Meer ontwikkelingshulp = meer “vluchtelingen”

Screenshot_117

(Door: Dr. Michael GrandtVertaling: E.J. Bron)

Grotesk, maar wetenschappelijk bewezen: hoe hoger de ontwikkelingshulp, des te meer mensen er vluchten. De redenen zullen u verbazen . . .

Ontwikkelingshulp dient niet de bestrijding van migratieoorzaken

Wanneer de bondskanselier en haar ministers de hele wereld rondreizen en geld uitdelen om “vluchtelingen” er van af te houden naar ons toe te komen, handelen ze eigenlijk TEGEN wetenschappelijke kennis in, namelijk in het kort: MEER ontwikkelingshulp = MEER “vluchtelingen”.

Wellicht verbaast het u, maar ontwikkelingshulp dient NIET de bestrijding van migratieoorzaken. Het tegendeel is het geval.

Ook wanneer veel politici hier in het land en ook in de EU ontwikkelingshulp als “middel” beschouwen om migratie te “reduceren” (in politieke taal: “Vluchtoorzaken te bestrijden”), dan is dat fout.

Want dit idee gaat van de vooronderstelling uit dat “armoede” de belangrijkste reden voor migratie is. Een foutieve aanname.

Meer vooruitgang, meer migratie

Volgens Hein de Haas, professor voor migratiesociologie aan de Universiteit van Amsterdam, is namelijk exact het tegendeel het geval:

“Als je de VN-ontwikkelingsindex bekijkt, dan blijkt dat de allerarmste landen een veel geringer emigratiequotum laten zien dan die in een gemiddeld ontwikkelingsland. Want migratie vereist veel geld. Extreme armoede echter verlamt de mensen – ze hebben niet de financiële middelen om hun thuisland te verlaten.”

En De Haas gaat nog een stap verder: zijn onderzoek naar VERHOOGDE economische groei en verbeterd onderwijs, de “wil” evenals de “mogelijkheden” om te emigreren.

Daarom zijn prognose: “De vooruitgang in de armste landen, bijvoorbeeld die in Afrika ten zuiden van de Sahara, zal bijna automatisch tot meer migratie leiden.”

In de toekomst meer “vluchtelingen” uit Afrika

De Haas verder: “Daarom zouden immigranten in Europa in de toekomst in toenemende mate uit d elanden van de sub-Sahara kunnen komen in plaats van uit Turkije of Noord-Afrika.”

Mijn slotsom: In de toekomst zullen we dus steeds meer met mensen te maken hebben die uit de ten zuiden van de Sahara gelegen landen vluchten.

De VN rekent tot de sub-Sahara in totaal 49 landen met ongeveer 920 miljoen inwoners…

Bron:
www.michaelgrandt.de
Auteur: Dr. Michael Grandt

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, emigratie, Eurabië, Europa, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Multiculti, Naïviteit, Ontwikkelingshulp, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Meer ontwikkelingshulp = meer “vluchtelingen”

 1. Golden Girl zegt:

  Kom er maar bij hoor,920 miljoen welja ,nog meer dan de bevolking van Europa, prop ze er maar bij, plaats genoeg en erna nog 9 kinderen per vrouw, het kan niet op,dit is de natte droom van Soros en moslim voeten kusser de paus

  Geliked door 2 people

 2. Mirjam zegt:

  Met de hele toeloop van Afrika naar Europa van emigranten, die door het warmere weer dat op komst is, weer meer zal toenemen, besluit de EU te Brussel plotseling dat de binnengrenzen controles binnenkort gestopt moeten worden en andere manieren van controle moeten worden toegepast. Het valt niet op dat dit weer op een beslissend tijdstip wordt gedaan, zodat de Afrikanen en andere ‘gasten’ geen moeite meer zullen hebben om de noordelijke landen van Europa te bereiken waar ze, kunnen gaan uitrusten van hun korte oversteek met de veerboten.

  http://www.nu.nl/bootvluchtelingen/4663374/europese-commissie-wil-afbouw-controles-binnengrenzen.html

  Geliked door 1 persoon

 3. joga zegt:

  Die achterlijke linkse gekken uit Apeldoorn zullen niet uitgezongen raken: Welkom in ons land……
  gadverdamme!

