in de mens zal worden overwonnen.
   Deze gruwelijke en levensgevaarlijke misvatting, waarbinnen religie en cultuur dus niet relevant zijn, is het fundament van hun plan om de multiculturele en utopische heilstaat te willen vestigen.
   Dat dit alleen maar op een ramp kan uitdraaien is voor iedereen die ook maar een beetje op de hoogte is van de geschiedenis en van de inhoud van de Bijbel evident!

   Like

   • Taljaard zegt:

    Aanvulling;
    Ga eens met zo’n rooie in discussie en daag hem/haar maar eens uit om de shoah met behulp van de marxistische leer van de klassenstrijd en het profijtbeginsel te verklaren.
    De antisemitische drek spuit er dan uit!
    Vooral wanneer je Israel daarbij aanhaalt.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Taljaard: 12.21. uur, op 2/5. Daar is geen speld tussen te krijgen. Klopt als een bus, Taljaard. Dat hele rode gedoe, met inbegrip van de Frankfurter Schule, en het Marxisme-leninisme, wat helaas op vele Universiteiten wordt gepreekt, maakt de hele maatschappij kapot!

    Like

 5. Beschouwer zegt:

  Dit artikel maakt alweer duidelijk dat de elite streeft naar een soort van neocommunistische/ecofascistische klimaat/CO2-dictatuur. Nu heeft men om deze neocommunistische dictatuur te doen maken het klimaatsprookje op tafel gelegd (Parijs moeten we halen loeien de kwetteraars vanuit hun volgevreten loges en diknekken vanuit hoge plafondsalons !) Een ecocommunistische klimaat/CO2-dictatuur. De verrotte droom van de neocommunisten.
  Die volgevreten vette saloncommunisten en die volgevreten salonsocialisten.

  Het zijn de hielenlikkers van Soros. Satanisch vals en vies deze napapegaaiers en ze vergiftigen veel jonge mensen (millenials) met hun gore leugens…. Ene grote gore hersenspoeling……

  Bah bah bah. !!!!!!!

  De leugen regeert …………..

  Liked by 1 persoon

  • Beschouwer zegt:

   En dan ook nog met de fabels van dat massa-immigratie goed is. De meeste migranten komen om hier geluk te zoeken. Dat is te begrijpen maar hier kunnen we niet alle gelukszoekers en oorlogsvluchtelingen helpen. dat is onnozel en dom.

   Like

 6. louis portugal zegt:

  Alles samengevat komt het neer op jaloesie.
  De socialisten op degenen die het beter doen dan zij.
  De moslims op de volkeren die het beter doen dan zij.
  Dan zijn er de” handige” jongens die door hun agressie te organiseren een beter leven hebben dan de volgelingen want die moeten hun onderhouden.
  Ook greenpies begon zo in Amsterdam, met de P.C. Hoofd straat bakken..
  Grote autos waar links Amst3erdam niet tegen kon.

  Liked by 1 persoon

 7. Nemesis zegt:

  Als we nu een s allemaal er mee beginnen de islam te benoemen voor wat het eigenlijk is, een IDEOLOGIE. Het kleine vleugje religie dat zich tussen de sura nog met een enkel zinnetje verbergt, kan men gerust vergeten. De islam is een IDEOLOGIE en een erg DODELIJKE ook.

  Liked by 1 persoon

 8. Bezorgde burger zegt:

  Hoezo moeten we ons vermengen met die lui? Die lelijke moslim wijven met die vaatdoeken op hun vette kop, hun kromme dikke beentje en hun inteelt uiterlijk zien er nou niet echt uitdagend uit. Je moet toch wel heel erg wanhopig zijn wil je daar sex mee hebben. De gemiddelde opblaaspop heeft meer charme. En als vrouw moet je toch wel heeeel naief of wanhopig zijn als je met iemand met het IQ van een visstick die never en nooit een gezin zal kunnen onderhouden het bed induikt?

  Like

 9. Rik zegt:

  Nee niet links maar neo liberaal
  Europa heeft veel te danken aan links
  Vakbonden.
  En dat wordt nu afgebroken door de liberalen. Was een fout om achter salon socialisten aan te gaan die zich tot het liberalisme hebben bekeerd.
  De houding die de burger nu aanneemt
  In rechtste partijen zal de laatste sociale wetten wegvagen en wordt socialisme een herinnering
  Of denken we dat wilders als liberaal
  Het echt voor ons of voor multinationals
  Of bedrijfsleven zal zijn..
  Die hebben ook moslims nodig.
  Beter zonder rechten.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Moslims zonder rechten als deel van de samenleving, dan kan nu eenmaal niet langer: Nederland als een nieuw soort Zuid-Afrika van de apartheid, moeten we gewoon niet willen.
   Dus is ze er allemaal uit flikkeren nog steeds het beste alternatief.

   Like

 10. Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Men wil het nog steeds maar niet snappen,
  of kàn het domweg niet behappen
  maar wat rondom ons gebeurt,
  (door zo weinigen betreurd)
  heeft 1 doel: ons ONS LAND uit te trappen !
  .
  Jasterke
  .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s