Miljoenen kostende imagocampagne: Zo ondersteunen de Soros-stichtingen Somaliërs

Screenshot_116

(Vertaling: E.J. Bron)

Steeds opnieuw wordt de “filantroop, multimiljardair en speculant Gerorge Soros de afgelopen maanden genoemd vanwege zijn rol in de massa-immigratie naar Europa. Onder andere de Hongaarse regering maakte hem direct medeverantwoordelijk voor de aanhoudende “vluchtelingen”stromen in richting Europa.

Duits - Zuerst

In werkelijkheid zijn Soros en zijn stichtingen op verschillende niveaus bij de organisatie en ondersteuning van de immigratie betrokken. Dat kan aan de hand van de in augustus 2016 “gelekte” documenten inmiddels zelfs zwart op wit bewezen worden. Het Soros-kritische netwerk “DCLeaks” publiceerde de afgelopen maanden talrijke interne documenten van de “Open Society Foundation” en andere organisaties van Soros, die de invloed van de multimiljardair op de Europese asielpolitiek bewijzen. Daarbij wordt duidelijk hoe media en organisaties door middel van netwerken en subsidiëring doelgericht door Soros & Co. beïnvloed worden.

Zo bewijst een van de “gelekte” documenten hoe de publieke opinie moest worden beïnvloed wat betreft de integratie van Somaliërs in zeven Europese steden. Het gaat om Helsinki, Oslo, Malmö, Amsterdam, Leicester, Londen en Kopenhagen.

Het document noemt drie wezenlijke doelen van de organisatie: “Beïnvloeding en vormgeving van de sociale integratiepolitiek van Somaliërs op verschillende regeringsniveaus”, “het versterken van autochtone en gemeenschappelijke instellingen bij de bestrijding van discriminatie en het versterken van burgerlijke en politieke deelname en leiding”; “Het bevorderen van een verandering in cultuur, praktijk en discussie tegenover de Somalische gemeenschap in het openbaar en de media.”

Om deze doelen in te voeren, staat een budget van $ 1,8 miljoen ter beschikking. Met dit geld dienen enerzijds NGO´s gesubsidieerd, anderzijds directe ondersteuning verleend te worden. Bovendien dienen er gericht academici aangeworven te worden voor een positief public relations werk ten gunste van migranten.

(Lees evt. eveneens: www.epochtimes.de)

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Desinformatie, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Genocide, Globalisering, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, New World Order, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Somalië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Miljoenen kostende imagocampagne: Zo ondersteunen de Soros-stichtingen Somaliërs

 1. Steven zegt:

  Hoogste tijd dat die vent een hartaanval krijgt.
  Maar dit soort kereltjes worden altijd 95…net als die oorlogsmisdadigers..

  Geliked door 1 persoon

 2. Golden Girl zegt:

  Die man is misschien nog een paar jaar op deze aarde,waarom moet en zal deze invasie van o.a Somaliërs blijven voort duren, is dat zijn nalatenschap voor ons, hij zelf zal het niet meer mee maken dat Europa bestaat uit zwarte inwoners

  Geliked door 1 persoon

 3. Ricardo zegt:

  Waarom wordt het geld van deze, smerige rat niet bevroren, laffe hond wat ie is.
  Ik weet niet alles , maar heb gelezen dat Soros betrokken is bij het helpen van de Nazis 2e Wereld oorlog, tegen de Joden.https://youtu.be/Lj3vBBbVddI

  Geliked door 1 persoon

 4. oeps48 zegt:

