Bemoeizuchtige Europese Commissie eist einde controle Europese binnengrenzen. Iedereen mag naar binnen!

Screenshot_126

(Door: Michael van der Galien)

Nationale soevereiniteit, wat is dat?

De vol-idioten van de Europese Commissie eisen dat Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Noorwegen en Zweden binnen zes maanden een einde maken aan hun grenscontroles. Die stelden deze landen eerder in om te voorkomen dat ze overweldigd werden door een tsunami van nep-vluchtelingen uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

Je zou denken dat dit een prima beleid is — het is immers buitengewoon ontwrichtend voor de samenleving om dit soort types in dit soort aantallen toe te laten — maar nee, Jean-Claude Juncker en onze eigen Fransje Timmermans denken daar héél anders over.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Eurofielen, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Bemoeizuchtige Europese Commissie eist einde controle Europese binnengrenzen. Iedereen mag naar binnen!

 1. RonenMar zegt:

  De EU is een gekkenhuis geworden. Er is niemand meer met logisch verstand.
  Nog even en we moeten onze huisdeuren ook s nachts wagenwijd open zetten en geld op tafel leggen. Ik schaam me dat ik europeaan ben………

  Like

  • BertG. zegt:

   Zover, dat je kansen bewust ontneemt, door je fiets op slot te zetten, en daarvoor bekeurd gaat worden.
   Anders ben je een egoïstische, raciste, fascist.

   Like

  • Golden Girl zegt:

   en ook gelijk je slaapkamer deur open zetten, ant die stumperts zitten al maanden zonder vrouw, ik schaam me niet dat ik Europeaan ben, ik heb spijt dat ik hier geboren ben, maar dat is mijn schuld niet, en ook al zetten we de deuren niet open, die rammen ze wel open, op zoek naar geld, waardevolle spullen en vrouwen, wat een vies smerig wereld deel wordt Europa

   Like

 2. Soit zegt:

  En laat dit nu heeeeel toevallig zijn net nadat het sinistere duo een ontmoeting heeft gehad met evil mastermind George Soros, die bekendstaat om het aanjagen van massaimmigratie naar Europa. We worden in ons bestaan bedreigt door een elite die over lijken gaat!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Soit: 15.06. uur. U heeft het in de gaten. Dat smerige, rode gedrocht der EUSSR, met zijn Führer Juncker, – alias de zuipschuit- voert klakkeloos uit, wat de rode fascist Soros, de Bilderbergboevenbende en de NWO, opdraagt. En dat is uitvoering geven aan het nazi plan- Coudenhove-Kalergi- en aan het vieze verradersplan uit 1975-“De Resolutie van Straatsburg”. Helaas komen we van deze communistische bende niet vreedzaam af. Ze zullen hun SSpolitie TEGEN ONS inzetten; de EUGENDFOR! Vaar ter helle EU!

   Like

 3. Jean zegt:

  Op die foto zijn de 2 onbetrouwbaarste grootste huichelaars te zien die liggen te parasiteren op ons geld….
  Hoelang gaan wij die lafaards nog aan de vreet houden???
  Als we dat vandaag nog opruimen kan die zuipschuit naar Luxemburg waggelen want ‘normaal’ lopen kan hij al lang niet meer. En de nagel van dat vingertje zullen we wel zelf knippen als we hem uit dat zeteltje achter die flessenrek geflikkerd hebben.
  Bah wat moet ik walgen van dergelijk onbetrouwbaar uitschot.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  EU weg er mee !!! Een eng fascistisch clubje van bemoeizuchtige schandknaapjes !!

  Like

 5. Mary zegt:

  Gewoon weigeren en uittreden zou ik zeggen, grenzen helemaal sluiten, einde EU ellende!!!. Om sowieso iets te overwegen wat dit duistere stelletje, een alcoholist die om 12.00 uur s’middags al bezopen loopt te lallen en een eng machtsmannetje eisen is dom.

