FOTOSHOPPER “Bevrijding”

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op FOTOSHOPPER “Bevrijding”

 1. marcelvl1976 zegt:

  Mooi verwoord! Op 4 Mei herdenken we de gevallenen van Nederland en de Joden die zijn vergast door de bezetter. Op 5 Mei vieren we de bevrijding (ik heb weliswaar wegens drukte een gewone werkdag) en op 6 Mei herdenken we de dood van Fortuyn en daarmee het begin van het einde van de LPF op landelijk niveau. Op Fortuyn heb ik niet gestemd omdat deze al overleden was na zijn dood en ik het stemhokje niet als een condoleanceregister zag, maar o o o wat heeft deze man in veel opzichten achteraf gelijk gekregen!

  Geliked door 1 persoon

  • hendrikush zegt:

   “overleden na zijn dood” ???

   Geliked door 1 persoon

   • marcelvl1976 zegt:

    Ik bedoelde eigenlijk, hij was reeds overleden en stond nog op de stemlijst van LPF, de rest van de partij hield het door onderling ruzie maken niet lang vol. Wilders heeft daarom ook alleen zichzelf aan het roer gezet om onderlinge ruzies te voorkomen. In feite heeft hij geleerd van de fouten van zijn voorganger.

    Geliked door 1 persoon

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

 3. Schaf ‘bevrijdingsdag’ maar gewoon af want we worden al decennia lang bezet, zonder een schot te lossen. Wat een zooitje lafbekken zijn we toch !

  Geliked door 1 persoon

 4. A.J. de Koning zegt:

  Ik heb wel bezwaar dat u het woord “we” gebruikt, ik zou best mee willen demonstreren tegen bevolkingsgroepen ( moslims) die ons bezetten en dat zou ik ook, zo goed en kwaad als het kan, wel doen maar gezien mijn leeftijd kunt u van mij en ook van andere mensen van dezelfde leeftijd die de dertiger jaren nog hebben meegemaakt, niet verwachten dat wij ten strijde trekken, dat zouden jongeren moeten doen die nog goed ter been zijn en niet bij de eerste duw omvallen. hoewel ik natuurlijk wel begrijp hoe u het bedoelt.

  Like

 5. Leo zegt:

  4 mei, Aan hen die vielen……….. voor niets !!

  zo blijkt achteraf.

  Like

 6. fleckie zegt:

  MEN schrijft altijd ‘hun leven gegeven’……….hun leven is hun AFGENOMEN, door een krankzinnige ideologie( die in feite ( rond bleef waren, en i) in verhevigende vorm begint terug te komen!)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s