Zes lokale partijen overwegen switch PVV

Screenshot_127

(Door: A. Poll)

De PVV wil in zestig gemeenten meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Uit een peiling van Nieuwsuur en de NOS blijkt dat zes lokale partijen overwegen om verder te gaan als PVV-fractie.

PowNed

Onder de waarschijnlijke overlopers vallen raadsleden van de Spakenburgse Vrijheidspartij in de gemeente Bunschoten en Leefbaar Etten-Leur en de partij Trots op Purmerend in Purmerend. Drie partijen twijfelen: De eenmansfractie Ouderen Politiek Actief (OPA) in Enschede, Hulst Anders in Hulst en Partij Vrij Almelo.

In december riep Geert Wilders mensen op om voor de PVV mee te doen aan de gemeenteraadsverkiezingen, gezien de partij alleen in Den Haag en Almere in de gemeenteraad zit.

Bron:
www.powned.tv
(h/t “BertG.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, gezond realisme, Nederland, Patriottisme, PVV. Bookmark de permalink .

9 reacties op Zes lokale partijen overwegen switch PVV

 1. Mary zegt:

  Uiteindelijk zal iedereen wel “overlopen” de achterlijke ideeën van links houden uiteindelijk nooit stand.

  Like

 2. Jean zegt:

  De huichelaarspartijtjes die aan de leiband lopen van die EU troep zullen nog blij gaan zijn ‘mee te mogen werken met de PVV’ aan de veiligheid van Nederland
  Vlaanderen idem dito maar dan met het Vlaams Belang en Frankrijk met FN want de tsunami van terroristen (door de EU verkocht als vvluchtelingen, ha ha ha) is dodelijk voor Europa.
  NU alle grenzen potdicht afsluiten en nergens nog tuig uit het midden oosten en of Afrika binnen laten.

  Like

 3. Qvic zegt:

  Dat zal die partijen een hoop nieuwe zetels opleveren, bij de volgende verkiezingen. De plaatselijke linkse politiek vernageld al decennia lang het leefmilieu van de autochtonen burgers.

  Like

 4. Mirjam zegt:

  Ik zou niemand laten ‘overlopen’ naar de PVV. Als je al kiest om ‘over te lopen’, dan hink je toch op twee gedachten en kan er een derde komen als je weer een keer bedenkt. Niet echt vertrouwensvol om zo iemand in je bestuur te hebben. De wind waait vaak verschillende kanten uit en de jasjes gaan dan mee. Niet doen.

  Liked by 1 persoon

 5. leefbarbaar zegt:

  Ik hoop dat de PVV zeer streng controleert wat voor vlees ze in de kuip hebben, alvorens een overloper op de lijst te zetten.
  Bij de weg: half Leefbaar Rotterdam (toch ook een lokale partij) wil graag overlopen naar de PVV om hun zetel veilig te stellen. Op zulke mensen zit je niet te wachten, die doen het alleen voor het geld.

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Dit betekent dat meer mensen het aandurven om zich als sympathisant van de PVV-gedachte te presenteren. Dat is een goede ommekeer.
  Het is te hopen dat meer politieke ‘groeperingen’ nu de stap durven te wagen. Het kan mogelijk ook een deel van de versplintering van het politieke landschap opheffen. Bij elke verkiezing zijn er ‘partijtjes’ die de kiesdeler niet halen of zelfs niet in staat blijken om mee te doen. Alle reden om nu een overstap te overwegen. Uit ervaring weet ik dat veel van die splinters op de lijn zitten van de PVV maar dan net even iets anders.
  Het is jammer dat er geen mogelijkheid bestaat om via een lidmaatschap aan te sluiten bij de PVV maar dit bewust gekozen besluit van Geert Wilders is logisch. Groeperingen als ANTIFA zouden snel met saboteurs en dwarsliggers de partij infiltreren. Links is wat dat betreft tot veel negatiefs in staat. Kijk maar wat de linkse Democraten in de Verenigde Staten momenteel aan protest demonstraties op de been brengen. Dat gaat zelfs met veel geweld gepaard.
  Wel kan iedereen er voor kiezen om de steun voor de PVV vast te leggen door donateur te worden van de Stichting Vrienden van de PVV. Daarmee haal je voor jezelf het besluit om voor de PVV te kiezen naar voren van de verkiezingsdatum naar NU! Want nu is het nodig. Ook kan de PVV de financiële steun goed gebruiken omdat zij de enige partij in de Tweede Kamer is die GEEN SUBSIDIE krijgt. Andere partijen snoepen naar hartenlust uit die subsidiepot die wij via de belastingen met z’n allen vullen.
  malsion@wanadoo.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s