  Like

  • abouneenee zegt:

   Je maakt een denkfout door ervan uit te gaan dat het volk de macht zelf heeft deze beslissing te nemen, maar we leven hier niet in Zwitserland, waar men het correctief referendum kent. Het volk heeft de macht, het (voor)recht, om indien mogelijk het grootste deel van het jaar exclusief geld voor de overheid te verdienen, zodat dit door een minister van ontwikkelingssamenwerking per vliegtuig in ladingen over Afrika kan worden verdeeld. Omdat de geldstromen naar het buitenland misschien slapend volk wakker kan schudden, heeft Frau Merkel besloten (soevereiniteit van Nederland is een illusie) dat we de door het socialisme immer als zwakkeren weggezette inwoners van Afrika beter kunnen bedienen door ze in ons midden op te nemen.

   Like

 6. Cathja zegt:

  Gewoon negeren! Ze negeren ons toch ook?
  Als wij niet belangrijk zijn voor de Europese Commissie, en onze bezwaren zijn lucht voor hen, dan zijn zij ook lucht voor ons.
  Wij hebben niet op die lui gestemd. Ze worden ons opgedrongen. Dat het hele Europese Parlement bij velen gevoelens van afkeer teweeg brengt, hebben ze dan ook aan zichzelf te danken.

  Wij beslissen nog steeds over ónze grenzen! Zolang de Europese buitengrenzen niet meer bestaan (daar zijn verdragen voor ondertekend, maar ook die worden met voeten vertrapt!), dan treden de binnengrenzen weer in werking.

  Simpel toch? Vraag eens aan de Hongaren waarom zij hun grenzen bewaken, Timmerfrans!

  Like

  • elisah zegt:

   Europa moet dood, we worden met zijn allen het door hen gegraven graf in gejaagd.

   Like

  • abouneenee zegt:

   Kontkruiperige ambtenaren als Mark Rutte doen er sinds hun prille jeugd alles aan om het braafste jongetje van de klas (nu EU) te zijn, daarvoor zijn zij immers beloond in het onderwijs en deze modus operandi is best goed vol te houden zolang er maar mensen zijn die zich opdringen als vervanging van de juf of meester. In het geval van Rutte is dat natuurlijk Merkel en andere hogere goden binnen de EU. Op school worden mensen bang gemaakt om dingen fout te doen. Goed en fout bestaat niet. Je hebt alleen wenselijk en onwenselijk. Voor wie is het eigenlijk wenselijk of onwenselijk als de instroom van asielzoekers blijft aanhouden? Voor mensen die van mening zijn dat de genen van volkeren moeten samensmelten om een genetisch sterker ras te creëren is het wenselijk. Dat is hun hogere doel, althans… dat denken ze. Voor de mensen die van mening zijn dat alles goed is zoals het is, waartoe ik mijzelf ook reken en die de maatschappelijke lasten mogen dragen, is het absoluut onwenselijk. Maar net zoals de mensheid geen substantieel invloed kan hebben het klimaat, kan ze ook niet voor God spelen. Het opdringen van vreemde invloeden zal enkel averechts werken, omdat de drijvende krachten achter dit voor God spelen slechts een spel spelen om invulling te geven aan hun honger naar macht door de al eens uitgesproken intentie om volkeren te mengen om te zetten in beleid. Het komt erop neer dat omdat Merkel verveeld was ze uitspraken heeft gedaan die ongewoon zijn, ofwel die kunnen worden omschreven met de in juppen-kringen als magisch geldende termen als ‘out-of-the-box-denken’.

   Like

 7. Aegolius cs zegt:

  Voor wie nog steeds niet wil zien op welke wijze de supranationale Eu organisatie functioneert:
  Een Europarlement dat nauwelijks over (bestuurlijke) controle bevoegdheden beschikt;

  Geen macht heeft één commissaris te ontslaan in welk geval uitsluitend het gehele bestuur moet aftreden waarvan in één geval gebruik is gemaakt: Édith Cresson;

  Pseudowetgeving in de vorm van resoluties (Europese richtlijnen) die nationaal zelden (…) wordt genegeerd;

  Een Europees uitvoerende commissie die schijnbaar gedragen wordt, afhankelijk van de problematiek, door nationale ministers;

  En als klap op de vuurpijl: het management oftewel de eurogeldbeurs en zijn verslaafden.

