Zwedistan: McDonalds maakt in Zweden sinds kort reclame in het Arabisch

Screenshot_118

(Door: Cristina Laila – Vertaling: E.J. Bron)

Zweden was ooit een vreedzaam land en het thuis van mooie, grote, blonde vrouwen met blauwe ogen. Ondertussen echter is het land dankzij de massa-invasie van mannelijke moslimmigranten uit de Derde Wereld veranderd in de verkrachtingshoofdstad van de wereld.

Inselpresse

Vrouwen in islamitische kleding bevolken de straten van Zweden en gewelddadige islamitische mannen slaan en verkrachten etnische Zweden. Nu draagt ook McDonalds aan de verandering bij en garandeert dat de Zweden ook hun taal en identiteit aan de nieuwe meesters, de Arabieren, kwijtraken.

Een onafhankelijke journalist uit Zweden publiceerde op Twitter bovenstaande reclamefolder van McDonalds.

Nadat McDonalds hierop in de sociale media kritiek kreeg, heeft het bedrijf daadwerkelijk gereageerd en probeert zijn beslissing voor de Arabische reclame er mee te rechtvaardigen dat de andere kant van de folder in het Zweeds zou zijn.

De exploitanten van McDonalds uit de regio hebben duidelijk gemaakt dat ze geen halal-vlees gebruiken – nog. We zijn benieuwd wanneer de islamitische heerser-racisten ook dit thema ontdekken!

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.thegatewaypundit.com
Door: Cristina Laila

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Dhimmitude, Graaien, Islamisering, Krankzinnigheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

16 reacties op Zwedistan: McDonalds maakt in Zweden sinds kort reclame in het Arabisch

 1. Steven zegt:

  Hebben ze nu ook de nieuwe verschillende menu’s geintroduceerd met PORK?

  Like

 2. Erik zegt:

  Wat!! Geen halalvlees!! Daar gaat een bom in!! Hoe durft de Mac Arabieren te lokken met haramvlees!! Kan ook met een vrachtwagen als het lunchtijd is ff door de pui naar binnen rammen.

  Like

 3. Zweden zijn ze duidelijk aan het overnemen.

  Like

 4. Ivan Chapka zegt:

  Hier past slechts 1 werkwoord n.l.: BOYCOTTEN. !!

  Liked by 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Voor geld verraden ze alles en iedereen, de smeerlappen !!
  BOYCOT McDonalds !!

  Like

 6. an argie zegt:

  Het Von Coudenhove-Kalergi plan staat in de 5e versnelling.
  De etnische Europese bevolking moet en zal worden gedegradeerd tot een europees-afrikaans-aziatisch asbakkenras. Op deze manier worden de Ashkenazi Joden de enige blanke bevolking ter wereld om hun eigen “suprematie” aan te tonen.
  Yiddisch is géén oorspronkelijke joodse taal. Het is een mengelmoes van Russisch, Duits en Hebreeuws, wat door de Ashkenazi Joden wordt gesproken.
  Lees de protocollen van de wijzen van Zion (Vervalsing? ammehoela!) en snap wat er met de wereld gaat gebeuren. Zij rusten pas wanneer ze vanuit Groot-Israhel over de wereld regeren. En dan nog niet. Dan zijn er nog miljarden andere planeten die op hun agenda zullen gaan staan.

  Gefinancierd door het Babylonische banken/ geldcreatie systeem hebben deze psychopathen, onder aanvoering van de familie Rothschild de wereld al eeuwen in hun ijzeren greep.
  Tijd dat dit eens eindigt. Tijd voor de mensheid en niet langer van deze van de pot gerukte idioten die niets anders doen dan plagiaat plegen en iedereen die daar ook maar enig kritiek op heeft (lees: de waarheid spreekt) stante pede uitmaken voor racist, antisemiet, fascist of zelfs neonazi.

  Als ZIJ kunnen BEWIJZEN dat ze afstammeling van Noach zijn, neem ik mijn woorden terug. Zij zijn namelijk net zo min afstammeling van Noach als ons koningshuis van koning Willem I.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Volgens mij ben jij (an argie) een rasechte anti-semiet! Zat je bij mij in de woonkamer smeet ik je meteen de deur uit.

   Like

   • BM Fidel zegt:

    an argie heeft het over Khazaarse joden. Dat zijn Nep-joden, etnische Turken.
    Arabieren zijn ook semieten. Ik haat Arabieren, dus ben ik een een antisemiet.
    Antisemitisme is bedacht door een Duitse “wetenschapper” om daarmee zijn regelrechte jodenhaat te verhullen. Antisemitisme is dus een misleidende term voor jodenhaat en heeft niets met Echte joden te maken.

    Like

 7. tippelaar zegt:

  Neem McDonalds niets kwalijk. Zij doen wat ze moeten doen. Inferieur vreten verkopen voor een maximale prijs, aan een ieder die het door zijn strot kan krijgen. Als de moslims kippenstront vreten komt er bij McDonals kippenstront op het menu. Zo hoo9rt dat. Een McDonalds waardig. Prima. Wat ik veel erger vind is dat Albert Heijn halalvlees wil verkopen aan niet moslims. Ik koop daarom nooit meer vlees bij Albert Heijn en dat zouden meer mensen moeten doen.

  Liked by 1 persoon

 8. Floris zegt:

  Ongelooflijk dat de inwoners van een land (en ook Nederland) dit met open ogen toestaan en de partijen blijven steunen die dit mogelijk maken.

  Like

 9. Beschouwer zegt:

  Niks nieuws. Hier liggen de uitkeringsaanvraagformulieren al decennia klaar in het Turks en ook Arabisch. De deugmensen werkten en werken zich uit de naad om de uitkering voor elkaar te krijgen. Een autochtone werkloze durft niet eens te dromen van zo’n vorstelijke behandeling.

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Het is nóg buiten elke verwachting, dat die sociale media-kritiek überhaupt kwám: Zweden tenslotte……

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s