KRANKZINNIG AMSTERDAM!

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op KRANKZINNIG AMSTERDAM!

 1. Flo zegt:

  Dat feest kan binnenkort op de wachtlijst ,met dit soort farizeeers heb je geen vijanden meer nodig .

  Geliked door 2 people

 2. Marlies zegt:

  Ik ben geen vriend van het slappe CIDI, maar ze kunnen nu eens een écht statement maken door smartegeld te eisen van Amsterdam voor het aanwijzen van de Nieuwmarkt als alternatieve herdenkingsplaats. Schijnbaar weet niemand meer één iota van de geschiedenis, maar het is bijzonder pijnlijk dit NSB-schouwspel gade te slaan als meer dan de helft van je familie is afgevoerd en vermoord. Een maffe dominee en een loensende outpatient voeren de hetze aan.
  Er zijn geen woorden voor…

  Geliked door 4 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @Marlies: 19.02. uur. Inderdaad,daar zijn geen woorden voor Marlies. Een vuile gore rode ploertenstreek dat is het!

   Geliked door 2 people

  • oeps48 zegt:

   @ Marlies.
   Dit is niet per ongeluk gebeurd !!! Dit is opzet !!!
   De burgemeester van Amsterdam, Eberhard van der Laan, heeft niet voor niets de Nieuwmarkt aangewezen voor deze zielige protest demonstratie. Het past helemaal in het plaatje van de illuminati en de islamitisering van ons land. Als Jood weet hij maar al te goed, wat er tijdens WO-2 op die locatie is gebeurd. Hij is kennelijk zoveel aan satan verschuldigd, dat hij zijn eigen afkomst verloochent. De nazi Soros hoeft maar even aan het touwtje te trekken en marionet Eberhard danst naar zijn pijpen. Dit zou je ook wel een maçoniek werkstuk kunnen noemen.

   Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   Ijskoud de mensen op hun hart trappen, hoe fout kan je zijn?

   Geliked door 1 persoon

   • oeps48 zegt:

    Die vuile nazi Soros heeft de 4 en 5 mei vieringen voor ons verpest !!!
    Hij trekt even aan een touwtje en alle Nederlandse marionettenpolitici dansen naar zijn pijpen. De 4 en 5 mei vieringen waren bedoeld, om de herinnering aan de ellende van WO2 levend te houden. Opeens werd er van alles aan toegevoegd. Er werd ons zelfs door de strot geduwd, dat de moffen mee moesten doen. En nu worden opeens ook de zielige ismietjes erbij betrokken. Bekijk het loge van de 4 en 5, die zgn. fakkel, mei vieringen eens goed. Die is enkele jaren geleden opeens ingevoerd. Heb je al gezien, wat er gebeurt, als je dat loge een kwart of een halve slag draait? Juist ja ……, inderdaad ……, dan krijg een fallus te zien. Dat is dus wel een satanisch symbool. Hoeveel meer wil je nog weten ???

    Like

 3. O, wat is dit erg. Het lijkt wel of ze van plan zijn hier rellen mee uit te lokken. Wat heb ik medelijden met nabestaanden.

  Geliked door 2 people

 4. delamontagne zegt:

  Die foto kende ik niet. Wel deze foto.

  Ook daar in de buurt. De eerste ON-vrijwillige Ghetto van NL.
  Je begint je af te vragen hoeveel mensen nog iets weten van de oorlogs-geschiedenis van NL.
  Alleen de ouderen.
  Dat er zo,n manifestatie moet komen op de dag van Dodenherdenking vind ik al misplaatst, maar dat ,t dan naar zo,n plek moet is toch wel helemaal absurd……………..

  Geliked door 3 people

 5. Eline zegt:

  @oeps48,sinds wanneer is van der Laan joods ?

  Like

 6. oeps48 zegt:

  Zie mijn bovenstaande reacties.

  Like

 7. Jules Vismale zegt:

  Amsterdam barst bijna uit zijn voegen door dat linkse tuig en de allochtonen voor wie onze hoofdstad blijkbaar NIEt voor iedereen is! Lees maar wat een stel van dat linkse uitschot daar weer uitroept tijdens een demonstratie:

  Liefhebbende’ socialisten marcheren voor ‘menselijk asielbeleid’: “5, 6, 7, 8, gooi die Wilders in de gracht!”

  Wat zijn het toch een tolerante mensen he?

  Tijdens een demonstratie gistermiddag in Amsterdam voor een “menselijk asielbeleid” lieten de extreemlinkse deelnemers (die lui lijken haast op de varkens van Animal Farm waar sommige dieren toch meer gelijk zijn dan anderen!) zich weer eens van hun meest tolerante kant zien. Ahem. “Vijf, zes, zeven, acht, gooi die Wilders in de gracht!” riepen ze in koor.

  Je zou dit natuurlijk nooit verwachten van dit volk, toch? Ik bedoel: het gaat hier om vredelievend links. Die mensen zijn juist voor ‘menselijkheid’, voor ‘humaniteit,’ voor tolerantie, en voor compassie. En daarmee wordt vooral bedoeld als het om links gaat, de moslims, allochtonen, vluchtelingen en asielzoekers maar voor hun eigen volk? Forget it!

  Ahem.

  Het gekste hiervan is dat je dit soort beelden om de één of andere reden nou nooit bij het NOS Journaal of zelfs maar RTL Nieuws ziet. Buitenhof. Pauw. Late Night-weet-ik-het. Niks. Er is niets gebeurd. Echt niet en zelfs niet eens in de krant omdat het linkse uitschot blijkbaar bang is dat iedereen zo een nog grotere afkeer van hen krijgt!

  Natuurlijk zou dat volkomen anders zijn als het hier om extreemrechtse malloten (of zelfs moslimextremisten) ging die zulke dingen riepen over, zeg, Jesse Klaver of Alexander Pechtold. Oh, dan zouden de media niet anders doen dan erover berichten. “Extreemrechtse demonstranten willen Klaver verdrinken!” “Neo-nazi’s terroriseren Amsterdam, roepen op tot moord op Pechtold.” Dat zouden de headlines dan zijn. Maar nu? Niets dan the sound of silence.

  Triest, maar zo rollen de linkse activisten (ze hebben hun hele hart al verkocht aan een niet-bestaand afgodsbeeld in de vorm van vervreemding, intolerantie, racisme, (zelf)bedrog en (zelf)verloochening van het mediakartel al jaren. Oproepen om Geert Wilders in de gracht te gooien zijn de aandacht niet eens waard, want stel je voor dat je extreemlinks ontmaskert. Dat willen deze ideologische propagandisten ten koste van álles voorkomen.
  Wat mij betreft gooien ze al die linkse actievoerders daar in Amsterdam niet eens in de gracht maar allemaal in de Amstel opdat ze daarin zoveel kou vatten dat ze er bijna een longontsteking van oplopen! Wat een bende huichelaars en idioten zijn dat toch!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s