12 jaar cel voor asielzoeker die Kampens meisje verkrachtte en probeerde te verdrinken

Screenshot_145

(Door: Pepijn Woudrichem)

Familie meisje verdacht gemeente Kampen van doofpot om het AZC te beschermen

Voor het verkrachten van en een poging een zeventienjarig meisje in Kampen te verdrinken is een 33-jarige man uit Eritrea donderdag tot twaalf jaar cel veroordeeld. Het meisje werd in de nacht van 4 september 2016 in Kampen van de fiets getrapt en langs een slootkant misbruikt door Samuel T.

Volgens de rechtbank koos de verdachte een willekeurig slachtoffer. Daarna hield hij enige tijd haar hoofd onder water in de sloot. De jonge vrouw werd half ontkleed en met modder besmeurd langs de weg gevonden. Haar gestolen telefoon leidde de politie naar het asielzoekerscentrum in Dronten waar de man woonde. De man heeft de verkrachting bekend maar hij ontkende de poging haar te doden.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op 12 jaar cel voor asielzoeker die Kampens meisje verkrachtte en probeerde te verdrinken

 1. En maar hopen dat het 12 jaar blijft.

  Like

 2. Johan zegt:

  Moet Nederland dat stuk schorem nog 12 jaar lang te vreten geven ????

  Like

 3. Peter zegt:

  En over 8 jaar komt hij vrij en wordt geholpen aan een woning en uitkering voor de rest van zijn leven. De belastingbetaler betaald, wat een geweldig land zijn we toch.

  Like

  • Willem zegt:

   Inderdaad, zo gaat het. En mooier nog, de politie werkt er vrolijk aan mee door met cijfers te knoeien, zoek maar eens op: “politie ‘bood zwijgdeal aan”

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Peter: 18.12. uur. Inderdaad, door de RODE en D66 RECHTSPRAAK, zal het daar wel op uitlopen. Kunnen we deze vuilak, nog jaren aan de “vreet”, houden! Nou, Merkel-Ferkel, bedankt, maar niet heus. En dat rode tuig der EUSSR, wil ons nog veel meer van dat volk op de hals jagen.

   Like

 4. paulzwueste zegt:

  12 jaar cel…
  Daar gaat gelijk 1/3 van af.
  Dan houden we nog 9 jaren volledige hotelverzorging over.
  Vanzelfsprekend wordt z’n uitkering voor hem op de bank gezet zodat hij doorvoed en als welgesteld man de gevangenis zal verlaten…

  Hoe anders gaat dat in Amerika….!
  Je kunt er daar op rekenen dat hij zo’n 30-35 jaar cel had gekregen zonder vervroegde invrijheidstelling!
  En in de VS-gevangenissen wordt dit stuk ongedierte dan elke nacht verkracht door zijn medegevangenen.

  Wel wat anders dan dat softe gedoe in NL!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ paulzwueste

   Op water en brood zetten. Het hoeft toch niet zoveel te kosten? Op water en brood kan hij het wel een tijdje uithouden. In elk geval net zolang totdat hij op zijn blote knietjes terug wil naar zijn land van herkomst.

   Liked by 1 persoon

 5. Tistochwat zegt:

  hij ontkende de poging haar te doden

  Tuurlijk, deze reine mohammedaan wilde alleen haar haar wassen.

  Je zult het maar meemaken, twee van die gore bruine klauwen om je nek en die je onder water houden! Behalve die gevangenisstraf zou ik hem dwingen om zijn schurftige l*l en kl*ten af te snijden en op te vreten.

  Like

 6. Willem zegt:

  Ik heb het toch zo ongelofelijk gehad met die asielzoekers, waar zijn we toch mee bezig om dat uitschot binnen te halen. We halen het paard van Troje binnen en heel links Amsterdam zuid staat in de rij om ze te ontvangen. Naar mijn mening is het leven van 1 Nederlander meer waard dan dat van 1000 buitenlanders. Onze regering hoort ons te beschermen, niet dat uitschot wat ze van over de hele wereld importeren. Grenzen dicht en weg met dat tuig. Het zou je dochter zijn zeg, hoe kan ik mijn kinderen nog beschermen in de toekomst met deze linkse regering??

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  12 jaar….hm.
  “Hoger uitgevallen dan de eis.” Vinden ze vást alweer vré-se-lijk goed van zichzelf.
  Wat moet je er verder nog over zeggen…..

  Like

 8. Pietersen zegt:

  Waar blijft die avondklok. Lijkt mij doodnormaal die in te voeren. Die mensen hebben officieel nog geen toegang tot Nederland en je ziet wat voor achterlijkheid er binnenkomt in dit K-land.

  Like

 9. Marc zegt:

  De maximaal mogelijke straf legde de rechter op, omdat de dader op geen enkele manier berouw toonde. Waarom dan geen tbs?

  Like

 10. Ze hadden hem van mij mogen afmaken.

  Like

 11. Steven zegt:

  Dat had die asieleiser natuurlijk niet verwacht om 12 jaar cel te horen.
  Die heeft natuurlijk van zijn soortgenoten te horen gekregen dat je kan pakken wat je wilt, en dat ze er toch NIKS aan doen.
  Mag hopen dat hij in de bajes helemaal de TYFUS gemept wordt, en 5x per week de douche ingetrokken wordt door 12 man en…VON HINTEN!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s