  Als ik dat vreselijke smoelwerk van die nazi bekijk, zie ik haat, nijd, minachting en een ontiegelijke arrogantie !!! Hoe is het in godsnaam mogelijk, dat hij in zijn uppie heel Europa in zijn greep heeft? Als die engerd zich iets in zijn kop haalt, zegt heel Europa “ja en amen”. Waar haalt die duivel het lef vandaan, om heel Europa in de ellende te storten? Hoe diep is Europa gezonken, dat iedereen naar zijn pijpen danst? Is iedereen hier dan zijn verstand verloren? En als je bedenkt, dat al die miljoenen migranten, die hij naar Europa stuurt, hier geen geluk zullen vinden, maar hun ongeluk tegemoet gaan, dan vraag ik me af, wat de zin is van zijn monsterlijke plan van hem. Het is niet netjes iemand de dood toe te wensen, maar voor hem maak ik heel graag een uitzondering. Het leven van die oude sukkel mag, wat mij betreft, voltooid heten. De dag, waarop hij zijn laatste adem uitblaast, is een feestdag. Dan steek ik de vlag uit.

  Geliked door 2 people

  • Golden Girl zegt:

   Oeps,en dat niet alleen ze slepen ons mee in hun trieste ongelukkige leven
   De grootste lamstralen leven het langst, waarom sterven onze betere mensen eerder ?
   Michael Jackson, David Bowie ,George Michel , er is mij wel eens gezegd dat je leert in je leven en steeds opnieuw geboren wordt tot je het goed hebt gedaan,wat ik zelf flauwekul vind, maar aan Soros te zien heeft hij nog een lange weg te gaan,hij is zo vreselijk slecht

   Like

   • oeps48 zegt:

    @ Golden Girl
    Jij verwijst naar een reïncarnatie-theorie. Het grote probleem is, dat we helaas niet veel kennis hebben op dit gebied. We beschikken wel over een flink aantal waarnemingen en ervaringen. Die wijzen wel in een bepaalde richting. Daar zijn theorieën uit ontwikkeld, die net zo vaag zijn als de waarnemingen zelf. Ik heb zo’n flauw vermoeden, dat het hele reïncarnatie-gebeuren veel complexer en ingewikkelder is, dan wij denken. Voor mijzelf heb ik vage fragmenten van een 20-tal vroegere levens kunnen verzamelen. Maar helaas kan ik er nog niet veel mee. Dat komt misschien nog wel een keer. Kennelijk brengt de ingedaalde geest, de innerlijke ziel, wel een aantal ervaringen van vroeger met zich mee. Ik ben thans zover, dat ik een gerede twijfel heb, of de ingedaalde geest wel een eenheid is. Ik heb zo’n vermoeden, dat de ingedaalde geest een stukje is van een grote externe ziel en na het overlijden terugkeert naar grote ziel en daarin oplost. Als dit zou kloppen, verklaart dat deels het fragmentarische van de ervaringen. Dit zou dan betekenen, dat de ingedaalde geest een samenraapsel is van delen van een aantal eerder ingedaalde geesten. Dit is heel ingewikkeld en voor ons nauwelijks te bevatten. Wat is dat, de ingedaalde geest ??? Zonder, zou er geen leven zijn (???). Is het de “zilveren draad” waarlangs de levensenergie (ki, chi, ka, heilige geest) tot ons komt en waarlangs de communicatie (intuïtie, meditatie e.d.) met de spirituele wereld plaats heeft (???). Ik ben al heel lang op zoek naar antwoorden, maar het blijft voor alsnog een mysterie. Ondanks de hedendaagse stand van de wetenschap, hebben we nog maar heel weinig kennis en inzicht op dit gebied. Er wordt wel eens beweerd, dat de ingedaalde geest taken en opdrachten meebrengt en vooral lessen zou moeten leren. Ik heb voor mijzelf getracht hier inzicht in te verkrijgen. Dat is me helaas nog steeds niet gelukt. Ik heb wel ervaren, dat ik naast mijn vrije wil ook met een zekere voorbestemming ben behept. Als ik iets expliciet wil, lukt het de ene keer wel en een andere keer niet. Ik kan dan forceren, wat ik wil, hemel en aarde bewegen, maar het lukt niet. Dan gebeurt er van alles, waardoor het niet lukt. Dat kan soms heel heftig zijn en zelfs zover gaan als een aanrijding of een ziekenhuisopname. Ik heb er mee leren omgaan en herken het inmiddels. Aan de andere, kant heb ik ervaren, dat er soms dingen gebeuren, die te toevallig zijn om toeval te zijn. Soms wordt ik in mijn leven ergens naartoe geleid, zonder dat ik dat wilde. Dan moet ik kennelijk ergens zijn, om iets te zien, of te doen, of te ervaren, of mensen te ontmoeten, of wat dan ook. En pas veel later, dat kan soms wel jaren later zijn, begrijp ik het hoe en waarom.
    Je hebt het ook over begrippen als “goed” en “slecht”. Dat zijn hele relatieve begrippen. Wat de ene keer goed is, kan een andere keer slecht zijn. Wat voor de een goed is, kan voor een ander slecht zijn. Het is dus heel moeilijk daar zomaar over te (ver)oordelen.
    Ik heb begrepen, dat Soros in zijn jonge jaren lid was van de hitlerjugend. Dat heeft hem gevormd c.q.misvormd. Hij behoort tot de illuminati. Dat wil zeggen, dat hij zijn ziel en zaligheid aan de duivel verkocht heeft. Satan heeft hem de hemel op aarde beloofd, maar in ruil daarvoor moet hij zich richten naar de grillen van satan en naar de pijpen van satan dansen. Rijkdom is zijn deel geworden. Dat hij met al zijn rijkdom geen geluk heeft gevonden, straalt hij volop uit. Maar hij kan niet anders meer. Hij is aan satan gebonden. Zijn hiernamaals is niet de hemel, maar de hel !!! Hij zal net zolang op aarde vertoeven als satan hem hier kan gebruiken. Zelfs een aanslag op zijn leven zal niet lukken (net zoals bij Hitler), zolang satan hem hier nog nodig heeft.
    Wat mij betreft mag Soros het tijdelijke met het eeuwige wisselen. Dat zal ik als een feestdag zien. Dan steek ik de vlag uit.

