Aangifte tegen zwembadmedewerkers Zuiderpark

Screenshot_103

De Haagse partij “Islam Democraten” doet vandaag aangifte tegen (ex-)medewerkers van het Zuiderparkbad die anoniem een brief hadden geschreven over de wantoestanden in het zwembad. Volgens de partij hebben zij zich niet gehouden aan de integriteitsregels.

Volgens de “Islam Democraten” is de brief discriminerend en beledigend. ,,De vermeende medewerkers van de gemeente Den Haag spreken over ‘moslim tuig’ en bestempelen allochtone bezoekers die het zwembad bezoeken met een in hun ogen ‘dure auto’ als criminelen”, schrijven de partijleden op hun website. ,,Discriminerende en beledigende uitspraken zijn nooit en te nimmer een oplossing voor een probleem. Ambtenaren hebben zich te houden aan integriteitsregels en aan de wet.”

Lees verder>>>
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Eurabië, Hypocrisie, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Aangifte tegen zwembadmedewerkers Zuiderpark

 1. louis portugal zegt:

  Wat een raar woord dat islamdemocraten.
  Iedere keer als ik de moslims zie demonstreren zijn er borden met een rode streep door DEMOCRATIE.
  De waarheid zeggen is democratie v. Doorn.
  Steeds weer die europese dromers die denken dat ze van de islam een “zachte” versie kunnen maken.
  En de mensen maar bedonderen.
  Erdowaan heeft het heel duidelijk gesteld.
  ER IS MEER EEN ISLAM.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Ze (de moslims) hebben weer eens iets gevonden waarover zij zich gaan beklagen. De ‘lange teentjes’ voelen zich gekwetst door wat er over Marokkaanse jongeren is gezegd, hoe terecht dat ook was, en gaan aangifte doen.
  Ik ben benieuwd welke straf er opgelegd gaat worden aan iedereen die het woord ‘moslimtuig’ heeft gebruikt…..

  Like

 3. oud-marinier zegt:

  Aha….Nu opeens : ” ,,Discriminerende en beledigende uitspraken zijn nooit en te nimmer een oplossing voor een probleem. Ambtenaren hebben zich te houden aan integriteitsregels en aan de wet.”
  EN moslims hoeven dat NIET dan ???
  Als moslims zich aan de in NL geldende wet en regelgeving houden , en zich op een normale en fatsoenlijke wijze gedragen , komen er ook niet ZULKE “discriminerende” uitspraken .
  Ongeacht van ambtenaren of van gewone burgers.

  Hiermee toont men dus al aan , dat zij (Islam Democraten) vinden dat zij zich NIET aan die wet behoeven te houden .
  Voor zover mij bekend ….GELDT de wet voor IEDEREEN ….OOK voor moslims !!!

  Geliked door 3 people

 4. Steven zegt:

  Valt het nou werkelijk NIEMAND op dat als je iets over de FEITEN schrijft, het tuig of criminelen noemt, dat dan meteen één of andere moslim partij of moslim lovers naar het politiebureau rennen om aangifte te doen en er het liefst een zaak van willen maken?

  Je hoort dit soort gasten NOOIT een woord zeggen wat moslims en moslim-TUIG hier allemaal uitspoken.
  Al wordt je kleine zusje de bosjes in getrokken dan hoor je ze er nog niet over…want dat vinden ze schijnbaar wel Oké!
  Maar als je de FEITEN benoemd, dan stapelen de aangiftes weer op en willen ze je graag voor de rechter zien, die de afbraakcultuur dan voor 95% weer in het GELIJK stelt, en de mossel weer tevreden naar huis kan.

  Like

 5. ildiko zegt:

  islam democratie????misschien op de Maan van uitgespuugd nonsens van be barbaren.

  Like

 6. Frans de Wit zegt:

  Laten ze maar eens op gaan treden tegen hun eigen afvallig tuig, dat zal ze sieren. Hoe dat ze de Nederlanders kunnen benadelen, dat weten we nu wel eens een keer hoor. En ze kunnen zich ook wel eens een keer gaan schamen dat hun eigen kinderen anderen lastig vallen.

  Like

 7. Sjaak zegt:

  Van de beledegingen en misdaadskriminelen van het moslimtuig
  aan onze bevolking zitten onze gevangenissen vol !

  Like

 8. de Koran staat vol met discriminatie en beledigingen, maar dat interesseert de wethouder, de EU en Merkel niks

  Like

 9. Hoelang vragen wij ons al niet af wanneer die bom nu eens gaat barsten. Van mij mag hij afgaan.Die moslims vinden iedere keer weer iets nieuws uit Islam democraten, wat antagonistisch..

  Like

 10. Gisteren in de Amersfoortse Courant een brief van een lezer gelezen die schrijft dat in de zwembaden, recreatiegebieden en plassen om Amersfoort voortdurend ‘incidenten’ zijn met Turkse en Marokkaanse jongeren. Ze stelen van meisjes dingen die de meisjes terug kunnen krijgen in ruil voor seksuele handelingen. De schrijver spreekt uit ervaring. Dus…

  Like

 11. elisah zegt:

  Het is hun eigen wangedrag dat hen tot tuig of crimineel maakt, als je zo niet genoemd wil worden, dan moet je je ook niet zo gedragen. Simpel toch?