  De EEG was een zeer nuttig conglomeraat, dat heden totaal ontspoord werd met het opgeven van nationale soevereiniteit. Zelfs landelijke bestuurders weigeren of leggen vooraleerst ’n nationaal voor aan de EU, zichzelf onttrekkend/overdragend aan te nemen standpunt.

  Overigens moet het goed toeven zijn in het Europese walhalla :).

  Like

 8. Henk.V zegt:

  Aan dit duistere duo moeten wij niet teveel energie verspillen. Hun opvattingen maken immers eens te meer duidelijk welke keuze wij moeten maken en het is onze taak en bovenal een taak voor de PVV het volk van de ernst van de situatie te doordringen.

  Een volk dat op het punt staat in het eigen land tot vreemdelingen worden gemaakt heeft geen andere keuze dan deze EU met grote kracht af te wijzen.,.
  Welk geestelijk gezond mens wil berusten in staat- en volkenkundige genocide?

  Alleen suïcidaal ingestelde mensen die hun eigen land categorisch afwijzen zullen de plannen vanTimmermans,,Juncker EN Soros omhelzen alsog hun bevrijding nabij is..
  Deze vorm van waanzin is nog niet eerder voorgekomen in de westelijke wereld.

  Morgewn zullen zij die vielen in de Tweede Wewreldoorlog worden herdacht. Terecht, want wij moeten voortdurend lering trekken uit deze gruwelijke periode. Die mag zich nooit weer herhalen.
  Deze wens wordt voortdurend gelogenstraft, want de EU wil ons onderdompelen in een tsunami van lieden die Jodenhaat koesteren.
  Geef de EU de speelruimte en de Tweede Wereldoorlog zal herleven.. Dus een ding wordt duidelijk en uergent: WEG MET DEZE EU!

  Timmermans, Juncker en Soros zullen daarom nooit recht hebben op een collectieve vorm van treurnis.
  Persoinlijk vind ik bovendien dat het de hoogste tijd is dat zij uit ons midden verdwijnen.

  Hemelwaarts.Tot heerlijkheid (?) bevorderd.Laat me niet lachen.

  Weg met hen! Opdat wij in vrijheid kunnen blijven leven.

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Sorry mensen, maar de rotkoppen van die twee zakkenvullende ouwe lullen, zet mij weer aan tot het plaatsen van onderstaande links:

  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/19/stripverhaal-jean-claude-juncker/

  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/31/stripverhaal-frans-timmermans-deel-1/
  https://ejbron.wordpress.com/2016/01/01/stripverhaal-frans-timmermans-deel-2/
  https://ejbron.wordpress.com/2016/01/01/stripverhaal-frans-timmermans-deel-3/

  Er zweeft mij plotseling een titel voor een boek voor de geest:

  De Zuipschuit en de Jankerd

  of:

  De Huilebalk en het Drankorgel

  Nou ja, zoiets.

  Like

 10. Wachteres zegt:

  `Hoe kunnen mensen zo slecht zijn. Totaal niet geïnteresserd in het welzijn van hun eigen volk.

  Ze hebben minachting voor de landen die onze voorouders hebben opgebouwd en haten onze Joods-christelijke/humanistische cultuur.

  Dit is niet alleen slecht, het is kwaadaardig.. Alleen mensen zonder enig geweten zijn in staat om zoiets te bedenken en daar ook nog naar te handelen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Wachteres: 18.56. uur. Dit soort, zich de elite noemend politiek gespuis, heeft hun ziel en zaligheid verkocht, aan het ultieme KWAAD. De gore bende rond Soros, de Bilderbergkliek, en de NWO. Die hebben geen enkel normbesef meer!

   Like

 11. Het lijkt op een monopolie spel, hoe schakel ik eigen volk uit?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s