  Geliked door 1 persoon

 4. U.G. Kempenaer zegt:

  Je moet ze gewoon niet binnenlaten. Zij die toch door de grens dringen, straffen en erna terugsturen. Doe je dat consequent dan geven de meesten het op en blijven ze gewoon in Afrika. Veel beter voor iedereen.
  Naïef linksvolk aanmoedigen om te emigreren naar Afrika zodat ze daar hun hobby kunnen voortzetten, maar wel op eigen kosten.

  Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Hadden we anders verwacht dan ????? Waar faalt de politiek niet in ??
   Eigen hardwerkende burgers uitzuigen en onbenullige regeltjes opleggen, leuker kunnen we ’t niet maken, toch !
   Maar ja, een volk krijgt een regering die het verdient !

   Like

 5. Steven zegt:

  920 miljoen asielratten…kunnen allemaal naar…DUITSLAND!

  Geliked door 1 persoon

 6. Ook Europa zal door die toeloop van gelukzoekers gegeven ogenblik onbewoonbaar worden.

  Like

 7. Stef zegt:

  Dit klopt helemaal.
  Als mensen geld geroken hebben . En dan geld dat voor niets is gekregen ,wil men meer.
  Dat geld niet alleen voor negers en halve negers maar ook voo blanken.
  Een duidelijk bewijs hiervan is ook het tegendeel.nl. Donald Trump.
  Hij heeft zijn geld zelf verdiend en wil geen salaris.
  Obama daartegenover en Clinton zijn rijk geworden door gestolen geld.en geven nu een boek uit voor 60.000.000,- dollar en een speech voor 400.000,- Dollar.

  Like

  • Mirjam zegt:

   En die speech van 400.00 dollars duurt maar één uur. Zelfverrijking ten top, maar wel anderen, zoals Trump, verwijten dat hij geen sociaal inzicht heeft.

   Like

 8. Janszn zegt:

  De reddingsboten in Sicilië liggen al op stoom. Zij behoeven maar 500 km te varen om de drenkelingen te redden. Stort op giro 555 voor de aanschaf van meer reddingsboten, anders gaat het te langzaam, voordat deze IQ-bommen hier zijn.

  Like

 9. Beschouwer zegt:

  Sja logisch de mensen in die landen denken; “Daar moeten we naar toe naar dat Joepeiejoepieland van gekke Henkie dat hier geld uit komt delen. Die lui daar moeten wel heeel erg rijk zijn en ook geschift om hun rijkdommen met ons te delen. Dat sinterklaasland moet werkelijk Joepiejoepieland zijn. Op naar Joepiejoepieland ! Op naar het land van gratis geld zonder werken !”

  Like

 10. Edjan zegt:

  Inmiddels begint de autochtone bevolking flink te krimpen.

  de Nederlandse vrouw krijgt al jaren minder kinderen. Was dat getal tien jaar geleden nog 1,77, in 2016 was dat 1,66 kind per vrouw.
  https://vrouw.nl/artikel/praat-mee/43608/wel-of-geen-kind-wat-geeft-de-doorslag

  Like

 11. BM Fidel zegt:

  Ontwikkelingshulp, de opvolger van missie en zending, is gebaseerd op puur racisme. “Die arme negertjes in Afrika kunnen zelf helemaal niks, dus geven we ze eerst een fatsoenlijke godsdienst en daarna maken we er brave consumenten van.” We zien wat dat heeft opgeleverd: een heel continent in chaos en gigantische overbevolking, voor altijd afhankelijk/verslaafd aan “hulp” uit het westen. Bovendien willen we helemaal niet dat dat continent zich ontwikkelt, dan zou een lekker karbonaatje vier maal zo duur worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s