    Like

 5. Thoth zegt:

  Soros steunt de Moslim Broederschap in Duitsland, Zweden, Frankrijk en Europa :

  Misschien kan Timmerfrans een 2e afspraak met Soros maken hoe Orban aangepakt moet worden :

  https://www.dutchreport.nl/2017/04/21/miljardair-soros-ontmoet-junckerman-en-timmerfrans/

  Like

 6. joga zegt:

  Hij was ook de grote financier van NWO-adepten Obama en Hitlery Clinton. Wordt het nu iets duidelijker?

  Geliked door 1 persoon

 7. U.G. Kempenaer zegt:

  George Soros haat blanke Europese volken en wil die vernietigen middels voornamelijk massa-immigratie van kansloze Afrikanen en geweldadige inteeltmoslims. Deze man verdient zwaar gestraft te worden.

  Geliked door 1 persoon

  • Beschouwer zegt:

   Soros wil de middenklasse kapot maken. Hij heeft blijkbaar niks anders te doen dan mensen kapot te maken. Hij zou van de enorme rijkdommen kunnen genieten. Waarschijnlijk moet hij van satan aan het werk blijven om mensen kapot te maken en te doen lijden want dan vreet de duivel zich vol van de energie die lijdende mensen verliezen.

   Geliked door 1 persoon

 8. Is er dan echt niemand die dat vuile secreet Soros om kan leggen.

  Like

 9. tippelaar zegt:

  Geld stinkt niet, dus ook het geld van Soros niet. Het geld van Soros is niet het probleem. Het echte probleem is dat er politici en instellingen zijn, op bijv. mediagebied, die het geld van Soros aannemen en zich op die manier laten omkopen.

  Like

 10. Derk zegt:

  Ook in NL wordt door de investeringsmaatschappij van hr Soros vele woningen opgekocht van oa woningstichtingen. Toets Vivare in en zie, geld maakt recht wat krom is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s