  Like

 12. Ze krijgen een al grotere bek.

  Like

 13. semper fi zegt:

  Kan ik de moslims ibv de tering marokkanen die wijken verk*nkeren ook aanklagen??
  Jegens het totaal verzieken van een eens zo mooi land holland!
  Als je dat schuim ziet staan ,ja lopen zijn ze te lui voor is dat geen HORIZONVERVUILING????
  Eruit met dat schuim!
  De verrijking(voor gl en d66 en niet te vergeten de pvdA is debet aan mijn zorgelozen oude dag,laten we het maar ook meteen over de financieén gaan hebben!
  Straks gaan wij onze pensioentjes laten afromen om deze islam zooi in stand te houden.lees vooral de beveiligingskosten!!
  Vandaag is het KOTSDAG!!
  Let op marokgezwellen die op dodenherdenking met kransen gaar voetballen!
  Waarvan akte
  S/F

  Like

 14. guusvelraeds zegt:

  Hoe vaak hebben die ambtenaren aan de bel getrokken maar werden ze weggewuifd. Zo’n open brief is veel meer een wanhoopsdaad dan een daad om te discrimineren. Als ik schrijf dat ons land beter af is met betrekking tot cohesie als er geen miljoen moslims in ons land verbleven, discrimineer ik dan ook? Dan is dat maar zo. Eerlijk gezegd kan ik geen hoofddoek meer zien zonder dat het negatieve gedachten bij me opwekt. Ben ik dat zelf schuld? Het is voor mij niet mogelijk te doen alsof. Sinds de islamitische invasie die ongevraagd over ons heen gestrooid werd gaat ons land in steeds snellere vaart bergaf. Minder islam mag ik nog zeggen maar minder moslims mag niet meer. Terwijl het een het ander inhoud.

  Geliked door 1 persoon

  • Edjan zegt:

   Die hoofddoeken wekken ook bij mij steeds meer ergernis op. Daar zijn ze vermoedelijk ook voor bedoeld. Overigens: tot voor kort dacht ik nog dat er 1.4 miljoen mohammedanen in ons land waren, nu denk ik dat het er eerder 1,7 miljoen zijn.

   Like

 15. Mungo zegt:

  “Islam Democraten”? Net zoiets als “droog water”.

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Islam democraten ?????? Ze weten niet eens wat het woord democratie inhoud, net als de meeste politici trouwens !!
  Het enige wat moslims met democratie doen is deze misbruiken, maar ja misbruik is hun cultuur, he !!

  Like

 17. Cathja zegt:

  Ik erger me nog het meest aan de arrogantie van moslims. Ze gedragen zich alsof zij hier de wetten en regels bepalen, en precies weten op welke punten ze ons kunnen pakken.
  Let maar eens op de tactiek van DENK. Volgens mij hebben ze ons Wetboek zo’n beetje uit hun hoofd geleerd en weten ze precies met welk artikel ze zelf het beste wegkomen.

  Aan die kerel in het filmpje wat @BertG. stuurde heb ik me ook groen en geel geërgerd! Die zakkenwasser staat daar met een zelfverzekerdheid waar je niet goed van wordt!
  Nee, moslims vergrijpen zich echt niet vaker aan blanke meisjes dan de blanken zelf (volgens hem). Eigenlijk zouden ze dit soort arrogante leugenaars de camerabeelden moeten laten zien, zodat hij ook kon horen hoe er “allah akbar” geroepen werd.
  Ik heb nog nooit een blanke dit horen roepen, of het zou een bekeerling moeten zijn.

  Walgelijke lui. Er moet beslist veel harder worden opgetreden tegen die overlastgevers, willen we de strijd niet verliezen.

  Like

 18. N.E. Derlander zegt:

  Dat als reactie aangifte doen is een absurde reflex, waar je vroeger van zou zeggen “die is brutaal”. Dat het nu kennelijk normaal gevonden wordt is de linksliberale politiek te verwijten. Maar helaas, die hebben op 15 maart 2017 weer de meerderheid van de stemmen gehaald, dus kennelijk vindt de meerderheid van de Nederlandse bevolking het inmiddels normaal als hun dochter aangerand wordt bij het zwemmen, dat je voorzichtig moet laat blijken dat je dat niet leuk vindt. Bijvoorbeeld door Boe te roepen, zoals minister Donner van het CDA in het verleden voorstelde.

  Deze woordvoerder (hasan Kucuk) van het Haagse politieke partijtje islam democraten stelde feitenvrij dat het in meerderheid blanke mensen, zijn die aanrandingen doen (is die bewering geen discriminatie?). Jammer dat dit soort informatie tegenwoordig over criminaliteit hooguit “bewerkt” te lezen is.

  Like

 19. Geronimo zegt:

  Juist, Ivanhoe !

  Like

 20. Tistochwat zegt:

  Jongens, wij zijn nog niet lekker geïntegreerd in de mohammedaanse cultuur en dat is onze eigen schuld. Moeten we maar beter ons best doen. Het is in feite heel eenvoudig: de mohammedaan mag de meest verschrikkelijke misdrijven begaan en daarvoor wordt hij niet gestraft en wij mogen helemaal niets! De mohammedaan heeft alleen maar rechten en geen plichten en wij hebben alleen maar plichten en geen rechten. Logisch toch? Is dat nou zo moeilijk te begrijpen? Dus kom op, laten we ons leven nou eindelijk eens gaan beteren!

  * wenst achterlijke mohammedanen en hun minstens even debiele knuffelaars allemaal de schijt*

  Like

 21. Aegolius cs zegt:

  Woooehaa: Islam Democraten. Een typisch Europese ziekte. Probeer het eens in Saoedi-Arabië! Veel succes ermee.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s