“ALLAH BEDANKT!”

Screenshot_105

(Door: “Islamofobia Terrorist”)

“Sinds de moslimterroristen mijn favoriete ringtone hebben gekaapt voor hun eigen kwaadaardige doeleinden kijken mensen maar raar op als er Allahu Akbar uit mijn telefoon komt en ik dan ga bidden om Allah te danken”, aldus Taqiyya-moslima Hanina Ajarai (foto) in haar wekelijkse column in het AD. Als zij het leuk vindt om mensen angst aan te jagen met die psychopathische moordenaarskreet, dan moet ze dat 5 keer per dag helemaal zelf weten, maar dan wil ik wel eens weten waarvoor zij Allah dan bedankt.

Misschien omdat Allah vrouwen achterlijksmerig en minderwaardig vindt? Dat lijkt me sterk. Dan misschien omdat Allah vrouwen haat en laat mishandelen en verkrachten en doodgooien met stenen? Denk het niet. Dan zal het haar hoofddoek zijn, want die draagt ze met trots zegt ze altijd zelf. Maar het was juist Allah die zei: “Als jij je niet bedekt dan laat ik je verkrachten“. Om daar nou dankbaar voor te zijn. Laat staan trots op te zijn.

Misschien vindt ze het dan prettig om moreel onbezwaard te liegen, want dat mag onbeperkt van Allah. Zolang ze dat maar doet tegen ons, bijvoorbeeld door te schrijven dat moslimterroristen haar ringtone hebben gekaapt, terwijl dat gezellige geluidje al 1400 jaar te horen is bij iedere onthoofding en massaslachting. Dat weet Hanina ook wel, wat het des te perverser maakt om ons alvast te laten wennen aan het laatste wat je zult horen als een moslim je onthoofd.

Als ze dan zo pervers is, dan heeft ze misschien een seksverslaving. Best begrijpelijk dat ze Allah dan bedankt, want die heeft er zelf voor gezorgd dat ze volgende maand met ramadan iedere dag verplicht geneukt wordt na zonsondergang. Al zou het ook goed kunnen dat ze is uitgehuwelijkt aan een lelijke neef en haar klitje lang geleden al is afgesneden. Dan zal ze minder dankbaar zijn.

Toch moet haar dankbaarheid ergens vandaan komen. Of doet ze maar alsof? Dat zou best kunnen, want volgens mij verbrandt ze het liefst haar hoofddoek met de koran erbij, maar dat zal ze nooit doen of toegeven, omdat Allah heeft geregeld dat ze dan verstoten en vermoord wordt door haar eigen familie.

Ze is ook niet zozeer dankbaar, maar veel eerder bang, zoals alle moslima’s extreem bang zijn voor Allah die zijn slavinnen bij herhaling inpepert dat ze bijna allemaal naar de hel gaan. Allah houdt haar in een wurggreep en ze kan geen kant op. De islam verlaten is geen optie, net zoals iedere vorm van kritiek of vrij denken haar moslimbroeders bloeddorstig maakt. Hanina leeft in slavernij en probeert daar het beste van te maken, zoals alle moslima’s dat proberen, de grootste slachtoffers van de islam, en daarom schrijft ze met overdreven vroomheid en een bang gemaakt hartje haar columns, in de hoop dat Allah meeleest en barmhartig zal zijn.

Misschien heeft ze geluk en maakt Allah voor haar een uitzondering als ze haar best blijft doen verbindende columns als deze te schrijven waar niets anders in staat als: ‘Jullie hebben je maar te onderwerpen aan de wetten van mijn maangod!’.

Door:
“Islamofobia Terrorist”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Censuur, Desinformatie, Islam, Moslims, Rotzakken, Taqiyya. Bookmark de permalink .

49 reacties op “ALLAH BEDANKT!”

 1. Sabeltant zegt:

  Dat dit stuk islam gebroed überhaupt een podium krijgt.

  Geliked door 5 people

 2. Johan zegt:

  Linkse guttmensch en moslims de kwaadaardigste wezens op deze aardbol. Moslims hebben met elke religie en levensbeschouwing een haat relatie. Als je niet denkt zoals links hebben zij ook een haat relatie met elke anders denkende. Wat een rust en vrede zou er zijn als die linkse en moslims creature er niet meer zouden zijn, het zou elke dag kerstmis of een feestdag zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • Jean zegt:

   Johan, die feestdagen gaan er sowieso komen want elke dag stijgt de walging voor die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam met 1°Celsius en het kookpunt ligt vlakbij.
   85% van de Europeanen komt die smeerlapperij de strot uit.
   Europa MOET voor 100% islamvrij geveegd worden wat het politiek gespuis er ook mag van denken, politiekers hebben te doen wat WIJ willen en nooit andersom.

   Like

 3. Kees zegt:

  Ze was voor mij een van de redenen mijn abonnement op te zeggen. En daar heb ik geen spijt van als ik dit weer lees!

  Geliked door 1 persoon

  • Sabeltant zegt:

   De kranten in ons land schrijven allemaal dezelfde dingen.
   Ik betrap het AD er de laatste tijd op dat ze soms nog rechtser zijn dan de Telegraaf.
   Ook de Telegraaf komt onder dezelfde vlag als de Volkskrant en de NRC,.
   Die kunnen we net als de NRC -welke in het verleden écht een topkrant was- gewoon afschrijven.

   Je zult het “onafhankelijke nieuws zelf van de diverse kanalen op Internet af moeten halen.Alles is een eenheidsworst.
   Anti Poetin, Anti populistisch, anti Trump en natuurlijk pro EU.

   Niet lezen is het beste voor je hart. 🙂

   Het is allemaal fake nieuws, EU propaganda en leuternieuws over zaken die geen hond interesseert.

   Like

 4. Wij moeten het maar tolereren of wij het leuk vinden of niet dit is wat wij opgedrongen krijgen.
  Eens barst de bom.

  Geliked door 2 people

 5. Theresa Geissler zegt:

  Ja, dat soort wijven zit in de tang, zoals ze al 1400 jaar in de tang zitten en je zou medelijden met ze moeten hebben. Alleen heeft waarschijnlijk niemand dat:
  De goedmenschen hebben “medelijden” zoals ze dat met álle moslms hebben, dus om de verkeerde redenen. En de realisten brengen het niet langer op: Dat kúnnen ze namelijk niet meer; dat gaat het menselijk vermogen te boven:
  Als een door rabiës aangetaste hond verandert in een levensgevaarlijk monster, dat grommend en tandenblikkerend tegenover je komt te staan, voel je ”k geen medelijden meer; dan is je eerste gedachte alleen nog maar: Neerschieten. Vanuit lijfsbehoud.
  Of misschien is hier een andere vergelijking nog beter op zijn plaats: Die van een horde krabben, die in dit geval dus even niet elkaar, maar jóu van buitenaf willen meetrekken, de krabbenmand in, teneinde hun lot te delen.
  Die wil je, zodra je dát bespeurt, óók maar het liefst zo snel mogelijk verdelgen – misschien, om ze vervolgens smakelijk te bereiden, of ze althans in te blikken, opdat ze geschikt zijn voor consumptie! (LOL!)

  Like

 6. Thoth zegt:

  Ik snap er geen hol van dat die gast in de 20e eeuw nog steeds in Nederland vertoefd. Ik denk dat het iets met de politieke partijen en media te maken heeft…

  Like

 7. elisah zegt:

  Islam will collapse in 10 years, volgens de son of hamas…
  Laten we hopen dat hij gelijk heeft.

  Like

 8. Ik heb van de week effe een schilderijtje gemaakt op kinderlijke wijze, naïeve kunst, van twee moslima’s in lange zwarte gewaden en een boerka. Die staan symbool voor alle moslima’s. Een krant zal een foto van dit schilderij nooit plaatsen. Ebru Umar schreef in haar column in de Metro dat de boze blanke man nooit een podium krijgt omdat hij niet zwart (een ‘zielige’ moslim) is. Dus ik kom met mijn schilderijen nooit in een museum of op de Nederlandse tv. Mijn schilderij neem ik aanstaande zondag mee naar de Pegida-demonstratie in Tilburg. Mijn enige podium. Bekijk mijn schilderij van twee moslima’s; https://plus.google.com/105792476709984401449/posts/65bHG4TStbH

  Like

 9. ed zegt:

  Zieke geesten die sprookjesboek volgers.

  Like

 10. ed zegt:

  Misschien een pilletje voor waanideeen.

  Like

 11. Janszn zegt:

  Voor de islam zijn vrouwen broedpotten, niiets meer en niets minder. Potten waarin de man zichzelf bevredigd.

  Geliked door 1 persoon

 12. guusvelraeds zegt:

  Uit een schimmig angstgevoel dat continu sinds hun vroegste jeugd als meisje op de achtergrond aanwezig is hebben veel moslim vrouwen zonder dat het een bewuste keuze is zich gevormd van slachtoffer naar dader. Er is een innerlijke identificatie tot stand gekomen met hun onderdrukker. Het islamitisch patriarchaat. Het klinkt raar wat ik zeg, maar het is mijn overtuiging dat het juist de islamitische vrouwen zijn die de islam als onderdrukkende cultuur in stand houden. Het zijn de vrouwen die de zonen op een voetstuk plaatsen en het zijn dezelfde vrouwen die hun dochters in het nauw brengen. Het zijn de vrouwen, de moeders en de tantes die de zoon, de neef of de echtgenoot aanzetten tot het redden van de familie eer en de gesproken en onuitgesproken mores van de culturele inherent politieke islam. Als de islamitische vrouwen dit mechanisme herkennen is het in no time afgelopen met de islam.

  Geliked door 2 people

 13. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 4 people

 14. Bob Fleumer zegt:

  Allah, een god die een diep spoor bloed en ellende op de aarde heeft gebracht en ik kan helemaal niets positiefs over allah zeggen want ik zie het niet.

  Geliked door 2 people

 15. Thomasson zegt:

  Wij moeten de ringtoon van Taqiyya-moslima en de hele Allah-Akbar gedoe uit een andere perspectief zien. Natuurlijk vind Allah vrouwen achterlijk, smerig en minderwaardig. Natuurlijk laat hij ze mishandelen, doodgooien met stenen en verkrachten. Hij is per slot van rekening een onsterfelijke leider van een religieuze bende waarbij mevrouw Ajarai hoort. Dus het is vanzelfsprekend dat deze dame niet de morbide en abjecte kanten van dit gedrag inziet. Islam is een religie of levenswijze of ideologie die past perfect bij de georganiseerde misdaad Net als de islam hebben de Cosa Nostra, de Mexicaanse & Colombiaanse drugskartels en de Chinese Triade gedragscodes die men niet breekt. Bijvoorbeeld : de Umerta en de totale gehoorzaamheid aan de Don of de Chapo. Zo ook de manier waarmee wordt omgegaan met mensen die de codes niet gehoorzamen. Ook maffia vrouwen staan op plaats 2 en ze accepteren hun plaats in de hiërarchie. Na heerschappij van meer dan 1400 jaar, zijn zelfs de meest ziekelijke regels acceptabel. De dochters of zoons van Al Capone, Pablo Escobar of andere topmaffiosi vinden het heel normaal dat hun vader en bendeleden mensen vermoorden en van criminaliteit leven. .

  Geliked door 1 persoon

 16. Tistochwat zegt:

  Volgens mij heeft Hanina de koran ook zelf geschreven. Die hebben die rotmohammedanen dan óók al van haar gepikt.

  Hanina heeft blijkbaar toch ook wel een heel klein beetje het licht gezien:

  De combinatie van een moslim, een druk transportmiddel en Allahoe akbar is gewoon vragen om problemen.

  Maar alle gekheid op een stokje, die Hanina is een uiterst irritant mormel en heel gevaarlijk. Ze babbelt in haar stukjes alsof het gaat om iets heel gezelligs, die islam, en alsof ze het er zelf reuze naar haar zin heeft. Wat een zuigend, misselijkmakend wijf.

  Geliked door 2 people

 17. Golden Girl zegt:

  en maar blijven uitdagen en treiteren, daat worden ze alleen maar gelukkig van

  Geliked door 2 people

 18. Beschouwer zegt:

  Deze mevrouw is een islamitische agent provocateur. De communisten stuurden met de revolutie in Rusland ook overal agenten provocateurs naar toe om de boel op te ruien. Tijdens de presidentscampagne in de VS stuurden de democraten ook agenten provateurs naar bijeenkomsten van Donald Trump. Hele achterbakse vieze valse types zijn dat agenten provocateurs. Zie de provo’s op de Dam in de jaren 60.

  Geliked door 1 persoon

 19. ReaGluurder zegt:

  Gatver, wil die hele pislamBullshit niet eens lezen! De afgelopen decennia zijn er hele strontkarren vol met pislamdrek over ons uitegkieperd! En het Klootjesvolk van NL zag én rook dat het goed was. Ik wil hier zo weinig mogelijk mee te maken hebben. Met als gevolg; met tegenzin de deur uit en ín het donker opletten geblazen!! 20 jaar terug hoorde ik al van lui van een oetkerungsinstantie dat het merendeel van de namen in “de kaartenbakken” niet 1,2,3 waren uit te spreken en dat is nu niet veel anders. HONDERDEN MILJARDEN heeft De Verkloting ons al gekost!! En met het uur kachelen we in NL verder achteruit!! Zodra er weer een ernstige (economiese) crisis komt in NL en ‘Gratis Geld’ op is, breekt hier DE PLEURIS goed uit!!

  Geliked door 1 persoon

 20. Tistochwat zegt:

  Hanina draagt trouwens wel erg hoerige make-up. Vindt ‘allahlaaaf’ dat eigenlijk wel oké?

  Geliked door 1 persoon

 21. Harry Kooistra zegt:

  Hanina Ajarai speelt graag spelletjes. Zij speelt het spel Agenten-en-Dieven, overtreedt de regels van fatsoen en orde. Met die ringtone ergert zij niet-moslims om een reactie uit te lokken en zij een omslag kan maken van Dader naar Slachtoffer.
  Geef Mij Een Schop is haar boodschap. Afwijzing is haar beloning.

  Geliked door 1 persoon

  • Beschouwer zegt:

   Ja precies wat psychopatische agenten provocateurs doen. De boel op scherp zetten. Bij andere mensen de alarmbellen doen rinkelen. Heel vals !

   Like

 22. koddebeier zegt:

  Als je zo gelukkig bent met je Allah, ga dan lekker in een islamitisch land wonen trol !!

  Geliked door 1 persoon

 23. N.E. Derlander zegt:

  De God van Israël zegt in het Oude Testament (Deuteronomium 4:35):

  Er is geen andere God dan de God van Israël

  Dag Allah

  Like

 24. Ivanhoe zegt:

  ik heb ergens wel bewondering voor moslim mannen…
  Als je ziet waar ze op kruipen…
  Vet, vet, vet, grove gelaatstrekken, grote neuzen, vaak met snor, de knieën die overlopen in de sandalen met grote dikke tenen die aan voeten zitten zonder enkels.
  Brrrrrrr.
  Nou zijn de meeste kerels natuurlijk ook verre van appetijtelijk. Grof, ook grote kromme neuzen, de baard, overbehaard, afgetopt met een gebreide muts.
  In een aantal gevallen is een burka toch een goed id.
  Ook voor de mannen.
  De “dame” op de foto zou ik de burka niet afraden.
  Ik weet niet of als je iemand lelijk vindt dat ook al racistisch is. Maar ik vind de meesten oerlelijk.

  Geliked door 1 persoon

 25. Jean zegt:

  Die alla en die mo steken ze maar daar waar de zon moeilijk bij kan geraken.
  Als ik die rotkoppen zie sta ik al te braken.
  Blijkbaar moet heel Europa eerst naar de kloten geramd worden door die importbarbarij, nu beginnen ook al de universiteiten, nota bene ‘instellingen die leven op decadent parasitisme’ de zeiken dat ze meer alibaba’s willen tegenkomen????
  Dat ze gaan wandelen in Molenbeek of Borgerocco dan voelen ze zich dadelijk thuis, ik wil die barbaarse smeerlapperij niet in mijn nabijheid want ik ben mijn leven niet moe, integendeel, ik vecht voor bescherming van ONZE normen & waarden en behoud van ONZE seculiere wetten zonder perverse smeerlappen in ONZE samenleving.
  Islam = smeerlapperij = is geweld = verderf = uit te roeien perverse vuiligheid.

  Like

 26. Qvic zegt:

  Ik kan mij wel degelijk voorstellen dat zij Allah bedankt, want door onze landverraders die wij volksvertegenwoordigers noemen krijgen zij alles gratis in haar levensonderhoud.

  Like

 27. Doornroosje zegt:

  Is dat de toekomst van de Nederlandse vrouw? Allah verdomme.

  Like

 28. Pietersen zegt:

  Wat een wanstaltige kop heeft dat mens. Te stom om voor de duvel te dansen. Haar hele persoontje draait om de islam en daarom denkt ze dat zij bijzonder is, terwijl het totaal geen verdienste is.

  Like

 29. ieznogoedh zegt:

  Misschien omdat Allah vrouwen achterlijk, smerig en minderwaardig vindt?

  Nou ja, eentje daarvan heeft zich nu dus bekend gemaakt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s